|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt duben 19, 2007 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
Předmět: |
|
|
Nu, jestli to je opravdu tak, tak zase nechci nekoho zklamat, nebo neco, i kdyz se mi zda krane nepravdepodobne, ze by nekdo stal o to, abych sel na sraz...ale coz, nekteri jsou nezdrave zvedavi . Jinak, kdybych teda opravdu sel, tak bych se musel primluvit za srazeni se venku, aspon dokud se neochladi, nebo v nejake cajovne... |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 4:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: 2 fREDka™ |
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Dostane se ti full servisu, s Martinem můžeš probírat deprese, se mnou bright side of life.  |
No a výsledek bude, že z brighta dostaneš depresi, a možná strach, a já ti zvednu náladu.
PS: Myslel sem, že "your side of life" je trošku temnější.  |
Ze mě depresi a strach? To jsou mi novinky. Nějaké vlastní pocity?
My side of life's so bright as it can be, honey!  |
Honey je zcela na místě, protože světlejší než medová to asi nebude....  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Dostane se ti full servisu, s Martinem můžeš probírat deprese, se mnou bright side of life.  |
No a výsledek bude, že z brighta dostaneš depresi, a možná strach, a já ti zvednu náladu.
PS: Myslel sem, že "your side of life" je trošku temnější.  |
Ze mě depresi a strach? To jsou mi novinky. Nějaké vlastní pocity?
My side of life's so bright as it can be, honey!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 4:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Dostane se ti full servisu, s Martinem můžeš probírat deprese, se mnou bright side of life.  |
PS: Myslel sem, že "your side of life" je trošku temnější.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 4:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: 2 fREDka™ |
|
|
Dostane se ti full servisu, s Martinem můžeš probírat deprese, se mnou bright side of life.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 3:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | To musim potvrdit. Elton John je taky předevšim bavič.  |
ну погоди!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 3:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | fREDka napsal: | Jasne, ale ze zkusenosti vim, ze travit cas ve spolecnosti nekoho, kdo se netvar zrovna mile a neni to zrovna nekdo, koho mas nejakym zpusobem rad, nepatri mezi nejprijemnejsi aktivity. Proste... A navic, podle toho, kolik lidi muzu oznacit za kamarady, nepatrim mezi zrovna spolecenske tvory... |
Umím rozveselit i ty největší bubáky.  |
To musim potvrdit. Elton John je taky předevšim bavič.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 3:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fREDka napsal: | Jasne, ale ze zkusenosti vim, ze travit cas ve spolecnosti nekoho, kdo se netvar zrovna mile a neni to zrovna nekdo, koho mas nejakym zpusobem rad, nepatri mezi nejprijemnejsi aktivity. Proste... A navic, podle toho, kolik lidi muzu oznacit za kamarady, nepatrim mezi zrovna spolecenske tvory... |
Umím rozveselit i ty největší bubáky.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 3:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
fREDka napsal: | bright > To ja vim, snad jeste poznam, kdy je neco myslene vazne a kdy ne. Jen proste nechci otravovat... Je mi jasne, v jakem duchu se tyhle srazy vedou, takze bych si tam pripadal cize, mimo a nepredpokladam, ze by se v dohledne dobe stalo neco zasadniho tykajiciho se moji malickosti takze neplanuji zmenu prevladajicich nalad, v tom je ten problem...
4 all> jeste me napadlo, vy ten sraz chcete mit v nejakem tom g-powered podniku, nebo je to jedno? |
Hele hele, já už s tebou počítám V jakym duchu se srazy vedou tim si nejsem jistej ani já (byl sem jenom na jednom), ale vypadalo to naprosto v pohodě. Neni se čeho bát, a co se týká depresivních nálad, tak to zapadneš uplně dokonale...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 3:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
Jasne, ale ze zkusenosti vim, ze travit cas ve spolecnosti nekoho, kdo se netvar zrovna mile a neni to zrovna nekdo, koho mas nejakym zpusobem rad, nepatri mezi nejprijemnejsi aktivity. Proste... A navic, podle toho, kolik lidi muzu oznacit za kamarady, nepatrim mezi zrovna spolecenske tvory... |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 3:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | že bychom uspořádali maškarní se soutěží o nejheteráčtější masku a chování |
Ani plivat neumím. Tohle je prohraný!  |
Het holky na zem neplivou.  |
Jak který....  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 3:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fREDka napsal: | bright > To ja vim, snad jeste poznam, kdy je neco myslene vazne a kdy ne. Jen proste nechci otravovat... Je mi jasne, v jakem duchu se tyhle srazy vedou, takze bych si tam pripadal cize, mimo a nepredpokladam, ze by se v dohledne dobe stalo neco zasadniho tykajiciho se moji malickosti takze neplanuji zmenu prevladajicich nalad, v tom je ten problem...
4 all> jeste me napadlo, vy ten sraz chcete mit v nejakem tom g-powered podniku, nebo je to jedno? |
Ted nechápu já. Co člověk to individualita, takže se na srazech vytvoří různé proměnlivé skupinky, které se baví širokým spektrem témat od těch naprosto sofistikovaných až po ty naprosto nevážné. Takže zapadneš a otravovat rozhodně nebudeš. On by se taky nikdo nenechal.
Podnik to může být ledajaký, jen by tam s námi neměli mít nějakej problém a taky by tam mělo být útulno a koukatelno.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 2:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
bright > To ja vim, snad jeste poznam, kdy je neco myslene vazne a kdy ne. Jen proste nechci otravovat... Je mi jasne, v jakem duchu se tyhle srazy vedou, takze bych si tam pripadal cize, mimo a nepredpokladam, ze by se v dohledne dobe stalo neco zasadniho tykajiciho se moji malickosti takze neplanuji zmenu prevladajicich nalad, v tom je ten problem...
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 11:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fREDka napsal: | Sice nevim presne, o co jde ohledne Martina a jeho BF, ale je docela pochopitelne, ze by s sebou nebral nekoho takoveho...staci se v mysli vzit do jeho situace ( myslim do situace onoho BF ) a racionalne uvazujici clovek by prece nikoho takoveho na sraz tohohle typu nezval, z toho koukaji jen problemy...
bright napsal: | Klidně můžeš dorazit i na kole.  |
Jisteze bych mohl, kdybych mel v planu na ten sraz jit (popr. jet, ze...) . Jen jsem navrhnul misto, o kterem vim, ze je tam pekne, pokud zrovna neprsi nebo neni jinak hnusne. |
Se fakt nemusíš bát přijít. Nejsme takoví případi, jaké tu ze sebe (navzájem) děláme. To jen heterácký boyfriendi a jiní nevyautovanci jsou oblíbeným tématem naší zvědavosti. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 11:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | že bychom uspořádali maškarní se soutěží o nejheteráčtější masku a chování |
Kde to žiješ?  |
Oprava: dámy na zem neplivou.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 5:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | že bychom uspořádali maškarní se soutěží o nejheteráčtější masku a chování |
Kde to žiješ?  |
|
|
|
|
 |
čt duben 19, 2007 12:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
Sice nevim presne, o co jde ohledne Martina a jeho BF, ale je docela pochopitelne, ze by s sebou nebral nekoho takoveho...staci se v mysli vzit do jeho situace ( myslim do situace onoho BF ) a racionalne uvazujici clovek by prece nikoho takoveho na sraz tohohle typu nezval, z toho koukaji jen problemy...
bright napsal: | Klidně můžeš dorazit i na kole.  |
Jisteze bych mohl, kdybych mel v planu na ten sraz jit (popr. jet, ze...) . Jen jsem navrhnul misto, o kterem vim, ze je tam pekne, pokud zrovna neprsi nebo neni jinak hnusne. |
|
|
|
|
 |
st duben 18, 2007 7:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | že bychom uspořádali maškarní se soutěží o nejheteráčtější masku a chování |
Het holky na zem neplivou.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st duben 18, 2007 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | že bychom uspořádali maškarní se soutěží o nejheteráčtější masku a chování |
|
|
|
|
 |
st duben 18, 2007 5:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | To nemůžu no. A s mym bf moc nepočítej, do gay podniku by nešel, a ikdyby tak bych ho za současnýho stavu rád uchránil pohledu na orgie bo bysme mohli zase mít itálii... |
On je nejen buznoplachej, ale navíc i žárlivej? No potěš! Dalo by se to vyřešit tím, že bychom uspořádali maškarní se soutěží o nejheteráčtější masku a chování. Někteří by sice byli předem diskvalifikováni, ale ti by se mohli zavázat, že se k nám nebudou hlásit po celou dobu přítomnosti tvého bf.
Nebojíš ty se, doufám, že by se s námi skamarádil?  |
Ne, žárlivej moc neni, ale mohlo by mu něco hlodat v hlavě, větší problém by byl, že by ho to vyděsilo, a chtěl by pryč, já bych musel taky - a doma bysme se pohádali.
Hele tak toho se moc nebojim.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st duben 18, 2007 4:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | A kam bychom měli toho 11.5. jít? Jako posledně, nebo má OC udělat exkurzi a najít něco jiného? |
Já bych zůstal u osvědčenýho...  |
Ty vlastně nemůžeš kamkoli. Co kdybys vzal tentokrát svého het bf s sebou, ať na vlastní oči popatříme, že taková kombinace existuje?  |
To nemůžu no. A s mym bf moc nepočítej, do gay podniku by nešel, a ikdyby tak bych ho za současnýho stavu rád uchránil pohledu na orgie bo bysme mohli zase mít itálii... |
On je nejen buznoplachej, ale navíc i žárlivej? No potěš! Dalo by se to vyřešit tím, že bychom uspořádali maškarní se soutěží o nejheteráčtější masku a chování. Někteří by sice byli předem diskvalifikováni, ale ti by se mohli zavázat, že se k nám nebudou hlásit po celou dobu přítomnosti tvého bf.
Nebojíš ty se, doufám, že by se s námi skamarádil?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st duben 18, 2007 2:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | A kam bychom měli toho 11.5. jít? Jako posledně, nebo má OC udělat exkurzi a najít něco jiného? |
Ty vlastně nemůžeš kamkoli. Co kdybys vzal tentokrát svého het bf s sebou, ať na vlastní oči popatříme, že taková kombinace existuje?  |
To nemůžu no. A s mym bf moc nepočítej, do gay podniku by nešel, a ikdyby tak bych ho za současnýho stavu rád uchránil pohledu na orgie bo bysme mohli zase mít itálii... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út duben 17, 2007 10:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Pánové... já vás snad už neuvidím...  |
|
|
|
|
 |
út duben 17, 2007 4:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Fotodokumentaci prosim,protože pořekadlem kdo nevěří ať tam běží se tentokrát nemohu řídit  |
|
|
|
|
 |
út duben 17, 2007 12:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | A kam bychom měli toho 11.5. jít? Jako posledně, nebo má OC udělat exkurzi a najít něco jiného? |
Ty vlastně nemůžeš kamkoli. Co kdybys vzal tentokrát svého het bf s sebou, ať na vlastní oči popatříme, že taková kombinace existuje?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út duben 17, 2007 11:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | A kam bychom měli toho 11.5. jít? Jako posledně, nebo má OC udělat exkurzi a najít něco jiného? |
Já bych zůstal u osvědčenýho...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út duben 17, 2007 1:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Pro mě už to je taky v problematickou dobu, možná na otočku ... |
|
|
|
|
 |
po duben 16, 2007 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
11. května nedorazím, vedu sestru a neteř k oltáři. |
|
|
|
|
 |
po duben 16, 2007 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
A kam bychom měli toho 11.5. jít? Jako posledně, nebo má OC udělat exkurzi a najít něco jiného? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po duben 16, 2007 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | Takže:
Sraz v květnu by byl fine (ale do Pardubic možná taky dorazím). Navrhuju pátek 11.5. Mimopražští by si mohli vzít na druhou půli odpoledne volno a na šestou, sedmou hodinu dorazit.
|
to zní použitelně  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|