|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st červenec 30, 2008 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
Předmět: |
|
|
S 95% lidí se zdravím podáním ruky a gestem podle společnosti:))... plácnutí dlaně, srážka dvou pěstí )... a tak...
S dobrýmy kamarádkami se občas políbím na pozdrav:)... jen u jedné to dělám pravidelně, má nej:), první v mé outovací miniřadě _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maxule uživatel

|
|
|
Tak líbání na pozdrav nevedu, ale když se třeba loučíme, tak si s některýma pusu dám =). Přijde mi to takový vřelý a pěkný, nic sexuálního v tom není  _________________ Take it easy =) |
|
|
|
|
 |
st únor 13, 2008 1:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Radek uživatel+

|
|
|
Hm, tak jako, líbat se jak s kým.
S některýma lidma se třeba automaticky obejmu, pže jsem rád že je vidim (a oni jsou očividně taky rádi)
ale pusu jen s jednou kamarádkou, jednou za milion let když si fakt chcem naznačit že se máme rádi, tak si třebááá při odchodu dáme pusu na pusu a to mi příjde hezký, takový něžný a upřímný a není v tom žádný sex, bo táák. Prostě přátelství, kde by toho druhýho ani nenapadlo, že v tom může bejt nějakej jinej smysl a to je fakt jedinej člověk kromě mámy ( a ségry a babičky při narozeninách.....) no a máma je taková praštěná, takže tam není problém jít kolem ní a dát jí pusu na tvář, na rameno, na ruku
jinak s klukama si pusu nedáváme, s některejma kamarádama si podáváme ruku na pozdrav a na některýho kamaráda jsem v životě ani omylem nesáh  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 13, 2007 2:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
pemel: Ale asi ne ty krční ...
youngman: Za šedesát let tě takováhle fotka bude rozněžňovat.  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 12, 2007 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
jojx napsal: | když někdo olizuje mandle, vím, která blije | Mě je v pěti letech naštěstí odoperovali  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 12, 2007 11:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
když někdo olizuje mandle, vím, která blije _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 12, 2007 1:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
youngman napsal: | já jsem se ale ptal na to jak to rozlišuješ ty, tj. jaký je rozdíl, když někomu dáváš přátelskou pusu nebo mileneckou pusu (viz. ten tvůj příspěvěk)
a on ti někdo olizuje mandle  |
Tak to je rozdíl v trvání té pusy a v tom, kde se při ní nacházejí mé údy jako např. jazyk a ruce.
(zbytek sdělení cenzurován)  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 12, 2007 12:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
bright napsal: | Rozdíl je v tom, že když mi někdo olizuje mandle, vím, která bije.  |
já jsem se ale ptal na to jak to rozlišuješ ty, tj. jaký je rozdíl, když někomu dáváš přátelskou pusu nebo mileneckou pusu (viz. ten tvůj příspěvěk)
a on ti někdo olizuje mandle  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 12, 2007 12:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Rozdíl je v tom, že když mi někdo olizuje mandle, vím, která bije.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 12, 2007 12:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
bright napsal: | To ale neznamená, že to provozuju s každým na potkání a že nerozlišuju pusu přátelskou a pusu mileneckou. |
a jak to rozlišuješ, jak se to projevuje?
bright napsal: |  |
to je fakt nechutný ! |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 2:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
Předmět: Re: Polibek na uvítanou... |
|
|
Adam napsal: | nokin napsal: | Ale vždyť jsem se skoro nebránil (až na pár výjimek, které byly za hranicí ). |
Ještě aby ses bránil! Hloupej kdo dává, hloupější kdo nebere. |
koukám že Ďáďa se nám pěkně rozjíždí...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 7:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
nokin napsal: | Ale vždyť jsem se skoro nebránil (až na pár výjimek, které byly za hranicí ). |
Ještě aby ses bránil! Hloupej kdo dává, hloupější kdo nebere. |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 11:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Adam napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | ... v době dospívání jsem si vypěstoval takovou strašnou věc...nesnášel jsem dotknutí - proště fyzický kontakt, kromě podání ruky a mámy, která mě občas pohladila...nesnášel jsem to...doslova jsem měl husí kůži a málem trauma... no a pak jsem se s tím rozhodnul bojovat - to bylo něco tedy! |
Koukáš, nokine? Tady si vem příklad.  |
Koukám a něco na tom asi bude
Ale vždyť jsem se skoro nebránil (až na pár výjimek, které byly za hranicí ). |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 8:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | Stonerock napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | Osobně si takhle hledání někoho novýho nepředstavuju. |
Rádi se necháme zkušenými poučit, jak na to.  |
Evidentně je na čase. |
Neuvažuješ o malé přednášce na toto téma? Osvěta musí bejt. |
Mesiáš přichází...  |
Když hodíš semínka na poušť tak chcípnou. |
Vanitas vanitatum et omnia vanitas...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 8:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | Osobně si takhle hledání někoho novýho nepředstavuju. |
Evidentně je na čase. |
Mesiáš přichází...  |
Když hodíš semínka na poušť tak chcípnou. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | Osobně si takhle hledání někoho novýho nepředstavuju. |
Evidentně je na čase. |
Mesiáš přichází...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | Osobně si takhle hledání někoho novýho nepředstavuju. |
Evidentně je na čase. |
Neuvažuješ o malé přednášce na toto téma? Osvěta musí bejt. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | Osobně si takhle hledání někoho novýho nepředstavuju. |
Evidentně je na čase. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 6:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Osobně si takhle hledání někoho novýho nepředstavuju. |
Rádi se necháme zkušenými poučit, jak na to.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Hm, to jako abychom vás, způsobné, zadané mládence nerozptylovali svým svobodným stavem, který nás "nutí" si někoho hledat, máme sedět způsobně s rukama za zády a mluvit jen o vážných věcech? Takhle na mě občas vaše úvahy a pohoršení nad srazy působí. |
Ale nikdy se nepovedlo těma úvahama kontaminovat srazovou realitu.  |
Na čemž máme lví podíl  |
Osobně si takhle hledání někoho novýho nepředstavuju. A o mluvení (o jakýchkoliv věcech) opravdu nejde. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 6:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Hm, to jako abychom vás, způsobné, zadané mládence nerozptylovali svým svobodným stavem, který nás "nutí" si někoho hledat, máme sedět způsobně s rukama za zády a mluvit jen o vážných věcech? Takhle na mě občas vaše úvahy a pohoršení nad srazy působí. |
Na čemž máme lví podíl  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 6:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Hm, to jako abychom vás, způsobné, zadané mládence nerozptylovali svým svobodným stavem, který nás "nutí" si někoho hledat, máme sedět způsobně s rukama za zády a mluvit jen o vážných věcech? Takhle na mě občas vaše úvahy a pohoršení nad srazy působí. |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Martin napsal: | To se už potom ale ze srazu stane regulérní orgie. |
Pořád lepší než neregulérní...  |
Ale ne tak dobrá jako žádná.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | To se už potom ale ze srazu stane regulérní orgie. |
Pořád lepší než neregulérní...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 5:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | ... v době dospívání jsem si vypěstoval takovou strašnou věc...nesnášel jsem dotknutí - proště fyzický kontakt, kromě podání ruky a mámy, která mě občas pohladila...nesnášel jsem to...doslova jsem měl husí kůži a málem trauma... no a pak jsem se s tím rozhodnul bojovat - to bylo něco tedy! |
Koukáš, nokline? Tady si vem příklad.  |
To se už potom ale ze srazu stane regulérní orgie. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 5:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | ... v době dospívání jsem si vypěstoval takovou strašnou věc...nesnášel jsem dotknutí - proště fyzický kontakt, kromě podání ruky a mámy, která mě občas pohladila...nesnášel jsem to...doslova jsem měl husí kůži a málem trauma... no a pak jsem se s tím rozhodnul bojovat - to bylo něco tedy! |
Koukáš, nokine? Tady si vem příklad. 
Naposledy upravil Adam dne út březen 27, 2007 6:26 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 3:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
Předmět: Polibek na uvítanou... |
|
|
Dáse říci, že v tom mám hlubokou zkušenost...
Já jsem sám o sobě případ, ze kterého by měl každý psychiatr radost - to uznávám hned předem a kromě mého "zmražení citů v době dospívání jsem si vypěstoval takovou strašnou věc...nesnášel jsem dotknutí - proště fyzický kontakt, kromě podání ruky a mámy, která mě občas pohladila...nesnášel jsem to...doslova jsem měl husí kůži a málem trauma... no a pak jsem se s tím rozhodnul bojovat - to bylo něco tedy! - a schodou okolností jsem si našel přítele z Ruska...kolem něho bylo plno lidí z východu a tam mají ten strašlivý zvyk se líbat na tváře třikrát...i kamarádi (tedy alespoň gay-kamarádi)...je to na mě takové moc srdečné - já si myslím, že je problém ve výchově...
Do dneška pusu jen tak někomu nedám (na tvář maximálně). Pusa je pro mě intimní záležitost, vzrušující věc...patří to jen mému příteli..
Asi je to o zvyku...mě by to třeba trvalo dlouho...ale proti podání ruky nic nenamítám...jen to líbání ruky - to tedy ne. |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 3:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | ... a já jsem na sobotní oběd plánoval zrovinka česnekovej nášup ...  |
TXB rád česnekovej odér?  |
Ty moc nezlob, pusinko!!!  |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 1:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | ... a já jsem na sobotní oběd plánoval zrovinka česnekovej nášup ...  |
TXB rád česnekovej odér?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 1:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | bright napsal: | Tys chodil do pomocný školy, žes měl takový bystrý spolužáky?  |
No... Víš... Já chtěl vynikat...  |
Vynikáš i bez toho...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|