|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po březen 26, 2007 1:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
Předmět: |
|
|
Ahoj lidi, sraz? - jak to vypadá??? |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 10:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
tak už jsem se též dobral k tomu abych sem položil své myšlenky...
tak za prvé: třináct a půl hodiny - nekape vám trochu na karbit ??? jsem dorazil před devátou domu - maminečka moje zrovna vstávala a koukala kdopa to de... tak sem udělal snídani a v deset jsem vytuh - ve tři mě museli exhumovat..
no nic - žádný další lámání rekordů...
ad Bodyia: příště budeme zpívat více a hlasitěji.... a vemem zpěvníky aby jsme nemuseli vzpomínat texty...
ad : (adam a Manu) ale my jsme jenom kamaráááádi a jsem adame rád že jsi už přestal pištět...
ad Pepcza: nad tou galerií pouvažujeme...
a ještě jednou Manuel: jsem zvědavkdy se z toho bráška vzpamatuje... ale myslím že nakonec ještě přijde škemrat že se tam chce zas mrknout... a co se těch videomédií týče, tak jak jsem napsal...
a ještě jednou díky, zvláště pak největším pařanům kteří také již za denního světla vycházeli v 7:30 z Valentina... _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 12:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Dobře, bylo to bleskem a "mírným" zaujetím personálem Saints. Pro příště se pojistím a nezapomenu foťák doma. A budu se mstít, budu fotit v nočním režimu, tzn. blesk-blesk-extra silný blesk  |
Docela se divím, že tě oslňoval blesk z toho kompaktíku, který jsem tentokrát měl s sebou. Oproti foťáku, který jsem měl na předchozích srazech (jehož blesk je výkonem trošku jinde - po každém snímku jsem byl vždy málem uškrcen okolosedícími), to opravdu nebylo nic moc...
ale s tím personálem máš pravdu, obzvlášť na HT část se kouká velice dobře
btw. ještě pár zveřejnitelných snímků z předsrazu
...jen lituju, že bylo zataženo  |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 12:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
nokin napsal: | Ani by mě včera nenapadlo, že půjdu spát až v jedenáct dopoledne  |
Ještě řekni, že toho lituješ...
nokin napsal: | Děkuju za opečovávání, ale stále si při něm připadám tak nějak divně a nepatřičně, takže jej zatím nedokážu oplácet. |
Všechno je jen otázka času. Někdo dřív, někdo pozdějš, ale nakonec morálně zpustnou všichni...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: Čerstvé zprávy |
|
|
máslo napsal: | bright napsal: | Máslo a kámoš: Chlapi, co to jako mělo být? Jste spolu nebo nejste? Jestli ano, tak jaký je problém? Mám z vás radost, ať je to jakkoli komplikovaný.  | Nejsme spolu..."problém" je totiž asi v tom, že už oba někoho máme .
Holt si tyhle situace ale umíme řádně užít . |
Ale stejně byste byli sladkej páreček...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 11:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
TXB napsal: | >pepcza: jsi si jistý, že ty slony způsobilo focení?
|
Dobře, bylo to bleskem a "mírným" zaujetím personálem Saints. Pro příště se pojistím a nezapomenu foťák doma. A budu se mstít, budu fotit v nočním režimu, tzn. blesk-blesk-extra silný blesk  |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
nokin napsal: | Děkuju za opečovávání, ale stále si při něm připadám tak nějak divně a nepatřičně, takže jej zatím nedokážu oplácet. |
To se poddá, jen to chce cvik a aktivní spolupráci.  |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 10:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
>pepcza: jsi si jistý, že ty slony způsobilo focení?
>všichni ostatní členové srazu: pokud máte zájem o kompromitující materiály, pošlete mi zprávu, pošlu odkaz (nikde veřejně vystavené nejsou a nebudou)... na fotkách převažují hlavně osadníci východní sekce (tj. ta blíž východu). Západní sekce (tj. ta u záchodu ) byla bohužel poněkud z dosahu blesku... |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 10:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Skvělá akce
Ani by mě včera nenapadlo, že půjdu spát až v jedenáct dopoledne
Omlouvám se za trapný pád do hlubin a způsobenou škodu. Pořád nechápu jak k němu technicky došlo.
Děkuju za opečovávání, ale stále si při něm připadám tak nějak divně a nepatřičně, takže jej zatím nedokážu oplácet. |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Tak předně si musím posypat hlavu popelem, protože jsem zapomněl vrátit Srgejovi a ottosovi jejich depozita. Jinak mám i CD pro brighta od TXB, tak si asi uděláme nějaký minisrázek, abych vám to vrátil.
bright: My si všimli, že už nám jede vlak, vinou časového posunu o hodinu dřív než se čekalo a v chodbičce už jsem vás neviděl. Tímto se tedy opožděně loučím.
Já jsem ho varoval, že musí jet domů sám, tak doufám, že ses o něj postaral. Myslím, že to všechno bude nějakou dobu zpracovávat.
pepcza: Tak doufám, že se uvidíme i na dalších srazech. Když už ses jednou osmělil ...
Adam: Připravým nějaký výběr Sigune von Osten.
Sergej+Ottos: připojuji se k A slibuju, že kazetu i cédéčka při vhodné příležitosti dodám. |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 9:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
Předmět: Re: Čerstvé zprávy |
|
|
bright napsal: | Máslo a kámoš: Chlapi, co to jako mělo být? Jste spolu nebo nejste? Jestli ano, tak jaký je problém? Mám z vás radost, ať je to jakkoli komplikovaný.  | Nejsme spolu..."problém" je totiž asi v tom, že už oba někoho máme .
Holt si tyhle situace ale umíme řádně užít . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
nokin napsal: | Martin napsal: | No špatná zpráva ode mně, kterej tady tlačil na to, aby sraz byl co nejdřív. - s největší pravděpodobností nedorazim, protože po tý nehodě na kole mam modrou půlku ksichtu, pohmožděnou krční páteř, a kulhám. Nota bene jdu v pondělí nebo v úterý na CT, poněvadž sem byl pět hodin v bezvědomí. Jaksi padla kosa na kámen. |
To je moc smutný Klub dvaadvacetiletých bude Tvou absencí výrazně oslaben
btw. Kde se dá v Praze jezdit na kole?  |
Dik No jak to tak vypadá podle toho co tu zatim čtu, tak moje absence ochromila obrannou linii a vyvolala její zhroucení. Zklamal jsem
btw. Skoro všude - v Radlicích, v Prokopáku, v Bohnicích, v Libuši, v Šárce, za Sedlcem... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Bodíku... Ty snad víš, že jsem na sraz chtěl. Ovšem lístky na forbal jsou vyprodané už tři měsíce. Mě se podařilo získat před měsícem lístek za 750 což je více-méně normální cena, jakou stál oficiálně. Na foru jsem si nevšiml nějakého pevného datumu, kdy bude sraz, tak jsem nemohl zareagovat, což bylo vidět předevčírem, když sem se ptal, kdy to vlastně máme ten sraz. Dozvěděl jsem se, že je to v den dvou velkých bitev, na které jsem měl s láskou lístky. David se na obojí moc těšil a prostě jsem zničehonil nemohl přijít a říci, že jdu raději na sraz, který se bude teoreticky za měsíc opakovat. Snaž se mě pochopit. Tohle nebyl poslední srázek příště to doufám vyjde  |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 1:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
PS: brighte, pokud jsi vážně takové zvíře, tak proč jsi včera "hystericky" ode mě a od Tomáše utíkal
Snad jsem na nikoho nezapomněl. |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 1:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Tak bych se tedy taky vyjádřil. Díky všem za hodně podařený večer.
Waky, vím, že jsme si moc nepopovídali, ale i za to málo jsem rád a rád jsem tě poznal osobně. btw. za Unix se před tebou klaním. čelem až k zemi.
brighte, taky jsem tě rád poznal, nejsi zas až takové zvíře, nevím, proč jsou před tebou někteří schopní utéct do vody nebo vyšplhat na strom (že, nokine ). jinak s Davidemjsi měl pravdu, hodně příjemný "výhled" (akorát jak jsi mě s ním fotil, tak to není doostřený ). A nakonec, dostal jsi se až na kůži?
Adame, zadarmo ani kuře nehrabe, natož pepcza nemasíruje. Jakpak se mi odvděčíš?
Manuel (a taky brighte), sláva, i mezi právníky jsou normální lidé.
Manueli, jak jsme se bavili venku na nikotinové pauze, smekám poklonu za názory a děkuji, že už si nemyslím, že bych s těmi svými byl nějaký vyšinutý extrémista (myslím ten přirozený výběr atd. však víš).
TXB, Tomáši a další fotografové: za to blýskání vás uškrtím, doteď mi kolem hlavy tancuje tlupa růžových slonů...
sergej, ottos, stonerock, máslo + bf: někdy příště si promluvíme víc, ať zjistíte, kam mě zaškatulkovat, pokud už jste tak již neučinili na péťově půjčování mého mobilu...
bóďa, péťa: rád jsem vás zase viděl. s tou změnou přezdívky tady na fóru bych to bóďo zatím neviděl tak žhavě za odvoz děkuju a omlouvám se za vytuhnutí, ale to se mi v autě za dobré hudby stává vždy hlavně děkuju za odvoz. Audio-video session pro mě není problém. V externí "rakvi" se sice najde spíš jen hudba a seriály (negay), "inspirativní" video je skryté zarkům nevědomých na plackách
Jinak, chystám se po dlouhé době zprovoznit fotogalerie umožňující přístup omezený heslem, takže pokud ti ottosi dojde místo na hostingu, nebo u mě můžeme udělat "nevýběrovou galerii". |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 11:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Bylo to příjemné.....
Stonerock: celou noc se mi zdály divoké sny, ve kterých jsi byl jedna z hlavních postav. Nechutné detaily po icq.
nokin: ty víš, a jestli nevíš, tak věz, že vědět budeš, když se zeptáš.
Bodík a Waky:
Tomáš: Děkuju za H+H, odpoledne jdu na ně a bude leháro. Taky musíme někdy dát řeč, tehdy, když tě neuzurpuje Petr.
bright: příště se zčneš napájet ve stejnou dobu jako my, abychom setřeli rozdíl dvou promile.
ťulda a Vojta:
txb: děkuji za boa, bude ozdobou večírků.
manuel: Co mám, vrátím, těším se na spranistku, jejíž jméno zde nebudu prznit. A brácha je dost dobrej.
pepcza: galea aponeurotica se těší na hutnou masáž. |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 10:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: review |
|
|
Aaa. předpokládám, že sraz sice již skončil, ovšem posledním účastníkům gratuluji, přeji rychlou aklimatizaci do běžného časového harmonogramu - přístě se to pokusíme zařídit tak, abychom taky zůstali.
Ještě víc se ale těším na nějaký delší časový úsek pohromadě, bez hluku klubů, musíme něco naplánovat/uskutečnit.
Jako vždy jste byli všichni úžasní...:
Waky a Munro, díky za velmi zajímavý rozhovor, nikdy by mě nenapadlo, jak SAP může být tak dobré komunikační vodítko
Adam a Stonerock - a stejně je z vás dohromady cítit kompatibilita, taková hladkost bez ostrých hran
Máslo a Jakub - překvapující progress
Manuel a TXB - jenom radost, jenom radost
Ondřej, resp. Zbyněk - Neuvěřitelné, Manuelova esence vyladěná k dokonalosti
Brighte, ty jsi stejně největší zvíře, s Davidem si nedělej starosti, každý občas má chuť si vyzkoušet něco novýho - a fázi stěhování už náte za sebou;-)
Tomáš -
Pepcza: Už se těším na meeting s audio/video konzervami
Sergej a Ottos - ty lidovky, ty lidovky, zbraň vůči nevinným.
A poslední - Maku, život je otázka priorit, o termínu srazu se tady mluví měsíc, nerozumím, nechápu, jestli ti ale příklon na dark side přináší nějakou nepopsatelnou radost, tak je to asi v pořádku. |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 10:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Že se hraje sem věděl ale že se koná ten sraz v tenhle den sem nevěděl, když jsem kupoval lístek, což už je tři týdny. A nevěděl jsem datum srazu ani do včerejška. Vážně se nezlobte ale za lístek jsem dal 750 kč a David taky.. A trval na tom, že tam musím jít.. Nechtěl tam jít bezemně |
|
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 6:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Čerstvé zprávy |
|
|
Takže vážení a milí, sraz stále probíhá ve Valentinu. Píšu, než se tam vrátím...
Mám radost, že jsme se sešli v tak hojném počtu.
Martine, chlape jeden, dávej na sebe pozor. Doufám, že budeš v pořádku a že se o tebe starají jen samí koukatelní lékaři a ošetřovatelé.
Maku, co to má být. Tos dopředu nevěděl, že se hraje??
Máslo a kámoš: Chlapi, co to jako mělo být? Jste spolu nebo nejste? Jestli ano, tak jaký je problém? Mám z vás radost, ať je to jakkoli komplikovaný.
TXB a Manuel: Dík, že jste nám tam nechali Ondru, ale on se jaksi nebavil... Už jel domu s hlavou plnou bráchy. TXB, máš mé disky, chraň je jako oko v hlavě!
Stonerock, Tomáš, ottos, sergej, murex, nokin: za chvíli se mezi vás vrátím...
David je str8 Nevím, jak se s tím vyrovnám. Můj svět je v ruinách...
Pepczo, rád jsem tě poznal.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 6:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Ups, ujel mi bus, takže dorazím též přímo do baru... |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 5:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
... kdybych to nestihl na Jiřího (z Poděbrad), nečekejte ani vteřinu navíc, do Saints trefím. |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 4:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Tak právě dorazil kámoš a David.. Kdyby tam byla televize, abych se mohl občas juknout, jak hrajeme, tak bych možná i Davida ukecal a šli bychom. Takhle musím jít s nimi na hokej a potom na Letnou.. Je mi líto.. Ale lístky máme dlouho a na foru jsem neviděl datum, takže jsem nemohl protestovat... Bohužel se uvidíme až na dalším (v pořadí 4. ?) Pražském srazu.. Užijte si to tam a hlavně Vy, co jdete potom na afterparty, nepřežente to s pitím  |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 3:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Njn Tak to rychle smažem  |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 3:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
nokin napsal: | Maku: ...... |
takhle je to správně... >>> Maku - přijď si to zjistit na místo - tady si opravdu nikdo nevzpomíná...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<<
Naposledy upravil ottos dne so březen 24, 2007 3:54 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 3:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Maku: ..............
Naposledy upravil nokin dne so březen 24, 2007 3:52 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 3:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
nokin napsal: | Martin napsal: | No špatná zpráva ode mně, kterej tady tlačil na to, aby sraz byl co nejdřív. - s největší pravděpodobností nedorazim, protože po tý nehodě na kole mam modrou půlku ksichtu, pohmožděnou krční páteř, a kulhám. Nota bene jdu v pondělí nebo v úterý na CT, poněvadž sem byl pět hodin v bezvědomí. Jaksi padla kosa na kámen. |
To je moc smutný Klub dvaadvacetiletých bude Tvou absencí výrazně oslaben
btw. Kde se dá v Praze jezdit na kole?  | leckde - docela se i rozrůstaj cyklostezky... ale potloukaj se tam bruslaři - uhlavní nepřátelé...
ještě dva měsíce se řadím do klubu dvaadvacetiletejch....
jinak máme to za 225 minut _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 3:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Jako vážně horší den jste si vybrat nemohli.
Sparta hraje o postup do finále extraligy proti Liberci a Deutschland hraje proti Čechům zápas ve fotbale.
A co je nejhorší.. na oboje mám dávno koupené lístky...
Proto se ptám pořadatelů - je v tom klubu či co to je, kam razíme televizor? Doufám, že ano 
Naposledy upravil Maku dne so březen 24, 2007 3:16 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 2:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Adam napsal: |
pepcza napsal: | Dneska abstinuju...  |
Jen aby. |
Tak se přijď přesvědčit  |
Správně, pepczo! Takhle se na něj musí!  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 2:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
TXB napsal: | Nemůžeš se dočkat, nebo to jenom tak vypadá?  |
Moriturus te salutat...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so březen 24, 2007 11:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Adam napsal: |
pepcza napsal: | Dneska abstinuju...  |
Jen aby. |
Tak se přijď přesvědčit  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|