|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po leden 22, 2007 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Nikom napsal: | Navrhuji založit klub obdivovatelů Nokinova vzhledu  |
Jak tak poslouchám cvrkot, tak by se spíš měli organizovat ti, kterým je jeho vzhled naprosto volný...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Navrhuji založit klub obdivovatelů Nokinova vzhledu  |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 11:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jistěže jde o situaci, ale nokinův zjev to příjemně umocňuje. |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 10:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Nokinův zjev... |
|
|
Nikom napsal: | TXB napsal: | nokin napsal: | Jednou se padesátiletý chlap ukájel přes kalhoty a čuměl při tom na mě |
To by ti ale mělo lichotit. Chápu, že z tvého pohledu to může být eklhaft, ale když se na to podíváš z opačné strany, tak ses mu vlastně líbil, tzn. musel jsi splnit všechny jeho požadavky na objekt, kvůli kterému je ochoten podstoupit znemožnění vlastní osoby na veřejném místě, což imho není až tak málo... |
Hele nic proti Nokinoni a jeho vizáži, ale myslím, že takoví typové jsou spíš vzrušení ve situace, že se ukájí v kupéčku před lidma. Myslím, že o zjev jejich objektu jim moc nejde. Spíš o tu situaci...  |
To k nokinovi nebylo hezký, že o něj vůbec nešlo...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Nokinův zjev... |
|
|
TXB napsal: | nokin napsal: | Jednou se padesátiletý chlap ukájel přes kalhoty a čuměl při tom na mě |
To by ti ale mělo lichotit. Chápu, že z tvého pohledu to může být eklhaft, ale když se na to podíváš z opačné strany, tak ses mu vlastně líbil, tzn. musel jsi splnit všechny jeho požadavky na objekt, kvůli kterému je ochoten podstoupit znemožnění vlastní osoby na veřejném místě, což imho není až tak málo... |
Hele nic proti Nokinoni a jeho vizáži, ale myslím, že takoví typové jsou spíš vzrušení ve situace, že se ukájí v kupéčku před lidma. Myslím, že o zjev jejich objektu jim moc nejde. Spíš o tu situaci...  |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Zbabelost v kupe |
|
|
Libor napsal: | Adam napsal: | Libor napsal: | Kuriozito docela se tlamu  |
CO TO JE? Občas mi něco nedochází, ale tuhle hotentotštinu si přeložit nedovedu. |
Tou kuriozitou jsi myšlen ty No, řehtám se |
Aha. Zapomněl jsem na vaše hanácké nářecí v kombinaci s tvými dysvšechnomožnými. |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 8:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Adam napsal: | Libor napsal: | Kuriozito docela se tlamu  |
CO TO JE? Občas mi něco nedochází, ale tuhle hotentotštinu si přeložit nedovedu. |
Tou kuriozitou jsi myšlen ty No, řehtám se _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 8:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Libor napsal: | Kuriozito docela se tlamu  |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 7:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Adam napsal: | Libor napsal: | Me se rozhodla jedna slecna ve vlaku malovat. A ja ji nejak nemohl vysvetlit, ze se me to nelibi. NAvic jsem nevedel jestli ji mam rici, ze jsem tgeplej. Tak jsem se schoulil do rohu u okynka, aby na me nevidela. A okate po ocku okukoval kluka co sedel v kupe s nami. Docela zbabele  |
Ta slečn se dá povhopit. jestli si se tvářil tak ustašeně jako vždycky a ještě při tom iracionálně přemejšlel, jestli máš říct o svojí teplosti, tak jsi pro ni musel být naprosto neodolatelným objektem. Kde by něco takové našla? Možná v muzeu kuriozit a hříček přírody v Kazani - tam měli deformací spoustu.
Neber to osobně  |
Já se bál, ze ma nejake postranni umysly  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 7:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Cesty vlakem |
|
|
TXB napsal: | nokin napsal: | Jednou se padesátiletý chlap ukájel přes kalhoty a čuměl při tom na mě |
To víš, takovejch jako jsi ty neni tucet. Semtam se mezi tema houfama kluku v zastupu objevi i nejaky ulistny starik. To vis, nemas byt pritazlivy
A co ty TXB a cesty vlakem, kupecko? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po leden 22, 2007 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Adam napsal: | Libor napsal: | Me se rozhodla jedna slecna ve vlaku malovat. A ja ji nejak nemohl vysvetlit, ze se me to nelibi. NAvic jsem nevedel jestli ji mam rici, ze jsem tgeplej. Tak jsem se schoulil do rohu u okynka, aby na me nevidela. A okate po ocku okukoval kluka co sedel v kupe s nami. Docela zbabele  |
Ta slečn se dá povhopit. jestli si se tvářil tak ustašeně jako vždycky a ještě při tom iracionálně přemejšlel, jestli máš říct o svojí teplosti, tak jsi pro ni musel být naprosto neodolatelným objektem. Kde by něco takové našla? Možná v muzeu kuriozit a hříček přírody v Kazani - tam měli deformací spoustu.
Neber to osobně  |
Kuriozito docela se tlamu  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so leden 20, 2007 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
nokin napsal: | Jednou se padesátiletý chlap ukájel přes kalhoty a čuměl při tom na mě |
|
|
|
|
 |
so leden 20, 2007 4:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Libor napsal: | Me se rozhodla jedna slecna ve vlaku malovat. A ja ji nejak nemohl vysvetlit, ze se me to nelibi. NAvic jsem nevedel jestli ji mam rici, ze jsem tgeplej. Tak jsem se schoulil do rohu u okynka, aby na me nevidela. A okate po ocku okukoval kluka co sedel v kupe s nami. Docela zbabele  |
Neber to osobně  |
|
|
|
|
 |
so leden 20, 2007 2:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Zbabelost v kupe |
|
|
Me se rozhodla jedna slecna ve vlaku malovat. A ja ji nejak nemohl vysvetlit, ze se me to nelibi. NAvic jsem nevedel jestli ji mam rici, ze jsem tgeplej. Tak jsem se schoulil do rohu u okynka, aby na me nevidela. A okate po ocku okukoval kluka co sedel v kupe s nami. Docela zbabele  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so leden 20, 2007 11:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | nokin napsal: | Jednou se padesátiletý chlap ukájel přes kalhoty a čuměl při tom na mě ... |
Některý lidi jsou fakt úchylní  |
To jo, ale dá se to pochopit .... což ovšem na jejich čuňáctví nic nemění. |
|
|
|
|
 |
so leden 20, 2007 4:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
nokin napsal: | Jednou se padesátiletý chlap ukájel přes kalhoty a čuměl při tom na mě ... |
Některý lidi jsou fakt úchylní  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so leden 20, 2007 2:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Jednou se padesátiletý chlap ukájel přes kalhoty a čuměl při tom na mě Já dělal, že to nevidím a usilovně jsem se díval do tmy za oknem. Naštěstí za chvíli odešel a dílo dokončil jinde
Nejtrapnější bylo, že jsme vystupovali ve stejné stanici
Tohle se stalo i kamarádce se šedesátiletým gerontem. Ten se ale nezdráhal a normálně ho vytáhl....
Kamarádka nezaváhala a prchla na druhý konec vlaku. |
|
|
|
|
 |
pá leden 19, 2007 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | bright napsal: | Jednou jsem usilovně předstíral, že nepozoruju tmavý porost mizející v nohavici kraťas spolucestujícího.  |
Tak to byly zatraceně kártky nohavice, nebo...radši nechci ani uvažovat  |
Obdivuji tvoji představivost. Ani jedno ani druhé. Kraťasy byly dlouhé a nohy porostlé. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá leden 19, 2007 8:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | Jednou jsem usilovně předstíral, že nepozoruju tmavý porost mizející v nohavici kraťas spolucestujícího.  |
Tak to byly zatraceně kártky nohavice, nebo...radši nechci ani uvažovat  |
|
|
|
|
 |
pá leden 19, 2007 8:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
citace: | Mas nejake zazitky z vlakoveho kupe? A jake? |
Na to, že jsem rok jezdil vlakem do Prahy, prakticky nic (nebo jsem to už zapomněl ).
Spíš se mi přihodila jedna mírně překvapivá situace, když jsem před pár měsíci jel večer z Prahy. Nastoupil jsem do vlaku (do odjezdu zbývalo asi 20 minut). Vybral jsem si jedno z mnoha prázdných kupé a abych spolucestujícím dal najevo, jak moc toužím po jejich společnosti, zavřel jsem tradičně dveře, zatáhnul záclonky (proč se těm hdarům ve vlaku říká záclonky, kkdyž to jsou ve skutenčosti závěsy?) a čekal. K mému údivu se dveře otevřely, dovnitř vešel jakýsi silně špinavý homeless, který za sebou vláčel ranec nejrůznějšího svinstva. V tu chvíli mi hlavou prolítly nejrůznější myšlenky... z rozjímání mě velice rychle vytrhlo, když se začal v onom vaku s bordelem přehrabovat a cosi v něm usilovně hledat. V tu chvíli byla celá moje fantazie krátká na jakýkoli možný odhad budoucí situace. Po pár vteřinách z pytle vítězoslavně vytánul cosi, co vypadalo jako utěrka na nádobí s níž byla někdy v minulosti poctivě vymyta korba popelářského auta. Tento šedočerný potrhaný cancour, na kterém byly nalepeny různé drobné odpadky, vzal pevně do ruky a v kupé s ním otřel sedačky, zrcadlo, stolečky a nakonec i držáky na zavazadla, načež hadr hodil zpět do pytle. Na závěr sahnul do koše na odpadky a jeho obsah rukou, kterou "čistil" vnitřek kupé, přendal do pytle s hadrem a odešel.
Libor: Pokud ta paní s desifekcí viděla průběh očisty vlakového kupé, vůbec se jí nedivím... |
|
|
|
|
 |
pá leden 19, 2007 4:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jednou jsem usilovně předstíral, že nepozoruju tmavý porost mizející v nohavici kraťas spolucestujícího.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá leden 19, 2007 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Zážitky z vlakového kupé |
|
|
Ve vlakovém kupe lze zazis spoustu humornych, hruznych i erotickych situaci.
Zazil jsme klucinu,ktery se po me pri spani valel. Klucino, ktery proti me vrtel pozadim. Ale i pani, ktera prisla do kupe a vse zacala dezinfikovat
Nebo slecnu, ktera s enaproti ucila ze stejne knihy a malem otacela sinchronizovane stranky. A pritom se na me ani jednou nepodivala
MAs nejake zazitky z vlakoveho kupe? A jake? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|