|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | Dalo, ale bude se muset pečlivě dodržovat rytmus, náležitě intonovat a neignorovat dynamické nuance.  |
A bylo by to sostenuto, allegro con brio, stacatissimo, il piu forte possible, presto con fuoco, moderato, ben rimato, diabolicamente, con bravura, brillante, glissando, dolce, calme, a ke konci appassionato e accelerando? |
Ty si o to říkáš! |
O co? Libore, koukej! Zazdili jsme sport a pošťuchujeme se....  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | Dalo, ale bude se muset pečlivě dodržovat rytmus, náležitě intonovat a neignorovat dynamické nuance.  |
A bylo by to sostenuto, allegro con brio, stacatissimo, il piu forte possible, presto con fuoco, moderato, ben rimato, diabolicamente, con bravura, brillante, glissando, dolce, calme, a ke konci appassionato e accelerando? |
Ty si o to říkáš! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Dalo, ale bude se muset pečlivě dodržovat rytmus, náležitě intonovat a neignorovat dynamické nuance.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Dalo, ale bude se muset pečlivě dodržovat rytmus, náležitě intonovat a neignorovat dynamické nuance.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 8:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Jsou jen v Praze, ale jsou dobré doporučuju |
|
|
valbo napsal: | no volyš ten sem ještě teda nezkusil, ale taky bych. |
Volyš po vzoru Volyně?
Manuel de Falla napsal: | Myslím, že do všech definic by se vešly i ty orgie.
1) zájmová aktivita
2) kolektivní
3) jen gayové
4) za sport by se to taky označit dalo
...
Nevím, co se tu ještě řeší.  |
Dalo by se to dělat i ve sboru? |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Myslím, že do všech definic by se vešly i ty orgie.
1) zájmová aktivita
2) kolektivní
3) jen gayové
4) za sport by se to taky označit dalo
...
Nevím, co se tu ještě řeší.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: ... |
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 1:16 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Gay sportovní spolky |
|
|
Adam napsal: | Podle mě jde o jednu jedinou věc - o pocit. Někdo se cítí líp a gayema, někdo líp s ht klukama. Kdybych si měl vybrat, jestli půjdu hrát něco kolektivního do gay oddílu nebo do běžného oddíl, tak jdu jasně mezi teploušky Protože tam můžu být úplně v pohodě a nedávat pozor na pusu a celkově být sám sebou. Navíc je ve mně nevím proč zakódovaná nějaká bližší vazba k čemukoliv čtyřprocentnímu. |
Má to sá pozitiva Popsal jsi možná jeden z důvodů proč podobné spolky vznikají  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | No vida. Tady semnou třeba souhlasí jenom Adamova máti, ale netrápí mě to. |
Je to trochu mimo, ale proč ne: Matka se mě 30. 12. večer snažila uhnat na návštěvu příbuzenstva. Když jsem jí oznámil, že mám naplánovaný program s bandou neurčitě vysokého počtu teplých přátel v teplém podnik, prohlásila, že jsme sektáři, že se neintegrujeme a vůbec se nějak podezřele shlukujeme. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No vida. Tady semnou třeba souhlasí jenom Adamova máti, ale netrápí mě to. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Podle mě jde o jednu jedinou věc - o pocit. Někdo se cítí líp a gayema, někdo líp s ht klukama. Kdybych si měl vybrat, jestli půjdu hrát něco kolektivního do gay oddílu nebo do běžného oddíl, tak jdu jasně mezi teploušky Protože tam můžu být úplně v pohodě a nedávat pozor na pusu a celkově být sám sebou. Navíc je ve mně nevím proč zakódovaná nějaká bližší vazba k čemukoliv čtyřprocentnímu. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Co takhle |
|
|
Martin napsal: | No právě. Ono teda vlastně jde o hledání partnera přes sport. H
m. Je fakt, že starší gayové maji asi hledání docela složitý, ale zase asi tolik nesportujou...takže to je pro mě pořád trošku záhada. |
Hledání přátel a partnera případně neplatí jen pro starší gaye. Těm lidem v Berlíně bylo 25-30. Spíš jde o to, že když jsi náročný. Máš určité životní zkušenosti a postoje. Které nejsou zcela většinové. A žiješ nějakým hodnotným životem má potíž natrefit na gay lidi, kteří ti sednou. Ale můžeš třeba přes jogu. Nebo sbor. Proste enjti s gayema na diskoteku, nedrbat bulvar... Ale jit zpivat, cvicit, delat politiku, modelarit nebo splhat po horach (jsou i gay horolezci) Vzdyt pdoone funguji i vyletovaci skupiny gayu.A je tam hodne paru. Kteri chteji poznat dalsi gaye s podobnymi zajmy.
Na hledani partnera bych to nezuzoval  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No právě. Ono teda vlastně jde o hledání partnera přes sport. H
m. Je fakt, že starší gayové maji asi hledání docela složitý, ale zase asi tolik nesportujou...takže to je pro mě pořád trošku záhada. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 12:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Snaha integrovat |
|
|
Martin napsal: | To Libor: No o tom přesně mluvim. Jak "mezi svýma"? Já nechápu někoho, jako "svýho", jenom proto, že se mu náhodou líběji kluci. To je uplně nelogický.
To Adam pižďucha: "sladkej kukuč zpod blonďatých vlásků a polovina gay publika by padla do mdlob." No to mě na tom gay sportu právě taky docela zajímá...  |
K těm klukům se přidává zájem o určitý sport, jinde zájem třeba o jogu. Tedy něco navíc. Přání mnoha kluků najít si přátele, kteří budou mít společé nejen zájmy, ale i orientaci. Existuje v Berlíně gay křídlo u místní frakce Zelených a Sociálních demokratů. Je to o touze najít něco společného navíc. víš proto třeba jogíni, kteří žijí svou víru a mají ještě těžší najít přátele, kteří nebudou odmítat homosexualitu ani filosofii jogy tvori gay jogove skupiny. Ja nejsme proti. Zazil jsem kluky i sve faze kdy jsme touzil spojit homosexualitu a sve zajmy, filosofii... _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 26, 2006 12:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To Libor: No o tom přesně mluvim. Jak "mezi svýma"? Já nechápu někoho, jako "svýho", jenom proto, že se mu náhodou líběji kluci. To je uplně nelogický.
To Adam pižďucha: "sladkej kukuč zpod blonďatých vlásků a polovina gay publika by padla do mdlob." No to mě na tom gay sportu právě taky docela zajímá...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | A co čekáš, že budu jásat a výskat?  |
Mezi slepejma jednookej král... Spokojenej?  |
Tak tos přehnal!  |
Chválit nechceš, nechat do sebe rejpat taky ne... S tebou to je těžký... (Btw., to jsou mi objevy - jako bych to už nevěděl dávno... ) _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | A co čekáš, že budu jásat a výskat?  |
Mezi slepejma jednookej král... Spokojenej?  |
Tak tos přehnal!  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 11:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | A co čekáš, že budu jásat a výskat?  |
Mezi slepejma jednookej král... Spokojenej?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 11:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Merci |
|
|
Il n´y a pas de quoi. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Merci |
|
|
Merci _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 11:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 11:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Jinak řečeno pištim.... Adam pišťucha.  |
Ty zrovna si na svuj hlas stěžuj...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 11:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Pratety |
|
|
Libor napsal: | Adam napsal: | Libor napsal: | Když existuje gay pěvecký sbor. Tak věřím, že podobný význam má i gay sportovní klub Takže téma opět otvírám Kdysi u nás existovalo prý cosi jako Pratety. Ty chodily hrát volejbal  |
Já k nim chtěl chodit na badminton, ale mám školu. Dokonce znám i jednoho chlapa, který tam hraje. Takže nač minulý čas? |
Protože jsem nevěděl zda ještě existují. Mají nějaký kontakt? Prosím |
Opakuji svou "nehorázně" sportovní dotaz. Je na PRatety nějaký kontakt? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Tušim, že už v Martinicích jsem tě přesvědčoval o tom, že ve svejch hudebnich úvahách jseš posunutej o oktávu... My dva máme hlas posazenej cca stejně a já se v naprosto extrémnim případě pohybuju mezi velkym A a a1... |
No tak já přeci jenom o kousíček níž. Jinak řečeno pištim.... Adam pišťucha.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | Tak to já se už c1 dusím, pohodlně mám tak F-h. (Jednou jsem dole zazpíval i Es, nahoře jsem to kdysi vyšponoval na d1, ale to už bych asi nedal.) |
To tak bručíš, nebo já tak pištim?  |
Tušim, že už v Martinicích jsem tě přesvědčoval o tom, že ve svejch hudebnich úvahách jseš posunutej o oktávu... My dva máme hlas posazenej cca stejně a já se v naprosto extrémnim případě pohybuju mezi velkym A a a1... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Gay sport tímto znovu otvírám |
|
|
Adam napsal: | Libor napsal: | Když existuje gay pěvecký sbor. Tak věřím, že podobný význam má i gay sportovní klub Takže téma opět otvírám Kdysi u nás existovalo prý cosi jako Pratety. Ty chodily hrát volejbal  |
Já k nim chtěl chodit na badminton, ale mám školu. Dokonce znám i jednoho chlapa, který tam hraje. Takže nač minulý čas? |
Protože jsem nevěděl zda ještě existují. Mají nějaký kontakt? Prosím _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Gay sport tímto odzdívám |
|
|
Libor napsal: | Když existuje gay pěvecký sbor. Tak věřím, že podobný význam má i gay sportovní klub Takže téma opět otvírám Kdysi u nás existovalo prý cosi jako Pratety. Ty chodily hrát volejbal  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Gay sport tímto odzdívám |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Musíme rychle, dokud je z pod čeho vykukovat.
No, řekněme, že se s hlavovým rejstříkem moc nekamarádím ...
(To jsme krásně zazdili jedno sportovní téma. ) |
Když existuje gay pěvecký sbor. Tak věřím, že podobný význam má i gay sportovní klub Takže téma opět otvírám Kdysi u nás existovalo prý cosi jako Pratety. Ty chodily hrát volejbal  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Musíme rychle, dokud je z pod čeho vykukovat.
Tak pro tebe je i d1 hlasová kulturistika - a jsme zase u sportu....
Náhodou, zpěv je taky sport, dělá se svaly a ty je třeba cvičit. A člověk se při tom i leckdy zapotí. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Musíme rychle, dokud je z pod čeho vykukovat.
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|