|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne květen 06, 2007 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Já se na otočku rád zastavím, ale do rána nikde poletovat nebudu, musím předstírat učení. Tak v jedenáct vám dám vale ... |
Hlavně že posílíš rauchteam, ikdyž na chvíli...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so květen 05, 2007 5:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Já se na otočku rád zastavím, ale do rána nikde poletovat nebudu, musím předstírat učení. Tak v jedenáct vám dám vale ... |
|
|
|
|
 |
so květen 05, 2007 4:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Nikom: spíš slzičky štěstí  |
|
|
|
|
 |
so květen 05, 2007 4:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | Já se obávám, že je pro mě pátek taky nereálnej. |
Ach jo.  |
Smutek? |
|
|
|
|
 |
so květen 05, 2007 3:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Já se obávám, že je pro mě pátek taky nereálnej. |
Ach jo.  |
|
|
|
|
 |
so květen 05, 2007 12:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Nedorazím, vedu sestru k oltáři a pak se pravděpodobně neskutečně šeredně opiju. A v sobotu se opiju znovu na svatebni afterparty.
TXB: nepovinné firemní akce s povinnou účastí? to znám. Naposled před měsícem. To jsem měl ale nervy na pochodu a díky tomu i žaludek na vodě, tak jsem se na to vykašlal, odcházel z firmy jako poslední a místo na Hamr jsem jel na Libeň a domů  |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: jo |
|
|
No já celkem ještě pořád trvám na tom, že bych i přišel, odrazujte víc  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Moje důvody jsou jednak pracovní doba do pěti (+zkušebí doba, takže dovolená nehrozí) a druhý důvod je nepovinná firemní grilovačka, které se musím povinně zúčastnit  |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 9:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Já se obávám, že je pro mě pátek taky nereálnej. Akorát nevim jestli stejně jako pro TXB;)
Naposledy upravil Nikom dne pá květen 04, 2007 9:27 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 7:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jojo počítám s tim. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 7:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Pátek je pro mě nereálnej hned ze dvou důvodů, takže opět bohužel... |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 4:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Tady Waky |
|
|
Waky napsal: | Já se chystám rozhodně zúčastnit.
Možná si konečně s Brightem pohovoříme o té literatuře.
A hlavně doufám, že přijde Martin "Teheránec". |
Dík, žes mi to připomněla, už vím, co si vezmu s sebou ke čtení.
Martine, doufám, že už se nehněváš a že ti to nezabrání dorazit. Dáme dýmku míru. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 3:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Tady Waky |
|
|
Já se chystám rozhodně zúčastnit.
Možná si konečně s Brightem pohovoříme o té literatuře.
A hlavně doufám, že přijde Martin "Teheránec". _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 3:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ok, vypadá to tentokrát na menší akci. Ale vítáni jsou skutečně všichni, místní i přespolní. Nebudu na fóru do středy. Můžete to tu někdo z vás, kdo půjde, trochu moderovat? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 3:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: Re: Sraz v pátek 11.5. |
|
|
bright napsal: | Nějak to mezi těmi svátky zapadlo, nicméně se to blíží... už za týden v pátek by měl být další pražský sraz. Jste na něj připraveni? Napište! |
Za sebe informuji, že nestíhám, tj. nezúčastním se, květen vidím z hlediska hromadné komunitní zábavy špatně. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 3:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Sraz v pátek 11.5. |
|
|
Nějak to mezi těmi svátky zapadlo, nicméně se to blíží... už za týden v pátek by měl být další pražský sraz. Jste na něj připraveni? Napište! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 11:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: fotky |
|
|
Hlava plná jiných věcí tě omlouvá.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 11:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: fotky |
|
|
Omlouvám se všem účastníkům minulého setkání, že ještě neměli možnost podívat se na mé fotky, ale asi jsem vážně úplný pako - mě to prostě na ten server upload2net nejde nahrát! Zkouším to už bůhví kolik dní (vlastně celý měsíc ) a pořád nic. Přitom velikost to má v pohodě.
Zároveň se omlouvám všem, kterým jsem neodepsal na soukromé zprávy, v blízké době (řekněme do dnešního večera, ale to berte s rezervou) to napravím.
Nějak jsem měl v poslední době hlavu plnou jiných věcí, tak mi snad prominete... |
|
|
|
|
 |
po duben 23, 2007 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
Dobre, ale stejne, doufam, ze me nic takoveho nepopadne, aby's nemusela delat vrbu. . . ono by to totiz mohlo dopadnout hur... |
|
|
|
|
 |
pá duben 20, 2007 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: pro Fredku |
|
|
Já to nemyslela tak doslova, ty přesné významy slov.
Myslím, že docela umím dělat vrbu (jsem v této funkci poměrně často vyhledávaná a nikdo si nestěžuje), a opravdu mi to nevadí.
Po nějakou dobu mě to i baví.
Přestává mě bavit asi tak po týdnu po několika hodinách denně, což Tvůj případ určitě nebude. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá duben 20, 2007 4:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
Waky > no, samozrejme ma kazdy, at rika cokoli, potrebu nejake spolecnosti, jenze ta spolecnost mu musi nejak vyhovovat, me spolecnost vyhovuje pokud vyhovuju ja one splecnosti... a nachnani znamena jako placani? Jestli jo, tak to je presne duvod one "nesnesitelnosti". A vidis, tim slovem, ze "vydrzis" poslouchat dlouho, se vetsinou dava najevo, ze to sice vydrzis, ale neni to neco, cim by jsi pripadne travila svuj volny cas. |
|
|
|
|
 |
pá duben 20, 2007 2:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | fREDka napsal: | J, to by bylo dobry, ale predpokladam ze by tam musel byt normalni tabak, ze? |
To asi ji, nějaké problémy by nejspíš nechtěli. |
No ale v každym případě se dá vyjít ven na ..... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá duben 20, 2007 10:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Sraz |
|
|
Martin napsal: | S: Doufám že hodláš dorazit na sraz... Já vim, že minule sem nechal rauchteam na holičkách, ale to bylo ze zdravotních důvodů, a nesmí se to opakovat  |
Jasná páka, že hodlám dorazit
A udržovat jádro Rauchteamu.
fREDko, nechci Ti samozřejmě do ničeho mluvit, ale Ty bys měl dorazit v každém případě. I když se Ti třeba do toho teď nechce. Myslím, že tuším, jak se asi cítíš, a věř mi, že nakonec budeš rád, že ses vypravil. (A protiřečíš si - na jednom místě jsi napsal, že bys někam chodil rád, ale vlastně nemáš kam, a teď Tě tady hromada lidí zve, a Ty jim odpovídáš, že jseš vlastně natolik nesnesitelnej, že je v jejich zájmu, abys zůstal doma .... a když odpovědí, že jim to nevadí, tak přitvrdíš, že jseš vlastně ještě nesnesitelnější .... Podle mě to jsou spíš výmluvy, aby člověka náhodou nikdo nerušil v jeho duševním ňachňání.) Předpokládám, že mou pomoc asi nakonec potřebovat nebudeš, protože se zabavíš s klukama, ale kdybys chtěl, tak Ti můžu slíbit, že mi můžeš vyprávět třeba hodinu v kuse, jak je Roman báječný a jak je to nejlepší člověk na světě. Nebo jak Tě štve a Ty už nevíš, co s ním mám dělat. Mám v tomhle dělání vrby praxi, vím, že dotyčnému to pomůže, a vydržím poslouchat poměrně dost dlouho.
Jinak jsem zatím pochopila, že předběžný termín je 11.5., a stran místa ještě není rozhodnuto. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fREDka napsal: | J, to by bylo dobry, ale predpokladam ze by tam musel byt normalni tabak, ze? |
To asi ji, nějaké problémy by nejspíš nechtěli. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 10:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
Tabaky bez chute se v ecrope skoro nekouri, to je jen pro veterany... J, to by bylo dobry, ale predpokladam ze by tam musel byt normalni tabak, ze? |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
To nebylo travkou, ale že nejsem zvyklej. Jsem to objednal jako takovou dýmku míru a nejdřív kolovala, ale při dalším, neochuceným tabáku už moc ne, tak jsem to tam nemohl jen tak nechat být a vyhulil to sám...
Btw, možná bychom mohli v tom našem obvyklým podniku domluvit, že bys tam s ní mohl přijít. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 9:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
Dvat do vodnice travu se nevyplaci.... |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fREDka napsal: | Nebyl, pravda. Nikdy jsem k tomu nenasel jediny duvod. Co se tyka cajoven, ja jen kvuli vodnici, na venek bych mohl vzit svoji. |
Tak teď jsi ten důvod našel. Jj, na prosincovym srazu jsem se vodnicí tak zkouřil, že jsem pak dva dny nespal. Asi jsem si neměl dávat ten nášup.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 8:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
Nebyl, pravda. Nikdy jsem k tomu nenasel jediny duvod. Co se tyka cajoven, ja jen kvuli vodnici, na venek bych mohl vzit svoji. |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: 2 fREDka™ |
|
|
Martin: Teprve po chvíli mi to došlo... Pr*sáku!
fREDka: Aha, pochopil jsem, ještě jsi v žádném 'podniku' nebyl. Tak to se nemusíš obávat, protože chodíme zásadně jen tam, kam vkročí i Adam. A ten se neodváží jen tak někam. Co třeba Duhová čajovna na Letné? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|