|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st duben 18, 2007 12:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: to jojx |
|
|
jojx napsal: | Nikom napsal: | jojx napsal: | Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
no ve 23 snad ještě ne  |
tobě není 16náct??? proč jsem si myslel, že ti je 16náct? |
podle úrovně mých příspěvků  |
Ten oslík je ze Shreka?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st duben 18, 2007 12:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Nikom napsal: | jojx napsal: | no ve 23 snad ještě ne  |
Hádal bych, že proto, že 16 je z nově se objevivšich na fóru Rychardovi (podle jeho vlastních slov).  |
Anebo přání otcem efebofilní myšlenky.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út duben 17, 2007 11:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Nikom napsal: | jojx napsal: | no ve 23 snad ještě ne  |
Hádal bych, že proto, že 16 je z nově se objevivšich na fóru Rychardovi (podle jeho vlastních slov).  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út duben 17, 2007 11:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Nikom napsal: | jojx napsal: | Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
podle úrovně mých příspěvků  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
út duben 17, 2007 10:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
jojx napsal: | Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
|
|
|
|
 |
út duben 17, 2007 11:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Podzim života |
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
To už se blížíš Adamem odepsané skupině 25+  |
25? To už, počítám, budu mrtvej.  |
Máš trochu času, protože podle teorie adamismu mají 25ti letí před sebou ještě celých deset let života.  |
Neorie-neteorie, skoro se obávám, že není o co stát, už teď se doslova rozpadám. (A co se mi stane v těch pětatřiceti?) |
Hlavně kolik peněz to bude stát, aby po 30 nepřekročil rozkladný proces kritickou mez...
Ale myslim, že podle Adamismu to po 25 žádnej život neni.... jen přežívání  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út duben 17, 2007 3:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Podzim života |
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
Máš trochu času, protože podle teorie adamismu mají 25ti letí před sebou ještě celých deset let života.  |
Neorie-neteorie, skoro se obávám, že není o co stát, už teď se doslova rozpadám. (A co se mi stane v těch pětatřiceti?) |
No co, budeš humidovat.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út duben 17, 2007 2:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: Podzim života |
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
|
|
|
|
 |
út duben 17, 2007 2:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
Máš trochu času, protože podle teorie adamismu mají 25ti letí před sebou ještě celých deset let života.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út duben 17, 2007 1:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
|
|
|
|
 |
pá duben 13, 2007 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
Ona se plíživě rozrůstá?  |
kdyby plíživě..... |
Spiknutí? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá duben 13, 2007 5:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
Já si koupim jenom kliku, ale vy si šetřte na celej flašinet Móc pěkný. _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá duben 13, 2007 5:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
To už se blížíš Adamem odepsané skupině 25+  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá duben 13, 2007 5:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
Ona se plíživě rozrůstá?  |
kdyby plíživě..... |
|
|
|
|
 |
pá duben 13, 2007 5:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
no ve 23 snad ještě ne  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá duben 13, 2007 5:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
Ona se plíživě rozrůstá?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá duben 13, 2007 4:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: to jojx |
|
|
to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
|
|
|
|
 |
pá duben 13, 2007 1:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: |
|
|
Uff to byla fuška dočíst se až sem.
Já se ani nepamatuju, že bych došel k nějakýmu jednorázovýmu skokovýmu poznání, že jsem gay, prostě to nějak vyplynulo. A pak jsem jednoho dne připadnul na myšlenku, že si vlastně ani nemůžu přát abych nebyl (krom toho, že splnit se to nemůže) protože to cítím jako nějakou integrovanou součást osobnosti a nějak vím že cítit to jinak by mě asi dovedlo do blázince.
To sdělování jinejm lidem je horší, jak už někdo psal, lhaní unavuje a zatěžuje svědomí. Takže když se někdo zeptá (zatím to nikdo neudělal) tak mu to řeknu. Zachovávám metodu, že se do příslušných témat vůbec nezapojuju a když musim vyjadřuju se neutrálně.
První pokus o sdělení dopadl malou osobní prohrou - tak jsem se do toho zamotal, že jsem místo dojmu, že jsem teplej vzbudil dojem, že jsem úplnej idiot, co se neumí vyjádřit a nakonec jsem vzdal na půli cesty. Následně jsem potom zjistil, že mě ta kamarádka fakt nepochopila a nemoh jsem přijít na to, jestli je to dobře nebo ne.
No každopádně druhý pokus s jinou kámoškou se povedl na jedničku - to bylo někdy na podzim. Měl jsem dojem, že se nezměnilo vůbec nic, ale takhle s odstupem musím říct, že změnilo - odpadnul kus strachu a přibyla možnost "obydlet" další část své osobnosti.
S rodiči nevím. Na jednu stranu jsem si jist, že by to pochopili, přesto se bojím, že by se něco neidentifikovatelného změnilo. Nadto to považuju za tak soukromou věc, že rodiče pro mě nejsou primárním adresátem téhle informace. No a pak jim prostě nechci přihazovat starosti, který mít nemusí, nechci aby byli "zbytečně" nešťastný. Vlastně mě totiž nic nenutí jim to říkat od mých kamarádů jsou dost izolovaní, takže se to těžko dozvědí jinak než že jim to řeknu. Ale nevylučuju, že příde chvíle, která bude natolik "vhodná" že jim to prostě řeknu bez přípravy.
Držím se hesla (nejsa hrdinou) "kalhoty budeme stahovat až dojdeme k brodu" A zatím to jde plynule a samo (i když pomalu) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá duben 13, 2007 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: Článek o rodičích |
|
|
Martin napsal: | http://www.blisty.cz/art/33796.html |
Docela drsný... Je to napsaný docela vyhroceně, nicméně... Jakoby mi ty třebaže nepříliš často, jasně a přímo vyslovovaný, ale přesto přítomný a ve vzduchu visící výčitky stran vnoučat něco připomínaly...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt duben 12, 2007 4:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
pá březen 23, 2007 9:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Tátu jsem neviděl 17 let a kdy jsem ho kontaktoval, viděli jsme se párkrát a já mu neměl tu čest ještě svého přítele představit - druhá věc je, zdali se ještě někdy uvidíme... |
|
|
|
|
 |
pá březen 23, 2007 9:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
bright napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Teď, když bydlím se svým přítelem nás oba dva strašně ráda vidí...máma je fajn... |
Takže už je všechno ok? Nedávno jsi tu měl dost zoufalá prohlášení. |
Teď už se všechno uklidnilo...kdybych si to troufnul říci, tak se to zidealizovalo....
Je pravda, že se učím žít ve vztahu a že se mnou ta láska, jako cit, neskonale cvičí.... ...ale snad to stojí za to!  |
|
|
|
|
 |
čt březen 22, 2007 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
co otec? _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
čt březen 22, 2007 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Teď, když bydlím se svým přítelem nás oba dva strašně ráda vidí...máma je fajn... |
Takže už je všechno ok? Nedávno jsi tu měl dost zoufalá prohlášení. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt březen 22, 2007 4:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Ten den jsem byl odhodlaný, že to konečně mámě povím - sestra to už věděla dávno, brácha také - zbývala máma, před kterou jsem to tajil 5 let.
Pozval jsem si ji k sobě a řekl jí, ať se posadí...máma si sedla a poslouchala, jak jsem jí to pokud možnoco nejrychleji vysvětlil...pak jenom pronesla : já jsem si myslela, že nejseš tak na holky jako tvůj brácha, ale tohle by mě nenapadlo... a já na to, že jsem si myslel, že to ví...prý ne...a následovala pěkná věta (jsem totiž z dvojčat) : "Takže se to splnilo - když jsem vás čekala, tak jsem si přála chlapečka a holčičku a oni se narodili dva kluci"...já jsem jí odpověděl, že nejsem holčičika, což ji uvedlo do rozpaků... ...omlouvala se, že to tak nemyslela a že se nic nemění...občas si sice potom zasteskla, že budu mít těžký život, ale kdo ho nemá??? Teď, když bydlím se svým přítelem nás oba dva strašně ráda vidí...máma je fajn... |
|
|
|
|
 |
čt březen 22, 2007 3:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: mmm |
|
|
clovicek napsal: | Tak včera jsem to řekl mámě.
Poprosil jsem ji, aby šla na chvíli ke mně, že jí chci něco říct. Sedla si ke mně, a po chvíli ze mě vylezlo "jsem gay".
- "a jak to víš?"
- "no tak ... líbí se mi kluci."
- "to nevadí, máš kvůli tomu problémy ve škole?"
- "ne, vůbec."
- "tak se netrap." Pohladila mne a odešla.
Pak jsme o tom už nemluvili.
Díky tomu jsem si také uvědomil, jek báječné mám rodiče a moc si jich vážím. Mnohem víc než dřív. |
tak tohle je...nádherný docela si to dokážu přestavit... kdybych to viděl řekněme...v kině asi bych to neustá ( ) fakt gratuluju!  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
čt březen 22, 2007 12:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
clovicek tester
|
|
|
Tak včera jsem to řekl mámě.
Poprosil jsem ji, aby šla na chvíli ke mně, že jí chci něco říct. Sedla si ke mně, a po chvíli ze mě vylezlo "jsem gay".
- "a jak to víš?"
- "no tak ... líbí se mi kluci."
- "to nevadí, máš kvůli tomu problémy ve škole?"
- "ne, vůbec."
- "tak se netrap." Pohladila mne a odešla.
Pak jsme o tom už nemluvili.
Díky tomu jsem si také uvědomil, jek báječné mám rodiče a moc si jich vážím. Mnohem víc než dřív. |
|
|
|
|
 |
ne březen 04, 2007 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
Tomáš napsal: | nooo, jelikož sám studuji psychologii... návštěva u psychologa je přeci v pohodě, ne? Takový pokec, on tě nemůže do ničeho nutit, neměl by tebou ani manipulovat, naopak ti může poradit zvládnout situaci v rodině, vyrovnat se s tím a tak. |
jo-jo to já vím a chápu-mimochodem se taky o psychologii zajímám no tak je fakt že už jsem tam párkrát byl je to fajn člověk dokonce byl asi 2-3roky spátky na TV nova v Tv-novinách dr. Buchar _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
ne březen 04, 2007 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
nooo, jelikož sám studuji psychologii... návštěva u psychologa je přeci v pohodě, ne? Takový pokec, on tě nemůže do ničeho nutit, neměl by tebou ani manipulovat, naopak ti může poradit zvládnout situaci v rodině, vyrovnat se s tím a tak. |
|
|
|
|
 |
so březen 03, 2007 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: joj |
|
|
no máslo...jak si mám toho psychologa užít? stěr nebo přivařit?  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|