|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: |
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | na sraz si asi vezmu nějaké ochranné prostředky a taky početnou ochranku, tohle vypadá drsně... |
... a antilopy zrovna nejsou hájený.... |
zvažuju, že pokud tam budeš nepřijedu... |
Tak dobře, už mlčim  |
nezapomeň, že se tě bojím. Takhle ze mě z největší pravděpodobností nebude antilopa, ale plachá laň, která před tebou utíká...
Martine ser na to a doraž... |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Myslel jsem způsoby umožněné pouze osobním kontaktem...  |
No. Já taky.  |
Ty už jsi měl někdy da.jo-a na dosah ruky?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | na sraz si asi vezmu nějaké ochranné prostředky a taky početnou ochranku, tohle vypadá drsně... |
Tak dobře, už mlčim  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | da.jo napsal: | "Tak svoje šance na dostavení se na srázek vidím velice dobře... Takže si mi připište na seznámek." |
Já tě nezardousim, neboj. |
Pokud mě pamět neklame, tak to nahoře byl da.jo-ův citát Maku-a (chlapci, taky byste mohli mít skloňovatelný nicky:-) ). Můj dotaz, jestli da.jo dorazí, bylo jen takové rýpnutí...
Nikdo se prát nebude, jsou i jiné způsoby vyjádření nesouhlasu s názory jiného...  |
Hele, když si pročteš historii slovutného fora, tak už jsem všechny způsoby použil. |
Myslel jsem způsoby umožněné pouze osobním kontaktem...  |
No. Já taky.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | na sraz si asi vezmu nějaké ochranné prostředky a taky početnou ochranku, tohle vypadá drsně... |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 6:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | na sraz si asi vezmu nějaké ochranné prostředky a taky početnou ochranku, tohle vypadá drsně... |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 6:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
na sraz si asi vezmu nějaké ochranné prostředky a taky početnou ochranku, tohle vypadá drsně... |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 6:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | Hele, když si pročteš historii slovutného fora, tak už jsem všechny způsoby použil. |
Sice nerad, ale veřejně škemrám o účast obou předmětných individuí. Možná bude bodem programu i wrestling - v tom případě doufám ve spodním prádle...... nebo nejlíp bez. |
Ty se snad hodláš pro obveselení ostatních obnažovat?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 6:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | Hele, když si pročteš historii slovutného fora, tak už jsem všechny způsoby použil. |
Sice nerad, ale veřejně škemrám o účast obou předmětných individuí. Možná bude bodem programu i wrestling - v tom případě doufám ve spodním prádle...... nebo nejlíp bez. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Adam napsal: | da.jo napsal: | "Tak svoje šance na dostavení se na srázek vidím velice dobře... Takže si mi připište na seznámek." |
Pokud mě pamět neklame, tak to nahoře byl da.jo-ův citát Maku-a (chlapci, taky byste mohli mít skloňovatelný nicky:-) ). Můj dotaz, jestli da.jo dorazí, bylo jen takové rýpnutí...
Nikdo se prát nebude, jsou i jiné způsoby vyjádření nesouhlasu s názory jiného...  |
Hele, když si pročteš historii slovutného fora, tak už jsem všechny způsoby použil. |
Myslel jsem způsoby umožněné pouze osobním kontaktem...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 6:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Adam napsal: | da.jo napsal: | "Tak svoje šance na dostavení se na srázek vidím velice dobře... Takže si mi připište na seznámek." |
Hele, když si pročteš historii slovutného fora, tak už jsem všechny způsoby použil. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 6:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | da.jo napsal: | "Tak svoje šance na dostavení se na srázek vidím velice dobře... Takže si mi připište na seznámek." |
Nikdo se prát nebude, jsou i jiné způsoby vyjádření nesouhlasu s názory jiného...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 6:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | No, zdá se (viz níže), že asi nedorazim. |
Nechápu. Tam da.jo chceš mít?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | da.jo napsal: | "Tak svoje šance na dostavení se na srázek vidím velice dobře... Takže si mi připište na seznámek." |
Já tě nezardousim, neboj.
Když jsme se nepoprali s Liborem, tak vy dva se taky nepoperete. Ještě mi tam bude chybět vzteklej tučňák, ale to bychom spolu už opravdu museli táhnout klece. |
Nehodlám bejt v jedný místnosti s někym, komu chci tak maximálně rozbít hubu. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
da.jo napsal: | "Tak svoje šance na dostavení se na srázek vidím velice dobře... Takže si mi připište na seznámek." |
Já tě nezardousim, neboj.
Když jsme se nepoprali s Liborem, tak vy dva se taky nepoperete. Ještě mi tam bude chybět vzteklej tučňák, ale to bychom spolu už opravdu museli táhnout klece. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, zdá se (viz níže), že asi nedorazim. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 5:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
da.jo napsal: | rád bych, ale bojím se... |
Nebuj... My tě nesežerem'... Možná... Takovej exot, jako jseš ty, nesmí na srazu exot.komunity chybět...  |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 4:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Odejít můžeš kdykoli... a setkávat na fakultě se můžeš leda tak s Manuelem. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 4:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 1:35 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 3:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
da.jo, ty hodláš dorazit také? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 21, 2007 3:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 1:37 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út únor 20, 2007 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Proč se vlastně ve výběru omezujeme na těch několik málo buzních podniků? V tomhle počtu to můžeme rozjet i jinde... Martine, máš nějaké návrhy? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út únor 20, 2007 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Problém co dál |
|
|
Takže vážení! Vyvstal ještě jeden problém a to program pro nebuznoplaché účastníky, tedy ta horečka sobotní noci. Ve Valentinu je Salvation party se vstupem 250, takže ty si můžou.... a teď je možnost Termix nebo Friends. Mě osobně na Termixu kromě Fiata nic neláká, protože tam je těsno a hlučno a znám to tam. Friends neznám a předpokládám že bude větší, ale nevím. Vojta mi teď napsal, že prý je ve Friends draho (panák za 150) a nevzpomínám si jestli je takhle draho i v Termixu. Tak budu rád když se nějak vyjádříte abychom se na něčem shodli. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út únor 20, 2007 6:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Konečné údaje |
|
|
Takže, milí mladí přátelé, sraz bude v sobotu od 18 h. v The Saints baru, Praha 2 - Vinohrady, Polská 32 (u rohu s ulicí Třebízského, pod Riegrovými sady ) http://www.praguesaints.cz/our-bar.php?fIDCOL=23.
Pokud dorazíte do Prahy dříve, nebudete mít co dělat, nebo tam netrefíte, tak se ozvěte a vymyslíme program předtím, popř. zbloudilce doprovodíme.
Jak psal ottos, až se dostatečně vypovídáme, buznoplachá děcka půjdou domů hajat a ostatní vyrazí do noci směr zábava... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út únor 20, 2007 2:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
ottos napsal: | tak jsme po dlouhém licitování a handlování dospěli k tomu že:
v 17:00 obsadíme Saints Bar, s tím že mě musíte zabavit tak, abych se neděsil neschopnosti číšníka...
až dozraje doba ( budete vypovídaný tak, že se budou vyprávět už jen průměrný vtipy...) - pošleme bábovky dom a správný chlapy se přesunou do blízkého Termixu kde to pořádně rozjedem...mimopražští si prosím hledejte až ranní spoje - nemá cenu se zbytečně honit...
takže doporučuji sraz ve vestibulu stanice metra A - JIŘÍHO Z PODĚBRAD cca v 16:45 a následný přesun....  |
V 17:00 těžko obsadíme The Saints, protože mají až od 19:00 s tím, že předběžně přislíbili, že pro naší bandu otevřou ten den o hodinu dřív, tj. v 18:00 h. Sraz tedy může být na stanici metra A Jiřího z Poděbrad (a Kunštátu) až v 17:45 h. Pokud někdo dorazí do Prahy dříve a bude se proto cítit bezprizorní, ozvěte se předem a něco vymyslíme. Např. ten čaj o páté. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út únor 20, 2007 2:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: sraz |
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Pořád lepší míň vlasů, než předčasná ztráta důležitých tělesných funkcí... |
Ta obvykle brzy následuje. To bys ale ty ve svém důstojném věku měl už znát.  |
Právě že neznám...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út únor 20, 2007 12:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
tak jsme po dlouhém licitování a handlování dospěli k tomu že:
v 17:00 obsadíme Saints Bar, s tím že mě musíte zabavit tak, abych se neděsil neschopnosti číšníka...
až dozraje doba ( budete vypovídaný tak, že se budou vyprávět už jen průměrný vtipy...) - pošleme bábovky dom a správný chlapy se přesunou do blízkého Termixu kde to pořádně rozjedem...mimopražští si prosím hledejte až ranní spoje - nemá cenu se zbytečně honit...
takže doporučuji sraz ve vestibulu stanice metra A - JIŘÍHO Z PODĚBRAD cca v 16:45 a následný přesun....  |
|
|
|
|
 |
út únor 20, 2007 11:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
tož děcka VELKÝ SVOLAVATEL se tu prokousal tim týdenním spamem a neni z toho zrovna moudrej...
muj návrh - od 16:00 je otevřena www.latimerieclub.cz a pak bychom mohli do www.club-termix.cz protože ve Val je salvation party - což znamená vstupné - a budou tam pokud možno všichni... |
|
|
|
|
 |
út únor 20, 2007 8:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Pořád lepší míň vlasů, než předčasná ztráta důležitých tělesných funkcí... |
Ta obvykle brzy následuje. To bys ale ty ve svém důstojném věku měl už znát.  |
|
|
|
|
 |
út únor 20, 2007 1:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | osazenstvo - bude to pestrá směsice od holohlavého Maku po našeho Manuelita...
|
... vinou dihydrotestosteronu již taky skoro holohlavého.  |
To je nějaká na lysinu past? Pořád lepší míň vlasů, než předčasná ztráta důležitých tělesných funkcí... To je má filozofie.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|