|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt duben 12, 2007 3:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adarhaz uživatel+

|
Předmět: Re: Tak tohle teda nee |
|
|
Nikom napsal: | Slyšeli nebo četli jste něco naprosto strašného? Povězte o tom ostatním... ať neudělají stejnou chybu
Já mám jednu knížku, která mi teda radost neuděla: Když muž miluje muže...
Nemůžu si pomoctl, ale prostě mi to příjde jako s prominutím snůška sr.ček. Nej horší je povídka s Helmutem a králíčkem  |
To teda sorry, ale co jeden označí za "strašný", bude se líbit někomu jinýmu... Vo co de?
Každopádně s tou snůškou blbostí v papírech pojmenovaných "Když muž miluje muže" souhlasim. _________________ vampiria |
|
|
|
|
 |
st duben 04, 2007 1:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: |
|
|
Ne že bych to označil za totální shit, ale z toho co jsem za poslední dobu četl mě moc neuchvátila Lužinova obrana - Nabokov. Já nevim, ale mě ti rozjímaví rusové nějak nelezou pod fousy. |
|
|
|
|
 |
út červenec 25, 2006 4:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Re: Tak tohle teda nee |
|
|
Nikom napsal: | Slyšeli nebo četli jste něco naprosto strašného? Povězte o tom ostatním... ať neudělají stejnou chybu
Nemůžu si pomoctl, ale prostě mi to příjde jako s prominutím snůška sr.ček. Nej horší je povídka s Helmutem a králíčkem  |
Problém je možná v tom, že Nikom asi nepatří do cílové skupiny čtenářů, pro které je ta knížka určená. Ta paní Fuchsová je autorka příběhů do časopisů pro ženy jako je "Napsáno životem", "Čas na lásku", "Doteky štěstí" a jak se jen ty další plátky jmenují. Z názvů těch časopisů a dalších románových veleděl téhle autorky, jako "Když je žena v lázních" či "Když žena miluje kozla" se dá myslím celkem usoudit, že její cílovou skupinou budou ženy středního věku, dost často IQ "šumící trávy". Literární hodnota všch těhle příběhů a knih je samozřejmě nulová a slouží k tomu, aby se čtenářka zabavila a nemusela u toho používat mozek. (Ke své ostudě musím přiznat, že jsem byla nějakou dobu tak vydeptaná z Pidivajzlíka, že jsem se nemohla na nic soustředit a číst nic normálního, takže ty skvosty znám, včetně "Když muž miluje muže".) Ke cti té paní Fuchsové bych přičetla, že se aspoň zabývá méně otřelými tématy (menšiny, postižení lidé aj.), takže ty její příběhy aspoň vybočují z tématické řady "Manžel má milenku, přistihla jsem je za bukem", "Moje tchýně je tyran", či "Kdy a kde konečně najdu toho pravého?" Kdyby se povídky z toho "Když muž miluje muže" zjevily v těhle časopisech, tak bych řekla dobrá, buďme rádi i za Helmutova králíka, aspoň se ty mamky budou muset trošičku zamyslet, že na světě je ještě něco jiného než mamka-taťka-práce-chata, a bylo by to jisté zpestření těch deseti témat, která se tam omílají pořád dokola.
Ale pro jiné čtenáře to fakt není. |
|
|
|
|
 |
čt červen 15, 2006 1:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:08 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st červen 14, 2006 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: Re: "Vystříhám se všeho, co by bylo ke škodě" |
|
|
da.jo napsal: | Beata Rencová: Vzpomínky na mého syna, Albatros, Praha 2006 |
da.jo, ty vubec zijes???  |
|
|
|
|
 |
st červen 14, 2006 7:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:08 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út říjen 25, 2005 2:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Ano |
|
|
Souhlasim s bodyou, to neni moc povzbudive cteni  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po říjen 17, 2005 9:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: Aida |
|
|
Mně se moc nelíbilo "My tě zazdíme Aido", četl jsem to ještě jako teen a padla z toho na mě docela depka. To není knížka, kterou bych doporučil. |
|
|
|
|
 |
út říjen 04, 2005 9:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Tak tohle teda nee |
|
|
Slyšeli nebo četli jste něco naprosto strašného? Povězte o tom ostatním... ať neudělají stejnou chybu
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|