|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne březen 25, 2007 4:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Maku napsal: | Sparta doslova vyškolila Liberec.. Ještě nás čeká příští zápas u nich doma, kde zajisté opět vyhrajeme a už nás čeká jen finále a pohár bude opět v našich rukou... HC Sparta Praha mistr extraligy!
|
|
|
 |
ne březen 25, 2007 12:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Sparta doslova vyškolila Liberec.. Ještě nás čeká příští zápas u nich doma, kde zajisté opět vyhrajeme a už nás čeká jen finále a pohár bude opět v našich rukou... HC Sparta Praha mistr extraligy!
|
|
 |
čt březen 22, 2007 7:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: srdce |
|
|
pepcza napsal: | Že nemám zlomenou ruku. |
mám radost i za tebe... hlavně že nemáš zlomený srdce;) |
|
|
|
|
 |
čt březen 22, 2007 10:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Že nemám zlomenou ruku. |
|
|
|
|
 |
út březen 20, 2007 12:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Jelikož jsem cca na 14 dní nezaměstnaný, docházím na úřad práce. Dnes jsem měl první schůzku po zaregistrování a k mému překvapení jsem měl jít za referentem, nikoli za referentkou, jak to bylo v minulých letech. Přemýšlel jsem, jestli jsem na ÚP v minulých letech viděl vůbec v personálu nějakýho chlapa a jedinej, na kterýho jsem si vzpomněl byla takovej nepříjemnej mrzutej šourající se dědula. Mezitím, co jsem hledal správné dveře jsem přemýšlel, jestli to bude on, nebo ne... z toho, že to sem vůbec píšu je ale asi každýmu jasný, že to nejen nebyl šourající se dědula, ale že nebyl ani nepříjemnej, ani mrzutej... dokonce nebyl ani starej a ošklivej Mohlo mu být tak jako mě (možná dokonce o něco mladší ale na věk moc odhad nemám), sportovní postava, sympatickej, optimistickej, světlovlasej a s krásnýma jasně modrýma očima
To je jak na potvoru. Když jsem byl na ÚP registrovanej před lety a strávil jsem tam skoro rok a půl(!!!), docházel jsem za referentkou, jejíž kariérní začátek bych odhadoval na pozici knihovnice Vladimira Iljiče... |
|
|
|
|
 |
pá březen 16, 2007 9:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Dnešní výhra Liberce nad Oceláři... V pondělí světu opět ukážeme, co to znamená Sparta Praha! Co nás mohlo potkat lepšího, než drtivě porazit team, který vyhrál základní část extraligy? Tady nejlépe ukážeme, že my jsme Sparta a oni nejsou nic! HC SPARTA PRAHA MISTR EXTRALIGY!  |
|
|
|
|
 |
pá březen 16, 2007 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bodyia napsal: | Dnes jsem se na zahájení nového projektu setkal s kolegou/protějškem z dodavatelské firmy a málem jsem zalapal po dechu, nikoho tak hezkého jsem už dlouho nepotkal. Tak nevím, jak systém dotáhneme do produktivní fáze, asi to budu zdržovat...  |
A sakra... bacha konkurence roste Péťo...  |
|
|
|
|
 |
pá březen 16, 2007 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Dnes jsem se na zahájení nového projektu setkal s kolegou/protějškem z dodavatelské firmy a málem jsem zalapal po dechu, nikoho tak hezkého jsem už dlouho nepotkal. Tak nevím, jak systém dotáhneme do produktivní fáze, asi to budu zdržovat...  |
|
|
|
|
 |
st březen 14, 2007 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
uff, to bude složitější... musím si to srovnat - tedy - píšu brightovi, odpovídá Stonerock... ještě 4 x si to nahlas zopakuju, a pak už to snad bude ok  |
|
|
|
|
 |
st březen 14, 2007 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
TXB napsal: | Stonerock: nejsou, prohlídni si je pozorněji (pokud možno vč. textů dole) |
Jakej Stonerock? Snad bright, ne?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st březen 14, 2007 9:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Stonerock: nejsou, prohlídni si je pozorněji (pokud možno vč. textů dole) |
|
|
|
|
 |
st březen 14, 2007 8:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Si mi bright stěžoval, že mu prej fórum nebere příspěvky... Tak to zkusíme oblafnout tak, že sem jeho příspěvek dam já...
"TXB: Dík za příspěvek (oops, oba odkazy jsou na stejnou fotku ). Za Spartu hraje Ludovic Sylvestre http://www.sparta.cz/img/u/app/football/member/783_Sylvestre_s.jpg a nikdo na něj nepokřikuje. To jen na nemožný bledule ze Slávie a Baníku. " _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st březen 14, 2007 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright: jako zástupce fotbalové sparty na našem fóru asi víš, že je Tomáš Sivok tváří kampaně v boji proti diskriminaci národnostních menšin a rasismu obecně. Minimálně u nás v Budějcích jsou plakáty skoro na každé zastávce MHD. Jelikož jsem dnes na jedné strávil skoro čtvrthodinu čekáním na zpožděný trolejbus, stihl jsem nejen pořídit ilustrační snímek oné reklamy, ale ještě mě napadla drobná variace - věřím, že máš ve spartě dobré kontakty a že by pro tebe nebyl problém příslušné osoby přesvědčit k realizaci druhé vlny kampaně zaměřené na toleranci k trochu jiné menšině. Výborné na tom je to, že by postačovaly naprosto minimální úpravy současného plakátu a výsledek by byl optimální...  |
|
|
|
|
 |
st březen 14, 2007 4:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku napsal: | bright napsal: | Dneska jsem jel tramvají #10 a jel tam moc inspirativní kluk...  |
Jéé... ty sis mě přecijen všiml?  |
Všiml, pokud jseš mistr v maskování.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 14, 2007 4:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bright napsal: | Dneska jsem jel tramvají #10 a jel tam moc inspirativní kluk...  |
Jéé... ty sis mě přecijen všiml?  |
|
|
|
|
 |
st březen 14, 2007 4:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Dneska jsem jel tramvají #10 a jel tam moc inspirativní kluk...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
requiz uživatel

|
Předmět: Re: to Adam |
|
|
Adam napsal: | requiz napsal: | to mít můžeš,ale i tak nebudeš mít poslední pravdu  |
Lepší nemít poslední pravdu, než mít poslední lež. |
no lží už jsi měl snad dost,ne?  |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
requiz napsal: | to mít můžeš,ale i tak nebudeš mít poslední pravdu  |
Lepší nemít poslední pravdu, než mít poslední lež. |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
requiz uživatel

|
|
|
Adam napsal: | requiz napsal: | Adam napsal: | requiz napsal: | Adam napsal: | requiz napsal: | Jenom nevím,proč do toho tolik rýpeš,neodborně komentuješ a urážíš to. |
Po mnoha nedobrovolných zkušenostech fotbal bytostně nenávidím. |
a s ním i všechny kdo mají jiný názor |
Né, to zase né  |
skoro to tak vypadá |
Zdání klame... A JÁ chci mít poslední slovo. |
to mít můžeš,ale i tak nebudeš mít poslední pravdu  |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
requiz napsal: | Adam napsal: | requiz napsal: | Adam napsal: | requiz napsal: | Jenom nevím,proč do toho tolik rýpeš,neodborně komentuješ a urážíš to. |
Né, to zase né  |
skoro to tak vypadá |
Zdání klame... A JÁ chci mít poslední slovo. |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 7:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
requiz uživatel

|
|
|
Adam napsal: | requiz napsal: | Adam napsal: | requiz napsal: | Jenom nevím,proč do toho tolik rýpeš,neodborně komentuješ a urážíš to. |
Né, to zase né  |
skoro to tak vypadá |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 7:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
requiz napsal: | Adam napsal: | requiz napsal: | Jenom nevím,proč do toho tolik rýpeš,neodborně komentuješ a urážíš to. |
Né, to zase né  |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 6:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
requiz uživatel

|
|
|
Adam napsal: | requiz napsal: | Jenom nevím,proč do toho tolik rýpeš,neodborně komentuješ a urážíš to. |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 6:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
requiz napsal: | Jenom nevím,proč do toho tolik rýpeš,neodborně komentuješ a urážíš to. |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 6:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
requiz uživatel

|
Předmět: to Adam |
|
|
Ale však tě taky nikdo nenutí,abys měl sport rád,uznával fotbalisty jako bohy atd.,ne? To by byla nuda,kdyby se všem líbilo to samé. Jenom nevím,proč do toho tolik rýpeš,neodborně komentuješ a urážíš to. Já se přece taky nenavážím do tvých zájmů.
Btw.já jsem často schopen najít společnou řeč i s lidma,který mají jiný zájmy než já a asi jsem divnej,ale místo,abych byl nerad,že se mi to daří,jsem naopak rád.  |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 6:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: to requiz |
|
|
Ano, přiznávám, jsem sportovní barbar, neuznávám fotbalisty jako bohy, nepovažuju fotbal za hezkou hru hodnou obdivu.
Taky jsem si jist, že můj názor sdílí velká spousta lidí.
Nicméně mě paradoxně těší, že stále nejsem schopen najít s fotbalisty společnou řeč. Zřejmě bych neměl jít na diplomatickou školu. |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 6:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
requiz uživatel

|
Předmět: to Adam |
|
|
Já se nehádám rád,já pouze rád diskutuju,pokud vidím,že to máš nějaký smysl a to s tebou v tomhle případě evidentně nemá. Bohužel tím,že nejsi schopen jakékoliv konstruktivní kritiky a sklouzáváš k mnou již zmiňované přízemní hospodské důchodcovské žvatlavosti,shazuješ především sám sebe.(to je škoda,protože jinak určitě hloupej nebudeš )
Ale fakt mě nebaví dohadovat se donekonečna s někým,kdo tomu nerozumí a přesvědčovat ho o pravdě-nakonec,proč bych měl,že? Já vím,jak to je a ví to i spousta jiných lidí,naštěstí.  |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 5:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: to requiz |
|
|
Nezlobím se, hádám se rád Máme odlišný názor a je jasné, že si nebudeš kálet do vlastního hnízda...
Starka a Košťál jsou podle mě gauneři první ligy, a to nejen fotbalové. každý, kde je grázl tohohle kalibru si dovede to účetnictví zfalšovat - to dneska dovede kdejaký podnikavec (ne podnikatel).
Fotbal je jistě jeden z fenoménů, který spojuje nějakou tu miliardu lidí. Musím ale říct, že je to taková ta závaba pro široké masy, aneb můj oblíbený chléb a hry. Když kolem sebe ve škole vidím kluky, kteří jsou posedlí fotbalem, a jejich projevy verbální a nonverbální, jsem zhnusen a stydím se i za ně. Nikdo mi taky nevymluví, že je to drsná hra se spoustou neférových a surových prvků, které se v jiných sportech vyskytnou jen těžko. Třeba v badmintonu
Nemyslím si, že žijeme v ideálním světě, ale taky si nemyslím, že bychom tímto argumentem měli zabít i pro někoho podružné problémy s tím, že je to prostě vedlejší efekt něčeho, ale měli bychom se s tím snažit něco dělat. A může to platit třeba i pro kapříky (ha, další svinstvo).
.... no a teď čekám, že mě ty, bright a Maku sežerete. |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 5:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
requiz uživatel

|
|
|
Nezlob se,Adame,ale opět jsi dokázal,že vůbec nevíš o čem mluvíš.
1)Ne že jsou I slušní fanoušci, jsou HLAVNĚ slušní fanoušci.
2)Na zápas přijde maximálně 2000 lidí-To platí možná tak ve 2. nebo 3. lize,nikoliv na úrovni nejvyšší,pokud by tě snad zajímaly průměrně návštěvy na různých zápasech,stačí si je přečíst v novinách nebo na internetu.(samozřejmě tě nenutím,abys to dělal,ale když už o tom chceš mluvit...)
3)Starkové a Košťálové dokázali,co všechno umí-Ano,to máš pravdu,ale především tím,že jsou schopní,mají kontakty a dokážou sehnat sponzory,kvůli kterým pak může fotbalový klub fungovat. Samozřejmě na ně leckdy padá nějaká špína,ale s tím holt někdo, kdo podniká, musí počítat, pokud budu chtít, aby si lidi vážili mého povolání,budu dělat raději třeba doktora.
4)Příjmy z reklamy a od sponzorů jsou značné a kromě prodeje hráčů je to nejhlavnější zdroj příjmů fotbalového klubu. Odvíjí se to od toho,že o fotbal je zájem,tudíž je tu pro sponzory i největší šance reklamou oslovit potencionální zákazníky. Jinak v naší republice se na fotbale těžko nějak zásadně vydělává,nejsme např.v Anglii,kde kluby prodávají i svoje akcie a je o ně velký zájem. Ale i tak je každý klub právnickým subjektem,který vede účetnictví a to průhledné je,nikdo si nepíše složenky okousanou pastelkou na koleně.
5)Ano,na sport plynou dotace,stejně tak jako na mnoho jiných věcí,ale určitě si nemyslím,že by byli jiné obory vůči sportu diskriminovány,to skutečně ne. A především většina dotací plyne na mládežnický sport,na stavbu sportovišť a na provoz menších klubů. To mi přijde v dnešní době,kdy jsou stále více akutní témata jako dětská obezita,nebezpečí drog,virtuální světy pc apod. dost důležité.
6)Ať se ti to líbí nebo ne,musíš se smířit s tím,že např.fotbal není jen sport,ale je to fenomén doby,hra,která spojuje miliardy lidí na celém světě a bourá nejrůznější bariéry. Na všem se najde spousta negativních věcí,ale žijeme skutečný život a ne pohádku,aby existovali jen čisté,krásné a dokonalé věci.
7)Není to žádná akce všichni proti tobě,já jsem jen cítil potřebu zareagovat na tvůj názor(nakonec od toho tohle fórum je,nebo ne?),který je podle mě silně zkreslený a říci zase ten svůj. Až budeš psát o něčem,v čem budeš mít pravdu,nebo s tebou budu souhlasit,rád se tě zastanu,teď to ale rozhodně udělat nemohu.  |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 8:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku napsal: | Populisto To nemá chybu... Je skutečně vidět, že v téhle zemi má levice jasně navrch..  |
Jestli k levicovosti stačí mít zájem o lidi, pak ano, jsem levičák. S pravicovými názory. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|