|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po květen 28, 2007 9:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: |
|
|
mrbean napsal: | Jak intenzivně bych měl cvičit abych byl sexy když jsem nikdy necvičil a ani nevím jak na to??? |
civčit se musí, denně postávat hodinu před zrcadlem a výsledek se brzy dostaví, zvykneš si a bude pokoj  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 8:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | mrbean napsal: | Jak intenzivně bych měl cvičit abych byl sexy když jsem nikdy necvičil a ani nevím jak na to??? |
Vítej do klubu.  |
Budeme na chodících pásech (význam slova běhací neznám ) a budeme každou chvíli pronášet MEANWHILE  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 4:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
mrbean napsal: | Jak intenzivně bych měl cvičit abych byl sexy když jsem nikdy necvičil a ani nevím jak na to??? |
Vítej do klubu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so květen 26, 2007 7:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
Jak intenzivně bych měl cvičit abych byl sexy když jsem nikdy necvičil a ani nevím jak na to??? |
|
|
|
|
 |
čt únor 22, 2007 12:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | A kde schováváš masařku?  |
 |
|
|
|
|
 |
čt únor 22, 2007 12:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | No já dělám protipneumatikovou prevenci tak, že dělám obden před spaním 70 lehsedů. Zatím to funguje, uvidíme co v pozdějším věku, to budu asi muset přidat. |
A kde schováváš masařku?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 12:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No já dělám protipneumatikovou prevenci tak, že dělám obden před spaním 70 lehsedů. Zatím to funguje, uvidíme co v pozdějším věku, to budu asi muset přidat. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne leden 07, 2007 12:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Michelin |
|
|
Manuel de Falla napsal: |
Jen ať se snaží. Nechci přece svému možnému budoucímu příteli představovat reklamu na Michelin ... |
Třeba bude taky Bibendum. Neřeš to tak.  |
|
|
|
|
 |
ne leden 07, 2007 12:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: Michelin |
|
|
Jen ať se snaží. Nechci přece svému možnému budoucímu příteli představovat reklamu na Michelin ... |
|
|
|
|
 |
pá leden 05, 2007 2:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No myslim, že Manuelovu maminku asi velmi intenzivně zajímá, kdo z lidí, který v životě neviděla, jí poradí NEJLÍP  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá leden 05, 2007 1:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Já bych z toho nedělala takovou vědu.
Manuelova maminka půjde do posilovny, tam je určitě nějaký člověk, který jí poskytne odbornou radu.
Myslím, že se Manuel jen tak mezi řečí zeptal, jestli někdo něco nevíme, a místo toho se tady rozhořela intenzivní debata.
Troufla bych si odhadnout, že samotnou maminku nezajímá její vlastní pneumatika tak jako nás tady  |
|
|
|
|
 |
pá leden 05, 2007 1:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Problém je právě v tom, že u těch normálních cviků bolej záda, což nevím, jestli je v tomhle věku úplně bezpečný. |
Bolí podle toho jak (správně) se cvičí a v jakém stavu záda má. Právě proto by se neměla pouštět do něčeho odkoukaného, ale nejprve se poradit s někým, kdo se cvičením zabývá, např. trenérem. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
pá leden 05, 2007 6:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Waky: No tak to je velmi přesné. Jinak má drahá matka má BMI ani ne 18, ale právě proto na ní ta začínající pneumatička vypadá tak nepatřičně.
... ona na nějaký kondiční cvičení chodí, ale to spíš tak na protáhnutí se a ne na cílený posílení břicha. (Ale s blížící se šedesátkou se asi zázraky nestanou.)
Problém je právě v tom, že u těch normálních cviků bolej záda, což nevím, jestli je v tomhle věku úplně bezpečný. Navíc musíme vzít úvahu, že povadající břicho je u pohlaví asi trochu liší i co do důvodu (ochabnutí svalstva děložní stěny). Tak uvidím, příští tejden jde prej někam do posilovny ... |
|
|
|
|
 |
čt leden 04, 2007 7:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
fanfán napsal: | Obávám se, že toto není o úhlu pohledu, ale o faktech.
Situaci, kterou zde popisuješ, si umím představit, a proto chápu, že to není nic snadného.
Ale řešení typu "cvičit tři minuty ráno a čtyři odpoledne" fungují tak maximálně v teleshoppingu, v praxi metoda "několika jednoduchých cviků" buď k ničemu nevede, anebo vede ke zničení zad.
Chce-li někdo mít dobrou postavu, tak nemá cenu věřit v jednoduchézázraky, ale podřídit tomu svůj denní režim. |
Ještě bych se doplnil. O tělocvičně (čímž nemyslím pouze fitnes, ale třeba i Sokola) jsem mluvit hlavně pro začátek, pro osvojení si daných cviků, stačí tam zajít třeba pětkrát, potom už cvičit doma, patnáct minut před spaním.
Někde se rozcvičit a udržovat si koncidi je nutné, jinak ráno po efektivní (tj. takovém, které skutečně povede k viditelné úpravě břicha) dávce cviků si dotyčná osoba bude připadat, jako kdyby v noci nespala, ale složila vagón uhlí.
Ke všemu je třeba držet určitý režim, tj. třeba si nedat o půl jedenácté v noci patnáct deka vlašáku. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
čt leden 04, 2007 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Obávám se, že toto není o úhlu pohledu, ale o faktech.
Situaci, kterou zde popisuješ, si umím představit, a proto chápu, že to není nic snadného.
Ale řešení typu "cvičit tři minuty ráno a čtyři odpoledne" fungují tak maximálně v teleshoppingu, v praxi metoda "několika jednoduchých cviků" buď k ničemu nevede, anebo vede ke zničení zad.
Chce-li někdo mít dobrou postavu, tak nemá cenu věřit v jednoduchézázraky, ale podřídit tomu svůj denní režim. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
čt leden 04, 2007 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Cvičení pro maminku |
|
|
Víš, Fanfáne, možná je to trochu úhlem pohledu.
Tobě je, řekla bych, tak kolem dvaceti, a kromě chození do školy nebo do práce asi nemáš mnoho jiných povinností, takže s radostí sportuješ několik hodin denně.
Manuelova maminka nejspíš přijde z práce k večeru, ověnčená taškama, se starostma, co bude vařit, a co musí ještě stihnout uklidit, a co může počkat do neděle, a co vůbec musí udělat ještě dnes, a co by případně počkalo, a jelikož vzhledem ke starostem, které má s "pneumatikou", zajisté není sportovní maniak, patrně nebude ochotna obětovat několik hodin spánku denně či jakékoli jiné aktivity kromě práce v zaměstnání i doma ve prospěch sportovního tréningu (odhaduju podle sebe, neb na mě někdo přijít s návrhem takového cvičení, jaký zde Fanfán přednesl, tak po něm hodím těma nákupníma taškama, nejspíš tak, aby se mu o hlavu rozprsklo patnáct jogurtů ).
Můžeš namítnout, že kdo není ochoten pro sebe něco udělat, ten holt musí trpět a za chvíli pro svou pneumatiku a ochablé svalstvo neprojde dveřma a umře na skrčeninu.
Ono to ale není tak kategorické.
Nějaké cviky podstatně méně náročné na fyzičku i na čas samozřejmě existují, zkusím je někde pohledat (ne, že bych je sama taky nepotřebovala, ale stavím se k této věci zbaběle, a zakrývám pneumatiku šatstvem).
Manuel zajisté sháněl pro svou maminku něco takového, nikoli náročný cvičební program pro dvacetileté muže.
Zkusím se podívat. |
|
|
|
|
 |
čt leden 04, 2007 6:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Na poprvé se zavěsí, později už hne s nohama, a později je třeba i zvedne.
Proč by se měla stydět jít do tělocvičny a nestydět se jít plavat?
Plavání jako takové s břichem cíleně asi mnohé neudělá. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
čt leden 04, 2007 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, to si nemyslim. spousta lidí "ve visu" ty nohy prostě nezvedne. Asi nejlepší to plavání, předpokládám, pani by se asi do tělocvičny styděla. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt leden 04, 2007 6:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Ono hlavně nejde zaměřit se na jeden cvik a hotovo. Chce se to nejprve rozhýbat, jít třeba jednou za týden plavat a teprve až bude ona paní řádně rozhýbaná, tak teprve začít cíleně cvičit celé tělo s důrazem na břicho. Pro začátek bych doporučoval cvičit třeba v tělocvičně s trenérem kvůli zažití si správné polohy, dýchání,...
Efektivní pro shazování "pneumatiky" v jakémkoli věku je v dříve uvedeném odkazu zvedání nohou ve visu. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
čt leden 04, 2007 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Waky: |
|
|
No jako taky tam moc nevidim ty ohleduplné cviky pro starší dámy. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt leden 04, 2007 6:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Neměla jsem čas to číst nějak podrobně, ale zdá se mi, že to je spíš pro muže než pro netrénované dámy...
Kdybych chtěla cvičit na břicho, asi fakt nezačnu sklapovačkama.... |
|
|
|
|
 |
čt leden 04, 2007 5:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Má drahá stárnoucí matka začíná mít kolem pasu takovou nepěknou pneumatičku. Je z toho dost zděšená - jsou nějaké ohleduplné cviky na břicho pro dámy v letech? |
http://musculus.cz/kulturistika1/phprs/view.php?cisloclanku=2002101207 _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
po leden 01, 2007 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, já problém nemam; částečně to připisuju tomu že neběhám  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po leden 01, 2007 12:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Nikom napsal: | Martin napsal: | Já si teda taky nemyslim, že dálkovej běh je něco extrémně zdravýho. Co třeba klouby a tak? Ještě tak jízda na kole, ale běhat...  |
jo  |
No ale beh na cerstvem vzduchu a poradny odpruzeny boty ... a vas problem je vyresen ... neznam nic zdravejsiho  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 11:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Martin napsal: | Já si teda taky nemyslim, že dálkovej běh je něco extrémně zdravýho. Co třeba klouby a tak? Ještě tak jízda na kole, ale běhat...  |
jo  |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 24, 2006 6:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Má drahá stárnoucí matka začíná mít kolem pasu takovou nepěknou pneumatičku. Je z toho dost zděšená - jsou nějaké ohleduplné cviky na břicho pro dámy v letech? |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 6:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já si teda taky nemyslim, že dálkovej běh je něco extrémně zdravýho. Co třeba klouby a tak? Ještě tak jízda na kole, ale běhat...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so listopad 25, 2006 6:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Wítek napsal: | No myslim si ze kazdy kdo zlobi by mel behat 10 km ... pak by byl zdravy ... ze NIKOM ? |
tuhle impertinetní výrok ponechám bez komentáře (jak bych musel být sprostý)  |
|
|
|
|
 |
so listopad 25, 2006 3:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Maku napsal: | Wítek napsal: | Stonerock napsal: | Maku napsal: | 10 km? Bože... jaké hrozné číslo.. mě stačil ten běh resp. útěk v Martinicích před dešťěm  |
Vidím že nejsem sám, komu se tento epochální sportovní výkon vryl hluboko do paměti...  |
Kampak jste tam bezeli paneboze ? | No začalo nám pršet a nikdo na déšť nebyl zrovna oblečen Takže jsme doslova prchali domů Bylo to docela zajímavé... jako na gay festivalu, které můžeme vdat v zahraničí... když se dá celkem početná skupinka homosexuálů do běhu... je to zážitek  |
No já, protože jsem prohlásil že nejsem z cukru a loudal se za vámi jsem to sledoval pěkně zezadu a musím říct, že jsem nic zvláštního nepozoroval. Nebo jsem snad měl vidět typický
dámský poklus?  |
A jak to bylo daleko ? Mimochodem zezadu to mohlo byt zajimave  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 24, 2006 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Maku napsal: | Wítek napsal: | Stonerock napsal: | Maku napsal: | 10 km? Bože... jaké hrozné číslo.. mě stačil ten běh resp. útěk v Martinicích před dešťěm  |
Vidím že nejsem sám, komu se tento epochální sportovní výkon vryl hluboko do paměti...  |
Kampak jste tam bezeli paneboze ? | No začalo nám pršet a nikdo na déšť nebyl zrovna oblečen Takže jsme doslova prchali domů Bylo to docela zajímavé... jako na gay festivalu, které můžeme vdat v zahraničí... když se dá celkem početná skupinka homosexuálů do běhu... je to zážitek  |
No já, protože jsem prohlásil že nejsem z cukru a loudal se za vámi jsem to sledoval pěkně zezadu a musím říct, že jsem nic zvláštního nepozoroval. Nebo jsem snad měl vidět typický dámský poklus?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|