|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červen 28, 2007 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
TXB napsal: | V neděli slavím narozky |
Хэпы Бэрздэй Ту Ю!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Musím být nejpozději ve 21 hodin v Praze na Hlaváku. V neděli slavím narozky a nerad bych to prospal po celonočním cestování  |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: Pro Pemela |
|
|
Waky napsal: | Pojede ratlík?  |
Když nebude pršet, tak jo.
Adam napsal: | Bus jede kam? Nějak jsem pořád měl za to, že se ještě pěšmo dopravíme do Srbska a odtamtud vláčkem v Prahu. |
Bus jede do Berouna a odtamtud jedou busy do Prahy.
Doufám, že nebudeme muset někde přenocovat. Jelikož spím nahý, tak bych si musel koupit nějakou noční košili  |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 1:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
pemel napsal: | Koukal jsem, že poslední bus ze Sv. Jana pod skalou jede v 19,17 hod. Když ho stihneme, tak nemám žádný problém  |
Bus jede kam? Nějak jsem pořád měl za to, že se ještě pěšmo dopravíme do Srbska a odtamtud vláčkem v Prahu. |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Pro Pemela |
|
|
Pojede ratlík?  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 1:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Dobře si rozmyslete jak a kdy se chcete a potřebujete vracet, abychom to nějak zakomponovali do itineráře.  |
Koukal jsem, že poslední bus ze Sv. Jana pod skalou jede v 19,17 hod. Když ho stihneme, tak nemám žádný problém  |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Návrat z výletu |
|
|
Za mě taky souhlas. Je mi to jedno. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 9:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Dobře si rozmyslete jak a kdy se chcete a potřebujete vracet, abychom to nějak zakomponovali do itineráře.  |
Nám Pražákům je to jedno.... Kdykoliv pozdě. |
|
|
|
|
 |
čt červen 28, 2007 2:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
sergej: No to je nemilé, spoléhal jsem na tebe coby průvodce Amerikou.
ostatní: Dobře si rozmyslete jak a kdy se chcete a potřebujete vracet, abychom to nějak zakomponovali do itineráře.  |
|
|
|
|
 |
st červen 27, 2007 3:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Tak bohužel výletu v sobotu se nezúčastním. Vzhledem k progresi mé hnisavé angíny, která mi dovoluje sotva konzumovat kapaliny a vzhledem k tomu že penicilín nezabral to vidím na hodně dlouho. Takže ta sobota je naprosto vyloučená.  |
Přeju brzké uzdravení! |
|
|
|
|
 |
st červen 27, 2007 2:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tak bohužel výletu v sobotu se nezúčastním. Vzhledem k progresi mé hnisavé angíny, která mi dovoluje sotva konzumovat kapaliny a vzhledem k tomu že penicilín nezabral to vidím na hodně dlouho. Takže ta sobota je naprosto vyloučená.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červen 27, 2007 10:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Ratlík |
|
|
Určitě vezmi s sebou psa. Psi jsou vítáni, a to i tehdy, jsou-li srnčí ratlík
(Mluvím teda za sebe, ale pochybuju, že by měl někdo s jeho účastí nějakej problém) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 9:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Uvažuju o tom, že když bude hezky, tak s sebou v sobotu vezmu "psa"
 |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 1:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Evidentní jména |
|
|
jojx napsal: | Waky napsal: | Lukki napsal: | Mimochodem menuju se Petr  |
Tak sorry, budu si pamatovat  |
tos podle toho nicku nepoznala?  |
Je to divný, ale takový já jsem nedovtipa ...  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 1:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
Předmět: Re: Bodies a jídlo |
|
|
jojx napsal: | Waky napsal: | Lukki napsal: | Mimochodem menuju se Petr  |
tos podle toho nicku nepoznala?  |
ja bych vam to rek, jak se menuju, ale nikdo se neptal...... |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 12:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Waky napsal: | Lukki napsal: | Mimochodem menuju se Petr  |
tos podle toho nicku nepoznala?  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 11:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Stravovací návyky |
|
|
pemel napsal: | Asi dnes před zkouškou vynechám oběd. To by nemuselo dopadnout ddobře Zase nic neumím a ještě bych tam hodil šavli! |
Klid, ve skutečnosti nikdo z nás nejí mumie, ani nechodí zvracet do Bodies. Můžu-li mluvit za sebe, pak jsem schopná zkonzumovat mimořádně velký objem potravy a nejsem v jejím výběru moc náročná, ale přeci jen si poněkud vybírám. Mám různá specifika, pro která je možné mě pokládat za trhlou osobu, ale pojídání mumií k tomu nepatří.
Předpokládám, že Bright je na tom tak nějak podobně. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 11:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Člověk sám jako mumie |
|
|
bright napsal: | To byla taková laškovná sebeironie.  |
Aha, tak to máš bod
Taková sebeironie nenapadla ani mě, a to je co říci.
Tentokrát vedeš. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 11:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: KFC |
|
|
jojx napsal: | v KFC se dá důkladně nadlábnout?  |
Ne. To určitě nedá.
Vzala jsem to KFC jen proto, že ho Bright nadhodil předtím.
Prostě před tím efektem, který jsem hodlala zmínit, je nutné se důkladně nadlábnout. Kdekoliv. Něčím hnusným nejlépe. Z toho hlediska KFC a MacDonald ideální. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 11:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Waky napsal: | bright napsal: | Lukki: Tak to si raději odsednu někam daleko, abys neuždiboval.  |
Cože?
Ty si snad vozíš na výlet k svačině v sáčku kousek mumie?  |
To byla taková laškovná sebeironie.  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne út červen 26, 2007 11:46 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 11:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Waky napsal: | bright napsal: | Lukki: Tak to si raději odsednu někam daleko, abys neuždiboval.  |
Cože?
Ty si snad vozíš na výlet k svačině v sáčku kousek mumie?  |
Asi dnes před zkouškou vynechám oběd. To by nemuselo dopadnout ddobře Zase nic neumím a ještě bych tam hodil šavli! |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 11:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
bright napsal: | Lukki: Tak to si raději odsednu někam daleko, abys neuždiboval.  |
Cože?
Ty si snad vozíš na výlet k svačině v sáčku kousek mumie?  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 11:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Lukki: Tak to si raději odsednu někam daleko, abys neuždiboval.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 11:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Lukki napsal: | Mimochodem menuju se Petr  |
Tak sorry, budu si pamatovat  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 11:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Waky napsal: | .....
Nechme těch sadismů a nezvěme chudáka Lukáše do Prahy zvracet.
Ať jde radši do toho Muzea hl.m. Prahy, tam je to hezký, všechno je hned u metra, nedá se to nenajít. |
Mimochodem menuju se Petr
bright napsal: | Můžeš jít na výstavu Bodies, pak do KFC a duhovou vlajku můžeš nechat doma, jak budeš hrát všema barvama.  |
náhodou, me se to libi, a uz vubec bych nehral vsema barvama....  |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 11:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Waky napsal: | Ještě větší brutus by to bylo udělat naopak, nejdřív se důkladně nadlábnout v KFC, a odtamtud na Bodies, pokračování si lze domyslet, ani ten smajlík u toho nemusí bejt .... udělat to naopak má tu nevýhodu, že po těch mrtvolách se už nikomu nechce jíst.
.....
Ať jde radši do toho Muzea hl.m. Prahy, tam je to hezký, všechno je hned u metra, nedá se to nenajít. |
v KFC se dá důkladně nadlábnout?  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 11:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Bodies a jídlo |
|
|
Ještě větší brutus by to bylo udělat naopak, nejdřív se důkladně nadlábnout v KFC, a odtamtud na Bodies, pokračování si lze domyslet, ani ten smajlík u toho nemusí bejt .... udělat to naopak má tu nevýhodu, že po těch mrtvolách se už nikomu nechce jíst.
.....
Ať jde radši do toho Muzea hl.m. Prahy, tam je to hezký, všechno je hned u metra, nedá se to nenajít. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 10:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Lukki napsal: | jinak tam asi dorazim v 10:34 tim dalsim vlakem bych to treba nemusel stihnout..... ale fakt nevim, co tam budu delat dve a pul hodiny... nemate nekdo nejakej napad?  |
Můžeš jít na výstavu Bodies, pak do KFC a duhovou vlajku můžeš nechat doma, jak budeš hrát všema barvama.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červen 26, 2007 3:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Stonerock napsal: | Nikom napsal: | Nezapomeňte, že jsem panfobik... |
A zrovna tuhle jsem si říkal, jak se cizim slovem řekne posera...  |
Stonerocku s některými tvými komentáři mám lehčí problém |
Jenom lehčí? Tak to já se příště budu snažit víc. Panfobiku.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 11:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
Předmět: Re: 2 all |
|
|
pepcza napsal: | Lukki napsal: | pepcza napsal: |
Musím mlčet, nebo smím mít jednu připomínku?  |
klidne se ptej... |
To bylo speciálně na Adama a jednu součást jeho šatníku, která je už málem legendární.  |
aha tak to jo...  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|