|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st červenec 04, 2007 8:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | Krátkozrakost má ale ve sprchách i svá pozitiva. Člověk nevidí, že je viděn.  |
Tak mně to celkem nevadí, ne že bych byl exhibicionista, ale ani nejsem žádný upjatý puritán. Naopak když někdo čumí tak je to pro mě pozitivní signál, že je asi na co čumět.  |
já to spíš vždy bral jako negativní signál, že je na co čumět  |
To je otázka osobního postoje.  |
Je to doslova otázka "postoje" Buď někdo překvapeně čumí, protože... Tak to je ten negativní signál A nebo je všechno v pohodě a někdo se jen dívá To je pak pozitivní signál  |
Hm, koukám že se dost lišíme v otevřenosti našeho vyjadřování.  |
Tak teď nevím, jestli jsem otevřený až moc, nebo naopak málo  |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
pemel napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | Krátkozrakost má ale ve sprchách i svá pozitiva. Člověk nevidí, že je viděn.  |
Tak mně to celkem nevadí, ne že bych byl exhibicionista, ale ani nejsem žádný upjatý puritán. Naopak když někdo čumí tak je to pro mě pozitivní signál, že je asi na co čumět.  |
Je to doslova otázka "postoje" Buď někdo překvapeně čumí, protože... Tak to je ten negativní signál A nebo je všechno v pohodě a někdo se jen dívá To je pak pozitivní signál  |
Hm, koukám že se dost lišíme v otevřenosti našeho vyjadřování.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
bright napsal: | pepcza napsal: | sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | Krátkozrakost má ale ve sprchách i svá pozitiva. Člověk nevidí, že je viděn.  |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
bright napsal: | pepcza napsal: | sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | Krátkozrakost má ale ve sprchách i svá pozitiva. Člověk nevidí, že je viděn.  |
No spíš se to asi bude lišit hlavně v závislosti an situaci a typu čumění dotyčného. Něco jiného je, pokud někdo s jazykem až na podlaze a s toužebným funěním pohlíží na nějakou vazbu a něco jiného, když někdo napůl nevěřícně a napůl znechuceně pohlíží na dvoumetrákový teřich.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 6:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | Krátkozrakost má ale ve sprchách i svá pozitiva. Člověk nevidí, že je viděn.  |
To je otázka osobního postoje.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | Krátkozrakost má ale ve sprchách i svá pozitiva. Člověk nevidí, že je viděn.  |
já to spíš vždy bral jako negativní signál, že je na co čumět  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Adam napsal: | Který nešťastník patří k Lukkimu? |
Top by mě taky zajímalo  |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
a) Který nešťastník patří k Lukkimu?
b) Neumím moc plavat a především z tohoto důvodu bazénem zhrdnu. Další důvody pramení z řady komplexů a v přítomnosti polonahých chlapců neutuchající erekce. Nepochybně si to užijete. |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
bright napsal: | Krátkozrakost má ale ve sprchách i svá pozitiva. Člověk nevidí, že je viděn.  |
Tak mně to celkem nevadí, ne že bych byl exhibicionista, ale ani nejsem žádný upjatý puritán. Naopak když někdo čumí tak je to pro mě pozitivní signál, že je asi na co čumět.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 1:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Krátkozrakost má ale ve sprchách i svá pozitiva. Člověk nevidí, že je viděn.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 12:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Tak obzvlášť v sobotu je to dost obtížné. Autobusy jsou přeplněné a vzhledem k tomu že poslední odjíždí v 7 večer a je potřeba tam stát minimálně hodinu předem, pokud si ovšem nezajistíme zpáteční mistenky již předem. No tak co, v Martinicích jsme loni v srpnu taky loni spali pohromadě. | Trochu nevyžádaných, leč pro leckoho možná užitečných informací:
Takzvaně "na blind" se do autobusu SA podaří dostat tak max. 5ti lidem, takže rozhodně doporučuji opatřit si jízdenky předem. Například takový autobus poslední sobotu v červenci v 19:00 je v současné době celý prázdný... ( viz zde) Ale chce to nečekat s rezervací na poslední chvíli - lukrativní spoje jako pátek a neděle večer a pondělí dopoledne bývají beznadějně předrezervovány už 14 dní dopředu.
Co je potřeba udělat pro předrezervaci?
Stačí navštívit kteroukoli pobočku StudentAgency (V Praze: Ječná, Florenc, Černý Most, Zličín, Ruzyně) a požádat o "otevřenou jízdenku na trasu Liberec-Praha" (nebo rovnou raději dvě), která stojí 70 Kč... Studentská cena za 52 Kč bohužel o prázdninách neplatí.
Tato jízdenka má na sobě čárový kód, pod nímž je číslo, pomocí kterého můžete jízdenku zarezervovat jak prostřednictvím SMS, tak i pohodlněji přes Internet - viz odkaz výše. Postup je vcelku intuitivní.
Po úspěšné rezervaci si doporučuji tužkou na jízdenku poznamenat zejména číslo sedačky, datum a čas odjezdu a také směr Li-Pr nebo zpět(jedná se o nejčastější chybu - rezervace jízdenky do špatného směru). Při odbavení pak steward/ka porovnává, zda číslo jízdenky na plánku autobusu souhlasí s číslem čárového kódu na jízdence a proto odbavení hodně urychlí, pokud budete vědět (nebo mít poznamenáno), na kterém sedadle hodláte sedět...
A pár poznámek nakonec:
- prvních 16 sedaček v autobuse je v "luxusním" koženém provedení
- lidé s rezervovanou jízdenkou nastupují do autobusu prostředními dveřmi; před předními dveřmi se hromadí lůza bez jízdenky a lidé jsou tam občas dost agresivní
Přeji veselé cestování  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 11:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
Předmět: Re: Omluva |
|
|
pemel napsal: | Pepin.03 napsal: |
Chtěla jsem se Vám všem omluvit za vstup do Vášho fora.
V zoufalství človíček udělá vše.
Devatenáct let jsem z láskou vychovávala svého syna, dala mu vše ze sebe. Pak po maturitě přišla rána. Přiznal se nám, že je BI. První sex s holkou mu dopadl špatně a to byl start pro zkoušku milovat se s klukem. A narazil v baru vysokošk. koleji na gaye.
Bum a zamiloval se. Zamiloval se do Lukáše z Děčína, student VŠ pedag., studujícího v Liberci.
Prosím o omluvu a nevím, či mám pokračovat, je toho asi dost a potřebuji mluvit z bezva kluky, která věřím, že pomůžou. Tady jsem zjistila, že Vás nemůžeme házet do jednoho pytle.
Děkuji. |
 |
Taky nevím co tím chtěl básník říci  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 11:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Re: Omluva |
|
|
Pepin.03 napsal: |
Devatenáct let jsem z láskou vychovávala svého syna, dala mu vše ze sebe. Pak po maturitě přišla rána. Přiznal se nám, že je BI. První sex s holkou mu dopadl špatně a to byl start pro zkoušku milovat se s klukem. A narazil v baru vysokošk. koleji na gaye.
Bum a zamiloval se. Zamiloval se do Lukáše z Děčína, student VŠ pedag., studujícího v Liberci.
Prosím o omluvu a nevím, či mám pokračovat, je toho asi dost a potřebuji mluvit z bezva kluky, která věřím, že pomůžou. Tady jsem zjistila, že Vás nemůžeme házet do jednoho pytle.
Děkuji. |
 |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 10:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Pepin.03 uživatel
|
Předmět: Omluva |
|
|
Děkuji. |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 8:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
Předmět: Re: aquapark Liberec |
|
|
pemel napsal: | Kluci, teď vážně, vy byste se v tom Liberci styděli Jak jsem koukal, tak moc vás ten výlet s nadšením nepřijalo Já osobně bych problém neměl, viděl jsem už kamarády ve sprše a ani to se mnou nehlo Navíc, když si sundám brýle, tak některé "detaily" opravdu nevidím  |
Já teda chdodím do bazénu s kamarádama často a někdy i do toho akvaparku v Liberci zajedem. Je sice pravda že to sou heteráci (který to o mně ale vědí), nicméně nevím jaký by v tom měl být pro mě rozdíl. Já už toho ve sprchách viděl tolik a taky to se mnou ani nehlo, nehledě na to, že (správná připomínka) tam sem bez brýlí a to fakt toho moc nevidím. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 8:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: aquapark Liberec |
|
|
Kluci, teď vážně, vy byste se v tom Liberci styděli Jak jsem koukal, tak moc vás ten výlet s nadšením nepřijalo Já osobně bych problém neměl, viděl jsem už kamarády ve sprše a ani to se mnou nehlo Navíc, když si sundám brýle, tak některé "detaily" opravdu nevidím  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 11:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Trošku nám tu zapadlo téma "Liberec". Kdy, kdo, jak...  |
No šak už je to v hrubé podobě domluvané. Musí to být víkend a mělo by to být tedy na konci července. Zbývá ovšem otázka, udělat to jednodenní či dvoudenní??? Dá se sehnat ubytování na kolejích TU, je docela komfortní, ne příliš drahé a dá se tam ubytovat klidně i o půlnoci, což mám osobně vyzkoušené, když nám vloni ujel z Liberece po návštěvě Babylonu poslení bus a stopování u dálnice bylo neúspěšné.  |
Jejda plavání a pak spaní ... to všechno v jeden den ??? Teda to bude neco pro Brighta  |
Je snad nějaký protiplán? Tedy že by se v sobotu plavalo a v neděli spalo? |
My nestihneme poslední autobus Do kdy mají v Babylonu otevřeno I když představa noci strávené s vámi je docela lákavá  |
Tak obzvlášť v sobotu je to dost obtížné. Autobusy jsou přeplněné a vzhledem k tomu že poslední odjíždí v 7 večer a je potřeba tam stát minimálně hodinu předem, pokud si ovšem nezajistíme zpáteční mistenky již předem. No tak co, v Martinicích jsme loni v srpnu taky loni spali pohromadě. |
Tak to abych si konečně koupil tu noční košili  |
Já myslim že určitě bude vedro To je nejlepší spát "na Adama".  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 11:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Trošku nám tu zapadlo téma "Liberec". Kdy, kdo, jak...  |
No šak už je to v hrubé podobě domluvané. Musí to být víkend a mělo by to být tedy na konci července. Zbývá ovšem otázka, udělat to jednodenní či dvoudenní??? Dá se sehnat ubytování na kolejích TU, je docela komfortní, ne příliš drahé a dá se tam ubytovat klidně i o půlnoci, což mám osobně vyzkoušené, když nám vloni ujel z Liberece po návštěvě Babylonu poslení bus a stopování u dálnice bylo neúspěšné.  |
Jejda plavání a pak spaní ... to všechno v jeden den ??? Teda to bude neco pro Brighta  |
My nestihneme poslední autobus Do kdy mají v Babylonu otevřeno I když představa noci strávené s vámi je docela lákavá  |
Tak obzvlášť v sobotu je to dost obtížné. Autobusy jsou přeplněné a vzhledem k tomu že poslední odjíždí v 7 večer a je potřeba tam stát minimálně hodinu předem, pokud si ovšem nezajistíme zpáteční mistenky již předem. No tak co, v Martinicích jsme loni v srpnu taky loni spali pohromadě. |
Tak to abych si konečně koupil tu noční košili  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 11:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Trošku nám tu zapadlo téma "Liberec". Kdy, kdo, jak...  |
Haha. Btw, dozvěděl jsem se, že tvůj regulátor ti zatrhl bazén.  |
Šmarjá, copak je na bazénu něco hříšného??? No tak regulátor pojede taky a bude provádět svou funkci, tedy regulaci. Se mi porád pak někdo diví že radši nemám bf. I když je pravda že já zatim byl v bazénu jenom s heterákama, v tomto ohledu by to pro mě byla premiéra.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
pemel napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Trošku nám tu zapadlo téma "Liberec". Kdy, kdo, jak...  |
Tak obzvlášť v sobotu je to dost obtížné. Autobusy jsou přeplněné a vzhledem k tomu že poslední odjíždí v 7 večer a je potřeba tam stát minimálně hodinu předem, pokud si ovšem nezajistíme zpáteční mistenky již předem. No tak co, v Martinicích jsme loni v srpnu taky loni spali pohromadě. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Trošku nám tu zapadlo téma "Liberec". Kdy, kdo, jak...  |
Haha. Btw, dozvěděl jsem se, že tvůj regulátor ti zatrhl bazén.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 11:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Trošku nám tu zapadlo téma "Liberec". Kdy, kdo, jak...  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Trošku nám tu zapadlo téma "Liberec". Kdy, kdo, jak...  |
Je snad nějaký protiplán? Tedy že by se v sobotu plavalo a v neděli spalo? _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 10:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | pemel napsal: | Trošku nám tu zapadlo téma "Liberec". Kdy, kdo, jak...  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
pemel napsal: | Trošku nám tu zapadlo téma "Liberec". Kdy, kdo, jak...  |
No šak už je to v hrubé podobě domluvané. Musí to být víkend a mělo by to být tedy na konci července. Zbývá ovšem otázka, udělat to jednodenní či dvoudenní??? Dá se sehnat ubytování na kolejích TU, je docela komfortní, ne příliš drahé a dá se tam ubytovat klidně i o půlnoci, což mám osobně vyzkoušené, když nám vloni ujel z Liberece po návštěvě Babylonu poslení bus a stopování u dálnice bylo neúspěšné.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Trošku nám tu zapadlo téma "Liberec". Kdy, kdo, jak...  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 8:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | Wítek napsal: | Martin napsal: | Eeee mohl by mi někdo prozradit, kdo to je na tý dolní, prostřední fotce - teda myslim na levý straně fotky? Dík  |
Myslíš mě ? www.iboys.cz/Suadeus |
Neuvažuješ o výměně fotek? Ve skutečnosti totiž vypadáš o moc líp než na ib  |
Aye, aye, sir!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Martin napsal: | Eeee mohl by mi někdo prozradit, kdo to je na tý dolní, prostřední fotce - teda myslim na levý straně fotky? Dík  |
Neuvažuješ o výměně fotek? Ve skutečnosti totiž vypadáš o moc líp než na ib  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 5:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Martin napsal: | Wítek napsal: | Martin napsal: | Eeee mohl by mi někdo prozradit, kdo to je na tý dolní, prostřední fotce - teda myslim na levý straně fotky? Dík  |
Zjevně ano.  |
Zdarec těší mě pokud znáš Nikoma tak já jsem jeho přítel  |
Jo tak to je ten pověstný Nikomův Přítel? Tak tož z toho mám už v hlavě guláš. Já měl Nikomova Přítele vždy za nějakou tajemnou a mystickou osobu, která žije víceméně spíše v pověstech a vyprávěních a on tady na fóru. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 4:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Martin napsal: | Wítek napsal: | Martin napsal: | Wítek napsal: | Martin napsal: | Wítek napsal: | Martin napsal: | Wítek napsal: | Martin napsal: | Eeee mohl by mi někdo prozradit, kdo to je na tý dolní, prostřední fotce - teda myslim na levý straně fotky? Dík  |
Zjevně ano.  |
Zdarec těší mě pokud znáš Nikoma tak já jsem jeho přítel  |
Já vim  |
Vy v tom Teheráně jste ale informovaný  |
No v OSN maji "vyslance dobré vůle", my máme "vyslance zlé vůle"  |
A ty jsi teda ten zlý jo ? |
Ne. Proč?  |
NO že máte zlý vyslance ...  |
To nemůžu ovlivňovat. A teď neruš, du se dívat na porno, kde si necudná Fátima odhalí kotník!!!!!!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|