|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červenec 05, 2007 3:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: |
|
|
Tak jsem právě sežral čtyři housky se sejrem. Ale aspoň jsem si k tomu v magazínu Práva přečet' rozhovor s dietoložkou.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To TXB: |
|
|
Ta druhá dýlka je tuším "inseam", vnitřní délka.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 2:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | No je pravda že kdybych u nich neměl pořádně utaženej pásek, okamžitě by ze mě spadly. |
A vo tom to je...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 2:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Stonerock napsal: | sergej sudoplatov napsal: | To sem fakt tak tlustej?  |
Ani bych neřek' podle toho, jak tě znam... Ono to asi dost závisí na tom, na jak moc volný nebo těsný kalhoty je člověk zvyklej... Při tom, co tady čtu, mi nějak nedochází, jak jsem schopnej vměstnat svoje rozkladitý pozadí do džínů 32-33/36-38... |
No je pravda že kdybych u nich neměl pořádně utaženej pásek, okamžitě by ze mě spadly. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 2:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | To sem fakt tak tlustej?  |
Ani bych neřek' podle toho, jak tě znam... Ono to asi dost závisí na tom, na jak moc volný nebo těsný kalhoty je člověk zvyklej... Při tom, co tady čtu, mi nějak nedochází, jak jsem schopnej vměstnat svoje rozkladitý pozadí do džínů 32-33/36-38... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 1:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | sergej sudoplatov napsal: | P.S. Co znamenají ta čísla na kalhotách? Já mám na džínách napsáno 32/30. Takže pas mám 32 nebo 30? |
První je pas, druhá je dýlka... |
To sem fakt tak tlustej?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 1:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | P.S. Co znamenají ta čísla na kalhotách? Já mám na džínách napsáno 32/30. Takže pas mám 32 nebo 30? |
První je pas, druhá je dýlka... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 1:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Já mám 31-34, takže pas bude to první... ale co je to za míry, netuším. Kdyby palce (2,54cm), tak ale nechápu, co přesně znamená to druhé číslo, protože kompletní dýlka kalhot to není. Kdybych to bral od konce nohavice nahoru, tak to vychází akorát k... ehm  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 12:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | ... hm, já mám BMI 16, takže na tom zas tak špatně nikdo nejste ...  |
Tato hodnota se slučuje se životem?
Jak to proboha děláš? Źivíš se měsíčním svitem jako lesní víly?
P.S. Co znamenají ta čísla na kalhotách? Já mám na džínách napsáno 32/30. Takže pas mám 32 nebo 30? _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 7:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No právě mě těch 30 taky nepřijde jako málo. Jinak teda mam metr osmdesát.
To fanfán: No, tak to asi nemáme. Jsi milý. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 1:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | ... hm, já mám BMI 16, takže na tom zas tak špatně nikdo nejste ...  |
Nenosíš při povětří v batohu závaží?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 11:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | Jednak to fanfán (tulipán): Co je špatnýho na new yorkeru? Já to chápu jako lepší vietnamskou vesnici/tržnici. |
Myslím, že jsi řekl podstatné. No a pokud ti to nevadí, tak není asi moc se o čem bavit.
Martin napsal: | Mimochodem ty máš velikost 36??? Já mam 30 a mam dojem, že je to až dost |
U džínového číslování. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 2:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
... hm, já mám BMI 16, takže na tom zas tak špatně nikdo nejste ...  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 11:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
pepcza napsal: | Adam napsal: |
Na Martina ne. Vzdaluje se mi prvenství v drbání.  |
Titul pavlačový drbny ti nikdo vzít nemůže, neboj se nic.  |
já teda o něj rozhodně nestojím... |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Adam napsal: |
Titul pavlačový drbny ti nikdo vzít nemůže, neboj se nic.  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | Martin napsal: | Na tenhle eště ne, o svátcích toho mam dost, ale nebránim se příštímu. Nejdřív ovšem chci na vás z Nikoma vytáhnout nějaký drby  |
super, největší drbna fóra...  |
Nemám žárlit?  |
na Martina?  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 7:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | Martin napsal: | Na tenhle eště ne, o svátcích toho mam dost, ale nebránim se příštímu. Nejdřív ovšem chci na vás z Nikoma vytáhnout nějaký drby  |
Nemám žárlit?  |
na Martina?  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 3:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Martin napsal: | Na tenhle eště ne, o svátcích toho mam dost, ale nebránim se příštímu. Nejdřív ovšem chci na vás z Nikoma vytáhnout nějaký drby  |
Nemám žárlit?  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 21, 2006 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Martin napsal: | Na tenhle eště ne, o svátcích toho mam dost, ale nebránim se příštímu. Nejdřív ovšem chci na vás z Nikoma vytáhnout nějaký drby  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
no já mám 32, někdy 33 a ted jsem na sebe dokonce oblíknul 31, což mě způsobilo lehčí otřes...
BMI ( ) 21 |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 9:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
To je slovo do pranice. Takže, Martine, jak jsi k těm 30 palcům v pase vysoký? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | 30, no pasu, u džín. |
Proboha, to má moje nejlepší kamarádka a je to úplný špárátko! |
Tak mě napadá - je vůbec pánský a dámský číslování ekvivalentní?
Jinak posuzovat čísla "absolutně" mi přijde dost zavádějící - vždyť to přece závisí na tom, jestli má ten dotyčnej metr sedmdesát, nebo o čtvrt metru víc... Jinak mně ta 30 zas tak strašně málo nepřijde... Já mam sice 32-33, ale to mam občas problém projít dveřma (na vejšku )... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 7:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Třeba by se dala "přesvědčit" ke změně pohlaví.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 7:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: To Adam: |
|
|
Martin napsal: | To je zase nějaká kterou si rozdělil s jejim přítelem, a ona estě neví, že si za tim ty?  |
Kdepak. Spolu máme vyrovnaný vztah a naštěstí diametrálně odlišný vkus. Kdyby byla chlap, vezmu si ji za muže  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Adam: |
|
|
To je zase nějaká kterou si rozdělil s jejim přítelem, a ona estě neví, že si za tim ty?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | 30, no pasu, u džín. |
Proboha, to má moje nejlepší kamarádka a je to úplný špárátko! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 5:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ach taaak. To jsem se časem vypracoval z 31 na 33-34.
Chlapi mají - naštěstí - delší minimální trvanlivost
Ještě, že to teď o tom drbacím kanále víme, dezinformační trust se začíná pomalu rozbíhat...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 5:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No vidíš, ahoj!
30, no pasu, u džín.
Jinak s tim chlapem si mě dostal, ok, ale proto taky mam doma kluka, a ne chlapa.
Na tenhle eště ne, o svátcích toho mam dost, ale nebránim se příštímu. Nejdřív ovšem chci na vás z Nikoma vytáhnout nějaký drby  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 5:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Jednak to fanfán (tulipán): Co je špatnýho na new yorkeru? Já to chápu jako lepší vietnamskou vesnici/tržnici. Mimochodem ty máš velikost 36??? Já mam 30 a mam dojem, že je to až dost
to Maku: Hele nenastavuje se tou hladovkou spíš tělo na režim "udržování zásob"?
to Manuel: Kdysi sem měl podobnej problém... To k tomu cvičení prostě musíš žrát jako prase na výkrmu, a ty proteiny, aminokyseliny atd....
to bright: no mě chlap s BMI 25 přijde, ehm, trošku "neforemnej". A souhlas s manuelem, na chlapovi nemají měkký věci co dělat. A co se týče strachu z bulimiků, co bydleji v solárku, tak počkej až se uvidíme, to se totiž strachy posereš! |
Především tě po dlouhé době zdravím.
Velikost 30? Šmarjá, čeho to je?? Ať přemýšlím, jak přemýšlím, tak mám buď o 12-13, popř. 20 víc, nebo v jednom případě pouhý zlomek.
Dá se, v případě BMI menší hodnoty, hovořit ještě o chlapovi?
Ty plánuješ dorazit, že bychom se po těch letech konečně viděli? No, nevídáno, neslýcháno. Posilním se na to balením Carbo activatus20x320 mg.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 4:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jednak to fanfán (tulipán): Co je špatnýho na new yorkeru? Já to chápu jako lepší vietnamskou vesnici/tržnici. Mimochodem ty máš velikost 36??? Já mam 30 a mam dojem, že je to až dost
to Maku: Hele nenastavuje se tou hladovkou spíš tělo na režim "udržování zásob"?
to Manuel: Kdysi sem měl podobnej problém... To k tomu cvičení prostě musíš žrát jako prase na výkrmu, a ty proteiny, aminokyseliny atd....
to bright: no mě chlap s BMI 25 přijde, ehm, trošku "neforemnej". A souhlas s manuelem, na chlapovi nemají měkký věci co dělat. A co se týče strachu z bulimiků, co bydleji v solárku, tak počkej až se uvidíme, to se totiž strachy posereš! _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|