|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út červenec 03, 2007 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
Předmět: |
|
|
pemel napsal: | A chčije a chčije Teď Fíďu nedostanu ven ani hverem  |
U nás ještě neprší  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
A chčije a chčije Teď Fíďu nedostanu ven ani hverem  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 9:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel napsal: | Mám praktickou radu pro pražáky Nezapomeňte si vyměnit kupon v tramvajence To víte, revizoři  |
Užitečná rada, zvlášť pro ty s kupónem s volitelnou dobou platnosti  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Mám praktickou radu pro pražáky Nezapomeňte si vyměnit kupon v tramvajence To víte, revizoři  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 8:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: Re: Co chtěl básník vláknem říci |
|
|
Waky napsal: | ...nebo to zase až takový emoční náboj nemá (Adamův pozdrav z Beskyd). |
Překvapuje mě, že vůbec něco, co souvisí s Adamem, může být bez emočního náboje...  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 12:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Co chtěl básník vláknem říci |
|
|
pepcza napsal: | Splňuje to podmínky vlákna?  |
Splňuje, stejně jako všechny ostatní příspěvky.
Tedy cokoliv, u čeho si člověk není jistý, jestli je to dobře, nebo špatně, nebo to zase až takový emoční náboj nemá (Adamův pozdrav z Beskyd).
Jo, taky moc pozdravuju Adama  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 10:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Stonerock napsal: | Když už tu to vlákno je, tak ho taky hned využiju: Mam vám od Adama tlumočit vřelý pozdrav z Beskyd.  |
Tak mu přejeme ať si to tam užije jinak já posílám pozrav z Brna  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 2:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Když už tu to vlákno je, tak ho taky hned využiju: Mam vám od Adama tlumočit vřelý pozdrav z Beskyd.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 12:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Třeba něco jako: Neudělal jsem přijímačky na VŠ, ale ČVUT ve spolupráci s AVU otevírá Institut Intermédií což by mě hodně zajímá, takže to za rok zkusím.
Splňuje to podmínky vlákna?  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 11:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
To jo, nebo má při tom člověk smíšené pocity. Něco jako ten motorista, jehož stará tchyně se zřítí v jeho novém autě do propasti. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 5:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Co je nového |
|
|
Tak mě napadlo, že tady chybí takovéhle téma - jsou věci, které se prostě staly a člověk by se o ně chtěl podělit s ostatními, ale není to nic, co by mu dělalo nějakou významnou radost, nebo ho to naopak významně štvalo, takže se to nehodí ani do "co mi udělalo radost", ani "co mě nasralo" - je to tedy něco neutrálnějšího.
Je mi trochu žinantní, že teď nemám žádnou takovou věc, kterou bych sem mohla napsat, ale téma by se třeba mohlo hodit ... _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|