|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st duben 11, 2007 7:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
Předmět: |
|
|
víš co znamená slovo "konkrétně"??,[/quote]
Tak mi napiš, co chceš přesně vědět a já ti to osvětlím...
Editace Waky, 16.11.2009, odstranění nadbytečné citace |
|
|
|
|
 |
út duben 10, 2007 8:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
víš co znamená slovo "konkrétně"??,
Editace Waky, 16.11.2009, odstranění nadbytečné citace |
|
|
|
|
 |
út duben 10, 2007 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
ottos napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Jde mi o to, že jsem slíbil začínající skupině, že ji udělám klip - jejich scénář /námět/ mě nevyhovoval a tak jsem se rozhodl, že si napíšu vlastní, ale není to tak snadné... |
mno tak by to chtělo vědět " vo čom" to jako má bejt - protože zcela obecně se teda otom mluvit nedá... případně slyšet hudbu na kterou se dá napsat příběh - to se mi taky jednou povedlo - ale ještě jsem se nedostal k realizaci...  |
Já už mam část rozpracovanou, ale potřebuju to dotáhnout... |
|
|
|
|
 |
út duben 10, 2007 1:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Jde mi o to, že jsem slíbil začínající skupině, že ji udělám klip - jejich scénář /námět/ mě nevyhovoval a tak jsem se rozhodl, že si napíšu vlastní, ale není to tak snadné... |
mno tak by to chtělo vědět " vo čom" to jako má bejt - protože zcela obecně se teda otom mluvit nedá... případně slyšet hudbu na kterou se dá napsat příběh - to se mi taky jednou povedlo - ale ještě jsem se nedostal k realizaci...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
pá březen 30, 2007 3:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
ottos napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | ottos napsal: | umění je hooooodně široká oblast - oč se jedná konkrétně??? |
Tak amatérsky režíruju jak film, tak divadlo - zde se jedná o klip pro začínající skupinu...a já nemůžu dotáhnout námět... |
hmmmmm čím déle čtu tvé příspěvky, tím víc mě to děsí.... další společná věc.... |
Jde mi o to, že jsem slíbil začínající skupině, že ji udělám klip - jejich scénář /námět/ mě nevyhovoval a tak jsem se rozhodl, že si napíšu vlastní, ale není to tak snadné... |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 3:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 3:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
hmmmmm čím déle čtu tvé příspěvky, tím víc mě to děsí.... další společná věc....
Editace Waky, 16.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 3:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
ottos napsal: | umění je hooooodně široká oblast - oč se jedná konkrétně??? |
Tak amatérsky režíruju jak film, tak divadlo - zde se jedná o klip pro začínající skupinu...a já nemůžu dotáhnout námět... |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 2:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 6:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
Předmět: Vlastní film o gayovi a jeho matce |
|
|
Ahoj....protože fušuju amatérsky do umění, potřeboval bych pomoci s dotažením jednoho námětu a vy, jak se podle odpovědí dozvídám, jste plni zkušeností, které já nemám...tak kdyby jste mi chtěli pomoci, budu jedině rád... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|