|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt březen 29, 2007 4:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Adam napsal: | Jak to tak čtu, tak by nemělo ani smysl slézat se v nějakém klubu, odkud by nás s našimi trakaři žrádla hnali sviňským krokem, ale můžeme rovnou udělat lukulské hody v trvání dvou až tří dnů okolo mikrovlnné trouby, elektrické trouby, grilu, ohniště a sporáku.
Můžu přinést domácí gulášovku nebo svíčkovou? To mě naučila babička, aby se "moje manželka moc nepředřela". |
Myslim, že o tvojí manželku se vůbec bát nemusí  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt březen 29, 2007 4:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Pečená výslužka |
|
|
Manuel de Falla napsal: | No to je nápad! A může se upíct třeba i maso?  |
Určitě. Aspoň karbanátky  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt březen 29, 2007 11:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo napsal: | bright napsal: | máslo: musím uznat, že máš vkus, chlape  | A tos ho ještě neviděl v trenkách  |
Viděl jsem kus lýtka a zbytek jsem schopen si živě domyslet...
Btw, včera mi - vůbec nevím proč - zněla hlavou jedna písnička, jenom místo 'It's a raining day, halelujah' se v ní zpívalo 'He's a felching man, marylujah'.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
bright napsal: | máslo: musím uznat, že máš vkus, chlape  | A tos ho ještě neviděl v trenkách  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 9:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jak to tak čtu, tak by nemělo ani smysl slézat se v nějakém klubu, odkud by nás s našimi trakaři žrádla hnali sviňským krokem, ale můžeme rovnou udělat lukulské hody v trvání dvou až tří dnů okolo mikrovlnné trouby, elektrické trouby, grilu, ohniště a sporáku.
Můžu přinést domácí gulášovku nebo svíčkovou? To mě naučila babička, aby se "moje manželka moc nepředřela". |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 9:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: Pečená výslužka |
|
|
No to je nápad! A může se upíct třeba i maso?  |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
bodyia napsal: | pepcza napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | ottos napsal: | tak mě v niti JÍDLO VAŘENÍ napadlo - co kdyby jsme každý na příští sraz přinesl vzorek svého pekařského umění....  |
No proč ne.... Ale osobně bych byl pro slaný pečivo... |
...anebo zeleninové quiche  |
Hm,tak prd,moje vyhlášená specialita je mražená návyková pochutina... |
já mám v autě malou ledničku, to by přežilo:-)
...bych třeba upekl chleba... ale nevím, jak by se na nás dívali v nějakým klubu:-) |
no jak by se koukali - když to podáš patřičně po česku - se solí... tak si daj s nama - akorát blbý z ledničky - by měl bejt ještě teplej ( ten chleba...) _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bodyia napsal: | ...bych třeba upekl chleba... |
Jů, ty umíš chleba? Ideální manžel.  |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 6:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bodyia napsal: | pepcza napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | ottos napsal: | tak mě v niti JÍDLO VAŘENÍ napadlo - co kdyby jsme každý na příští sraz přinesl vzorek svého pekařského umění....  |
...bych třeba upekl chleba... ale nevím, jak by se na nás dívali v nějakým klubu:-) |
Ty máš vlastně tu troubu, co? No a jak by se na nás dívali hmmm
Toť otázka.... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
pepcza napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | ottos napsal: | tak mě v niti JÍDLO VAŘENÍ napadlo - co kdyby jsme každý na příští sraz přinesl vzorek svého pekařského umění....  |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 4:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | ottos napsal: | tak mě v niti JÍDLO VAŘENÍ napadlo - co kdyby jsme každý na příští sraz přinesl vzorek svého pekařského umění....  |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 4:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | ottos napsal: | tak mě v niti JÍDLO VAŘENÍ napadlo - co kdyby jsme každý na příští sraz přinesl vzorek svého pekařského umění....  |
...anebo zeleninové quiche  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 4:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Martin napsal: | ottos napsal: | tak mě v niti JÍDLO VAŘENÍ napadlo - co kdyby jsme každý na příští sraz přinesl vzorek svého pekařského umění....  |
to už záleží na tom co si pekař zvolí...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 4:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
ottos napsal: | tak mě v niti JÍDLO VAŘENÍ napadlo - co kdyby jsme každý na příští sraz přinesl vzorek svého pekařského umění....  |
No proč ne.... Ale osobně bych byl pro slaný pečivo... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 3:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
tak mě v niti JÍDLO VAŘENÍ napadlo - co kdyby jsme každý na příští sraz přinesl vzorek svého pekařského umění....  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 4:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
|
|
Doplním ještě TXB, jestli chceš Tomáši tak IrfanView i s češtinou jsem ti nahrál ke stažení tady  _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
nejschůdnější řešní je asi obrázky zmenšit a hodit zazipované někam, odkud si je bude moci stahnout každý, komu to dovolíš. Pokud nevíš jak, můžeš požuít následující desetibodový postup:
1. stahni si program IrfanView (třeba odsud), nainstaluj a spusť
2. na klávesnici zmačkni klávesu [B], otevře se ti okno pro hromadné operace s obrázky
3. v pravé části okna si vyhledej adresář s fotkama, všechny je označ a klikni vlevo na [ADD]
4. v ráměčku [output directory] vyber nějaký jiný adresář (nakopírují se do něj zmenšené obrázky)
5. dále zaškrtni [*] batch conversion, jako "output format" vyber JPG, pod tlačítkem [options] nastav kvalitu tak na 80 a zkontroluj, aby bylo zaškrtlé jen "save as progressive JPEG" a "disable color sub-sampling"... odsouhlasíš OK
6. vpravo dole v okně zaškrtneš [*] use advanced options a klikneš na tlačítko [set advanced options]
7. v tomto okně zaškrtneš [*] resize a [*] set new size a dále [*] set long size to: a do okýnka této položky napíšeš třeba 800. Dále o kousek níže zaškrtneš položky [*] preserve aspect ratio a [*] use resample function
pokud nejsou původní fotky příliš ostré, můžeš vpravo zaškrtnout položku [*] sharpen a nastavit ji na cca 10. Vše ostatní (co jsem nejmenvoal) by mělo být nezaškrtnuté. Odsouhlasíš [OK]
8. vlevo nahoře klikneš na [start] a za cca 2 minuty budeš mít v adresáři, který jsi nastavil, zmenšené obrázky, jejichž celková velikost bude odhadem menší, než 20MB
9. výsledné soubory zazipuješ, nahraješ např. na http://upload2.net/ - jakmile se tam soubor nahraje, vyhodí ti to odkaz ke stažení a odkaz ke smazání (na ten neklikej ).
10. odkaz ke stažení pošli zájemcům soukromou zprávu, nedávej ho na fórum, aby si to nestahnul každý kolemjdoucí
Doufám, že jsem to nenapsal moc složitě.
Naposledy upravil TXB dne st březen 28, 2007 9:52 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 10:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Hmmm, asi 107 MB |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 10:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Kolik MB mají celkem? |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: fotky |
|
|
Co se fotek týče, mám jich kolem 120ti, což je už pěkná sumička na to, abych to posílal mailem. Vzhledem k mé naprosté absenci byť jen základního povědomí o vymoženosti techniky, uvítám jakoukoliv pomoc:)
A jinak díky za super sraz, tentokráte bez rozpačitého zakončení. Bylo to poprvé, co jsem takhle tancoval a docela jsem si to užil  |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 2:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
TXB napsal: | Pokud tu někdo posílá fotky, tak se prosím ozvěte  |
Tímto se připojuju... Prosim, prosim...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Pokud tu někdo posílá fotky, tak se prosím ozvěte  |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 9:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Tomáši, prosil bych jednou Davida a jednou Marka Mail mám v profilu, děkuji převelice. |
Jste horší než japonský turisti  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 9:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku: v pohodě, bf=priorita!
bodyia: největší?
Adam: mě nedoženeš, jako já tebe nedoženu v počtu příspěvků
pepcza: njn, v takovém stavu neostřím oči natož foťák. V jeden moment to tam vypadalo jako v nějakém kurzu pro maséry-amatéry. Komu na kůži? David někam zmizel, zůstali tam jen Ondra a Tomáš...
máslo: musím uznat, že máš vkus, chlape To se časem poddá samo... Vyděržať!
Manuel: bál se nás opustit a projít tím klubem sám, tak jsem převzal zodpovědnost, vyprovodil ho a dohlédnul, aby nasedl do tramvaje via domov. Zpracovává asi především tebe, protože se zdál být dost perplex. Že by tomu předtím nevěřil? Minisrázek by byl fajn.
TXB: David byl nějakej smutnej, naštěstí to tentokrát vzal Mark za něj... Díky za účast na předsrazu (i pepczovi).
ottos: táhnul jsem to 16,5 hodiny od předsrazu. Měl bys sergeje konečně naučit, kdo je tady pánem!
Tomáš: taky škemrám o fotky Tu názornou výuku pro j&k bychom si mohli někdy zopáknout Zmizel jsi z V. o chvilku dřív, než jsem se tam vrátil.
Waky: zase jsme nepokecali. Asi se kvůli tomu dám na ty cigarety.
To je zajímavý, kolik lidí se mě vyptávalo, jaký ten sraz byl. Můj nejoblíbenejší het kámoš dokonce předběžně uvažuje o tom, že by se příště na chvilku stavil, aby získal představu. Ne že ho vyplašíte!  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne po březen 26, 2007 9:25 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 8:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Waky: máš smůlu, použila jsi kombinaci slov "Unix", "sama", "programovat", "terminál". Navěky k tobě budu vzhlížet
Ad rauchen-pauzy: cigarety nemusí být dobré pro fyzické zdraví, ale (alespoň mému) psychickému zdraví prospívají. Většinu dobrých kamarádů jsem poznal přes fráze typu "Nemáš zapalovač/cigaretu" (z jejich strany, než abych sám sockoval, to to radši vydržím )
Ottos: galerie můžeme probrat, až si najdu nový webhosting, včera jsem se trochu nepohodl s pravidly a jen tak tak jsem nepřišel o všechna data...
Tomáši, prosil bych jednou Davida a jednou Marka Mail mám v profilu, děkuji převelice. |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 4:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Sraz |
|
|
Pepo, jsem taky ráda, že jsme se poznali, to kouření je k něčemu dobrý
(Ad Unix: nemáš proč mi vyjadřovat nějakej obdiv, maximálně za gramotnost. On totiž unixovej shell kromě toho, že má dost funkcí, má taky tu vlastnost, že v něm něco vyvede každý blb - moje hlavní programátorská invence spočívala v tom, že jsem zakoupila velmi tlustou knihu, kde jsou abecedně seřazené příkazy, a v té jsem pak šíleně rychle listovala a hledala nějakej příkaz, který se podle popisu hodí na tu věc, co potřebuju udělat. No a ono to i přesto nějak fungovalo. Připsala bych genialitě Unixu, nikoli mojí )
Manueli, o kouření viz výše.
Debata o genetice byla zajímavá, o právu taky.
Adame, Bohdane, Tomáši, jsem ráda, že jsem se s Váma viděla
Tomáši, jestli někde máš tu mou fotku s Adamovým boa, tak bych Tě chtěla poprosit o její zaslání - skoro na všech fotkách totiž vypadám ještě víc jak kretén než ve skutečnosti, kdežto tady na té ne. Kdyžtak bych Ti napsala, kam je možno zaslat. Dík
Sergeji a Ottosi, bylo mi potěšením zazpívat si s Vámi Babičku Mary. Možná bych si bývala vzpomněla na celej text, kdysi jsem ho uměla dobře. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 2:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Adam napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Ahoj lidi, sraz? - jak to vypadá??? |
Vyzkoušej a uvidíš Dej nám prst, vezmem celou ruku. |
Pokud mě chceš vylákat z mojich světů na sraz, budeš muset být konkrétnější.... |
Až se bude k něčemu schylovat, budeš první, komu poodhalím roušku tíživého tajemství. |
Děkuju  |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 2:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Adam napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Ahoj lidi, sraz? - jak to vypadá??? |
Pokud mě chceš vylákat z mojich světů na sraz, budeš muset být konkrétnější.... |
Až se bude k něčemu schylovat, budeš první, komu poodhalím roušku tíživého tajemství. |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 1:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Ahoj lidi, sraz? - jak to vypadá??? |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 1:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Ahoj lidi, sraz? - jak to vypadá??? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|