|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červenec 23, 2007 8:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
Manuel de Falla napsal: |
No to je zvrhlý! Přiznám se, že by mě vůbec nenapadlo o někom z nich přemýšlet v tomto kontextu. |
Na posledním srazu jste se divili, jak někdo mohl hlasovat pro Paroubka. Sliboval jsem odkaz na článek, který tuto nejasnost může ozřejmit. Ale jen pro silné povahy. Varoval jsem vás
http://bleskove.centrum.cz/sex-a-vztahy/clanek.phtml?id=33429 |
|
|
|
|
 |
po červenec 23, 2007 8:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Na první fotce mi silně připomíná bývalou spolužačku z gymplu  |
|
|
|
|
 |
po červenec 23, 2007 2:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: Článek z netu |
|
|
Tak tuhle hrůzu sem na něm nedávno viděl, nedalo nám to a dali sme mu hobla o stůl plnej skleniček.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 23, 2007 9:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
|
|
 |
so červenec 21, 2007 9:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Loučení |
|
|
Za tři hoďky na týden odjíždím do okolí Dvora Králové, obávám se, že nebudu mít možnost dostat se na internet, takže vám přeji příjemně strávený zbytek července! _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út červenec 17, 2007 2:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Waky napsal: | bright napsal: | Waky napsal: | Tomáš napsal: | Jsem na sebe děsně hrdý, protože moje příspěvky tvoří jedno procento z celkového počtu na tomto fóru A vezmeme-li v potaz, že zbylých 99 % příspěvků nestojí za řeč, moje 1 % nabírá na důležitosti  |
Nějak jsi opomněl MOJE příspěvky  |
A co mých téměř deset procent?  |
Brighte, my samozřejmě oba s Tomášem víme, že máme příspěvků poměrně málo, a proto na ně nenápadně upozorňujeme, aby se na to zapomnělo a nebylo to tolik vidět.
Za Tebe mluví Tvá uživatelská úroveň, my si musíme pomáhat nenápadnou sebechválou  |
Chtěl jsem tímto poměrně neotřelým způsobem upozornit na fakt, že jsem v počtu příspěvků předhonil Libora a dostal se na druhé místo, "těsně" za Adama, jenž má více než dva tisíce osm set příspěvků, což je můj nedostižný ideál.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 17, 2007 2:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
bright napsal: | Waky napsal: | Tomáš napsal: | Jsem na sebe děsně hrdý, protože moje příspěvky tvoří jedno procento z celkového počtu na tomto fóru A vezmeme-li v potaz, že zbylých 99 % příspěvků nestojí za řeč, moje 1 % nabírá na důležitosti  |
A co mých téměř deset procent?  |
Brighte, my samozřejmě oba s Tomášem víme, že máme příspěvků poměrně málo, a proto na ně nenápadně upozorňujeme, aby se na to zapomnělo a nebylo to tolik vidět.
Za Tebe mluví Tvá uživatelská úroveň, my si musíme pomáhat nenápadnou sebechválou  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červenec 17, 2007 12:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Waky napsal: | Tomáš napsal: | Jsem na sebe děsně hrdý, protože moje příspěvky tvoří jedno procento z celkového počtu na tomto fóru A vezmeme-li v potaz, že zbylých 99 % příspěvků nestojí za řeč, moje 1 % nabírá na důležitosti  |
A co mých téměř deset procent?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 17, 2007 10:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Tomáš napsal: | Jsem na sebe děsně hrdý, protože moje příspěvky tvoří jedno procento z celkového počtu na tomto fóru A vezmeme-li v potaz, že zbylých 99 % příspěvků nestojí za řeč, moje 1 % nabírá na důležitosti  |
Nějak jsi opomněl MOJE příspěvky  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 8:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Tak mne právě zastavili páni kluci (chlupatý, SNB, VB) a že jsem si rozsvěcel světla. cestou, no jaký trapas ale co mě dostalo, tak jsou první po 9 000 km, co chtěli abych jim foukal. Ti minulí, před 1000 km, t.jh. měsícem jen chtěli doklady a čekali, že se budu lepit za policejní auto, když ve 23:45 pojedou 30. Asi nejsou normální (nemyslím všichni) _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 5:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Za pár hodin se odebíram na pětidenní přechod Šumavy, tak vás tímto žádam, abyste příliš nespamovali, abych to pak po vás všechno nemusel číst. Chovejte se tu slušně, velký bratr vás sleduje.  |
Musím spamovat. Po tom co jsem dosáhl vytoužené mety, tedy hodnosti guru jsem čím dál tím lačnější po vyšších a vyšších šaržích.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 2:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Jsem na sebe děsně hrdý, protože moje příspěvky tvoří jedno procento z celkového počtu na tomto fóru A vezmeme-li v potaz, že zbylých 99 % příspěvků nestojí za řeč, moje 1 % nabírá na důležitosti  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po červenec 16, 2007 2:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Za pár hodin se odebíram na pětidenní přechod Šumavy, tak vás tímto žádam, abyste příliš nespamovali, abych to pak po vás všechno nemusel číst. Chovejte se tu slušně, velký bratr vás sleduje.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 12, 2007 4:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: A Dost |
|
|
A dost!
Vymazal jsem svoje ICQ UIN ze všech míst kde bylo zveřejněné. Snad to omezí počet SPAMů, které denně dostávám (už toho jsou desítky). _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st červenec 11, 2007 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: |
No to je zvrhlý! Přiznám se, že by mě vůbec nenapadlo o někom z nich přemýšlet v tomto kontextu. |
Však na chlapovi je nejvíc sexy mozek, ne? Nová Jyrkova šťabajzna se tak alespoň vyjádřila.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červenec 11, 2007 10:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
|
|
|
|
 |
st červenec 11, 2007 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Lukki napsal: | Trochu uplne z jineho soudku....
Tejden tady nebudu Jedu totiz na tu Olesku... teda jestli si nekdo pamatuje to co sem rikal na srazu
Takze se tady moc neperte, at Vas potom nemusim navstevovat v nemocnici
Papik |
Jsem zásadní odpůrce fyzického násilí, ale pro jednou bych mohl udělat výjimku  |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | sergej sudoplatov napsal: | No jo, tak proč se tam pak nezahrnou i důchodci? To je věková diskriminace!  |
Chtěl by ses snad přihlásit?  |
To je děsný jak je ta dnešní omladina drzá a nevychovaná.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 8:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Trochu uplne z jineho soudku....
Tejden tady nebudu Jedu totiz na tu Olesku... teda jestli si nekdo pamatuje to co sem rikal na srazu
Takze se tady moc neperte, at Vas potom nemusim navstevovat v nemocnici
Papik |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2007 12:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | No jo, tak proč se tam pak nezahrnou i důchodci? To je věková diskriminace!  |
Chtěl by ses snad přihlásit?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 06, 2007 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | pepcza napsal: | Manuel de Falla napsal: | Stonerock napsal: | proto, že jsou to spíš "chlapi" než "kluci". |
Cítím v tom ten samej problém. |
Ale tak o tom ta soutěž je, ne? Vždyť se nejmenuje "Kluk roku". |
Ale nejmenuje se ani "chlap roku". A pod muže zýahrnuju všechny dospělé osoby mužského pohlaví. Bez ohledu na to jestli vypadají na dvacet nebo na čtyřicet ... |
No jo, tak proč se tam pak nezahrnou i důchodci? To je věková diskriminace!  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá červenec 06, 2007 7:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
pepcza napsal: | Manuel de Falla napsal: | Stonerock napsal: | proto, že jsou to spíš "chlapi" než "kluci". |
Ale tak o tom ta soutěž je, ne? Vždyť se nejmenuje "Kluk roku". |
Ale nejmenuje se ani "chlap roku". A pod muže zýahrnuju všechny dospělé osoby mužského pohlaví. Bez ohledu na to jestli vypadají na dvacet nebo na čtyřicet ... |
|
|
|
|
 |
pá červenec 06, 2007 5:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Fetišista přes obleky?  |
Ne, přes eleganci.  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 06, 2007 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | vážně, tak možná, kdyby byli ve fraku ... |
Páč jsou skoo všichni svalovci ze sídlištních posiloven, tak i k nim pasujou spíš motérky. Ale na někom by se frak vyjímal  |
Fetišista přes obleky?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá červenec 06, 2007 8:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | vážně, tak možná, kdyby byli ve fraku ... |
Páč jsou skoo všichni svalovci ze sídlištních posiloven, tak i k nim pasujou spíš motérky. Ale na někom by se frak vyjímal  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 06, 2007 8:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Stonerock napsal: | proto, že jsou to spíš "chlapi" než "kluci". |
Ale tak o tom ta soutěž je, ne? Vždyť se nejmenuje "Kluk roku". _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 06, 2007 4:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Stonerock napsal: | proto, že jsou to spíš "chlapi" než "kluci". |
Cítím v tom ten samej problém.
Adam: Ty montérky snad nemyslíš vážně, tak možná, kdyby byli ve fraku ... |
|
|
|
|
 |
pá červenec 06, 2007 2:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
TXB napsal: | Nebyl osmička v SuperStar? |
Byla.
TXB napsal: | Jinak z nich bych si nevybral... možná jsou to jen špatný fotky, ale spíš mi připadá, že denně potkávám mnohem hezčí a zajímavější týpky... |
Souhlas. Tohle fakt z valný většiny nejsou kluci, který by mě vzhledem nějak výrazně zaujali. Možná taky proto, že jsou to spíš "chlapi" než "kluci". V některejch případech se mi nechce snad ani věřit uvedenýmu věku... Tý pětce je 24 a tý jedenáctce 22?! Bych jim tipoval klidně přes třicet... A nebo jsou to jen tak podivný fotky? Fakt nevim... Jinak bych to viděl asi na 6, 8 a 10. _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
Předmět: Re: Muž roku 2007 |
|
|
pemel napsal: | Co ne ně říkáte: http://sympatak.muzroku.cz/
Můj osobní názor je - nic moc Když už bych měl pro některého hlasovat, tak buď pro 5 nebo pro 12. |
Na tuhle stránku jsem koukal už cca před měsícem a číslo 5 je asi jediný, který by mi stál za posláni hlasu. _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|