|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt leden 18, 2007 4:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
Předmět: |
|
|
[quote="Adam"] Manuel de Falla napsal: | ottos napsal: | Slechy? Jako správnej zajíc?!?  |
Lepší by bylo medvídě.  |
to víš že jo ty náš mišánku - to bys ale vypadal divně - medvědi nemaj mimický svaly...  |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
[quote="Manuel de Falla"] ottos napsal: | Slechy? Jako správnej zajíc?!?  |
Lepší by bylo medvídě.  |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 4:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
ottos napsal: | Adam napsal: | a nšelo by to zase na dvě fáze? Povinnou u mazlíčků a fakultativní v zámku hrůzy? |
žádný takový - první fáze už byla - teď pudeš týrat své slechy do doupěte o patro níž...  |
Slechy? Jako správnej zajíc?!?  |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 4:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | ottos napsal: | no to jsou ty dvě bez ostychu přístupný patra - red bar a star bar a pak je ještě jedno místo o kterym nebudem mluvit...  |
Zdá se, že jsme minule prošvihli něco zásadního.  |
no vidišto a přitom stačilo zahnout za roh...  |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 4:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Adam napsal: | a nšelo by to zase na dvě fáze? Povinnou u mazlíčků a fakultativní v zámku hrůzy? |
žádný takový - první fáze už byla - teď pudeš týrat své slechy do doupěte o patro níž...  |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 4:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
ottos napsal: | Waky napsal: | ottos napsal: | bright napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | Tak pánové (a dámy), poslední sraz se konal před víc něž dvěma týdny. Co takhle zase provést nějakou špatnost?  |
TY! vyzýváš k provádění špatností??? - dobrá - v sobotu jdeš se mnou do Valentina! a povinně...  |
...a rovnou do nejtemnějšího kouta  |
no já myslim že by se adam zhroutil už když by sme ho dotáhli na red bar... |
Co to je red bar? Je to někde tam, jak se jde dolů a je tam ta diskoška?
Až se bude konat zase nějakej sraz, tak se hlásim k účasti  |
no to jsou ty dvě bez ostychu přístupný patra - red bar a star bar a pak je ještě jedno místo o kterym nebudem mluvit...  |
Zdá se, že jsme minule prošvihli něco zásadního.  |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 4:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
a nšelo by to zase na dvě fáze? Povinnou u mazlíčků a fakultativní v zámku hrůzy? |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 2:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Waky napsal: | ottos napsal: | bright napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | Tak pánové (a dámy), poslední sraz se konal před víc něž dvěma týdny. Co takhle zase provést nějakou špatnost?  |
TY! vyzýváš k provádění špatností??? - dobrá - v sobotu jdeš se mnou do Valentina! a povinně...  |
Až se bude konat zase nějakej sraz, tak se hlásim k účasti  |
no to jsou ty dvě bez ostychu přístupný patra - red bar a star bar a pak je ještě jedno místo o kterym nebudem mluvit...  |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 2:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
ottos napsal: | bright napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | Tak pánové (a dámy), poslední sraz se konal před víc něž dvěma týdny. Co takhle zase provést nějakou špatnost?  |
kdybychom ho zhrouceného dotáhli až dolů, tak by se probral v mžiku...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 2:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
ottos napsal: | bright napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | Tak pánové (a dámy), poslední sraz se konal před víc něž dvěma týdny. Co takhle zase provést nějakou špatnost?  |
Až se bude konat zase nějakej sraz, tak se hlásim k účasti  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 1:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
bright napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | Tak pánové (a dámy), poslední sraz se konal před víc něž dvěma týdny. Co takhle zase provést nějakou špatnost?  |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 1:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
ottos napsal: | Adam napsal: | Tak pánové (a dámy), poslední sraz se konal před víc něž dvěma týdny. Co takhle zase provést nějakou špatnost?  |
...a rovnou do nejtemnějšího kouta  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 10:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Adam napsal: | Tak pánové (a dámy), poslední sraz se konal před víc něž dvěma týdny. Co takhle zase provést nějakou špatnost?  |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 9:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
TXB napsal: | Teprve dva týdny? Mě to připadá pomalu jako dva měsíce... |
No mně právě taky.  |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Teprve dva týdny? Mě to připadá pomalu jako dva měsíce... |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 5:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tak pánové (a dámy), poslední sraz se konal před víc něž dvěma týdny. Co takhle zase provést nějakou špatnost?  |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 12:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tak jsem po více jak 2 týdnech opět tady, jak vidíte, tak jsem vás neopustil a nezanevřel na toto diskusní fórum, ale jaksi mě v poslední době přestalo bavit a tak sem si od něj potřeboval odpočinout.
Pro valba: ta SMS došla a její obsah jsem přečetl osazenstvu čajovny, na mě se můžeš spolehnout  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st leden 03, 2007 8:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: ... |
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 1:10 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st leden 03, 2007 5:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Nemáš zač!
nokin napsal: | Ty na mě působíš hodně pohodovým a příjemným dojmem a rád Tě zas uvidím  |
Nápodobně (ve všem)...
nokin napsal: | A jaký byl Silvestr na Šumavě?  |
Měl jsem letos hrůzu z toho, že to skončí ještě horší silvestrovsko-novoroční depkou než loni, ale kupodivu to bylo naprosto v pohodě... Možná ve mně ještě přetrvávala euforie z předešlýho večera... Celkovej dojem nemůže zkazit ani poněkud nepovedená noční procházka: Asi v půl druhý jsme se usnesli, že už jsme tak nametený, že by neškodilo se jít na chvíli vyvětrat ven. Inu, vydali jsme se na procházku směrem z Volar ven po nějaký polní cestě, která se po chvíli změnila v cestu lesní. Tim jsme se nenechali nijak znervoznit, šli jsme dál a kecali a kecali, dokud se nezvednul vichr a nespustil liják. Tak jsme se otočili s tim, že se pokusíme co nejrychlejš dostat zpátky. Akorát že za první zatáčkou se objevilo rozcestí, kterym jsme cestou tam jaksi bez povšimnutí prošli. V tomhle případě jsme se ještě vcelku shodli na tom, která cesta je ta správná, ale když se za chvíli objevilo druhý rozcestí, třetí, čtvrtý..., tma jak v pytli a lilo, a lilo a lilo, tak jsme vystřízlivěli tak rychle, až nám to nebylo milý... Abych to zkrátil, do chaty jsme se dostali v devět ráno, promoklý a promrzlý na kost, takže považuju za malej zázrak, že mě jenom škrabe v krku a mam trochu rýmu... Není nad novoroční bloudění šumavskými hvozdy!  |
|
|
|
|
 |
st leden 03, 2007 2:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
|
|
 |
st leden 03, 2007 2:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel: Konečně někdo rozumnej. Máš to u mě, objednám ti za to trojitou vodku  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st leden 03, 2007 1:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Waky: Tam je těch kauz tolik, že musí mít člověk opravdu dlouhou chvíli. Bohužel se zdá, že je Jančík nezničitelnej ...
bright: Mě to teda taky napadlo, ale řekl bych, že ta podoba je celkem slabá.  |
|
|
|
|
 |
st leden 03, 2007 1:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
nokin napsal: | Nikam nechoď Já měl na mysli podobnost v obličeji a tělo jsem do toho vůbec nezatahoval...
Tak promiň, že jsem Tě vyděsil  |
Půjdu na plastiku a nechám se předělat na Johna Wayna nebo Dianu Ross, ještě jsem se definitivně nerozhodnul  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st leden 03, 2007 1:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
bright napsal: |
Ten je, narozdíl ode mě, širší než delší Jdu se zahrabat Doufám, že to je z tvé hlavy a ne někoho jiného  |
Nikam nechoď Já měl na mysli podobnost v obličeji a tělo jsem do toho vůbec nezatahoval...
Tak promiň, že jsem Tě vyděsil  |
|
|
|
|
 |
st leden 03, 2007 12:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
nokin napsal: | Bright: na srazu se řešilo, že jsi podobný někomu známému. Nemyslím to ve zlém, ale podle mě vypadáš trochu jako Elton John (to ty brýle...) |
Cože? To mi ještě nikdy nikdo neřekl Ten je, narozdíl ode mě, širší než delší Jdu se zahrabat Doufám, že to je z tvé hlavy a ne někoho jiného  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st leden 03, 2007 12:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Maku napsal: |
Těch pár, co jsem viděl poprvé - opravdu rád jsem Vás poznal. Bright - jsi hrozně fajn kluk Doufám, že spolu někdy dáme zase šíšu Martine - hrozně si mi okouzlil, proto doufám, že se uvidíme nejpozději na další GK.cz srázku  |
Už teď se těším na další akci
Bright: na srazu se řešilo, že jsi podobný někomu známému. Nemyslím to ve zlém, ale podle mě vypadáš trochu jako Elton John (to ty brýle...) |
|
|
|
|
 |
út leden 02, 2007 6:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku napsal: | Těch pár, co jsem viděl poprvé - opravdu rád jsem Vás poznal. Bright - jsi hrozně fajn kluk Doufám, že spolu někdy dáme zase šíšu Martine - hrozně si mi okouzlil, proto doufám, že se uvidíme nejpozději na další GK.cz srázku  |
Nápodobně. Jsem rád, že jsem tam jako prvního potkal tebe, protože jsem se hned od první chvíle cítil dobře jako mezi přáteli.
It´s a kind of magic...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 02, 2007 3:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
tak jsem se konečně dostal na síť - tak tedy Děkuji Všem za to že se takhle sešli..
ADAME - prisel jsi o moc
byla to nádherná noc
jinak kdo si počká, ten se dočká (tedy já) vyděl jsem Stonerocka tancovat, a se zvukovým spamem si poradil dobře - i když pravda, šel na to dost matematicky...
bylo tam fakt pěkně, a tak když jsme v 7 hodin ráno odcházeli, už jsem se těšil jak se tam večer vrátím - ale to už je jiný příběh...  |
|
|
|
|
 |
út leden 02, 2007 3:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Sraz |
|
|
Stonerock napsal: | bright napsal: | Stonerock: taky jsem tě rád poznal, ale aspoň jeden tanec jsi dát mohl Z Adama si v tomhle příklad neber!  |
Manuel de Falla napsal: | bright: Já si toho ke konci moc nepamatuju, ale myslím, že Stonerock zabloudil i na parket. |
bright napsal: | Nojo, Stonerock se celou dobu posilňoval na kuráž, resp. otupoval své sluchové buňky, protože ta hudba tam byla fakt síla i na mě. Škoda, že jsem jeho taneční kreaci nebyl přítomen. |
Nevim, jestli je to pro tebe škoda, ale vim, že pro mě je to štěstí... Čim míň svědků, tim líp... Už jsem tu kdysi psal, že za střízliva fakt netancuju. A když se k tomu přičte, že se opíjim relativně pomalu, tak to holt trochu trvá... I když, po tý dvojitý vodce na ex to šlo docela rychle... Btw. hudba? Nic takovýho jsem tam nezaznamenal... Nebo máš snad na mysli ten monotónní více či méně rytmickej zvukovej spam?  |
Strašně se mě líbí tvůj jemný humor. Strašně rád jsem tě poznal. A rád tě zase uvidím. Jak uz tu nekdo rekl nejpozdeji na dalsim srazu To same plati i o Murexovi. Sice toho Dalibor moc nenamluvi, ale je to moc prijemnej kluk  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út leden 02, 2007 2:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Tak Vás zdravím v novém roce
Sraz byl fajn, škoda, že jsem tam nemohla být déle. Jsem moc ráda, že jsem Vás viděla. Doufám, že jsem Vás nějak neznechutila a neotrávila, a že mě na případný příští sraz taky vezmete
Přečetla jsem si, jak jste se rozjeli, hlavně Manuel
TXB: ještě jednou dík za fotky i za telefon, pokud bych potřebovala nějakou technickou pomoc či poradu, velmi mě těší, že mám dalšího hodnýho člověka, na kterýho se můžu obrátit. Vzhledem k mé schopnosti zacházet se všemi přístroji jich kolem sebe potřebuju víc, abych ze mě neměli hlavu jak pátrací balón
Manueli, Pražská Štětka vypadá velmi zajímavě, zatím jsem ji neměla čas číst nějak podrobně, ale určitě se k ní dostanu a má zlomyslná radost nebude mít mezí (v tomto případě je ale myslím zlomyslnost velmi namístě). Pro ostatní: Pražská štětka jsou opoziční noviny, jejich redakce zrovna nemusí jednu nejmenovanou, radnici, jejíž noviny se jmenují Pražská Pětka. To jen aby to nevypadalo, že jsme si vyprávěli nějaký sprosťárny
Brighte, taky doufám, že si někdy v budoucnu pohovoříme více, třeba dojde i na Geneta a spol. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|