|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po únor 26, 2007 10:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Taky jsem se divil, že to tam tak funguje, když v Británii se vše platí ihned. |
Byl to docela nezvyk - kdykoli jsem se během prvnich dvou-tří hodin přiblížil k baru, tak jsem se přistihnul, že saham po peněžence... |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 10:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Byl by v létě zájem o něco vícedenního? Když už se teda rekognoskuje terén......  |
Z mý strany určitě... Už před časem jsem si říkal, že v případě, že by se něco takovýho mělo uskutečnit, by vůbec nebylo od věci založit thread, kam každej přispěje v okamžiku, kdy se dozví o jakýkoliv časově pevně určený akci, která ho v létě čeká... Postupem času by tak moh' vykrystalizovat přibližnej termín - samozřejmě bude-li zájem... Co vy na to?  |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 8:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Martine? |
|
|
hele není on ten tvůj přítel v tomhle podobnej Makuovi? Jako že je zastánce ideologie, která je v naprostém kontrastu s tím, co dělá? |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
OK, takže někdy výhledově až bude vhodnější počasí (přelom dubna/května?) bude nějaký výlet... Ale co do té doby? |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 7:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | ... neni to víc namáhavý, než samotný jeho ulovení. Stačí?  |
Mám dojem, že je snažší ulovit ht než gaye  |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 6:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | To by si tak mohl dovolit Mě pod pantoflem.... Ne, neni nadšenej z toho že chodim do gay klubu, když před jeho kamarádama sme "spolubydlící". |
Tak to model soužití dost na hlavu. Neni to namáhavý? |
No jednak já do gay klubů nechodim tak jako tak z principu, za druhé tam kam chodíme, tam nás jeho žebrácký kámoši stejně neuviději, za třetí před mejma můžem, a za čtvrtý ne, neni to víc namáhavý, než samotný jeho ulovení. Stačí?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | To by si tak mohl dovolit Mě pod pantoflem.... Ne, neni nadšenej z toho že chodim do gay klubu, když před jeho kamarádama sme "spolubydlící". |
Tak to model soužití dost na hlavu. Neni to namáhavý? |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 6:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
requiz uživatel

|
|
|
Martin napsal: | requiz napsal: |  |
Děkuju za podporu růžovýmu křečkovi  |
Když už jsem vás nemohl podpořit já, tak aspoň ten křeček Růžovej je čistě náhodně.  |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 6:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
requiz napsal: |  |
Děkuju za podporu růžovýmu křečkovi  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 6:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
requiz uživatel

|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | A dusno nepominulo. Uvidíme po práci. |
To seš skoro tak pod pantoflem jako llukynek (budiž k němu historie mírná). To tě ten tvůj nikam nepouští? |
To by si tak mohl dovolit Mě pod pantoflem.... Ne, neni nadšenej z toho že chodim do gay klubu, když před jeho kamarádama sme "spolubydlící". _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 6:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Ahojek děcka! Už zbývám s tou chválou jenom já. Ale to nejlepší nakonec, že?
Martin: Jj, nekoušem... většinou.
PS: Pokud jsem se tam někoho nějak dotknul nebo naopak vůbec nedotknul, nezoufejte, příště se možná polepším.  |
Jestli myslš, že takhle zapomenu na ručku šmátralku, tak volíš špatnej způsob.
 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 6:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | A dusno nepominulo. Uvidíme po práci. |
To seš skoro tak pod pantoflem jako llukynek (budiž k němu historie mírná). To tě ten tvůj nikam nepouští? |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Waky napsal: | Martin napsal: | Nicméně to byl úžasnej večer, fakt moc moc....
A připojuju se tady ke sparťanský frontě ohledně žádosti o další termín. |
Ano, ano.
Též se budu těšit, jak si zase bezvadně požvaním.
A kouřit budu klidně chodit celou dobu ven, abych nikoho neprudila.
Martine, doufám, že dusno už pominulo, a těším se na další debatu  |
Já taky. A k tomu kouření, nevim jestli mam napsat, že ty bys měla bejt míň ohleduplná, nebo já míň voraženej...
A dusno nepominulo. Uvidíme po práci. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 5:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | o tomhle ošahávání nemluvím... ale tamto...
Patrně jsem nezaplatil jedno pivo. ...příště to samozřejmě nahradím.
Možná bych to s tím placením udělal jinak. |
Ono bylo ještě nějaké jiné?? Tak v tom já budu naprosto nevinně.
Příště vymyslíme pro TXB a Stonerocka kompenzace.
Taky jsem se divil, že to tam tak funguje, když v Británii se vše platí ihned. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 5:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
bright napsal: |
Nikom: Rád jsem tě poznal. Btw, ten dotyk byl absolutně neerotický. Musel jsem tě trochu popostrčit, aby ses vůbec odhodlal projít, když jsi tak dlouho váhal, jestli máš jít skrz náš hlouček nebo to vzít raději oklikou přes troje sofa...
|
o tomhle ošahávání nemluvím... ale tamto...
Jo a trochu zpytuju svědomí... Patrně jsem nezaplatil jedno pivo. Nejsem si jistej, doma jsem nad tím dumal, ale když říkáte, že jich tam zbylo tolik, tak jedno bude patrně moje ... Takže se moc omlouvám a příště to samozřejmě nahradím.
Možná bych to s tím placením udělal jinak. |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Adam napsal: | bodyia napsal: | Vojto, naprosto souhlasím, ačkoliv vzhledem k počasí moc jiných možností nebylo - a celkem měli pořadatelé šťastnou ruku s každým výběrem vhodného azylu. Jaro a léto samozřejmě nabízí další možnosti, kterých doufám využijeme. Výlety by mohly být zajímavé, byl-li by zájem o průzkum východních Čech včetně zdejších legendátních písáků, rád se této části ujmu;-) |
Jo, souhlasím. První nesmělé výlety mimo čtyři stěny klidně od dubna. Byl by v létě zájem o něco vícedenního? Když už se teda rekognoskuje terén......
ad písáky: My, co umíme jen velmi chabě plavat můžeme zůstat na břehu, že? |
Jasně že by byl v létě zájem o něco vícedenního. Například Martinice. Ale na jaře se prozatím spokojím s jednodenním. Například Český kras. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 4:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bodyia napsal: | Vojto, naprosto souhlasím, ačkoliv vzhledem k počasí moc jiných možností nebylo - a celkem měli pořadatelé šťastnou ruku s každým výběrem vhodného azylu. Jaro a léto samozřejmě nabízí další možnosti, kterých doufám využijeme. Výlety by mohly být zajímavé, byl-li by zájem o průzkum východních Čech včetně zdejších legendátních písáků, rád se této části ujmu;-) |
Jo, souhlasím. První nesmělé výlety mimo čtyři stěny klidně od dubna. Byl by v létě zájem o něco vícedenního? Když už se teda rekognoskuje terén......
ad písáky: My, co umíme jen velmi chabě plavat můžeme zůstat na břehu, že? |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 4:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Adam, nokin, Stonerock: Tichá voda by mohla sem tam taky trochu zavířit, když je Saturday Night - Party Time |
Tichá voda pracuje nenápadně, ale účinně. Možná jsem si to užil ještě víc, než ty  |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 4:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Vojto, naprosto souhlasím, ačkoliv vzhledem k počasí moc jiných možností nebylo - a celkem měli pořadatelé šťastnou ruku s každým výběrem vhodného azylu. Jaro a léto samozřejmě nabízí další možnosti, kterých doufám využijeme. Výlety by mohly být zajímavé, byl-li by zájem o průzkum východních Čech včetně zdejších legendátních písáků, rád se této části ujmu;-) |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 3:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tušil jsem, že mi někdo unikl. Tak tedy
Tomáš: Očividně ses bavil. Jj, poprvé s klukama na tahu je jen jednou...
fanfán: Dopadlo to tak, že jsem zůstal s H+H osamocen. Krmil jsem jukebox jako o závod a s nikým to tam ani nehlo... Příště potřebuji tvou posilu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 2:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Zlepšovací návrh |
|
|
Ne že by se mi srazy v podobě v jaké byly až dosud nelíbily, ale pořád jsem si říkal že tomu něco chybí. A po přemýšlení jsem dostal nápad. Zaprvé bych srazy upravil z hlediska časového a poté z hlediska programu. Z časového hlediska bych byl pro, aby začaly dříve a ne až za tmy. Třeba hned po obědě, a , proč ne, někdy už i dopoledne. A nemusely by být až do následujícího rána (respektive to už by bylo na každém, kdo chce, může to táhnout klidně do následujícího poledne). Mně, ačkoliv jsem notorik, přijde trochu blbé, že všechny vidím jen po setmění, pouze v putyce a pouze s půllitry. A také bych řekl že poněkud krátce, ani nestačím všechno probrat a taky jen s tím u koho zrovna sedím. Myslím že by bylo dobré třeba udělat nějaký výlet (už jsem to navrhl Stonerockovi a bylo to přijato kladně) do okolí Prahy, který by byl ve dne, a večer by se pak mohlo samozřejmě zapařit a ještě by bylo po uskutečněném výletu co probírat, nehledě na to že preferuji foto členů fóra spíše před branami Karlštejna než před řadou sklenic. Samozřejmě by se to s tou kulturou nesmělo přehánět, ale když už se dělá výlet do přírody (o rozumné délce, aby někdo neutrpěl zdravotní újmu) tak by se třeba mohla navštívit nějaká zřícenina, rozhledna či přírodní pozoruhodost. Po cestě se samozřejmě dá občerstvit někde na zahrádce turistického hostince, aby si i alkoholici přišli na své, nehledě na to že konzumace piva za hezkého jarního počasí je rozhodně příjemnější na slunci venku než v zahulené knajpě či klubu, kde je pouze příšeří a umělý vzduch a rachot "hudby" (úmyslně v uvozovkách, zvlášť po návštěvě Jampa dampa). Vím, že teď v únoru je to ještě předčasné, ale tak někdy v dubnu už by to stálo za zvážení. Takže se kdyžtak nějak (doufám že kladně, jinak to neberu v potaz) vyjádřete, nebo dokonce i navrhnětě něco konkrétního (já už bych něco měl, ale to kdyžtak až jak se ostatní vyjádří). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 12:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ahojek děcka! Už zbývám s tou chválou jenom já. Ale to nejlepší nakonec, že?
ottos: Myslím, že se celá akce vydařila. Díky za svolání a organizaci. Njn, čas všem tak utekl, že jsme se zapomněli včas přemístit. Mezi lesby příště už raději ne...
Manuel&TXB: Vy kulišáci, mám z vás radost.
bodyia&alca: Díky za milou společnost, za odvoz votroků na Severní předměstí ( ) a za fotky (škoda, že ta s Davidem není ostrá, dal bych si ji nad krb ...ale ta ležící je velmi povedená )
Nikom: Rád jsem tě poznal. Btw, ten dotyk byl absolutně neerotický. Musel jsem tě trochu popostrčit, aby ses vůbec odhodlal projít, když jsi tak dlouho váhal, jestli máš jít skrz náš hlouček nebo to vzít raději oklikou přes troje sofa...
Martin: Jj, nekoušem... většinou.
Adam, nokin, Stonerock: Tichá voda by mohla sem tam taky trochu zavířit, když je Saturday Night - Party Time
máslo: Jeeez, to je nick. Doufám, že má souvislost s tvou hlavou a jedním nechutným anglickým slovesem, cos mě naučil. No nic, aspoń si mě bude obsluha pamatovat. Negativní reklama, taky reklama.
Waky: Zase jsme nepokecali. No nic, někdy příště...
Murex: Kladně hodnotím, že aspoň nechrápeš.
Waweer: Rád jsem tě poznal. Díky za cígo.
Sergej: Ještě, že mě tentokrát ohnilé mrtvoly a podobná témata minula...
Doufám, že jsem na nikoho nezapomněl. Kdyby ano, tak soráč.
Zvláštní poděkování TXB, Stonerockovi a dalšímu dárci za významnou pomoc s dorovnáním účtu (jak tam mohlo zbýt mj. 13 piv, je mi záhadou). Příště Vám to za organizátory vynahradím.
Maku a pepcza se příště polepší a dorazí!!
PS: Pokud jsem se tam někoho nějak dotknul nebo naopak vůbec nedotknul, nezoufejte, příště se možná polepším.  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne po únor 26, 2007 3:58 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 12:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Martin napsal: | Nicméně to byl úžasnej večer, fakt moc moc....
A připojuju se tady ke sparťanský frontě ohledně žádosti o další termín. |
Ano, ano.
Též se budu těšit, jak si zase bezvadně požvaním.
A kouřit budu klidně chodit celou dobu ven, abych nikoho neprudila.
Martine, doufám, že dusno už pominulo, a těším se na další debatu  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 10:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
jako nejvyšší svolavatel děkuji všem zúčastněným za přítomnost - prostě nevim proč, ale mám takovej pocit že kdyby jste nepřišli, nebylo by to ono...
zvláště pak gratuluji srázkovým debutantům že se odvážili přijít a jen doufám že toho nelitují... (podle ohlasu asi ne že?)
naopak ohlášení a neomluvení účastníci dostávají černý puntík, který se s nimi poveze až do příštího srazu - tak si na to pánové myslete
pro příště se ze zkušeností pokusím o lepší organizaci (především asi co se týče after party )
Post Scriptum: vzhledem k Vaší nedočkavosti už vybírám další datum....
( pro šťouraly: nespal jsem až do teď ale měl jsem včera tour de Louny...) _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 4:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | Nicméně to byl úžasnej večer, fakt moc moc....  |
V tvym případě jsem fakt moc rád, že ses mezi nás konečně odvážil a že toho nelituješ... Už zbejvá jenom zpracovat bf a vzít ho příště s sebou...
Martin napsal: | A připojuju se tady ke sparťanský frontě ohledně žádosti o další termín. |
Naprostej souhlas - zejtra je pozdě!  |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 3:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Omlouvám se za fakt, že z této zprávy entusiasmus jen teče, ale nemůžu si pomoct  |
Neomlouvej se - entusiasmus podávaný v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství...  |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 12:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: Re: Ad Nikom |
|
|
alca napsal: |
No to je hezký, ale mohls bys to zkusit příště vyjádřit i jinak, než to psát sem. Bych třeba věděl... ( kdyby tě nic nenapadalo... ) |
asi tuším a moc se mi to nezamlouvá...  |
|
|
|
|
 |
ne únor 25, 2007 11:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Byli jste skvělí a pořádně to uteklo. Už teď se těším na příští sraz.
Boďovi s Alcou moc děkuju za odvoz
Doufám, že příště vydržím až dokonce, abych vám to nekomplikoval... |
|
|
|
|
 |
ne únor 25, 2007 10:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
citace: | oni na nás začali křičet že sme zasraný buzeranti | Důkaz, že alkohol zlepšuje empatii.
alca: A byli jsme i takhle růžoví?!?  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|