|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne červen 24, 2007 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: |
|
|
chvíli mě napadlo: "proč sakra takhle nevypadám?" ale odpověď je jasná, protože bych s takovym klukem pak nemoh chodit  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne červen 24, 2007 8:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
|
|
 |
ne červen 24, 2007 12:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Když už to musí být muskulaturní typ... nemohl by být alespoň hezkej?
Marco Dapper?
 |
|
|
|
|
 |
so červen 23, 2007 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Přeju všem dobrou noc! Já se po včerejšku chystám brzo do postýky
 |
|
|
|
|
 |
so červen 23, 2007 1:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Nikom napsal: | pepcza napsal: | Nikom napsal: | pepcza napsal: | Nikom napsal: | pro ty, co mají rádi trochu jiný pejsky... teda jestli to tu už nebylo, protože mám pocit, že celou moji sbírku (alespoň tu mládeži přístupnou část) sem už někdo dal... |
Jo tak takhle a mě při zmínce o mé sbírce okřikuješ. Hezky se nám vybarvuješ
PS: do zelena |
To jsou ti moralisté...  |
Já a moralista? Naivko  |
nikoli, drahý Pepczo. Já a moralista... |
Já ti říkal, že se na tu psychiatrii stejně dopracuju  |
|
|
|
|
 |
pá červen 22, 2007 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
pepcza napsal: | Nikom napsal: | pepcza napsal: | Nikom napsal: | pro ty, co mají rádi trochu jiný pejsky... teda jestli to tu už nebylo, protože mám pocit, že celou moji sbírku (alespoň tu mládeži přístupnou část) sem už někdo dal... |
nikoli, drahý Pepczo. Já a moralista... |
|
|
|
|
 |
pá červen 22, 2007 10:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Nikom napsal: | pepcza napsal: | Nikom napsal: | pro ty, co mají rádi trochu jiný pejsky... teda jestli to tu už nebylo, protože mám pocit, že celou moji sbírku (alespoň tu mládeži přístupnou část) sem už někdo dal... |
|
|
|
|
 |
pá červen 22, 2007 7:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Nikom napsal: | pro ty, co mají rádi trochu jiný pejsky... teda jestli to tu už nebylo, protože mám pocit, že celou moji sbírku (alespoň tu mládeži přístupnou část) sem už někdo dal... |
|
|
|
|
 |
pá červen 22, 2007 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
perfectenemy tester

|
|
|
Moc často sem sice nepíšu ... ale o tuhle fotečku se musím s vámi podělit )  |
|
|
|
|
 |
pá červen 22, 2007 5:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Nikom napsal: | pro ty, co mají rádi trochu jiný pejsky... teda jestli to tu už nebylo, protože mám pocit, že celou moji sbírku (alespoň tu mládeži přístupnou část) sem už někdo dal... |
|
|
|
|
 |
pá červen 22, 2007 4:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
mrbean napsal: | myslím , že ti ragbisté by neodehráli ani jeden zápas, protože je furt někdo vytahuje na focení. A co máš pořád s těma ragbistama? |
To jsou ale doopravdy ragbysti Hrají v týmu Stade Français Paris(www.stade.fr). Můžeš se sám podívat, kolik cen už vyhráli. Aby přitáhli k ragby taky holky (a gaye ), tak každoročně fotí "hambatý" kalendář (www.stade.fr/dieuxdustade/). |
|
|
|
|
 |
pá červen 22, 2007 4:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
myslím , že ti ragbisté by neodehráli ani jeden zápas, protože je furt někdo vytahuje na focení. A co máš pořád s těma ragbistama? |
|
|
|
|
 |
pá červen 22, 2007 1:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Další dávka ragbystů z kalendáře Dieux du Stade:
Will Matthews
Todd Feather
Julian Hans
Julien Arias
Juan Martin Hernandez
 |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 10:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
pro ty, co mají rádi trochu jiný pejsky... teda jestli to tu už nebylo, protože mám pocit, že celou moji sbírku (alespoň tu mládeži přístupnou část) sem už někdo dal...
 |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 10:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Waky napsal: | Ten je krásnej
Kdo to je?
...
Já myslela, že nemáš rád psy.
Tak jsem Ti asi křivdila.  |
Jmenuje se Matýsek, pro drsňáky Mates.
Jinak já psy opravdu nemám rád. Podezírám je, že se mi všichni pokoušejí zakousnout do obličeje... Štěňata mi ale nevadí.
No ale Mates mě olízl a vyskákala mi z toho hnusná vyrážka. Asi jsem alergie  |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Ten je krásnej
Kdo to je?
...
Já myslela, že nemáš rád psy.
Tak jsem Ti asi křivdila.  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Tak to je můj nový bráška...
Je to kus, co?
 |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
pemel napsal: | Nikom napsal: | pemel napsal: | Nikom napsal: | pemel napsal: | Tak jsem dnes neudělal zkoušku z pracovního práva |
Co to sakra má zanemenat? Nějaké spiknutí typu: "všichni právníci na gay.komunitu"? Nebo jsou právníci nejteplejší zaměstnání? |
Obě možnosti jsou správně Jak vidíš tak místo učení surfujeme na "gay.komunitě" a s tím nejteplejším zaměstnáním taky nebudeš daleko od pravdy. Mimochodem; u nás na fakultě studuje taková spousta pěkných kluků, že nevím, kam se mám dívat dřív. Kdo se pak má na to studium soustředit  |
No a co myslíš, že dělám já? míto abych studoval chirurgii propedeutiku sedím tu přikovanej... Proč tu není víc mediků? Teplejch doktorů je prostě málo...  |
A už máš aspoň zkoušku ze sexuologie? Jinak teplech mediků je taky docela dost Myslím, že ještě víc, než budoucích právníků. |
Ježiš, já teď vůbec nevim, jestli nějaký předmět sexuologie vůbec máme... spíš myslím že ne.
Co se týče teplých mediků tak znám celkově 3 (ano i s tebou Adame) a s jedním chodím... |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Tenhle kluk mi trochu připomíná Juraje Šoltése, co vyhrál Bailando na TV Markíza:
 |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 2:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Adam napsal: | pemel napsal: | Jinak teplech mediků je taky docela dost Myslím, že ještě víc, než budoucích právníků. |
Teplejch je vůbec všude plno.... jen nějak ne a ne ti praví.  |
Jednou jsem si spočítal, že u nás na fakultě je cca 3300 studentů. Když vezmu, že polovina z toho jsou kluci, tak mi vyšlo 66 teplých spolužáků Bohužel vím zatím jenom o jednom  |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 2:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
pemel napsal: | Jinak teplech mediků je taky docela dost Myslím, že ještě víc, než budoucích právníků. |
Teplejch je vůbec všude plno.... jen nějak ne a ne ti praví.  |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 2:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Nikom napsal: | pemel napsal: | Nikom napsal: | pemel napsal: | Tak jsem dnes neudělal zkoušku z pracovního práva |
Co to sakra má zanemenat? Nějaké spiknutí typu: "všichni právníci na gay.komunitu"? Nebo jsou právníci nejteplejší zaměstnání? |
Obě možnosti jsou správně Jak vidíš tak místo učení surfujeme na "gay.komunitě" a s tím nejteplejším zaměstnáním taky nebudeš daleko od pravdy. Mimochodem; u nás na fakultě studuje taková spousta pěkných kluků, že nevím, kam se mám dívat dřív. Kdo se pak má na to studium soustředit  |
No a co myslíš, že dělám já? míto abych studoval chirurgii propedeutiku sedím tu přikovanej... Proč tu není víc mediků? Teplejch doktorů je prostě málo...  |
A už máš aspoň zkoušku ze sexuologie? Jinak teplech mediků je taky docela dost Myslím, že ještě víc, než budoucích právníků. |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 2:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | Proč tu není víc mediků? Teplejch doktorů je prostě málo...  |
Doufám, že už jsi mě započítal? |
ehm... nojo  |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 2:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Proč tu není víc mediků? Teplejch doktorů je prostě málo...  |
Doufám, že už jsi mě započítal? |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 2:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
pemel napsal: | Nikom napsal: | pemel napsal: | Tak jsem dnes neudělal zkoušku z pracovního práva |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 2:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Nikom napsal: | pemel napsal: | Tak jsem dnes neudělal zkoušku z pracovního práva |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 1:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
jojx napsal: | pemel napsal: | Tak jsem dnes neudělal zkoušku z pracovního práva "Vyletět" s tímhle krasavcem by bylo přece jen přijemnější
|
nemáš na něj asi telefon, co? já jdu za chvíli vyletět z práva sociálního zabezpečení  |
Telefon na něj nemám, ale jestli v tom "plaveš" stejně jako já v pracku, tak to můžeš zkusit s tímhle pavcem
 |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 1:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | pemel napsal: | Tak jsem dnes neudělal zkoušku z pracovního práva "Vyletět" s tímhle krasavcem by bylo přece jen přijemnější |
a sakra, další |
V počtu čtyř kusů pomalu doháníme IT.  |
kde by IT vzali čtyři kusy?  |
Nejen čtyři, počítaje v to i vedlejšáky. Probereme to zítra. |
mě nešlo o počet jedinců, ale o to, kdo se počítá jako kus  |
S námi teď nebudou mluvit.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 1:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
pemel napsal: | Tak jsem dnes neudělal zkoušku z pracovního práva |
|
|
|
|
 |
čt červen 21, 2007 1:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
pemel napsal: | Tak jsem dnes neudělal zkoušku z pracovního práva "Vyletět" s tímhle krasavcem by bylo přece jen přijemnější
|
nemáš na něj asi telefon, co? já jdu za chvíli vyletět z práva sociálního zabezpečení  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|