|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červen 25, 2007 10:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
Předmět: Re: 2 all |
|
|
Lukki napsal: | pepcza napsal: |
Musím mlčet, nebo smím mít jednu připomínku?  |
klidne se ptej... |
To bylo speciálně na Adama a jednu součást jeho šatníku, která je už málem legendární.  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
Vlak mi přijíždí ve 12:40, takže ten menší odklad je naprosto vyhovující. Díky Waky (mimochodem, ten typ holek, který popisuješ... škoda, že jsi s námi onehdá nezašla do Jampa-dampy, tam jich bylo, až oči přecházely ) |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
pepcza napsal: |
Musím mlčet, nebo smím mít jednu připomínku?  |
klidne se ptej... |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 8:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Lukki napsal: | jinak tam asi dorazim v 10:34 tim dalsim vlakem bych to treba nemusel stihnout..... ale fakt nevim, co tam budu delat dve a pul hodiny... nemate nekdo nejakej napad?  |
Můžeš se jít třeba podívat do Národního muzea na výstavu "Lovci mamutů" Je tam originál Věstonické Venuše. I když tebe by asi víc zajímal Venušák Máš to jednu stanici metrem. Akorát si nezapomeň koupit jízdenku Nebo jdi radši pěšky. To víš, revizoři  |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Adam napsal: |
Budeme na tebe mávat duhovou vlajkou. A propos - jak poznáme my tebe? |
Musím mlčet, nebo smím mít jednu připomínku?  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
jinak tam asi dorazim v 10:34 tim dalsim vlakem bych to treba nemusel stihnout..... ale fakt nevim, co tam budu delat dve a pul hodiny... nemate nekdo nejakej napad?  |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 7:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Adam napsal: | Lukki napsal: | Adam napsal: | Kromě toho budeme nepřehlédnutelní. Budeme mít upnuté kalhoty, miniaturní trička, kabelky, lodičky, budeme pištět a všude kolem házet růžové navoněné konfety. |
Si děláte prdel, ale co gdyž vás fakt nepoznám....
To bych pak musel jet zase dom....
Ale to se urcite nestane, protoze budete na me hodny a nekdo si vezme cervenej (nebo klidne i ruzovej) destnik a bude s nim mavat nad hlavou, abych vas poznal...... |
Taky si teda vezmu tu duhovou vlajku, akurát si musim rozmyslet jakou... hmm.... jestli tu velkou nebo malou nebo střední .... vezmu vsechny tri.....
no a klidně bychom si mohli domluvit nejaky heslo...... |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Lukki napsal: | Adam napsal: | Kromě toho budeme nepřehlédnutelní. Budeme mít upnuté kalhoty, miniaturní trička, kabelky, lodičky, budeme pištět a všude kolem házet růžové navoněné konfety. |
Ale to se urcite nestane, protoze budete na me hodny a nekdo si vezme cervenej (nebo klidne i ruzovej) destnik a bude s nim mavat nad hlavou, abych vas poznal...... |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 6:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Adam napsal: | Kromě toho budeme nepřehlédnutelní. Budeme mít upnuté kalhoty, miniaturní trička, kabelky, lodičky, budeme pištět a všude kolem házet růžové navoněné konfety. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 3:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Adam napsal: | Kromě toho budeme nepřehlédnutelní. Budeme mít upnuté kalhoty, miniaturní trička, kabelky, lodičky, budeme pištět a všude kolem házet růžové navoněné konfety. |
Tak to bych možná měla vyrazit v montérkách, kanadách a bomberu a dělat drsnou holku (důvěrně se jim říká bouchačky nebo traktoristky ), abych k Vám šla do party.
....
Ale asi mě k tomu nikdo nedonutí. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 3:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Manuel de Falla napsal: |
Bratr bude asi makat, přesto, že by jeho účast byla vítaná, protože bych si nemusel nosit bágl sám. |
proboha, co chceš s sebou táhnout? |
Balzámy na rty s různými UV faktory a barevnými odstíny.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 3:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fREDka: Taky jsem to svítání proklínal.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 3:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
Waky > no, uprimne, to sem mel puvodne v umyslu, ale nejak to nevyslo. Jinak taky dik, ale za to, ze kouris, asi nejak zasadne nemuzes, presto bych pravdepodobne taky travil (vice nez) polovinu casu na samote.
Tim thx i manuelovi, ktery byl s Waky temer jediny konverzant.
Bright > nj, domu jsem se dostal neco kolem pul sesty a to se mi zabloudit nepovedlo. Jel jsem s tim, ze se projdu ve tme neosvetlene 4km z hornich pocernic do bechovic...kdyz zacalo svitat, tak mi to strasne skazilo naladu a celou dobu jsem nadaval na vsechno a vsechny mozne... |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 3:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
jojx napsal: | Adam napsal: | Kromě toho budeme nepřehlédnutelní. Budeme mít upnuté kalhoty, miniaturní trička, kabelky, lodičky, budeme pištět a všude kolem házet růžové navoněné konfety. |
jéééééé konfety, to je od minule skvělý vylepšení  |
My pojedeme parníkem? Já myslel, že konfety se vždycky házely v přístavu, když vyplouval nějaký parník. Na nádraží při odjezdu vlaku mi to přijde poněkud nezvyklé  |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 3:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Manuel de Falla napsal: |
Bratr bude asi makat, přesto, že by jeho účast byla vítaná, protože bych si nemusel nosit bágl sám. |
proboha, co chceš s sebou táhnout? |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Takže. Datum je jasné - 30. 6. 07, sobota. Destinaci jsem vám taky naoktrojoval. Co se času týče, nezdá se, že by se někdo zásadně bouřil a mocímermo chtěl nechat Waky v Praze. Takže bychom odjeli vlakem ve 13:26 z Hlavního nádraží.
Sejdeme se dole u pokladen před centrálním schodištěm NEJPOZDĚJI ve 13:00 (všude budou strašný fronty, je první prázdninový víkend), abychom koupili hromadnou jízdenku, podle počtu dorazivších kusů. (Waky můžeme rovnou připočítat do hromadné jízdenky s tím, že dorazí až k vlaku.)
Kdo nestihne, koupí si sám lístek do stanice Karlštejn. Jenom upozorňuju, že další vlak jede až v 14:26, takže se to snažte stihnout.
Stonerock: Nojo, zaznamenali jsme nový fenomén - "přítulný Stonerock".
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
bright napsal: | Nikome, on tě nikdo neukousne. Nebo by měl? Každopádně se tě nebojím. |
To je opravdu ale opravdu velká chyba  |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Nikom napsal: | Nezapomeňte, že jsem panfobik... |
A zrovna tuhle jsem si říkal, jak se cizim slovem řekne posera...  |
Stonerocku s některými tvými komentáři mám lehčí problém |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Geronti |
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | tady šlo o vzhled, ne o absolutní stáří křestního listu  |
Tys těm máslovo lichotkám nějak snadno a rychle uvěřil  |
protože máslo je upřímné a nikdy by mi nelhalo  |
Ee, mazalo kolem huby.  |
houby, jen mi otevřelo oči  |
To si jen namlouváš. Ucpalo dýchací cesty, tak jsi vytřeštil oči. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | tady šlo o vzhled, ne o absolutní stáří křestního listu  |
Ee, mazalo kolem huby.  |
houby, jen mi otevřelo oči  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Adam napsal: | Lukki napsal: | lidi ani nevite, jak se tesim.... fakt...
trochu se bojim, ze to tam nenajdu a nekde se ztratim, ale co, snad si me tam nekde vyzvednete  |
Kromě toho budeme nepřehlédnutelní. Budeme mít upnuté kalhoty, miniaturní trička, kabelky, lodičky, budeme pištět a všude kolem házet růžové navoněné konfety. |
jéééééé konfety, to je od minule skvělý vylepšení  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Adam napsal: |
Kromě toho budeme nepřehlédnutelní. Budeme mít upnuté kalhoty, miniaturní trička, kabelky, lodičky, budeme pištět a všude kolem házet růžové navoněné konfety. |
 |
|
|
|
|
 |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Lukki napsal: | lidi ani nevite, jak se tesim.... fakt...
trochu se bojim, ze to tam nenajdu a nekde se ztratim, ale co, snad si me tam nekde vyzvednete  |
A podle Adama najdeš i zbytek.  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne po červen 25, 2007 2:27 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | tady šlo o vzhled, ne o absolutní stáří křestního listu  |
Ee, mazalo kolem huby.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Lukki napsal: | lidi ani nevite, jak se tesim.... fakt...
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | tady šlo o vzhled, ne o absolutní stáří křestního listu  |
protože máslo je upřímné a nikdy by mi nelhalo  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
bright napsal: |
Sraz snad bude v Praze. Nebo ty pojedeš přímo tam? |
nn, to bych nenasel urcite  |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Lukki napsal: | lidi ani nevite, jak se tesim.... fakt...
Sraz snad bude v Praze. Nebo ty pojedeš přímo tam? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
Předmět: 2 all |
|
|
lidi ani nevite, jak se tesim.... fakt...
|
|
|
|
 |
po červen 25, 2007 2:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | tady šlo o vzhled, ne o absolutní stáří křestního listu  |
Tys těm máslovo lichotkám nějak snadno a rychle uvěřil  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|