|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st únor 14, 2007 9:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Uvažuje se o dvou gay-friendly kavárnách v centru, kde by se mělo začít, protože někteří účastníci pijou jen nealko a odmítají vkročit do jakéhokoli buzince. |
Hlavne to rozhodnete vcas, at si muzu vytiskout podrobnou mapku, podle ktery se tam dostanu ;D _________________
|
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 6:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
bright napsal: | Uvažuje se o dvou gay-friendly kavárnách v centru, kde by se mělo začít, protože někteří účastníci pijou jen nealko a odmítají vkročit do jakéhokoli buzince. |
Které to mají být (že jsem tak zvědavá)?  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | No čajovna zřejmě padla, jak sem se dočetl, takže by mě docela zajímalo kam se pujde...  |
Zatím je místo stále nerozhodnuto, hlavní organizátor ottos pobývá do soboty na horách (já jsem jen jeho hlásná trouba ). Uvažuje se o dvou gay-friendly kavárnách v centru, kde by se mělo začít, protože někteří účastníci pijou jen nealko a odmítají vkročit do jakéhokoli buzince. Pokud máš nějaké návrhy, kde to uspořádat, tak sem s nimi. Budeme jen rádi. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 14, 2007 6:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | Zatim je to v rozhodovacím procesu.... |
Kdy se dá očekávat jeho ukončení? Vážně, nejen já bych tě chtěl konečně potkat in personam (ale já to přiznám ). Každopádně dej vědět, jestli se stavíš aspoň na chvíli. |
No čajovna zřejmě padla, jak sem se dočetl, takže by mě docela zajímalo kam se pujde...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út únor 13, 2007 4:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Sobotní výlet |
|
|
Chcete si zpestřit sobotu hezkou procházkou ve fajn společnosti a na závěr navštívit botanickou zahradu? Sraz je v sobotu 17.února 2007 v 9.45 hod na zastávce bus č. 131 Hanspaulka. _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj
Naposledy upravil maara dne so prosinec 01, 2007 12:46 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út únor 13, 2007 11:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Zdenda |
|
|
zdenda napsal: | možná dorazím, uvidíme |
Prosím, prosím, určitě přijeď, jestli to jenom trochu půjde... _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út únor 13, 2007 12:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Průběžný stav |
|
|
TXB napsal: | bright napsal: | Snad nám nedáš kvůli tomu košem?!? |
košem ne... pro tyto účely používám zásadně lopatičku
 |
Ty do nás lopatičkou, my do tebe chlebem. Aspoň týdenním...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út únor 13, 2007 12:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
TXB napsal: | bright napsal: | Snad nám nedáš kvůli tomu košem?!? |
 |
A tu mašličku budeš mít taky?  |
|
|
|
|
 |
po únor 12, 2007 11:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright napsal: | Snad nám nedáš kvůli tomu košem?!? |
 |
|
|
|
|
 |
po únor 12, 2007 11:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
bright napsal: | Nemám zprávu (pořadí dle vzdálenosti od Prahy; neuvedení se ozvou sami): Maku, requiz, fREDka, pepcza, zdenda, fanfán, waweer, valbo, Libor...u.v.a. |
s nejvetsi pravdepodobnosti se taky zucastnim  _________________
|
|
|
|
|
 |
po únor 12, 2007 10:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | no počkej, počkej... já jsem jendoznačně napsal, že 100% přijedu, pokud se sraz bude odehrávat v čajovně. Pokud jsem to správně pochopil, tak čajovna padla, tudíž nic neslibuju. Když vidím tu sestavu, dorazil bych rád, ale občas se mi hne v hlavě a pak se chovám (pro mozky běžných smrtelníků) naprosto nepředvídatelně  |
Specielně kvůli tobě prosazuju kompromis. Mělo by se to odehrávat v decentní kavárně, aby sis (a ostatní abstinenti) mohl objednat čaj, kávu a podobný věci, a současně aby si ostatní mohli dát pivo, víno, drinky a cocktaily... Snad nám nedáš kvůli tomu košem?!? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po únor 12, 2007 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright napsal: | Zatím svou účast přislíbili (kromě mě): ottos, sergej, Adam, Stonerock, murex, Waky, Manuel, bodyia & alca (dorazi později), Nikom, TXB. |
no počkej, počkej... já jsem jendoznačně napsal, že 100% přijedu, pokud se sraz bude odehrávat v čajovně. Pokud jsem to správně pochopil, tak čajovna padla, tudíž nic neslibuju. Když vidím tu sestavu, dorazil bych rád, ale občas se mi hne v hlavě a pak se chovám (pro mozky běžných smrtelníků) naprosto nepředvídatelně  |
|
|
|
|
 |
po únor 12, 2007 9:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Mládeži, naťukejte si 24.2. do mobilu (či jinam) a jiné akce nebo omluvy pak nemají žádnou šanci.
Pohřby se podle mých zjištění v sobotu neodbývají a jestli dojdete v pátek po svých k doktorovi, že jste nemocní, tak mužete přijet i v sobotu na sraz. V teple budete tak jako tak. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po únor 12, 2007 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
nic neslibuju, protože slova (dlouhodobé) plánování a pepcza jsou očividně významově i proveditelností neslučitelné... |
|
|
|
|
 |
po únor 12, 2007 9:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
možná dorazím, uvidíme _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po únor 12, 2007 1:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Průběžný stav |
|
|
Zatím svou účast přislíbili (kromě mě): ottos, sergej, Adam, Stonerock, murex, Waky, Manuel, bodyia & alca (dorazi později), Nikom, TXB.
Rozmýšlejí se (50:50): nokin, Martin.
Nemám zprávu (pořadí dle vzdálenosti od Prahy; neuvedení se ozvou sami): Maku, requiz, fREDka, pepcza, zdenda, fanfán, waweer, valbo, Libor...u.v.a. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po únor 12, 2007 12:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Zatim je to v rozhodovacím procesu.... |
Kdy se dá očekávat jeho ukončení? Vážně, nejen já bych tě chtěl konečně potkat in personam (ale já to přiznám ). Každopádně dej vědět, jestli se stavíš aspoň na chvíli. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po únor 12, 2007 12:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
nokin napsal: | Toš já dorazím tak na 50 %.
Přijel bych moc rád, ale ve škole mě teď honí termíny, takže uvidím.... |
Jestli ty termíny nemají jméno a rodné číslo, tak koukej dorazit.
Není nic horšího než pohled na tvůj fan club vzdychající, kde jenom můžeš být...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po únor 12, 2007 12:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Re: Waky |
|
|
Waky napsal: | Já dorazím, myslím, určitě, asi jsem to už psala.
Sice chápu, že já asi zrovna nejsem ta nejpodstatnější osoba, ale pro pořádek teda sděluju  |
seš ta nejpodstatnější osoba... repektive patříš mezi nejpodstatnější osoby...  |
|
|
|
|
 |
po únor 12, 2007 10:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Waky |
|
|
Já dorazím, myslím, určitě, asi jsem to už psala.
Sice chápu, že já asi zrovna nejsem ta nejpodstatnější osoba, ale pro pořádek teda sděluju  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
ne únor 11, 2007 12:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Ty by ses měl určitě objevit. Minule po Tobě byla veliká poptávka  |
|
|
|
|
 |
so únor 10, 2007 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
a jakou šanci na schválení má tento plán? |
|
|
|
|
 |
so únor 10, 2007 4:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
nokin: Ty se nás bojíš, přiznej se!
bright: Já se, coby známá firma, hlásím.  |
|
|
|
|
 |
so únor 10, 2007 3:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Zatim je to v rozhodovacím procesu.... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so únor 10, 2007 2:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Toš já dorazím tak na 50 %.
Přijel bych moc rád, ale ve škole mě teď honí termíny, takže uvidím.... |
|
|
|
|
 |
pá únor 09, 2007 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: nejen místi ale i počet... |
|
|
Napsal jsem vtipnou, dlouhou zprávu, ale vlivem neznámých sil se ztratila. Tak jsem si řekl ne! A podávám Vám její zkrácenou verzi.
Potřebujeme vědět kvůli rezervaci (a Adam kvůli sobě), kdo všechno na sraz dorazí. Takže ti z vás, kteří tak ještě neučinili, nechť tak učiní neprodleně. Známé firmy, méně známé i ty nám dosud zcela neznámé. Děkujeme. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá únor 09, 2007 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
Předmět: Re: místo srazu |
|
|
bright napsal: | Nikom napsal: | bright napsal: | eventuelně koukatelno kolem. | Co přesně tím myslíš? to co já?  |
To nevím, co tím ty myslíš... podnik pro efebofily?  |
joooo - tak něco...  |
|
|
|
|
 |
pá únor 09, 2007 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | bright napsal: | eventuelně koukatelno kolem. | Co přesně tím myslíš? to co já?  |
To nevím, co tím ty myslíš... podnik pro efebofily?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá únor 09, 2007 7:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
bright napsal: | eventuelně koukatelno kolem. | Co přesně tím myslíš? to co já?  |
|
|
|
|
 |
pá únor 09, 2007 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: místo srazu |
|
|
¡Hola amigos! Termín už je znám, bo proti němu nikdo vážně neprotestoval. Teď zbývá dohodnout, kde se to uskuteční. Vzhledem k tomu, že mnozí odmítají vesmírné prostředí místa posledního srazu (lokální nedostatek C2H6O v tom jistě nehraje žádnou významnou úlohu), vás žádám o vaše návrhy. Požadavky jsou takovéto: hl. m. Praha v dosahu MHD (nejlépe do 20 minut z centra), klidné zákoutí pro cca tucet až půldruhého tuctu osob, dýchatelno, slyšitelno, pitelno, dostupno, eventuelně koukatelno kolem. Děkuji všem předem. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|