|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st červen 20, 2007 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
TXB napsal: | ... (Žádný buzinec,) prostě velmi slušný podnik  |
podnik primárně pro buzny => buzinec |
|
|
|
|
 |
st červen 20, 2007 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
I tento týden by to přeci nebylo od věci... Saints není klub - spíš bar s fajn pohovkou. Žádný buzinec, prostě velmi slušný podnik  |
|
|
|
|
 |
st červen 20, 2007 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
pemel napsal: | Kluci, může na váše srazy přijít i někdo "cizí"? Nebo se setkávate jen v rámci nějaké party? Buzince nenavštěvuju, ale docela rád bych pokecal s nějakýma klukama, co mají podobné starosti a radosti jako já. |
Párty??? Co to je? Buzince? Jak kdy a jak pro koho, účast dobrovolná. Jestli nerad kluby, doporučuju příští týden (dotírej na Manuelita). |
|
|
|
|
 |
st červen 20, 2007 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Kluci, může na váše srazy přijít i někdo "cizí"? Nebo se setkávate jen v rámci nějaké party? Buzince nenavštěvuju, ale docela rád bych pokecal s nějakýma klukama, co mají podobné starosti a radosti jako já. |
|
|
|
|
 |
út červen 19, 2007 8:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Re: sraz |
|
|
Vodafone napsal: | Ač nerad, musím konstatovat že nepřijdu. | Tak podstata těch věcí tam venku za oknem se mírně změnila, což je činí mnohem zajímavější... (IT Crowd, kdo se nechytá)
Takže teď to s mojí účastí vypadá tak na 50% _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út červen 19, 2007 4:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Jo, já se na výlet taky hlásím a souhlasím s Adamem, že bychom pak ze Svatého Jana mohli pokračovat údolím Kačáku do Srbska. Ze Svatého Jana bychom se stejně nikam nedostali, anžto je to tam s veřejnou dopravou na štíru. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po červen 18, 2007 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | ... šlo by tedy o sobotu 30., pro pořádek. Tak se mi nějak hlašte ať vím, jestli to má cenu rozpracovat, nebo jestli zase budeme jenom v putyce.  |
Jj, klidně se hlásím. To těch 10 km půjdeme rychlostí asi 1 km/hod? Klidně to pak můžeme vzít i ze Sv. Jana do Srbska. |
Já se taky klidně hlásím... a docela i těším  |
|
|
|
|
 |
po červen 18, 2007 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | ... šlo by tedy o sobotu 30., pro pořádek. Tak se mi nějak hlašte ať vím, jestli to má cenu rozpracovat, nebo jestli zase budeme jenom v putyce.  |
Jj, klidně se hlásím. To těch 10 km půjdeme rychlostí asi 1 km/hod? Klidně to pak můžeme vzít i ze Sv. Jana do Srbska. |
|
|
|
|
 |
po červen 18, 2007 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | světlo je dlouho, takže můžeme klidně bloudit.
Má někdo zásadní námitky? |
Světlo je dlouho, ale nohy mám jen jedny a zoufale doufám, že se do příštího týdne nějak zmátořím, abych vůbec dorazil. Dneska jsem se zas nějak složil a to mám jít ve středu do práce... už jsem sám sobě protivnej  |
|
|
|
|
 |
po červen 18, 2007 9:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | Kdo všechno v pátek dorazí, ať mám přehled o počtu míst. Respektive mám počítat ještě s někým dalším kromě mé maličkosti, jojxe, Manuela, Waky, Stonerocka, Tomáše (možná), Martina, Adama (možná), Vodafona, Murexe, sergeje? |
V pátek určitě nedorazím, jednak už jsem měl něco domluveného, druhak mi stav nedovoluje moc cestovat, o pití nemluvě, to musím teprve vyzkoumat. Je mi to líto hned dvojnásob, když to podle příspěvků všude tady na fóru vypadá, že se sraz zvrhne na první opravdovou reality show Nechcete někdo s sebou vzít kameru? |
|
|
|
|
 |
po červen 18, 2007 9:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
... šlo by tedy o sobotu 30., pro pořádek. Tak se mi nějak hlašte ať vím, jestli to má cenu rozpracovat, nebo jestli zase budeme jenom v putyce.  |
|
|
|
|
 |
po červen 18, 2007 9:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Předběžhně jsem pomýšlel na procházku Karlštejn-Sv. Jan pod skalou (cca 10km), není nutno jít po značce - abychom se nemuseli koukat na ostatní lidi. Spousta turistů bude na začátku, ale ty záhy setřesem, tak 80% cesty je lesem.
Počítám, že bychom vyrazili tak nějak před polednem z Hlavního, či Smíchovského nádraží, světlo je dlouho, takže můžeme klidně bloudit.
Má někdo zásadní námitky? |
|
|
|
|
 |
po červen 18, 2007 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Re: Páteční sraz |
|
|
bright napsal: | Akci další víkend organizuje Manuel a půjde zřejmě o výlet. |
Manueli, máš pro nás nějaké autentické info? |
|
|
|
|
 |
po červen 18, 2007 4:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Páteční sraz |
|
|
Takže znovu, aby to všichni věděli. Sraz je tento pátek 22.6. od 19 h. Akci další víkend organizuje Manuel a půjde zřejmě o výlet. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 18, 2007 12:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
bright napsal: | Škoda. Měl jsem zrovna připraveno téma "Tramvajová křižovatka na Strossmayerově náměstí v proměnách času". Užij si ten kurz.  | Jéé, tak to mě mrzí... Popravdě řečeno, o historii Strossu bych ale stejně bez přípravy nic nevěděl, musel bych to předem nastudovat Takže taková témata ohlašovat dopředu  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po červen 18, 2007 12:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | bright napsal: | ...Vodafona... | Ač nerad, musím konstatovat že nepřijdu. Neboť hned ten další den odjíždím kamsi do Jeseníků na turistický kurz Tím taky padá ten konkurenční výlet za týden  |
Škoda. Měl jsem zrovna připraveno téma "Tramvajová křižovatka na Strossmayerově náměstí v proměnách času". Užij si ten kurz.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 18, 2007 12:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
bright napsal: | ...Vodafona... | Ač nerad, musím konstatovat že nepřijdu. Neboť hned ten další den odjíždím kamsi do Jeseníků na turistický kurz Tím taky padá ten konkurenční výlet za týden  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po červen 18, 2007 11:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: sraz |
|
|
Kdo všechno v pátek dorazí, ať mám přehled o počtu míst. Respektive mám počítat ještě s někým dalším kromě mé maličkosti, jojxe, Manuela, Waky, Stonerocka, Tomáše (možná), Martina, Adama (možná), Vodafona, Murexe, sergeje? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 9:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
TXB napsal: | waky: Dělám si čárky a u jojxe mi to v průměru vychází na dva potencionální citáty na příspěvek. Měli bychom si ho tu hýčkat. Čím víc citátů, tím větší šance, že některý použiju v praxi a alespoň na okamžik nebudu působit jako idiot  |
Anebo zavedeme citační indexy, jako když se hodnotí úroveň vědeckých pracovníků a institucí  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 12:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
TXB napsal: | waky: Dělám si čárky a u jojxe mi to v průměru vychází na dva potencionální citáty na příspěvek. Měli bychom si ho tu hýčkat. Čím víc citátů, tím větší šance, že některý použiju v praxi a alespoň na okamžik nebudu působit jako idiot  |
pomůžu si cizím citátem "Nejkrásnější ze všech tajemství je být géniem a vědět to jen sám. " (Mark Twain)
tak to jste mi asi zkazili odpoledne  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 12:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
waky: Dělám si čárky a u jojxe mi to v průměru vychází na dva potencionální citáty na příspěvek. Měli bychom si ho tu hýčkat. Čím víc citátů, tím větší šance, že některý použiju v praxi a alespoň na okamžik nebudu působit jako idiot  |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 11:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: Re: Jojxův citát |
|
|
Waky napsal: | jojx napsal: | (svět neni složitej, je jen málo žaluzií ) |
To si budu pamatovat a v nějaké vhodné situaci (nenapadá mě zatím, v jaké, ale ono se časem něco najde ) použiju jako citát |
jejda, tak to jsem poctěnej
...mamí už vím, co ze mě bude, budu klasikem  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 10:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Jojxův citát |
|
|
jojx napsal: | (svět neni složitej, je jen málo žaluzií ) |
To si budu pamatovat a v nějaké vhodné situaci (nenapadá mě zatím, v jaké, ale ono se časem něco najde ) použiju jako citát _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 8:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Stonerock napsal: | jojx napsal: | denní světlo? to je takový to protivný na druhý straně žaluzií? |
Ty mě děsíš! Rozvracíš mi moje představy o tomhle světě! Ono za žaluziema něco je? Já se tam teda nikdy nedíval, ale maminka mi vždycky říkala, že tam vůbec nic neni...  |
nejen, že tam opravdu nic není, ale dárky nosí Ježíšek a děti čáp (tebe teda přines cestou z teplejch krajin, ale nebudeme si to zesložiťovat)
(svět neni složitej, je jen málo žaluzií ) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt červen 14, 2007 3:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
jojx napsal: | denní světlo? to je takový to protivný na druhý straně žaluzií? |
Ty mě děsíš! Rozvracíš mi moje představy o tomhle světě! Ono za žaluziema něco je? Já se tam teda nikdy nedíval, ale maminka mi vždycky říkala, že tam vůbec nic neni...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po červen 11, 2007 10:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
No tak! Nebude to vysokohorská tůra, jen taková nevinná (?) procházka přírodou. Myslel jsem na něco u Prahy a la Štěchovice, údolí Berounky atp. |
|
|
|
|
 |
po červen 11, 2007 8:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Tak! Já jsem taky ještě dobrou polovinu lidí neviděl na denním světle. Bude výlet! 30. s tím počítejte, kdyby se šlo do hospody tak byste stejně v tu dobu vyspávali kocovinu ...
Pokud se nesejdou konkrétní návrhy, tak dám klidně časem něco dohromady. |
denní světlo? to je takový to protivný na druhý straně žaluzií? _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne červen 10, 2007 8:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Tak! Já jsem taky ještě dobrou polovinu lidí neviděl na denním světle. Bude výlet! 30. s tím počítejte, kdyby se šlo do hospody tak byste stejně v tu dobu vyspávali kocovinu ...
Pokud se nesejdou konkrétní návrhy, tak dám klidně časem něco dohromady. |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2007 5:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Mimochodem - jste pěkná banda lenochů. Saints a výlet by si tak nekonkurovaly programem.
máslo: Vy máte školu i v červenci?!? (výlet byl myšlen na víkend od 29. - pokud píšu 29. mám na mysli období, co začíná 30. (profesionální deformace))
... a navíc bychom mohli vesničany poděsit menší gay pride.  |
Jo tak on byl původně v plánu kromě Saints i výlet? Tak to jsem pro všemi deseti, sám jsem to tady před nějakou dobou navrhoval, ale ta lenošivá banda pořád něco brblala. Rád bych viděl všechny účastníky srazu i někde jinde než v přítmí baru. jasné? Takže koukněte zvednout líné prdele a vyrazíme někam ven, potřebujete to jak sůl!!!  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2007 2:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Výlet na KUKS |
|
|
Chce se někdo přidat k menší skupince v sobotu 9.6. na výlet na KUKS? Odjezd v 8:11 z Prahy hl. n.. _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj
Naposledy upravil maara dne so prosinec 01, 2007 12:43 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|