|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Jezdis radeji pod stan nebo pod sirak? |
Pod stan |
|
61% |
[ 8 ] |
Pod sirak (spim venku jen tak) |
|
23% |
[ 3 ] |
Je me to jedno |
|
15% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 13 |
 |
út prosinec 26, 2006 10:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | No třeba na táborech sem stanoval pořád a zažil ve stanu i několik pořádných bouřek a měl sem stan totálně vyplavenej. |
Čekal jsem napjatě co a ty mě takhle zklameš.
Taky rád vzpomínám na letní bouřky okolo desáté večerní, blesky, vichr, déšť. Měli jsem disco sušenky a vyprávěli si s klukama strašidelné historky. Boty stály venku před stanem a byly úplně durch. A pak ten vzduch a ticho v noci. To byla romantika. Škoda, že už nemám s kým jezdit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No třeba na táborech sem stanoval pořád a zažil ve stanu i několik pořádných bouřek a měl sem stan totálně vyplavenej. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 10:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Stan |
|
|
Libor napsal: | Wítek napsal: | No ja si myslim ze spat pod hvezdama ma sve krasy ... ale nikdy ne v lese ... uz nekolikrat me v noci vzbudili zviratka a takove skreky opravdu vydesi kazdeho ... zlaty stan aspon pro pocit bezpeci  |
Jaká zvířátka? Příští rok opět po roce opráším stan, Jentak mimochodem jaké je počasí v červenci ve středním Norsku? Prší hodně? |
Když jsem tam byl já, pršelo dva týdny v kuse. Předtím prý bylo dva týdny jasno. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 2:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Stan |
|
|
Wítek napsal: | No ja si myslim ze spat pod hvezdama ma sve krasy ... ale nikdy ne v lese ... uz nekolikrat me v noci vzbudili zviratka a takove skreky opravdu vydesi kazdeho ... zlaty stan aspon pro pocit bezpeci  |
Jaká zvířátka? Příští rok opět po roce opráším stan, Jentak mimochodem jaké je počasí v červenci ve středním Norsku? Prší hodně? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá srpen 18, 2006 12:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
Předmět: Jojooo |
|
|
No ja si myslim ze spat pod hvezdama ma sve krasy ... ale nikdy ne v lese ... uz nekolikrat me v noci vzbudili zviratka a takove skreky opravdu vydesi kazdeho ... zlaty stan aspon pro pocit bezpeci  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
út únor 21, 2006 8:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Jezero |
|
|
Nekde je to leps pod stanem. a jindy je i ve stanu horko a je lepsi spat jen tak. Je krasne prespat treba u jezera a rano videt ze spacaku svitani slunce. Zazil jsme to a je to moc krasne  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út únor 21, 2006 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nejradši pod širák. Ale stan si s sebou radši beru, protože počasí je nevyzpytatelná mrcha a může začít pršet nebo něco.
Nejvíc se mi líbilo přenocování nad průsmykem Tizi´n´tichka ve Vysokém Atlase. Bylo naprosto jasné nebe, foukal vítr a díky nadmořské výšce okolo 2200 m i v srpnu jen těsně nad nulou. Byla krásná viditelnost. Poprvé jsem viděl padat meteory a v neuvěřitelném množství. Mléčná dráha byla také ZCELA zřetelná. Zdálky se ozývala arabská hudba z pasteveckého večírku, kolem chodily a zvonci cinkaly kozy. Arabská pohádka.
Moc pěkné je i stanování v Lednicko-Valtickém areálu. Na skrytých loukách uvnitř lužních lesů, kam není vidět a kam kromě prasat a srn nikdo nechodí. Zvuky nížinného lužního pralesa - kvákání žab, houkání sov, dupot ježků. Jenom těch komárů je tam v létě nějak moc. Ale potom se dá spát v posedu.
Někdy si i na chalupě jen tak vytáhnu spacák a rozvalím se na dvorek. Má to něco do sebe. |
|
|
|
|
 |
po únor 20, 2006 10:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Stanovani |
|
|
Jezdíš pod stan? Kde se Ti to libilo? Ja zatim jezdil spis braskou. Nekdy me laka vzit stan, batoh a jit s klucinou, ci prateli horskym masivem.
Stanuejs? Jake mas vybaveni? Jezdis pod stan do kemopu nebo nadivoko. Spis radeji pod hvezdnou oblohou nebo ve stanu? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|