Gay komunita

Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  

Obsah fóra Gay komunita Archiv Pražské srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 114, 115, 116  Další

po červenec 16, 2007 11:29 pm
Autor Zpráva
bright
šaman

Předmět: Citovat

To jako že my nemůžeme mít svatbu nebo co? Confused

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

po červenec 16, 2007 11:27 pm
Autor Zpráva
TXB
šaman

Tím je míněno "na pořadu dne". Samozřejmě nejde o mojí svatbu - což není těžké vyvodit už jen z toho, na jakém fóru se nacházíme Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

po červenec 16, 2007 8:58 pm
Autor Zpráva
bright
šaman

TXB napsal:
Tenhle pátek by bylo moc brzy a příští mám svatbu.

Sakra, ty to bereš hákem. Wink

Na začátek stránky  

po červenec 16, 2007 7:25 pm
Autor Zpráva
pepcza
guru+++

Předmět: Re: výlet vs. hospoda Citovat

pemel napsal:
bright napsal:
Tomáš napsal:
bright napsal:
A na kdy bys ten sraz tak viděl?

Zatraceně, to jsem si mohl myslet, že když něco navrhnu, budu se v tom muset víc angažovat Confused

No, tak já tady nejsem od 21.7 (sobota) do 27.7... Takže někdy mimo tento termín Wink

Co třeba první týden v srpnu?

Takže třeba pátek 3.8. Question

To bych se mohl po dlouhé době zjevit i já. Tedy za předpokladu, že nebudou vedra a že zdraví dovolí.

Na začátek stránky  

po červenec 16, 2007 6:59 pm
Autor Zpráva
TXB
šaman

pemel: Fajn termín. Ne, že ho někdo přesune Very Happy Tenhle pátek by bylo moc brzy a příští mám svatbu.

Na začátek stránky  

po červenec 16, 2007 6:22 pm
Autor Zpráva
Manuel de Falla
guru++

pemel: To je cestopis! Very Happy

Hospodu klidně - a je lepší, že až později, tento týden jsem nějakej nachcípanej.

Na začátek stránky  

po červenec 16, 2007 4:46 pm
Autor Zpráva
pemel
šaman

bright napsal:
Tomáš napsal:
bright napsal:

Zatraceně, to jsem si mohl myslet, že když něco navrhnu, budu se v tom muset víc angažovat Confused

No, tak já tady nejsem od 21.7 (sobota) do 27.7... Takže někdy mimo tento termín Wink

Takže třeba pátek 3.8. Question

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

po červenec 16, 2007 2:05 pm
Autor Zpráva
bright
šaman

Tomáš napsal:
bright napsal:

Na začátek stránky  

po červenec 16, 2007 2:01 pm
Autor Zpráva
Tomáš
guru

bright napsal:

Na začátek stránky  

po červenec 16, 2007 1:57 pm
Autor Zpráva
bright
šaman

Tomáš napsal:
bright napsal:
Tomáš napsal:
Co takhle zase někdy sraz v Saint´s? Dva výlety po sobě, navíc se plánuje další do aquaparku... Nezapomněli jste na mateřské lůno, místo, odkud někteří z nás pocházíme? Laughing

Jen za podmínky, že tam zase budeš do půl těla. Twisted Evil

Takováhle podmínka spíš účastníky odradí Confused A pokud ne, mohli by být zklamáni, odhalovat se nechystám Wink Ovšem nemůžu nic vyloučit, alkohol a vedro dokáží udělat divy.

Naopak to zvedne účast Idea

Na začátek stránky  

po červenec 16, 2007 1:53 pm
Autor Zpráva
Tomáš
guru

bright napsal:
Tomáš napsal:
Co takhle zase někdy sraz v Saint´s? Dva výlety po sobě, navíc se plánuje další do aquaparku... Nezapomněli jste na mateřské lůno, místo, odkud někteří z nás pocházíme? Laughing

Takováhle podmínka spíš účastníky odradí Confused A pokud ne, mohli by být zklamáni, odhalovat se nechystám Wink Ovšem nemůžu nic vyloučit, alkohol a vedro dokáží udělat divy.

Na začátek stránky  

po červenec 16, 2007 1:36 pm
Autor Zpráva
bright
šaman

Tomáš napsal:

Na začátek stránky  

po červenec 16, 2007 1:06 pm
Autor Zpráva
Tomáš
guru

Předmět: výlet vs. hospoda Citovat

Na začátek stránky  

po červenec 16, 2007 9:31 am
Autor Zpráva
Tomáš
guru

Díky Pemelovi za podrobné info z výletu, teď mám pocit, jako bych se toho výletu sám zúčastnil. Rovněž se omlouvám za svou nepřítomnost, ale nečekaně se mi protáhla jedna povedená akcička kdesi na dalekém severu a domů jsem dorazil až v sobotu večer...

Jsem rád, že jste si to užili, těším se na příští akci, na které se, jak doufám, objevím.

Na začátek stránky  

ne červenec 15, 2007 10:42 pm
Autor Zpráva
Lukki
uživatel++

Předmět: :-( snad priste Citovat

Ahojík všichni lidi z minulého srazu (možná už teď předminulého, tak tedy pro 100% identifikaci - Karlštějn), a také zdravím všechny jiné, hodné a příjemné lidičky Smile

Musím se vám omluvit za neúčast, a dokonce i za to, že jsem se neomluvil z účasti. Nebylo to tím, že by můj mozek neprahnul po informacích a drbech od fajn lidí, ale bylo to tím, že jsem byl na tý dovolený, jak jsem určitě říkal na sraze - Oleška.

Trochu Vám popíšu jak to tam bylo. (Ale už bez diakritiky, je to rychlejší, teda alespoň pro toho, kdo to píše Smile )

Jelo se v sobotu 7.7.'07 neco okolo 10 hodiny a prijelo se 14.7.'07 ve 12 hodiny stredoevropskeho casu Smile
Pocasi se nam moc nepovedlo, ale sem tam byly i sluncem prosvicene chvilky, ale jinak to bylo fain. Na nalade, mimochodem velmi dobre nalade, pridavala nejen parta se kterou jsem tam jel, ale i lidé, kteri prijeli jen tak na "navstevu" byly fajn Smile

Sice me dost mrzi fakt, ze jsem nemoh' na dalsi sraz, ale skutecnost, ze jsem prozil jednu vcelku "zajimavou" a zabavnou dovolenou, mi ubira na mrzutosti.

Uz se tesim na pristi sraz, teda jenom na ten, na kterej budu moci dorazit.

S pozdravem a pranim vseho dobreho se s Vama loucim..... ne na dlouho Twisted Evil

Na začátek stránky  

ne červenec 15, 2007 10:20 pm
Autor Zpráva
TXB
šaman

Doplňuji stručnou (a ke zveřejnění upravenou) fotodokumentací Smile

Sergej obdivuje něco velkého a zrezivělého...

"zvonkové návěští" (díky Waky) aneb kadibudka se zvonečkem...

nenechte se zmást, podle tabulky pod exponátem jde o "rameno návěštidla mřížkové konstrukce systému tungsram"...

...ono to fungujé Very Happy

po našem odchodu zůstala páka ve správné poloze - jak vidíte na následující fotce...

Sergej, jak ho neznáte Wink

jiné mašinky...

pan průvodce si zapaluje cigaretu a pouští se pln elánu a s úsměvem na rtech do řeči se Sergejem...

...panu průvodci už začíná docházet cigareta, zřejmě i trpělivost, významně se kouká na hodinky a rozhlíží po okolí Very Happy

- no comment -

pan průvodce si šel uklidnit nervy pouštěním mašinek Laughing

...v dílně...

odchod z muzea...

přetlakovaná parovka na zastávce

..."ztraceni" v přírodě...

startovací rampa: směr Praha

cíl: Lány

(ostatní fotky budou v nejbliží době - jako vždy na požádání)

Na začátek stránky  

ne červenec 15, 2007 6:55 pm
Autor Zpráva
pemel
šaman

Předmět: Fejeton z výletu Citovat

Jak jsem slíbil tak činím. Tady je fejeton ze včerejšího výletu:

Je sobota 14.7. čas 10:10 a já jsem právě dorazil na Hradčanskou. Ve vestibulu metra už netrpělivě postávají Sergej, Adam a Waky. Chvíli čekáme, jestli ještě někdo nedorazí. Volají TXB a Manuel, že mají zpoždění, neb autobus s TXB dorazil na Knížecí o něco později než měl (jak typické Confused ). Vyrážíme pomalu na nádraží s tím, že koupíme lístky. Do odjezdu vlaku zbývá už jen chvíle, když se přiřítí TXB a Manuel. Jejich plíce zůstaly v metru na Hradčanské Drool Tak nás bude jen šest Confused No co, kvantita je plně vynahrazena kvalitou přítomných výletníků Wink Usazujeme se ve vagónu, ozve se zapískání a vlak se dává do pohybu. Zastavujeme v každé stanici, ale cesta ubíhá docela rychle. Sergej už to nemůže vydržet a pouští se do karbanátků od maminky. Chvíli před polednem konečně dorážíme do Lužné. Po výstupu z vlaku míříme do muzea. Sergej fotí všechny vystavené stroje a já si hraju se všemi vystavenými hejblátky Smile V expozici nacházíme stařičkou váhu a tak ji hned zkoušíme. Po prohlídce depa se chvíli usadíme na lavičce a užíváme si stínu vysokých bříz. Začíná být opravdu horko Drool Jak si tak sedíme, přichází průvodce, který je dvojčetem Zdeňka Srstky a nabízí nám odborný výklad. To neměl chudák dělat Exclamation Sergej toho pohotově využívá a vyptává se na parametry motorů Rolling Eyes Mezitím volají z domova Adamovi, že maminka měla nehodu s vařícím olejem. Bohužel nás Adam bude muset opustit (jen pro dnešek) a vrátit do Prahy Crying or Very sad Protože jsme v muzeu strávili skoro dvě hodiny, rozhodujeme se, že se svezeme s Adamem do Řevničova a zkrátíme si cestu Idea Zatímco čekáme na peronu přijíždí parní lokomotiva. Z pojistného ventilu vypouští oblaka páry. Jelikož to znělo nějak divně, pouštíme se do debaty co by se stalo, kdyby ventil selhal Question Bright nám bude muset určitě promluvit na pohřbu Angel Přijíždí vlak a než s stačíme rozkoukat jsme v Řevničově. Rychle se loučíme s Adamem a vystupujeme. Vyrážíme na náročný pochod. Je co nás turistická značka zavede do lesa ztrácíme orientaci (nikoliv tu sexuální). Sergej nás vede skrze zelené houštiny, mokřady a bažiny… Konečně dorážíme k rybníku, kolem kterého vede turistická trasa. Můj návrh na koupání se nesetkává s kladným ohlasem Embarassed Sergej hledá houby, ale zjišťuje, že není první. Rozebíráme jižanské typy. Jak by řekla Halina: „jestli hledáš chlapa, nehleď na chorvata“ Laughing TXB se Sergejem probírají faunu a flóru, fotíme mrtvé krtečky (kde má kalhotky s kapsama?). Jak se blížíme k cíli docházejí některým zásoby vody. Cestu si krátíme pomlouváním ostatních Twisted Evil Nedaleko před cílem nám cestu skříží slepýš. Sergej ho se zručností krotitele divé zvěře chytá a my si ho zvídavě prohlížíme Surprised Cesta příjemně ubíhá my se blížíme k Lánům. Těsně před cílem míjíme originální kruhový objezd. Odbočka se směrovkou „Praha“ končí po pár metrech v poli Shocked Bohužel je už šest hodin a tak si nestihneme prohlédnout zámecký park Sad S jazykem na vestě míříme do hospody a prach v hrdle spláchneme zlatavým mokem Very Happy Osazenstvo hostince je docela zajímavé, někteří by stáli za hřích Twisted Evil Bohužel tu nevaří a tak se vydáváme na exkurzi po Lánských hospodách. V patách je nám jeden ze zajímavých objektů z hostince. Smůla, nemíří za námi Evil or Very Mad Objevujeme podnik s kuchařem a objednáváme a dáváme si zaslouženou večeři. Čas neúprosně utíká a jelikož TXB musí být do devíti v Praze tak nás společně s Waky opouštějí Sad Zbyli jsem už jen tři. Já, Sergej a Manuel. Ten bohužel nesnáší jízdu autobusem a tak s ním čekáme na vlak, který jede ze Stochova až ve 22:47 Confused Jdeme si prohlédnout zámek alespoň zvenčí. Hmm, vojáci hradní stráže by taky stáli za hřích Twisted Evil Volám TXB a zjišťuju, že vlak stihli. Zastavil jim pohledný mladík v kraťáskách a dovezl je na nádraží. Kdyby jela Waky sama, tak ten vlak asi nestihne Laughing Máme ještě fůru času a tak se jdeme podívat k hrobu tatíčka Masaryka. Je kupodivu úplně obyčejný. Prostý náhrobní kámen, vedle odpočívá choť Charlota a syn Jan. Vydáváme se do Stochova dokud je světlo, s tím, že si čekání na vlak ukrátíme v hospodě. Naštěstí je jedna kousek od nádraží otevřená.Ve 22:47 konečně přijíždí vlak do Prahy. Zastávky pomalu ubíhají, nastupují a vystupují zajímavé objekty. V půl dvanácté zastavujeme v Dejvicích. Únava nás ještě nepřemohla a tak jdeme do hospody na poslední pivo Dancing Zavírají v půl jedné a my se ocitáme na noční ulici. Noční tramvaj jede až za dlouho at tak vyrážíme přes Chotkovy sady dolů do města. Chvíli posedíme na lavičce a už kolem nás krouží jeden mladík Anxious Ještě, že jsme tři Exclamation Zvedáme se a přes Klárov a Kampu jdeme na Karlův most. V jednu v noci je tu kupodivu docela živo. Potkáváme spousty „Oliverků“. To je nové pojmenování pro našince, které jsme v podnapilém stavu vymysleli Idea Konečně jsme u Národního divadla. Manuelovi jede za chvíli tramvaj, loučíme se. Mě se nechce čekat na stanici, a tak se se Sergejem svezu na Václavské náměstí, kde si přesednu na tramvaj do Modřan. V půl třetí jsem konečně doma, rychle se osprchuju a hup do postýlky (na Adama Wink ).

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

ne červenec 15, 2007 4:55 pm
Autor Zpráva
jojx
guru+++

ehm tedy na tenhle výlet nedorazím, protože jsem pryč (ale to jste se možná všimli) Very Happy

Na začátek stránky  

ne červenec 15, 2007 3:38 pm
Autor Zpráva
TXB
šaman

Právě jsem dorazil domů. Výlet byl moc fajn a že dopadl, jak dopadl, byla docela souhra náhod. Nejdříve to zkrácení o jednu stanici, do kterého se původně nikomu nechtělo, následně dřívější odpojení mě a Waky od zbytku a nakonec ten milý řidič (jen) v trenýrkách a slunečních brýlích, který mě a Waky stahnul z Lán do Stochova na nádraží, bez nějž bychom asi včas nedorazili (protože bychom hledali nádraží) a vlak by nám ujel. A ještě k tomu následná výluka, která způsobila, že vlak končil v Dejvicích, což mi naprosto vyhovovalo Smile Tam jsme se s Waky rozloučili a další události už nesouvisely se srazem.

Nej sobotní zážitky: průvodce Very Happy hospodský Twisted Evil noční výhled z Letné Angel

pemel: ty narážky na hostinskýho ("správný chlap") souvisely s touhle definicí

Jak jste vůbec pokračovali vy? Wink

Na začátek stránky  

ne červenec 15, 2007 2:33 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

Je to tak, kdo nejel, prohloupil. Bylo sice vedro, ale krásná příroda i vláčky v muzeu a nepřítomnost ostatních se obrátila z nevýhody ve výhodu v tom okamžiku, kdy jsme je mohli začít drbat, pomlouvat a kujit pikle! Laughing Twisted Evil

Na začátek stránky  

ne červenec 15, 2007 2:32 am
Autor Zpráva
Manuel de Falla
guru++

Tak dnes si ten spánek opravdu zasloužím. U večeře už k němu málem došlo ...

Kdo nejel, prohloupil. Exclamation

Na začátek stránky  

so červenec 14, 2007 5:28 am
Autor Zpráva
Stonerock
šaman

Omlouvám se, výletu se nezúčastním. Právě se totiž odebírám na lože (navrátiv se před nedlouhou dobou z hospody), pročež nelze předpokládat, že bych se byl z pelechu schopnej vyhrabat dřív než odpoledne. Angel

Na začátek stránky  

pá červenec 13, 2007 3:43 pm
Autor Zpráva
Manuel de Falla
guru++

Předmět: Re: Zítřejší výlet Citovat

bright napsal:
pemel napsal:
Dobré téma k zítřejšímu výletu Laughing
http://www.novinky.cz/krimi/pocet-lidi-ztracenych-v-prirode-letos-prudce-stoupl_118789_8fpjl.html

Koho konkrétně hodláte zítra ztratit? Very Happy

Budeme se ztrácet po dvojicích. Ale bojím se, že nás policejní teplovize najde. Embarassed

Na začátek stránky  

pá červenec 13, 2007 12:32 pm
Autor Zpráva
bright
šaman

Předmět: Re: Zítřejší výlet Citovat

pemel napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/pocet-lidi-ztracenych-v-prirode-letos-prudce-stoupl_118789_8fpjl.html

Koho konkrétně hodláte zítra ztratit? Very Happy

Na začátek stránky  

pá červenec 13, 2007 11:46 am
Autor Zpráva
pemel
šaman

Předmět: Zítřejší výlet Citovat

Na začátek stránky  

čt červenec 12, 2007 12:34 am
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

Tak vzhledem k tomu že mi ty pemelovy odkazy na idos nějak nefungují, hodím to sem ještě ručně. Ze Stochova jedou vlaky na Prahu 16:56, 17:17 a 18:50, 19:41 (rychlík), 19:59 a 22:47. Pěšky je Stochov od Lán asi 3 km.

Autobusy přímo z Lán do Práglu jedou v 16:00, 16:40, 18:16, 19:10 a 20:53 (poslední dva s přestupem a čekáním na Kladně)

Tedy sečteno a podtrženo nemusíme nikam spěchat a můžeme si v klidu prohlédnout muzeum a pak se pomalu courat lesem, abychom při rychlejším tempu neutrpěli fyzickou újmu. Nehledě na to že světlo je do devíti a má být (prý) krásné počasí.

P.S. plánuje se též něco potom v Praze na večer?

Na začátek stránky  

st červenec 11, 2007 8:33 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

No vidím že je to zorganizované skvěle Very Happy Takže doufám že dorazí všichni ti co se zahlásili + spousty dalších, kteří si to jistě do soboty rozmyslí a přidají se k nám. Wink

A co takhle přemluvit k účasti i někoho zvenku, nejlépe nějaké heteráky. Twisted Evil

Na začátek stránky  

st červenec 11, 2007 7:28 pm
Autor Zpráva
pemel
šaman

Předmět: Sobotní výlet - rekapitulace Citovat

Zde jsou souhrnné informace k sobotnímu (14.7.) výletu.

Zatím se přihlásili: já (pemel), Sergej, Stonerock, Adam, Zdenda, Waky, Manuel a TXB. Účast dalších výletníků vítána Wink
Sraz: nejpozději v 10:15 ve vestibulu stanice metra "A" Hradčanská.
Doprava tam: odjezd v 10:30 z nádraží Praha - Dejvice směr Rakovník.

Start: nádraží Lužná ( příjezd 11:58 ). Zde si prohlédneme železniční muzeum (http://www.os.cd.cz/muzeum/).
Trasa: cca 15 km po značených turistických trasách.
http://www.mapy.cz/searchScreen?query=Lu%C5%BEn%C3%A1+u+rakovn%C3%ADka#centerX=131716608@centerY=136159744@typ=turist@zoom=11@vizType=none@vizIds=none
Cíl: Lány. Zde si můžeme prohlédnot zámecký park ( otevřeno do 18 hod. ), nebo zavítat k hrobu TGM. Zároveň se zde můžeme navečeřet http://www.lany.cz/?page=sluzby#obcerstveni
Doprava zpět:
vlakem z nádraží ve Stochově (cca 1 km)
http://www.idos.cz/ConnRes.asp?tt=a&from=1&from=0&from=7565&froml=-1&to=1&to=0&to=6200&tol=-1&date=14.7.2007&time=18:50&min1=5&max1=240&alg=0&isdep=1&beds=0&chn=5&stop=0&odcht=0&odch=50&link=A17F&prev=0&handle=102610
busem přímo z Lán
http://www.idos.cz/ConnRes.asp?tt=J&from=2&from=0&from=2966&froml=-1&to=2&to=0&to=4752&tol=-1&date=14.7.2007&time=18:14&min1=0&max1=240&alg=1&isdep=1&beds=0&chn=5&stop=0&odcht=0&odch=50&link=A17F

Na začátek stránky  

st červenec 11, 2007 12:32 pm
Autor Zpráva
bright
šaman

Předmět: Re: Liberec Citovat

pemel napsal:
sergej sudoplatov napsal:
bright napsal:
Co byste říkali na soboru 28.7. nebo neděli 29.7.?

No tak klidně, nemám v té době nic v plánu, ale chtěl bych to včas vědět najisto.

Mě ten termím taky vyhovuje. Měli bysme to dohodnout co nejdřív, abysme zavčas rezervovali jízdenky na žlutou linku.

Já nepojedu z Prahy a počítám, že takoví Nikítkovi taky ne. Btw, Nikítkovi, pojedete-li přes Hradec, mohli byste mě vyzvednout.

Na začátek stránky  

st červenec 11, 2007 8:52 am
Autor Zpráva
pemel
šaman

Předmět: Re: Liberec Citovat

sergej sudoplatov napsal:
bright napsal:
Co byste říkali na soboru 28.7. nebo neděli 29.7.?

No tak klidně, nemám v té době nic v plánu, ale chtěl bych to včas vědět najisto.

Mě ten termím taky vyhovuje. Měli bysme to dohodnout co nejdřív, abysme zavčas rezervovali jízdenky na žlutou linku.

Na začátek stránky  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 114, 115, 116  Další