|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Kdo je největší český homofob všech dob? |
Václav Klaus |
|
23% |
[ 6 ] |
KDU - ČSL |
|
11% |
[ 3 ] |
Římskokatolická církev |
|
50% |
[ 13 ] |
Jiří Karas |
|
11% |
[ 3 ] |
někdo, koho znám osobně |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 26 |
 |
po červenec 02, 2007 11:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
Předmět: |
|
|
jojx napsal: | Wítek napsal: | jojx napsal: | Wítek napsal: | Lukki napsal: | Vodafone napsal: | pepcza napsal: | Wítek napsal: |
No však i na našem srazu bylo přeprávníkováno tak na tom asi něco bude  | Kdepak se zaseklo IT oddělení? Já myslel, že jsme na fóru nejpočetnější. | Are you sure that its plugged in?  |
Have You Tried Turning It Off and On Again?  |
Téda tady někdo zase s něčím začal ... FUCK IT  |
aspoň vidíš proč jsem půl cesty ke Karlštejnu dělal to "šššt"  |
Nedivím se ... tady už se ničemu nedivím ... přitom čeština je tak krásný jazyk  |
Tak to každopádně
minimálně proto, že má krásné citoslovce "šššt"  | |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 11:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Wítek napsal: | jojx napsal: | Wítek napsal: | Lukki napsal: | Vodafone napsal: | pepcza napsal: | Wítek napsal: |
No však i na našem srazu bylo přeprávníkováno tak na tom asi něco bude  | Kdepak se zaseklo IT oddělení? Já myslel, že jsme na fóru nejpočetnější. | Are you sure that its plugged in?  |
Nedivím se ... tady už se ničemu nedivím ... přitom čeština je tak krásný jazyk  |
minimálně proto, že má krásné citoslovce "šššt"  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 11:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
jojx napsal: | Wítek napsal: | Lukki napsal: | Vodafone napsal: | pepcza napsal: | Wítek napsal: |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 11:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Wítek napsal: | Lukki napsal: | Vodafone napsal: | pepcza napsal: | Wítek napsal: |
aspoň vidíš proč jsem půl cesty ke Karlštejnu dělal to "šššt"  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 11:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Lukki napsal: | Vodafone napsal: | pepcza napsal: | Wítek napsal: |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 10:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Vodafone napsal: | pepcza napsal: | Wítek napsal: |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 10:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Vodafone napsal: | pepcza napsal: | Wítek napsal: |
Taky mě napadlo, že někde něco stále vypínali a zapínali _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 10:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
pepcza napsal: | Wítek napsal: |
No však i na našem srazu bylo přeprávníkováno tak na tom asi něco bude  | Kdepak se zaseklo IT oddělení? Já myslel, že jsme na fóru nejpočetnější. | Are you sure that its plugged in?  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 10:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Wítek napsal: |
No však i na našem srazu bylo přeprávníkováno tak na tom asi něco bude  |
Kdepak se zaseklo IT oddělení? Já myslel, že jsme na fóru nejpočetnější. _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 8:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
pemel napsal: | Wítek napsal: | pemel napsal: | Wítek napsal: | pemel napsal: | Wítek napsal: | Já si osobně myslím že největšími homofoby jsou předseda a prezident polské republiky spolu s 80 procenty Poláků ... to se vlastně týká také katolické církve. Je zajímavé jak na vysokých politických postech v poměrné většině Evropských států sedí homofobové (včetně toho našeho). Co s tím něco udělat ... velím do zbraní bratři  |
Poláci jsou kapitola sama pro sebe Jak by řekl náš pan ministr zahraničí, jsou to magoři  |
Ale je zajímavé že nejsou nějaké směrnice EU na řešení otázky homosexuálů které jsou pro všechny státy povinné. Když EU kontroluje všechno proč ne zrovna tohle ... |
Je otázka, co by takové směrnice měly řešit. Pokud se třeba někdo cítí být diskriminovaný z důvodu sexuální orientace, může se obrátit na Evropský soud pro lidská práva. Ten je gayům docela nakloněný. Když posledně chtěli ve Varšavě zakázat pochod homosexuálů, tak ELS rozhodl, že mají právo takový pochod uspořádat. |
Je pravda ze ESD je asi jediná organizace která není homofobní  |
Že by soudci byli 4%? Jinak směrnice ať radši žádné nepřimají, kdo se to má pak učit  |
No však i na našem srazu bylo přeprávníkováno tak na tom asi něco bude  |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 8:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Wítek napsal: | pemel napsal: | Wítek napsal: | pemel napsal: | Wítek napsal: | Já si osobně myslím že největšími homofoby jsou předseda a prezident polské republiky spolu s 80 procenty Poláků ... to se vlastně týká také katolické církve. Je zajímavé jak na vysokých politických postech v poměrné většině Evropských států sedí homofobové (včetně toho našeho). Co s tím něco udělat ... velím do zbraní bratři  |
Poláci jsou kapitola sama pro sebe Jak by řekl náš pan ministr zahraničí, jsou to magoři  |
Ale je zajímavé že nejsou nějaké směrnice EU na řešení otázky homosexuálů které jsou pro všechny státy povinné. Když EU kontroluje všechno proč ne zrovna tohle ... |
Je otázka, co by takové směrnice měly řešit. Pokud se třeba někdo cítí být diskriminovaný z důvodu sexuální orientace, může se obrátit na Evropský soud pro lidská práva. Ten je gayům docela nakloněný. Když posledně chtěli ve Varšavě zakázat pochod homosexuálů, tak ELS rozhodl, že mají právo takový pochod uspořádat. |
Že by soudci byli 4%? Jinak směrnice ať radši žádné nepřimají, kdo se to má pak učit  |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 8:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
pemel napsal: | Wítek napsal: | pemel napsal: | Wítek napsal: | Já si osobně myslím že největšími homofoby jsou předseda a prezident polské republiky spolu s 80 procenty Poláků ... to se vlastně týká také katolické církve. Je zajímavé jak na vysokých politických postech v poměrné většině Evropských států sedí homofobové (včetně toho našeho). Co s tím něco udělat ... velím do zbraní bratři  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Wítek napsal: | pemel napsal: | Wítek napsal: | Já si osobně myslím že největšími homofoby jsou předseda a prezident polské republiky spolu s 80 procenty Poláků ... to se vlastně týká také katolické církve. Je zajímavé jak na vysokých politických postech v poměrné většině Evropských států sedí homofobové (včetně toho našeho). Co s tím něco udělat ... velím do zbraní bratři  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 10:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
pemel napsal: | Wítek napsal: | Já si osobně myslím že největšími homofoby jsou předseda a prezident polské republiky spolu s 80 procenty Poláků ... to se vlastně týká také katolické církve. Je zajímavé jak na vysokých politických postech v poměrné většině Evropských států sedí homofobové (včetně toho našeho). Co s tím něco udělat ... velím do zbraní bratři  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 9:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Já si osobně myslím že největšími homofoby jsou předseda a prezident polské republiky spolu s 80 procenty Poláků ... to se vlastně týká také katolické církve. Je zajímavé jak na vysokých politických postech v poměrné většině Evropských států sedí homofobové (včetně toho našeho). Co s tím něco udělat ... velím do zbraní bratři  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 01, 2007 2:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Já si osobně myslím že největšími homofoby jsou předseda a prezident polské republiky spolu s 80 procenty Poláků ... to se vlastně týká také katolické církve. Je zajímavé jak na vysokých politických postech v poměrné většině Evropských států sedí homofobové (včetně toho našeho). Co s tím něco udělat ... velím do zbraní bratři  |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 6:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | pemel napsal: | Oni lidovci obecně strašně rádi kážou vodu a pijí víno Kupříkladu bratr-dvojče jednoho nejmenovaného lidoveckého ministra měl postiženou manželku, kterou podváděl s milenkou. Po té, co manželka zemřela, se s onou milenkou za půl roku vzali Jak křesťanské  |
Láska k bližnímu svému má mnoho podob.  |
Mam podezření na jednu konrétní osobu. S tím bratrem jsou si hodně podobní?  |
Jelikož jsou to jednovaječná dvojčata, tak si jsou hóóódně podobní  |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 4:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | pemel napsal: | Oni lidovci obecně strašně rádi kážou vodu a pijí víno Kupříkladu bratr-dvojče jednoho nejmenovaného lidoveckého ministra měl postiženou manželku, kterou podváděl s milenkou. Po té, co manželka zemřela, se s onou milenkou za půl roku vzali Jak křesťanské  |
Láska k bližnímu svému má mnoho podob.  |
Mam podezření na jednu konrétní osobu. S tím bratrem jsou si hodně podobní?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 3:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Láska k bližnímu |
|
|
bright napsal: | Láska k bližnímu svému má mnoho podob.  |
Pravda.
Kdysi dávno jsme s kamarádkou vydedukovaly, že u některých osob je postavena na tom, že láska k bližnímu je nade vše, přičemž já sám jsem si nejbližnějším bližním. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 2:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel napsal: | Oni lidovci obecně strašně rádi kážou vodu a pijí víno Kupříkladu bratr-dvojče jednoho nejmenovaného lidoveckého ministra měl postiženou manželku, kterou podváděl s milenkou. Po té, co manželka zemřela, se s onou milenkou za půl roku vzali Jak křesťanské  |
Láska k bližnímu svému má mnoho podob.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 2:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
bright napsal: | Adam napsal: | pemel napsal: | Chápu, že kombinace gay-lidovec je ojedinělý přírodní úkaz  |
Zase až tak moc ne, pár vnitřních rozkladačů v jejich řadách znám. |
Jen aby to nebyli rozkladači-utužovači. To známe tyhle closet case, v buzinci huj, na schůzi fuj.  |
Oni lidovci obecně strašně rádi kážou vodu a pijí víno Kupříkladu bratr-dvojče jednoho nejmenovaného lidoveckého ministra měl postiženou manželku, kterou podváděl s milenkou. Po té, co manželka zemřela, se s onou milenkou za půl roku vzali Jak křesťanské  |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 12:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | pemel napsal: | Chápu, že kombinace gay-lidovec je ojedinělý přírodní úkaz  |
Jen aby to nebyli rozkladači-utužovači. To známe tyhle closet case, v buzinci huj, na schůzi fuj.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 10:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
pemel napsal: | Chápu, že kombinace gay-lidovec je ojedinělý přírodní úkaz  |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 9:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | pemel napsal: | Největšími homofoby v česku jsou lidovci (KDU-ČSL)! Vím, o čem mluvím protože jsem byl sedm let členem  |
Souhlas: ( ) |
Chápu, že kombinace gay-lidovec je ojedinělý přírodní úkaz  |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 9:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
pemel napsal: |
Co se týká církví, tak existují i takové, které jsou k homosexuálům tolerantní. Třeba ČSL církev husitská. A to neříkám v souvislosti s Bicanem. |
Na týhle církvi se mi kupodivu líbí několik věci. Předně, mají farářky. Pak se mi líbí ty jejich "taláry" (fakt mi přijdou takové vkusné)...
Jo a pak jsem taky slyšel někde mluvit toho jejich šéfa (teda nevim jestli náhodou není bývalý) a to, co říkal, mi celkem dávalo i smysl... |
|
|
|
|
 |
pá červen 29, 2007 1:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
pemel napsal: | Největšími homofoby v česku jsou lidovci (KDU-ČSL)! Vím, o čem mluvím protože jsem byl sedm let členem  |
Souhlas: ( ) _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Největšími homofoby v česku jsou lidovci (KDU-ČSL)! Vím, o čem mluvím protože jsem byl sedm let členem Pro ně jsou homosexuálové, pedofilové, sadomasochisti jedno a to samé. Musel jsem tam odtud nakonec odejít Buď bych se jim musel přiznat, že jsem gay a pak by mě vyštípali, nebo bych to musel tajit a třást se, že to o mě někdo zjistí.
Co se týká církví, tak existují i takové, které jsou k homosexuálům tolerantní. Třeba ČSL církev husitská. A to neříkám v souvislosti s Bicanem. |
|
|
|
|
 |
čt květen 24, 2007 1:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Největší homofóbní organizací na světě, která popírá vlastní texty a nebo je přinejmenším upravuje, zaobírá se detaily a přehlíží podstatu je - tramtadadáá - římskokatolická církev!
Víra je o lásce a ta nemá pohlaví.... |
|
|
|
|
 |
ne květen 20, 2007 6:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Colllw uživatel
|
|
|
Největší homofobií trpí pravděpodobně církev a komunisté...Koukněme se např.do Vatikánu tam jsou gayové označováni jako stvoření ďábla... |
|
|
|
|
 |
so únor 17, 2007 1:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Je to těžké, moc těžké vybrat jednoho konkrétního. Dlouho jsem z nabídky váhal mezi Karasem a církví, ale nakonec jsem zvolil církev. ta je víc porkytecká.
Jinak za sebe bych volil Ondřeje Šlechtu. Jeho neúnavné dechberoucí dokazování homosexuality coby úchylky, perverze a zvrácené výstřednosti patřičně doložené příklady ze života svatých navíc silně zavánějící kryptofašismem si zasluhují potlesk. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|