|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út únor 27, 2007 6:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
Předmět: |
|
|
To by jsme si nikdy nedovolili...
MAR-TI-NICE....MAR-TI-NICE....MAR-TI-NICE....MAR-TI-NICE....MAR-TI-NICE....MAR-TI-NICE....MAR-TI-NICE....MAR-TI-NICE....MAR-TI-NICE....MAR-TI-NICE....MAR-TI-NICE....MAR-TI-NICE....MAR-TI-NICE.... *hlásající dav členů GK.CZ*  |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 2:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bodyia napsal: | No v první řadě musím zjistit, jak to teď s Martinicemi je, jestli tam zase budou letos skautíci a jestli jo, tak od kdy. |
To je přesně ta otázka nabídky... Proto jsem i v názvu ty Martinice psal do uvozovek - nechtěl jsem, aby to vyznělo, že se tam vnucujeme...  |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 11:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
No v první řadě musím zjistit, jak to teď s Martinicemi je, jestli tam zase budou letos skautíci a jestli jo, tak od kdy. Ale v teplém počasí s kolama bych si dal říct, to by bylo moc fine.
Poměrně vhodné na delší akci jsou květnové svátky, 1. i 8. je úterý a jestli léto bude pokrařovat v zimním trendu a začne o měsíc dřív, tak tím spíš - občas jsme jezdívali v tento termín do Hungary na Balaton, kdyby byl zájem, dá se to uspořádat. |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 1:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
A když už jsem si to tu založil, tak si sem taky přispěju... Od 2.8. do 13.8. jsem fuč...  |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 1:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: "Martinice" SE - Chocerady 21.-23.9. |
|
|
Vzhledem k tomu, že se v jinym threadu muj návrh na založení tohohle tématu setkal s mírnou podporou, odvážil jsem se tak učinit...
K věci: Navrhuju, aby každej, kdo by měl zájem se zúčastnit nějaký letní vícedenní akce, to sem poznamenal a doprovodil to případnym komentářem, jak by si to představoval, co by od toho čekal apod. Viděl bych to tak, že to, jestli to budou opět Martinice, nebo něco jinýho, anebo jestli se neuskutuční nic, závisí předevšim na nabídce a poptávce - případní ekonomové mě opraví...
A to nejdůležitější na závěr: Pokud se kdokoliv ze zájemců dozví o nějaký svý termínově pevně určený prázdninový akci, ať to sem napíše... Obávam se, že nám z toho velmi brzo vypadne tak úzký údobí, kdy by se něco dalo zorganizovat, až nám to nebude milý...  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|