|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po květen 21, 2007 10:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: Letní mejdan |
|
|
U nás je problém do 23/07, pak zatím volno, ale může se to velmi náhle změnit.
Co se týče délky pobytu - víkend je málo, to je tak na rozkoukání, za ideální považuji 4-5 dní, jak byl nejdelší pobyt v Martinicích.
Kola - pro rekreační zábavu a aktivní využití času rozhodně, zvlášť k přihlédnutí k délce pobytu.
Jednou jsme dělali akci tady: http://mujweb.atlas.cz/www/ukozlu/INDEX.html , byl to dobrej mejdan asi pro 40 kluků a tenkrát to s plnou penzí stálo asi 250/os/den. Majitelé si pod označením "gay skupina" sice původně představovali jakési protidrogové aktivisty, ale ustáli to v pohodě. Měli jsme tam k dispozici vlastní salónek s barem, pokoje teda nic moc, ale na přespání ještě použitelný. |
|
|
|
|
 |
po květen 21, 2007 10:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: |
|
|
1. nemůžu v červenci.. pak to snad bude lepší. |
|
|
|
|
 |
po květen 21, 2007 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Letní sraz |
|
|
Zatím jsem zjistil, že:
1. termín
ottos nemůže první tři týdny v srpnu do 18.8. včetně; jojx nemůže 18.8.; máslovi (s kubou) se to nehodí v červenci. Takže to zatím vypadá na poslední dva týdny v srpnu, popřípadě víkendy 24.-26.8. nebo 31.8.-2.9. Výhodou je, že poslední týden v srpnu dávají někde slevu, nevýhodou pak, že už nebývá zrovna úplně letní počasí.
2. místo
Vzhledem k vašim požadavkům na co nejnižší cenu připadají v úvahu leda kempy s chatkama. Pokud někdo má nějaký tip na něco lepšího za rozumnou cenu, nechť se ozve co nejdříve (poskytnutí vlastní chaty/chalupy by bylo ideální ). Obávám se totiž, že rezervaci na prázdniny je třeba učinit co nejdřív, nepozději v červnu. Vzpomínejte, vyptávejte se, googlujte kam se vrtneme. Předpokládám účast v počtu 12-16 lidí. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po květen 21, 2007 10:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Letní sraz |
|
|
Abychom se od marginálií jako jsou kola na krátké výlety ano či ne vrátili k podstatnému...
Dosud nebylo rozhodnuto:
1. termín
- zatím jsem si od vás vyslechnul, že by se hodil srpen kromě 18.8.; mohou ho všichni zájemci znovu specifikovat?
- dále na kolik dní by to mělo být - týden či prodloužený víkend?
2. místo
- žádám všechny o vaše zkušenosti s různými konkrétními místy (eventuelní linky na web nebo jiné kontakty vítány), nebo o vygooglování takových míst ve vámi požadovaných lokalitách _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so květen 19, 2007 10:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
... já kolo snad ani nemám. Leda bych si vypůjčil matčino dámský, vínový. (Na něm se mi jezdí nejlíp, člověk si může vzít sukni, však to znáte ... ) |
|
|
|
|
 |
pá květen 18, 2007 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
ottos napsal: | jojx napsal: | když na kole, tak jedině k lednici, dál nejedu |
jen přemejšlim zda se mi vyplatí sedat na kolo při cestě do lednice...
TXB napsal: | Kola ne-e  |
lenochu... |
no výborně, tak tím kola padaj
ne, jestli se čeká, že si navleču srandovní obleček abych s hlavou skloněnou do silnice a jazykem škrtaje o dráty předního kola dorazil zdecimován do 60 km vzdáleného cíle, tak to teda ani v krizi,
ale jestli jde o to, abych plynulou sedmnáctikilometrovou rychlostí vrávoral okresní silnicí bez rukou na řídítkách a rozhlížeje se po krajině a po hospodě zdolal 25 kilometrů, tak mi kolo nevadí _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá květen 18, 2007 8:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
jojx napsal: | když na kole, tak jedině k lednici, dál nejedu |
jen přemejšlim zda se mi vyplatí sedat na kolo při cestě do lednice...
TXB napsal: | Kola ne-e  |
lenochu... _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
pá květen 18, 2007 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Kola ne-e  |
|
|
|
|
 |
pá květen 18, 2007 3:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | Pokud s kolama, tak někam, kde to není moc do kopce. Co třeba jižní Čechy? Ale je to pěkné podél celé jižní hranice od Šumavy k Lednici. |
Jestli kola, toť otázka. Většina se tvářila, že jako moc ne-e. |
Po nich nikdo nechce žádnej Tour de GK, ale na malé výlety do okolí by se hodila. |
když na kole, tak jedině k lednici, dál nejedu  |
Co k Lednici? Tam jsem ještě taky nebyl. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá květen 18, 2007 3:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | Pokud s kolama, tak někam, kde to není moc do kopce. Co třeba jižní Čechy? Ale je to pěkné podél celé jižní hranice od Šumavy k Lednici. |
Po nich nikdo nechce žádnej Tour de GK, ale na malé výlety do okolí by se hodila. |
když na kole, tak jedině k lednici, dál nejedu  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá květen 18, 2007 3:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Pokud s kolama, tak někam, kde to není moc do kopce. Co třeba jižní Čechy? Ale je to pěkné podél celé jižní hranice od Šumavy k Lednici. |
Po nich nikdo nechce žádnej Tour de GK, ale na malé výlety do okolí by se hodila. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá květen 18, 2007 3:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Pokud s kolama, tak někam, kde to není moc do kopce. Co třeba jižní Čechy? Ale je to pěkné podél celé jižní hranice od Šumavy k Lednici. |
|
|
|
|
 |
pá květen 18, 2007 3:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Pokud s kolama, tak někam, kde to není moc do kopce. Co třeba jižní Čechy? Ale je to pěkné podél celé jižní hranice od Šumavy k Lednici. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá květen 18, 2007 1:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
|
|
 |
pá květen 18, 2007 1:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
|
|
 |
út květen 15, 2007 4:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Já jsem se táborů a spol. nikdy moc neúčastnil, takže o místech nemám moc přehled. Navrhuju brainstormingovou metodou zkusit vymyslet nejprve vhodný region. (Pokud teda nikdo nemá konkrétní tip.)
Moji favorité jsou: Tachovsko, Novohradské hory a Českosaské Švýcarsko ... |
|
|
|
|
 |
út květen 15, 2007 12:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Prázdniny se blíží a debata o nějaké společné akci vyšumněla do ztracena... |
|
|
|
|
 |
po duben 16, 2007 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
hlásim se o účast, byť o svym létě teda netušim zhola nic
litr za ubytování by se i snes
co do aktivit - kultura a REKREAČNÍ sportování by bylo vyhovující _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po duben 16, 2007 1:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
bo zatimnení rozhodnuto nové místo pro letní generální slet - napíšu to sem: ve dnech 4. - 18.8. nebudu disponibilní (tj. první tři srpnové víkendy. takže pokud někdo vytváří velkolepý letní program, nechť s tím počítá...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
so březen 03, 2007 11:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
máslo napsal: | navíc si chci koupit 24" wide LCD ) |
Aaa, to chci taky... nebo raději dvě 20"? Ještě jsem se nerozhodl. |
|
|
|
|
 |
so březen 03, 2007 1:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Pokud by bylo něco levnějšího a třeba s kolama, tak jsem pro všema deseti. Litr za to (bez jídla) by byl na mě ale asi fakt moc...vim jak jsem na tom v létě s prachama .
(navíc si chci koupit 24" wide LCD ) _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
čt březen 01, 2007 2:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: je hezké sledovat aktivitu+valbovo vysvětlení na Martinice06 |
|
|
Je dobře, že se to tady tak hezky rozvíjí.
Poněvadž jsem Vám všem údajně totálně kazil náladu a choval se naprosto nepříčetně a blbě, v posledních Martinicích, možná jsem pouze více denní člověk než noční.
Tudíž, Nebudu se Vám do akce vměšovat. Ale chci říct, že mně moc těší, jak ste aktivní. To je moc dobře.
A krom toho mne už nebude nikdo živit, budu se muset o sebe sám postarat. A na tom všem již od podzimu pracuju, pomohli mi k tomu i ty povídky o Martinovi a Tomášovi na G.K . tak plánovat s Vámi nebudu, i když bych Vám rád něco třeba sháněl. to mně baví, jak jde o turismus a výlety. to je prostě moje. Velká toť má záliba.
Prázdniny loni jsem si i přes brigády užíval, když si musíte platit školné, ubytování, stravu i dopravu na celý rok ze svého, tak jsem rád, že sem měl volno, a mohl Vás poznat. Mně se v Martinicích líbilo. Toulcovy maštale byly super.
Ale prostě jsem nevěděl, zda to vše utáhnu, uplně furt v pohodě jsem být nemohl. tak to jen tak na vysvětlenou. Pro ty, komu rodiče vše platí a dovolí mu studovat, tak to asi nepozná. Ale tím nechci ze sebe dělat nějaké ubožátko. Jen se chci omluvit a vysvětlit situaci, kterou jsem v Martinicích prožíval.
Přeji krásný den a dobré plánování výletů.
valbo _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
čt březen 01, 2007 12:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bodyia napsal: | Martin: To jsem úplně nemyslel, možná by byl i problém sehnat chatku pro 15 až 20 lidí (tolik se ná předpokládám sejde! . Spíš jsem myslel nějakej penziónek nebo malej hotel, aby se člověk nemusel starat o vaření etc. Ovšem celé je to pouze úvaha, záleží na přání osazenstva. |
To by šlo, já sice otce plenit nebudu, ale myslím, že to finančně rozdejchám. A ušetříme za teplo, obstaráme sami.  |
|
|
|
|
 |
st únor 28, 2007 6:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bodyia napsal: | Martin: To jsem úplně nemyslel, možná by byl i problém sehnat chatku pro 15 až 20 lidí (tolik se ná předpokládám sejde! . Spíš jsem myslel nějakej penziónek nebo malej hotel, aby se člověk nemusel starat o vaření etc. Ovšem celé je to pouze úvaha, záleží na přání osazenstva. |
Aha. No já to dal jenom tak do placu, ale s tou velikostí chaty by zřejmě problém nebyl
(např.http://ceska-republika.bktour.cz/leto/jizerske-hory/desna/2218/?id=3656&jinyObr=4), větší problém vidim v tom, že se pronajímaji na tejden. Vyšlo by to tak na 500 až litr za jednoho; ovšem pak ještě to jídlo, a může v tom bejt eště nějakej jinej háček... No nevim já v každym případě nechci žádnou zodpovědnost...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 28, 2007 6:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Osazenstvo se osadí tam, kam se mu řekne - když bude v Čechách. |
|
|
|
|
 |
st únor 28, 2007 6:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Martin: To jsem úplně nemyslel, možná by byl i problém sehnat chatku pro 15 až 20 lidí (tolik se ná předpokládám sejde! . Spíš jsem myslel nějakej penziónek nebo malej hotel, aby se člověk nemusel starat o vaření etc. Ovšem celé je to pouze úvaha, záleží na přání osazenstva. |
|
|
|
|
 |
st únor 28, 2007 5:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: news |
|
|
bodyia napsal: | Tak moji milí, hot news, o Martinice projevil zájem nový investor z regionu, teď byla podepsaná smluva o budoucí smlouvě kupní. Na jednu stranu je mi to líto, protože tam už žádná akce nebude, na druhou stranu je to dobře, protože objekt poslední roky jenom chátral.
Určitě se ale dá sehnat něco náhradního, byť na komerční bázi. Kolik je pro vás přípustná cena za nocleh? Dispozice dnešních studentů opravdu netuším |
Jako myslíš pronajmout nějakou jinou chatu? To zrovna nijak zvlášť drahý neni.. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 28, 2007 4:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bodyia napsal: | Tak moji milí, hot news, o Martinice projevil zájem nový investor z regionu, teď byla podepsaná smluva o budoucí smlouvě kupní. Na jednu stranu je mi to líto, protože tam už žádná akce nebude, na druhou stranu je to dobře, protože objekt poslední roky jenom chátral.
Určitě se ale dá sehnat něco náhradního, byť na komerční bázi. Kolik je pro vás přípustná cena za nocleh? Dispozice dnešních studentů opravdu netuším |
No něco mezi nulou a žádnou, no  |
|
|
|
|
 |
st únor 28, 2007 4:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Rozbiju prasátko a vyplenim otce. |
|
|
|
|
 |
st únor 28, 2007 2:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: news |
|
|
Tak moji milí, hot news, o Martinice projevil zájem nový investor z regionu, teď byla podepsaná smluva o budoucí smlouvě kupní. Na jednu stranu je mi to líto, protože tam už žádná akce nebude, na druhou stranu je to dobře, protože objekt poslední roky jenom chátral.
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|