|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st květen 30, 2007 9:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
Předmět: |
|
|
Ale na předsvatební nákupy je to dobrý. Kde jinde koupíš 7 kilo kuřecích prs a 8 kilo křidýlek a stehýnek a přitom neomdlíš při placení
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Aha, o tom jsem už něco slyšel. Další z obchodů, kam ze společenských důvodů nemůžu vkročit.
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 5:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Jj, pro lidi se živnostenským listem. Velmi slušné ceny, ale když si chceš dát čokoládovou tyčinku, tak si musíš koupit rovnou celý balík
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 5:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ne. To je nějakej obchod? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 5:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Co je to Makro? |
Hele, ty fakt neznáš Makro? |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 5:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Co je to Makro? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 1:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: to Tomáš |
|
|
No holt budeš první psychoanalytik, co nejezdí do práce s tramvají plnou úchylů, nenapravitelných sociopatů, Oidipů a Elekter či v nejmenším jen nevyrovnaných osobností  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 1:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: to waky |
|
|
samozřejmě, že Dlouhého, širokého a krátkozrakého znám. Nedávno jsem si na něj vzpomněl, protože jsem se pilně učil a výsledek se brzy dostavil  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 1:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Re: macrophilie |
|
|
Jsem zahanben... Na tohle má pokřivená mysl nedokáže pružně reagovat, nedokáže z tebe udělat zvrhlou dámu ve středních letech! Vyhrála jsi...
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 1:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Tomáš napsal: | jojx napsal: | Btw: výraz malí obříci je sám o sobě úchylný  |
Tak ze zvědavosti - co ti toto slovní spojení asociuje/připomíná, jaká událost z dětství se k němu pojí a jaký vztah máš se svojí matkou? |
Tomáši, to se ptáš mě, nebo jojx?
Jestli mě, tak odpovím: toto slovní spojení mi připomíná Járu Cimrmana, konkrétně hru Dlouhý, široký a krátkozraký, kde vystupuje zlý obr Koloděj, který má lidi rád, zvláště na česneku si je pochvaluje, a jako podlou lest k jeho přemožení si princ Jasoň vymyslí neexistující obryni Stáňu a dojme toho obra k slzám vidinou rodinné idylky, a láká ho právě na ty "malé obříky". (Pročež Koloděj se rozpláče, spadne mu prsten, v němž je ukryta jeho síla a Koloděj se slovy "slábnu, sbohem Stáňo", umře. Ke cti prince Jasoně nutno dodat, že takto jednal ve stavu nejvyšší nouze, protože Koloděj ještě v plné síle požadoval po něm a jeho družině, aby se vzájemně posolili, aby s tím už neměl práci, až je bude pojídat.)
......
Čímž také odpovídám jojx.
.....
Jinak vztah s matkou mám dobrý. Obě dvě nenávidíme Makro a ani jedna tam nechodíme. Matka ostatní obří nákupní centra vydýchává lépe, já se jich upřímně děsím a od té doby, co u nás v ulici otevřeli Vietnamci několikery potraviny se zeleninou, tak mě tam už nikdo nedostane. Matka je velmi malé postavy. Já jsem byla jako dítě hrozně velká a strašně mě to štvalo. Když jsem přišla do střední školy a zjistila, že nebudu stát první v řadě v tělocviku, ale asi až dvanáctá, upřímně jsem se z toho radovala celý týden.
Je to dostačující odpověď, pane psychoanalytiku?  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 1:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
na matku jsem fixován značně, má přinýst něco k jídlu
zvrhlík jsem taky
tak na co rozbor? stačí se zeptat
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 1:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
V pořádku, těšil jsem se na nějaké asociace, které bych mohl psychologicky rozebrat a udělat z tebe totálního zvrhlíka se silnou fixací na matku... No nic, tak jindy
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
(ten druhej je za moje druhý já)
no já to myslel spíš slovně aniž by se k tomu pojila nějaká zvláštní představa - malého obříka totiž dokážu vidět jenom v relaci k velkému obrovi (přičemž velký obr je taky pojmově pochybný) - nedokážu si ho představit jako samostatně existující pojem
v dětství jsem se s žádným nesetkal a matku převyšuju asi o hlavu
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 1:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
jojx napsal: | Btw: výraz malí obříci je sám o sobě úchylný  |
Tak ze zvědavosti - co ti toto slovní spojení asociuje/připomíná, jaká událost z dětství se k němu pojí a jaký vztah máš se svojí matkou? |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 1:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Waky napsal: | Na co ti lidé nepřijdou, to jsou věci ....
.....
Takže návrh vrcholu blaha: představa obra Koloděje s obryní Stáňou, jak jdou se všemi malými obříky nakupovat do obrovského Makra.
A pak naloží obrovský nákup do zvlášť upraveného obrovského kamionu.  |
a nebo obráceně, představa jak se všechno ostatní zmenšuje a lepí na podrážky
docela by mě zajímalo, čím se tahle záliba prakticky projevuje
Btw: výraz malí obříci je sám o sobě úchylný  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 12:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: macrophilie |
|
|
Na co ti lidé nepřijdou, to jsou věci ....
.....
Takže návrh vrcholu blaha: představa obra Koloděje s obryní Stáňou, jak jdou se všemi malými obříky nakupovat do obrovského Makra.
A pak naloží obrovský nákup do zvlášť upraveného obrovského kamionu.  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 10:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Wikipedia zná (jako vždy) odpověď:
http://en.wikipedia.org/wiki/Macrophile
Tak je to přitžlivost k obrům. To už možná radši k tomu obchodnímu řetězci  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 1:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
úplně se hrozím, co to bude... |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
obdivovatel velkoobchodu pro živnostníky? _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: je tu někdo macrophil?? |
|
|
mrbean napsal: | Chci se zeptat zda je tu někdo macrophil anebo alepoň někdo kdo ví trochu o macrophílii.
Jenom mě zajímá jestli tu někdo takový je, nic víc. |
Přiznám se, že to slovo slyším poprvé. Co velkého bych měl obdivovat? |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
Předmět: Macrophlilie, MAKRO a Obr Koloděj |
|
|
Chci se zeptat zda je tu někdo macrophil anebo alepoň někdo kdo ví trochu o macrophílii.
Jenom mě zajímá jestli tu někdo takový je, nic víc.
Editace názvu vlákna Waky - 6.11.2009 - lépe vystihuje podstatu debaty |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|