Gay komunita

Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  

Obsah fóra Gay komunita Archiv Pražské srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 114, 115, 116  Další

po březen 26, 2007 1:30 pm
Autor Zpráva
Jakub.Jeddide
uživatel++

Předmět: Citovat

Ahoj lidi, sraz? - jak to vypadá???

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

po březen 26, 2007 10:56 am
Autor Zpráva
ottos
guru

tak už jsem se též dobral k tomu abych sem položil své myšlenky...

tak za prvé: třináct a půl hodiny - nekape vám trochu na karbit ??? Laughing Laughing Laughing jsem dorazil před devátou domu - maminečka moje zrovna vstávala a koukala kdopa to de... tak sem udělal snídani a v deset jsem vytuh - ve tři mě museli exhumovat.. Laughing
no nic - žádný další lámání rekordů...

ad Bodyia: příště budeme zpívat více a hlasitěji.... Wink a vemem zpěvníky aby jsme nemuseli vzpomínat texty...

ad Shocked : (adam a Manu) ale my jsme jenom kamaráááádi Rolling Eyes a jsem adame rád že jsi už přestal pištět... Wink

ad Pepcza: nad tou galerií pouvažujeme...

a ještě jednou Manuel: jsem zvědavkdy se z toho bráška vzpamatuje... Laughing ale myslím že nakonec ještě přijde škemrat že se tam chce zas mrknout... Rolling Eyes a co se těch videomédií týče, tak jak jsem napsal...

a ještě jednou díky, zvláště pak největším pařanům kteří také již za denního světla vycházeli v 7:30 z Valentina...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

po březen 26, 2007 12:42 am
Autor Zpráva
TXB
šaman

pepcza napsal:
Dobře, bylo to bleskem a "mírným" zaujetím personálem Saints. Pro příště se pojistím a nezapomenu foťák doma. A budu se mstít, budu fotit v nočním režimu, tzn. blesk-blesk-extra silný blesk Twisted Evil

Docela se divím, že tě oslňoval blesk z toho kompaktíku, který jsem tentokrát měl s sebou. Oproti foťáku, který jsem měl na předchozích srazech (jehož blesk je výkonem trošku jinde - po každém snímku jsem byl vždy málem uškrcen okolosedícími), to opravdu nebylo nic moc...

ale s tím personálem máš pravdu, obzvlášť na HT část se kouká velice dobře Very Happy

btw. ještě pár zveřejnitelných snímků z předsrazu Wink

...jen lituju, že bylo zataženo Sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

po březen 26, 2007 12:04 am
Autor Zpráva
Stonerock
šaman

nokin napsal:
Ani by mě včera nenapadlo, že půjdu spát až v jedenáct dopoledne Laughing

Ještě řekni, že toho lituješ... Razz

nokin napsal:
Děkuju za opečovávání, ale stále si při něm připadám tak nějak divně a nepatřičně, takže jej zatím nedokážu oplácet.

Všechno je jen otázka času. Někdo dřív, někdo pozdějš, ale nakonec morálně zpustnou všichni... Laughing

Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 11:57 pm
Autor Zpráva
Stonerock
šaman

Předmět: Re: Čerstvé zprávy Citovat

máslo napsal:
bright napsal:
Máslo a kámoš: Chlapi, co to jako mělo být? Jste spolu nebo nejste? Jestli ano, tak jaký je problém? Mám z vás radost, ať je to jakkoli komplikovaný. Smile
Nejsme spolu..."problém" je totiž asi v tom, že už oba někoho máme Smile.
Holt si tyhle situace ale umíme řádně užít Razz.

Ale stejně byste byli sladkej páreček... Twisted Evil

Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 11:35 pm
Autor Zpráva
pepcza
guru+++

TXB napsal:
>pepcza: jsi si jistý, že ty slony způsobilo focení? Razz Very Happy

Dobře, bylo to bleskem a "mírným" zaujetím personálem Saints. Pro příště se pojistím a nezapomenu foťák doma. A budu se mstít, budu fotit v nočním režimu, tzn. blesk-blesk-extra silný blesk Twisted Evil

Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 10:56 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

nokin napsal:
Děkuju za opečovávání, ale stále si při něm připadám tak nějak divně a nepatřičně, takže jej zatím nedokážu oplácet.

To se poddá, jen to chce cvik a aktivní spolupráci. Razz

Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 10:55 pm
Autor Zpráva
TXB
šaman

>pepcza: jsi si jistý, že ty slony způsobilo focení? Razz Very Happy

>všichni ostatní členové srazu: pokud máte zájem o kompromitující materiály, pošlete mi zprávu, pošlu odkaz (nikde veřejně vystavené nejsou a nebudou)... na fotkách převažují hlavně osadníci východní sekce (tj. ta blíž východu). Západní sekce (tj. ta u záchodu Rolling Eyes ) byla bohužel poněkud z dosahu blesku...

Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 10:36 pm
Autor Zpráva
nokin
uživatel+

Skvělá akce Wink

Ani by mě včera nenapadlo, že půjdu spát až v jedenáct dopoledne Laughing

Omlouvám se za trapný pád do hlubin a způsobenou škodu. Embarassed pistole Pořád nechápu jak k němu technicky došlo. Think

Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 10:16 pm
Autor Zpráva
Manuel de Falla
guru++

Tak předně si musím posypat hlavu popelem, protože jsem zapomněl vrátit Srgejovi a ottosovi jejich depozita. Jinak mám i CD pro brighta od TXB, tak si asi uděláme nějaký minisrázek, abych vám to vrátil.

bright: My si všimli, že už nám jede vlak, vinou časového posunu o hodinu dřív než se čekalo a v chodbičce už jsem vás neviděl. Tímto se tedy opožděně loučím.
Já jsem ho varoval, že musí jet domů sám, tak doufám, že ses o něj postaral. Myslím, že to všechno bude nějakou dobu zpracovávat. Rolling Eyes

pepcza: Tak doufám, že se uvidíme i na dalších srazech. Když už ses jednou osmělil ... Wink

Adam: Připravým nějaký výběr Sigune von Osten.

Sergej+Ottos: připojuji se k Shocked A slibuju, že kazetu i cédéčka při vhodné příležitosti dodám.

Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 9:47 pm
Autor Zpráva
máslo
guru

Předmět: Re: Čerstvé zprávy Citovat

bright napsal:
Máslo a kámoš: Chlapi, co to jako mělo být? Jste spolu nebo nejste? Jestli ano, tak jaký je problém? Mám z vás radost, ať je to jakkoli komplikovaný. Smile
Nejsme spolu..."problém" je totiž asi v tom, že už oba někoho máme Smile.
Holt si tyhle situace ale umíme řádně užít Razz.

Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 5:42 pm
Autor Zpráva
Martin
šaman

nokin napsal:
Martin napsal:
No špatná zpráva ode mně, kterej tady tlačil na to, aby sraz byl co nejdřív. - s největší pravděpodobností nedorazim, protože po tý nehodě na kole mam modrou půlku ksichtu, pohmožděnou krční páteř, a kulhám. Nota bene jdu v pondělí nebo v úterý na CT, poněvadž sem byl pět hodin v bezvědomí. Jaksi padla kosa na kámen.

To je moc smutný Crying or Very sad ist_depressiv Klub dvaadvacetiletých bude Tvou absencí výrazně oslaben Confused

btw. Kde se dá v Praze jezdit na kole? Shocked

Dik Crying or Very sad No jak to tak vypadá podle toho co tu zatim čtu, tak moje absence ochromila obrannou linii a vyvolala její zhroucení. Zklamal jsem Embarassed

btw. Skoro všude - v Radlicích, v Prokopáku, v Bohnicích, v Libuši, v Šárce, za Sedlcem...

Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 1:26 pm
Autor Zpráva
Maku
guru++

Bodíku... Ty snad víš, že jsem na sraz chtěl. Ovšem lístky na forbal jsou vyprodané už tři měsíce. Mě se podařilo získat před měsícem lístek za 750 což je více-méně normální cena, jakou stál oficiálně. Na foru jsem si nevšiml nějakého pevného datumu, kdy bude sraz, tak jsem nemohl zareagovat, což bylo vidět předevčírem, když sem se ptal, kdy to vlastně máme ten sraz. Dozvěděl jsem se, že je to v den dvou velkých bitev, na které jsem měl s láskou lístky. David se na obojí moc těšil a prostě jsem zničehonil nemohl přijít a říci, že jdu raději na sraz, který se bude teoreticky za měsíc opakovat. Snaž se mě pochopit. Tohle nebyl poslední srázek příště to doufám vyjde Exclamation

Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 1:14 pm
Autor Zpráva
pepcza
guru+++

PS: brighte, pokud jsi vážně takové zvíře, tak proč jsi včera "hystericky" ode mě a od Tomáše utíkal Laughing Wink

Snad jsem na nikoho nezapomněl.

Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 1:09 pm
Autor Zpráva
pepcza
guru+++

Tak bych se tedy taky vyjádřil. Díky všem za hodně podařený večer.

Waky, vím, že jsme si moc nepopovídali, ale i za to málo jsem rád a rád jsem tě poznal osobně. btw. za Unix se před tebou klaním. čelem až k zemi.

brighte, taky jsem tě rád poznal, nejsi zas až takové zvíře, nevím, proč jsou před tebou někteří schopní utéct do vody nebo vyšplhat na strom (že, nokine Wink ). jinak s Davidemjsi měl pravdu, hodně příjemný "výhled" Smile (akorát jak jsi mě s ním fotil, tak to není doostřený Crying or Very sad ). A nakonec, dostal jsi se až na kůži? Twisted Evil

Adame, zadarmo ani kuře nehrabe, natož pepcza nemasíruje. Jakpak se mi odvděčíš? Twisted Evil

Manuel (a taky brighte), sláva, i mezi právníky jsou normální lidé. Wink Smile
Manueli, jak jsme se bavili venku na nikotinové pauze, smekám poklonu za názory a děkuji, že už si nemyslím, že bych s těmi svými byl nějaký vyšinutý extrémista (myslím ten přirozený výběr atd. však víš).

TXB, Tomáši a další fotografové: za to blýskání vás uškrtím, doteď mi kolem hlavy tancuje tlupa růžových slonů...

sergej, ottos, stonerock, máslo + bf: někdy příště si promluvíme víc, ať zjistíte, kam mě zaškatulkovat, pokud už jste tak již neučinili na péťově půjčování mého mobilu... Embarassed

bóďa, péťa: rád jsem vás zase viděl. s tou změnou přezdívky tady na fóru bych to bóďo zatím neviděl tak žhavě Wink za odvoz děkuju a omlouvám se za vytuhnutí, ale to se mi v autě za dobré hudby stává vždy Embarassed hlavně děkuju za odvoz. Audio-video session pro mě není problém. V externí "rakvi" se sice najde spíš jen hudba a seriály (negay), "inspirativní" video je skryté zarkům nevědomých na plackách Wink

Jinak, chystám se po dlouhé době zprovoznit fotogalerie umožňující přístup omezený heslem, takže pokud ti ottosi dojde místo na hostingu, nebo u mě můžeme udělat "nevýběrovou galerii".

Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 11:13 am
Autor Zpráva
Adam
šaman

Bylo to příjemné.....

Stonerock: celou noc se mi zdály divoké sny, ve kterých jsi byl jedna z hlavních postav. Nechutné detaily po icq.

nokin: ty víš, a jestli nevíš, tak věz, že vědět budeš, když se zeptáš.

Bodík a Waky: Razz

Tomáš: Děkuju za H+H, odpoledne jdu na ně a bude leháro. Taky musíme někdy dát řeč, tehdy, když tě neuzurpuje Petr.

bright: příště se zčneš napájet ve stejnou dobu jako my, abychom setřeli rozdíl dvou promile.

ťulda a Vojta: Shocked

txb: děkuji za boa, bude ozdobou večírků.

manuel: Co mám, vrátím, těším se na spranistku, jejíž jméno zde nebudu prznit. A brácha je dost dobrej.

pepcza: galea aponeurotica se těší na hutnou masáž.

Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 10:50 am
Autor Zpráva
bodyia
admin

Předmět: review Citovat

Aaa. předpokládám, že sraz sice již skončil, ovšem posledním účastníkům gratuluji, přeji rychlou aklimatizaci do běžného časového harmonogramu - přístě se to pokusíme zařídit tak, abychom taky zůstali.
Ještě víc se ale těším na nějaký delší časový úsek pohromadě, bez hluku klubů, musíme něco naplánovat/uskutečnit.

Jako vždy jste byli všichni úžasní...:

Waky a Munro, díky za velmi zajímavý rozhovor, nikdy by mě nenapadlo, jak SAP může být tak dobré komunikační vodítko Wink

Adam a Stonerock - a stejně je z vás dohromady cítit kompatibilita, taková hladkost bez ostrých hran Wink

Máslo a Jakub - překvapující progress

Manuel a TXB - jenom radost, jenom radost

Ondřej, resp. Zbyněk - Neuvěřitelné, Manuelova esence vyladěná k dokonalosti Embarassed

Brighte, ty jsi stejně největší zvíře, s Davidem si nedělej starosti, každý občas má chuť si vyzkoušet něco novýho - a fázi stěhování už náte za sebou;-)

Tomáš - Wink Embarassed Twisted Evil

Pepcza: Už se těším na meeting s audio/video konzervami Wink

Sergej a Ottos - ty lidovky, ty lidovky, zbraň vůči nevinným.

A poslední - Maku, život je otázka priorit, o termínu srazu se tady mluví měsíc, nerozumím, nechápu, jestli ti ale příklon na dark side přináší nějakou nepopsatelnou radost, tak je to asi v pořádku.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 10:42 am
Autor Zpráva
Maku
guru++

Že se hraje sem věděl ale že se koná ten sraz v tenhle den sem nevěděl, když jsem kupoval lístek, což už je tři týdny. A nevěděl jsem datum srazu ani do včerejška. Vážně se nezlobte ale za lístek jsem dal 750 kč a David taky.. A trval na tom, že tam musím jít.. Nechtěl tam jít bezemně

Na začátek stránky  

ne březen 25, 2007 6:15 am
Autor Zpráva
bright
šaman

Předmět: Čerstvé zprávy Citovat

Takže vážení a milí, sraz stále probíhá ve Valentinu. Píšu, než se tam vrátím...

Mám radost, že jsme se sešli v tak hojném počtu.

Martine, chlape jeden, dávej na sebe pozor. Doufám, že budeš v pořádku a že se o tebe starají jen samí koukatelní lékaři a ošetřovatelé. Wink

Maku, co to má být. Tos dopředu nevěděl, že se hraje?? Rolling Eyes

TXB a Manuel: Dík, že jste nám tam nechali Ondru, ale on se jaksi nebavil... Už jel domu s hlavou plnou bráchy. TXB, máš mé disky, chraň je jako oko v hlavě!

Stonerock, Tomáš, ottos, sergej, murex, nokin: za chvíli se mezi vás vrátím...

David je str8 Crying or Very sad Nevím, jak se s tím vyrovnám. Můj svět je v ruinách...

Pepczo, rád jsem tě poznal. Wink

Na začátek stránky  

so březen 24, 2007 6:03 pm
Autor Zpráva
Tomáš
guru

Ups, ujel mi bus, takže dorazím též přímo do baru...

Na začátek stránky  

so březen 24, 2007 5:52 pm
Autor Zpráva
Manuel de Falla
guru++

... kdybych to nestihl na Jiřího (z Poděbrad), nečekejte ani vteřinu navíc, do Saints trefím.

Na začátek stránky  

so březen 24, 2007 4:23 pm
Autor Zpráva
Maku
guru++

Tak právě dorazil kámoš a David.. Kdyby tam byla televize, abych se mohl občas juknout, jak hrajeme, tak bych možná i Davida ukecal a šli bychom. Takhle musím jít s nimi na hokej a potom na Letnou.. Je mi líto.. Ale lístky máme dlouho a na foru jsem neviděl datum, takže jsem nemohl protestovat... Bohužel se uvidíme až na dalším (v pořadí 4. ?) Pražském srazu.. Užijte si to tam a hlavně Vy, co jdete potom na afterparty, nepřežente to s pitím Laughing

Na začátek stránky  

so březen 24, 2007 3:50 pm
Autor Zpráva
nokin
uživatel+

Njn Embarassed Tak to rychle smažem Wink

Na začátek stránky  

so březen 24, 2007 3:47 pm
Autor Zpráva
ottos
guru

nokin napsal:
Maku: ......

takhle je to správně... >>> Maku - přijď si to zjistit na místo - tady si opravdu nikdo nevzpomíná... Rolling Eyes

Naposledy upravil ottos dne so březen 24, 2007 3:54 pm, celkově upraveno 1 krát.

Na začátek stránky  

so březen 24, 2007 3:36 pm
Autor Zpráva
nokin
uživatel+

Maku: ..............

Naposledy upravil nokin dne so březen 24, 2007 3:52 pm, celkově upraveno 1 krát.

Na začátek stránky  

so březen 24, 2007 3:08 pm
Autor Zpráva
ottos
guru

nokin napsal:
Martin napsal:
No špatná zpráva ode mně, kterej tady tlačil na to, aby sraz byl co nejdřív. - s největší pravděpodobností nedorazim, protože po tý nehodě na kole mam modrou půlku ksichtu, pohmožděnou krční páteř, a kulhám. Nota bene jdu v pondělí nebo v úterý na CT, poněvadž sem byl pět hodin v bezvědomí. Jaksi padla kosa na kámen.

To je moc smutný Crying or Very sad ist_depressiv Klub dvaadvacetiletých bude Tvou absencí výrazně oslaben Confused

btw. Kde se dá v Praze jezdit na kole? Shocked
leckde - docela se i rozrůstaj cyklostezky... ale potloukaj se tam bruslaři - uhlavní nepřátelé... Confused
ještě dva měsíce se řadím do klubu dvaadvacetiletejch....

jinak máme to za 225 minut

Na začátek stránky  

so březen 24, 2007 3:06 pm
Autor Zpráva
Maku
guru++

Jako vážně horší den jste si vybrat nemohli.

Sparta hraje o postup do finále extraligy proti Liberci a Deutschland hraje proti Čechům zápas ve fotbale.

A co je nejhorší.. na oboje mám dávno koupené lístky... Sad

Proto se ptám pořadatelů - je v tom klubu či co to je, kam razíme televizor? Sad Doufám, že ano Sad

Naposledy upravil Maku dne so březen 24, 2007 3:16 pm, celkově upraveno 1 krát.

Na začátek stránky  

so březen 24, 2007 2:04 pm
Autor Zpráva
Stonerock
šaman

pepcza napsal:
Adam napsal:

pepcza napsal:
Dneska abstinuju... Rolling Eyes

Jen aby.

Tak se přijď přesvědčit Razz

Správně, pepczo! Takhle se na něj musí! Razz

Na začátek stránky  

so březen 24, 2007 2:03 pm
Autor Zpráva
Stonerock
šaman

TXB napsal:
Nemůžeš se dočkat, nebo to jenom tak vypadá?

Moriturus te salutat... Wink

Na začátek stránky  

so březen 24, 2007 11:59 am
Autor Zpráva
pepcza
guru+++

Adam napsal:

pepcza napsal:
Dneska abstinuju... Rolling Eyes

Jen aby.

Tak se přijď přesvědčit Razz

Na začátek stránky  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 114, 115, 116  Další