|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červenec 02, 2007 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
Předmět: |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | No nevím kdy přesně by to mělo být. Zatím jsem v rekonvalescenci po té angíně a uvidím co mi doktorka ve středu ráno řekne. |
No nespěchej co takhle na konci července ? |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 7:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No nevím kdy přesně by to mělo být. Zatím jsem v rekonvalescenci po té angíně a uvidím co mi doktorka ve středu ráno řekne. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: Sraz na netradičním místě |
|
|
Wítek napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Vážení soudruzi i soudružky!
Padl zde od někoho (snad Tomáš?) návrh setkat se krom putyky nebo procházky (na kterou jsem se kvůli zákeřnému streptokokovi nedostal) i při nějaké sportovnější akci. Vzhledem k tomu že fitko bylo (pochopitelně, souhlasím) zamítnuto, tak mám návrh, který se snad setká s bouřlivým přijetím. Mohli bychom udělat výpravu do nějakého bazénu či doonce do akvaparku. V případě akvaparku, který v Praze bohužel není by to muselo být buď Kladno nebo Liberec (obojí už mám vyzkoušeno, Liberec je tedy lepší ale daleko). V Praze by z bazénů stál určitě za to podolský bazén případně i Hloubětín (ale jen v Podolí se dá pořádně skákat šipka nebo ďuřba a potápět do 6ti metrů), v obojím je pak poněkud temná parní lázeň . Doufám že mě teď kvůli tomuto návrhu nepovažujete za slizouna, ale mám na mysli opravdu jen a jen sportovní vyžití.  |
Tak tomu se říká super nápad já souhlasím ale volím Liberec  |
Bezva nápad Taky hlasuju pro Liberec! Když obsadíme "Žlutou linku" od Student Agency, tak jsme v Liberci od stanice metra "B" Černý most za nějakých 70 minut. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Re: Sraz na netradičním místě |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Vážení soudruzi i soudružky!
Padl zde od někoho (snad Tomáš?) návrh setkat se krom putyky nebo procházky (na kterou jsem se kvůli zákeřnému streptokokovi nedostal) i při nějaké sportovnější akci. Vzhledem k tomu že fitko bylo (pochopitelně, souhlasím) zamítnuto, tak mám návrh, který se snad setká s bouřlivým přijetím. Mohli bychom udělat výpravu do nějakého bazénu či doonce do akvaparku. V případě akvaparku, který v Praze bohužel není by to muselo být buď Kladno nebo Liberec (obojí už mám vyzkoušeno, Liberec je tedy lepší ale daleko). V Praze by z bazénů stál určitě za to podolský bazén případně i Hloubětín (ale jen v Podolí se dá pořádně skákat šipka nebo ďuřba a potápět do 6ti metrů), v obojím je pak poněkud temná parní lázeň . Doufám že mě teď kvůli tomuto návrhu nepovažujete za slizouna, ale mám na mysli opravdu jen a jen sportovní vyžití.  |
Tak tomu se říká super nápad já souhlasím ale volím Liberec  |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 6:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Sraz na netradičním místě |
|
|
Vážení soudruzi i soudružky!
Padl zde od někoho (snad Tomáš?) návrh setkat se krom putyky nebo procházky (na kterou jsem se kvůli zákeřnému streptokokovi nedostal) i při nějaké sportovnější akci. Vzhledem k tomu že fitko bylo (pochopitelně, souhlasím) zamítnuto, tak mám návrh, který se snad setká s bouřlivým přijetím. Mohli bychom udělat výpravu do nějakého bazénu či doonce do akvaparku. V případě akvaparku, který v Praze bohužel není by to muselo být buď Kladno nebo Liberec (obojí už mám vyzkoušeno, Liberec je tedy lepší ale daleko). V Praze by z bazénů stál určitě za to podolský bazén případně i Hloubětín (ale jen v Podolí se dá pořádně skákat šipka nebo ďuřba a potápět do 6ti metrů), v obojím je pak poněkud temná parní lázeň . Doufám že mě teď kvůli tomuto návrhu nepovažujete za slizouna, ale mám na mysli opravdu jen a jen sportovní vyžití.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 2:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | Tomáš: já bych je na ten net dal, kdyby mi někdo vysvětlil, jak se to dělá. TXB: pomoz! |
Co takhle ta nová apliace od centrumu ??? www.fotoalba.centrum.cz
tam se dá pověsit dost fotek. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 2:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš: já bych je na ten net dal, kdyby mi někdo vysvětlil, jak se to dělá. TXB: pomoz! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 2:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: fotky |
|
|
Když už byla řeč o fotkách, také nějaké mám (nějaké = hoodně, když připočítám ty z minulých srazů), ale jakožto technický looser nejsem schopen s nimi cokoliv udělat, tak proto prosím kohokoliv, aby se přihlásil, já mu předám CDčko a půjdu spokojeně po svých, že jsem pro celou věc udělal maximum a že se o distribuci postará někdo jiný
btw: ten pemelův výlet zní dobře _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 12:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Re: Příští sraz |
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | bright napsal: | pemel napsal: | Měl bych návrh na další výlet Co třeba vyrazit vlakem do železničního muzea v Lužné u Rakovníka? Tam bysme se podívali na mašinky (Sergej a Vodafone by měli radost ) a pak bysme se pěšmo skrze lesy vydali do Lán. Po turistických trasách je to nějkých 16 km. V Lánech bysme si pohlédli zámecký park (případně udělali nějakou demonstraci za RP ) a pak se vlakem dopravili zpátky do Prahy. Co vy na to  |
Kolik je cestou kopců? |
Čím víc tím pro brighta přitažlivější že ? |
Není nad běhání do kopců ve vedru po třech plzních.  |
Nějak se ty plzně vyběhat musí Ale neboj, koukal jsem na mapu na atlasu a není to zas tak hrozný  |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 12:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | pemel napsal: | Měl bych návrh na další výlet Co třeba vyrazit vlakem do železničního muzea v Lužné u Rakovníka? Tam bysme se podívali na mašinky (Sergej a Vodafone by měli radost ) a pak bysme se pěšmo skrze lesy vydali do Lán. Po turistických trasách je to nějkých 16 km. V Lánech bysme si pohlédli zámecký park (případně udělali nějakou demonstraci za RP ) a pak se vlakem dopravili zpátky do Prahy. Co vy na to  |
Kolik je cestou kopců? |
Není nad běhání do kopců ve vedru po třech plzních.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 12:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | pemel napsal: | Měl bych návrh na další výlet Co třeba vyrazit vlakem do železničního muzea v Lužné u Rakovníka? Tam bysme se podívali na mašinky (Sergej a Vodafone by měli radost ) a pak bysme se pěšmo skrze lesy vydali do Lán. Po turistických trasách je to nějkých 16 km. V Lánech bysme si pohlédli zámecký park (případně udělali nějakou demonstraci za RP ) a pak se vlakem dopravili zpátky do Prahy. Co vy na to  |
Kolik je cestou kopců? |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 12:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel napsal: | Měl bych návrh na další výlet Co třeba vyrazit vlakem do železničního muzea v Lužné u Rakovníka? Tam bysme se podívali na mašinky (Sergej a Vodafone by měli radost ) a pak bysme se pěšmo skrze lesy vydali do Lán. Po turistických trasách je to nějkých 16 km. V Lánech bysme si pohlédli zámecký park (případně udělali nějakou demonstraci za RP ) a pak se vlakem dopravili zpátky do Prahy. Co vy na to  |
Kolik je cestou kopců? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 12:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
jojx napsal: | pemel napsal: | Měl bych návrh na další výlet Co třeba vyrazit vlakem do železničního muzea v Lužné u Rakovníka? Tam bysme se podívali na mašinky (Sergej a Vodafone by měli radost ) a pak bysme se pěšmo skrze lesy vydali do Lán. Po turistických trasách je to nějkých 16 km. V Lánech bysme si pohlédli zámecký park (případně udělali nějakou demonstraci za RP ) a pak se vlakem dopravili zpátky do Prahy. Co vy na to  |
neměli bychom jít radši do hospody? tyhle výlety jsou o játra  |
Chceš říct, že v hospodě budeme pít míň No nevím, nevím...  |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 11:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
pemel napsal: | Měl bych návrh na další výlet Co třeba vyrazit vlakem do železničního muzea v Lužné u Rakovníka? Tam bysme se podívali na mašinky (Sergej a Vodafone by měli radost ) a pak bysme se pěšmo skrze lesy vydali do Lán. Po turistických trasách je to nějkých 16 km. V Lánech bysme si pohlédli zámecký park (případně udělali nějakou demonstraci za RP ) a pak se vlakem dopravili zpátky do Prahy. Co vy na to  |
neměli bychom jít radši do hospody? tyhle výlety jsou o játra  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 10:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Příští sraz |
|
|
Měl bych návrh na další výlet Co třeba vyrazit vlakem do železničního muzea v Lužné u Rakovníka? Tam bysme se podívali na mašinky (Sergej a Vodafone by měli radost ) a pak bysme se pěšmo skrze lesy vydali do Lán. Po turistických trasách je to nějkých 16 km. V Lánech bysme si pohlédli zámecký park (případně udělali nějakou demonstraci za RP ) a pak se vlakem dopravili zpátky do Prahy. Co vy na to  |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 8:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
pemel napsal: | bodyia napsal: | Obdivuju Fida, tolik se naběhat na těch malejch nožičkách... a neštěkal, 5 bodů pro Pemela! |
Díky za body Fíďu budu pozdravovat. |
Jo souhlasím Fido je neskutečně vytrvaly pes  |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 8:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
bodyia napsal: | Obdivuju Fida, tolik se naběhat na těch malejch nožičkách... a neštěkal, 5 bodů pro Pemela! |
Díky za body Fíďu budu pozdravovat. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 8:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
TXB napsal: | Pokud by měl někdo zájem o fotky (ehm, tedy spíš sadu cca 100 výcvaků z výletu), může se přihlásit po SZ nebo ICQ  |
My máme určitě zájem Nikítkovi  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 11:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 11:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Zdravím, procházka byla fajn - naše omluva, že jsme tak brzy vypadli, ale šance být doma dřív než před půlnocí (což jsem ještě asi dost podcenil, viz vaše předchozí messages), byla jako magnet, máme toho teď docela dost. Přístě ale už snad bude lépe.
Obdivuju Fida, tolik se naběhat na těch malejch nožičkách... a neštěkal, 5 bodů pro Pemela!
Prázdninové setkání by bylo vážně dobré, v podobné skupince by o legraci nebyla zřejmě nouze. Zkusím se ještě pozeptat po okolí, udělejte to rovněž, společně najdeme nějakou úžasnou lokalitu.
btw: Jirko, nová image je velmi dobrá, značný posun, gratuluji.
Tomáš napsal: | Co kdybychom se jednou všichni srazili tady na fóru? Irituje mě, že tu kdysi dávno bylo přítomnou najednou 73 uživatelů... |
S tímhle bych fakt počkal, Banán je rád, že je rád, hosting tady někdy začátkem září končí, prodlužovat ho fakt nebudu, pěkně mě s..., během prázdnin se bude GK stěhovat někam jinam (zřejmě na Ignum jako 004 - bezproblémový), zkusil bych to pak - i jako test providera:-D |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
jojx napsal: | Lukki napsal: | jojx napsal: |
no tedy, bylo to takové zajímavé až poučné, lukki by ti mohl vyprávět
bylo to fajn, ale dovedl bych si představit i lepší výsledky večera  |
 |
chápu  |
Nechápu  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Lukki napsal: | jojx napsal: |
no tedy, bylo to takové zajímavé až poučné, lukki by ti mohl vyprávět
bylo to fajn, ale dovedl bych si představit i lepší výsledky večera  |
 |
chápu  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 11:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Pokud by měl někdo zájem o fotky (ehm, tedy spíš sadu cca 100 výcvaků z výletu), může se přihlásit po SZ nebo ICQ  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Jen na okraj podotýkám, že 14. a 15. 7., pamatuji-li si to dobře je na zámku Veltrusy výstava květin, kdyby snad náhodou někdo chtěl ... |
Gay fórum na výstavě květin Příští sobotu (7.7.) pojede Posázavský pacifik, co vy na to? |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Manuel de Falla napsal: |
Tomáš: Nevadí, i tento týden jsme měli nějaké příhody s peli(y)ňákem.  |
dohodněme se, ze gramaticky spravně bude Peliňák....  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 9:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Jen na okraj podotýkám, že 14. a 15. 7., pamatuji-li si to dobře je na zámku Veltrusy výstava květin, kdyby snad náhodou někdo chtěl ...
Tomáš: Nevadí, i tento týden jsme měli nějaké příhody s peli(y)ňákem.  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 9:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Re: Kam příště? |
|
|
pemel napsal: | Posledně jsme se mohli v Saint´s baru přesvědčit, že ty fitko ani nepotřebuješ  |
Dovolím si nesouhlasit, ale jinak díky za kompliment (a to byla doufám poslední narážka na jistou událost z minulého týdne ) _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 9:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | pemel napsal: | Měli bysme začít přemýšlet, kde uděláme příští sraz Máme na to 14 dní. Saint´s bar, výlet nebo třeba fitko (viz diskuse sportování). |
Přestava srazu gay komunity ve fitku mi přijde zvrácená a svým způsobem velmi přitažlivá Neberte to ovšem tak, že pro tuto variantu hlasuji! |
Posledně jsme se mohli v Saint´s baru přesvědčit, že ty fitko ani nepotřebuješ  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 9:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
pemel napsal: | Měli bysme začít přemýšlet, kde uděláme příští sraz Máme na to 14 dní. Saint´s bar, výlet nebo třeba fitko (viz diskuse sportování). |
Přestava srazu gay komunity ve fitku mi přijde zvrácená a svým způsobem velmi přitažlivá Neberte to ovšem tak, že pro tuto variantu hlasuji! _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 9:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Co kdybychom se jednou všichni srazili tady na fóru? Irituje mě, že tu kdysi dávno bylo přítomnou najednou 73 uživatelů. Chce to pokořit rekord! Stačí, když se zapojí i neregistrovaní, a můžeme to dokázat  | Jen aby to nespadlo  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|