|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
čt květen 03, 2007 8:02 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
Předmět: |
|
|
Adam napsal: | Sakra, mluvte česky, nerozumim ani slovo! |
To bright. Já jsem ten poslední, kdo by chtěl začínat s němčinou. |
|
|
|
|
|
čt květen 03, 2007 3:01 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Sakra, mluvte česky, nerozumim ani slovo! |
|
|
|
|
|
čt květen 03, 2007 2:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Chytli jsme červenou barvu na líce, otlaky na chodidla a dost se přejedli, ale výlet se zdařil. Konečně jsem měl příležitost si s některými z vás popovídat.
Tomáš napsal: | Škoda jen, že Bright nezažil to erotické dusno uvnitř kupé... |
Vzhledem k osazenstvu: Gott sei dank! |
Tak tím se tedy cítíme dotčeni! |
Copa, děvčata o tom hlasovala per rollam?
Too much (erotic) heat could stifle me. Not get me stiff. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt květen 03, 2007 2:14 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
bright napsal: | Chytli jsme červenou barvu na líce, otlaky na chodidla a dost se přejedli, ale výlet se zdařil. Konečně jsem měl příležitost si s některými z vás popovídat.
Vzhledem k osazenstvu: Gott sei dank! |
Tak tím se tedy cítíme dotčeni! |
|
|
|
|
|
st květen 02, 2007 11:04 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Chytli jsme červenou barvu na líce, otlaky na chodidla a dost se přejedli, ale výlet se zdařil. Konečně jsem měl příležitost si s některými z vás popovídat.
Vzhledem k osazenstvu: Gott sei dank! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po duben 30, 2007 1:45 pm |
|
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+
|
Předmět: Pro všechny ježibaby jakéhokoliv pohlaví! |
|
|
Kdyby se chtěl někdo přidat a jít se s námi podívat na drogový meeting "Slavnosti perníku" (http://www.pernik.cz/public/kapitola.phtml?kapitola=126314) tak dejte vědět. Jistě to doplníme i nějakým výletem a kulturním zážitkem... _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
|
ne duben 29, 2007 12:15 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru
|
|
|
Přidávám se k pochvalným výrokům
Bylo to super, moc jsem si to užil, nožičky trochu bolely, ale stálo to za to!
Škoda jen, že Bright nezažil to erotické dusno uvnitř kupé... Nejen Adamova PET lahev se parádně orosila |
|
|
|
|
|
ne duben 29, 2007 3:04 am |
|
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman
|
|
|
Tak se právě, příjemně znaven, odebírám na své lože. Aby si to ale někdo snad nějak nepatřičně nevykládal (mám jisté adepty...) - místopřísežně prohlašuji, že za mojí únavou je pouze a jenom dnešní (teda vlastně včerejší) mimořádně vydařený výlet! Bóďo, Péťo, výbornej nápad! Rád jsem vás zase viděl (všechny), kromě toho ona ani ta trocha pohybu, kyslíku a slunečního záření nikomu neuškodí, a mně už vůbec ne... Myslim, že podobný akce by mohly bejt dobrou kompenzací těch dosavadních nočně-alkoholově-dekadentích srazů (ovšem nic proti nim ). Ještě jednou, díky všem! Fakt jsem ti to užil (i když jsem chvílema trošku usínal ).
To Manuel: Co bratr? Neumřel hlady?
To Tomáš: Doufám, že sis oblíbil cestování vlakem v naší společnosti...
To Adam: Co sny? _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak. |
|
|
|
|
|
ne duben 29, 2007 12:52 am |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bodyia napsal: | finální délku odhaduji kolem 25 až 30 km |
Kudyma jste je to táhli ? Já myslel, že na Kuňku je to 6 km (skrz hradiště a Ráby myslím) |
|
|
|
|
|
ne duben 29, 2007 12:49 am |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Rád jsem vás zase viděl. Sice jste byli takoví trochu "chcíplí" (čím to bude, že? ), ale bylo to fajn.
Mrknul jsem se na fotky (díky Petře, Bóďo) i na ty z minulého srazu (díky Tomáši a TXB) a přiznejte se, kdo se chtěl vrhnout na pouťové atrakce!
Tak snad jste si užili výlet na "vesnici" i skrz vesnice na Kuňku a navrhuju další sraz někde s plně funkční a naplno klimatizací, protože 27 stupňů ve stínu je tak akorát na vyvenčení psa a pak zpátky ke studenému pití |
|
|
|
|
|
so duben 28, 2007 10:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
Ano, dneska se opravdu vše vydařilo, nakonec ani nebyla taková zima. A organizačnímu týmu se musíme ještě nějak náležitě odvděčit. (Příležitost by rozhodně byla v našem extrémně teplém kupé.)
bodyia: To je rychlost!
Adam: Lahve nás, myslím, budou dlouho bavit. Puchejřů jsem se naštěstí vyvaroval, to ta vyloženě terénní obuv. |
|
|
|
|
|
so duben 28, 2007 10:37 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Připojuji se s díky organizátorům za skvělý výlet, super počasí, bezvadnou a ooolbřímí pizzu a pozdravuji pražskou sekci (našel jsem doma bezvadnou láhev). Nepřál bych vám vidět svoje nohy - nějak otekly a mám jeden brutální puchejř |
|
|
|
|
|
so duben 28, 2007 8:58 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bodyia admin
|
|
|
Ciao, procházka byla moc fajn (finální délku odhaduji kolem 25 až 30 km), docela mě bolej nohy, snad zejtra budu fungovat:) Díky za účast!
Udělal jsem adresář s fotkama, link je tady: deleted . Odkaz odtud zejtra smažu, kdo to nestihne, napište mi do PM (nebo se zeptejte neveřejně kamarádů), pošlu:-)
Naposledy upravil bodyia dne ne duben 29, 2007 9:43 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
|
čt duben 26, 2007 5:03 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: Re: Večerní program |
|
|
Martin napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | Vím, že tu mnozí mají k Ptačí kleci výhrady, ale podle informací od pepczy se tam v sobotu bude konat přehlídka spodního prádla, kterou budou předvádět účastníci soutěže missák roku. Popřemýšlejte! |
Vezmi si foťák, nejlépe s teleobjektivem, a pořizuj nechutné detaily. |
A spoustu papírovejch padesátek. |
Adam: Na co? Budu v první řadě a nepřítomní budou škodit sami sobě.
Martin: K čemu? Můžou bejt rádi, že ty jejich smutný postavy chce vůbec někdo vidět. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt duben 26, 2007 4:54 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Vím, že tu mnozí mají k Ptačí kleci výhrady, ale podle informací od pepczy se tam v sobotu bude konat přehlídka spodního prádla, kterou budou předvádět účastníci soutěže missák roku. Popřemýšlejte! |
A spoustu papírovejch padesátek. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
čt duben 26, 2007 3:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
bright napsal: | Vím, že tu mnozí mají k Ptačí kleci výhrady, ale podle informací od pepczy se tam v sobotu bude konat přehlídka spodního prádla, kterou budou předvádět účastníci soutěže missák roku. Popřemýšlejte! |
|
|
|
|
|
čt duben 26, 2007 12:51 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
Předmět: Večerní program |
|
|
Vím, že tu mnozí mají k Ptačí kleci výhrady, ale podle informací od pepczy se tam v sobotu bude konat přehlídka spodního prádla, kterou budou předvádět účastníci soutěže missák roku. Popřemýšlejte! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
čt duben 26, 2007 11:46 am |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
Adam napsal: | jojx napsal: | školním nevím, prostě na Prknech - ale nějakej takovej soubor je mi povědomej z loňska |
jo, prostě Prkna. Co ten škleb? Něco proti našemu úžasnému dramaťáku? A co tam vlastně budeš dělat? |
ten škleb je spojenej s tim, že si nemůžu vzpomenout, jestli jsem je tam loni viděl nebo ne (a navíc já se šklebim furt, tak tomu není třeba přikládat zvláštní význam)
hm budu tam dělat buď jako by nic - koukat se a fotit, nebo budu hrát (on se totiž vždycky najde soubor, kterýmu někdo chybí a potřebuje zaskočit ) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
čt duben 26, 2007 1:36 am |
|
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
nestíhám, nestačím......takže v sobotu nedovalím, i když to mám kousek. Tak si výšlap pěkně užijte |
|
|
|
|
|
st duben 25, 2007 9:04 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
jojx napsal: | školním nevím, prostě na Prknech - ale nějakej takovej soubor je mi povědomej z loňska |
jo, prostě Prkna. Co ten škleb? Něco proti našemu úžasnému dramaťáku? A co tam vlastně budeš dělat? |
|
|
|
|
|
st duben 25, 2007 5:25 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
Adam napsal: | jojx napsal: | hm taky se neobjevim, jsem sice tou dobou v Hradci, zato však na divadelnim festivalu, tak holt jindy, třeba v Praze |
Na školním festivalu? Náš dramaťák tam jede soutěžit! Tak pozdravuj divadelní soubor Škorně! |
školním nevím, prostě na Prknech - ale nějakej takovej soubor je mi povědomej z loňska _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
st duben 25, 2007 5:10 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Adam napsal: | Tak z plnovaného učení ve vlaku zase nic nebude.... hmm.... |
Neházej flintu do žita. Přítomní tě určitě něčemu novému přiučí... jen to nebude použitelné u maturity. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st duben 25, 2007 3:26 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Waky šaman
Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Sobota |
|
|
Tak si to na výletě pěkně užijte.
Já se chystám v sobotu pendlovat mezi špinavejma záclonama, psem a návštěvami příbuzných. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
|
st duben 25, 2007 2:35 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | O.K. Takže my, nepuťky, se sejdeme dole u pokladen (jede to, doufám, z Hlaváku) nejpozději v 8.40?!? Abychom mohli jet pěkně pohromadě a příslušně vyhřát kupé.
(To vstávání bude strašně drsný. ) |
Tak z plnovaného učení ve vlaku zase nic nebude.... hmm.... No tak teda v 8:40. a kdo přijde pozdě, nebude mít hromadnou jízdenku. |
|
|
|
|
|
st duben 25, 2007 2:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
jojx napsal: | hm taky se neobjevim, jsem sice tou dobou v Hradci, zato však na divadelnim festivalu, tak holt jindy, třeba v Praze |
Na školním festivalu? Náš dramaťák tam jede soutěžit! Tak pozdravuj divadelní soubor Škorně! |
|
|
|
|
|
st duben 25, 2007 1:45 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | (To vstávání bude strašně drsný. ) |
Njn, jestli chceš ještě napéct a navařit... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
st duben 25, 2007 1:25 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++
|
|
|
O.K. Takže my, nepuťky, se sejdeme dole u pokladen (jede to, doufám, z Hlaváku) nejpozději v 8.40?!? Abychom mohli jet pěkně pohromadě a příslušně vyhřát kupé.
(To vstávání bude strašně drsný. ) |
|
|
|
|
|
st duben 25, 2007 12:22 pm |
|
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++
|
|
|
hm taky se neobjevim, jsem sice tou dobou v Hradci, zato však na divadelnim festivalu, tak holt jindy, třeba v Praze _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
|
st duben 25, 2007 12:16 pm |
|
Autor |
Zpráva |
ottos guru
Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
omlouvám se - budu asi vypadat jako domácí puťka - ale já nedorazím - jako každou poslední sobotu v měsíci budu trávit na kolejišti v Podbabě při dni otevřených dveří... tak očekávám referát a kvalitní fotodokumentaci abych vám moh dlouho závidět - bo furt smrdim někde v baráku a do přírody jsem ještě na jaře nevytáhl nos... _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
|
st duben 25, 2007 11:56 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Na mě v Praze nečekejte (kdybyste snad zcela náhodou chtěli), dorazím rovnou do Pardubic. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|