|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Jak se díváte na Vaše minulé nebo budoucí vylétnutí, či nevylétnutí z hnízda? |
Chystám se pomalu na vylétnutí a osamostatnění |
|
26% |
[ 4 ] |
Již jsem vylétl a bylo to docela drsné |
|
6% |
[ 1 ] |
Moje vylétnutí bylo příjemné |
|
26% |
[ 4 ] |
Nedlouho po vylétnutí jsem se vrátil zpět do hnízda |
|
0% |
[ 0 ] |
Vylétnutí se možná trochu obávám, nevím prostě... hm. |
|
6% |
[ 1 ] |
Ještě studuji a rodiče mne podporují, nebo...zatím prostě ne. |
|
33% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 15 |
 |
po květen 03, 2010 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
pemel napsal: | Tak už jsem taky vylétnul. "Mamahotel" je sice fajn, ale čím je člověk starší, tím je to větší "ponorka". Navíc jsem se mazaně odstěhoval 10 minut od rodičů, takže až večer pojedu z práce, stavím se u nich, vybrakuju ledničku a pak hurá k sobě domů.  |
ty si ale vykuk. a nezapomeň tam nechat prádlo k vyprání a vyžehlení xixixi |
|
|
|
|
 |
po květen 03, 2010 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Tak už jsem taky vylétnul. "Mamahotel" je sice fajn, ale čím je člověk starší, tím je to větší "ponorka". Navíc jsem se mazaně odstěhoval 10 minut od rodičů, takže až večer pojedu z práce, stavím se u nich, vybrakuju ledničku a pak hurá k sobě domů.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 2:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
 _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 2:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nic bych za to nedal, žes mě ty krávy uhranul!!!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 2:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | ...nějakej nápad, jak zpříjemnit život jejich rodičům  |
To mě mohlo napadnout, že to bude zas nějaká bejkárna...  _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 2:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jo achá, to sem popleta Ee to já totiž za děckama jezdim rád, zvlášť proto, abych jim vnuknul nějakej nápad, jak zpříjemnit život jejich rodičům  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 2:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
No přeci kvůli tomu, že ten malej piskoř tam furt hůláká, zlobí a drobátko mi pije krev, nepřestanu jezdit za maminou, ne? To víš, že by se mi tam lépe existovalo bez toho prďoly, ale co se dá dělat. Naštěstí to není moje dítě a veškerá zodpovědnost se mě netýká  _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 2:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
man86 napsal: | No protože rád za maminou jedu, ale taky z důvodu, že tam bydlí teď i segra se synem (3 roky), tak v neděli zase jedu do klidu do čb. Děti totiž nejsou my cup of tea, což má taky svoje výhody. Nemusím si dělat hlavu s tím, že nám zákon nedovoluje adopci  |
No já sice děti a ostatní sběř, krom pavouků a vos/včel/sršňů, rád mam ale nějak si protiřečíš, ne? Když řikáš, že děti nejsou tvůj šálek thyrio-ethanolu amonného a jezdíš tam  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 1:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
No protože rád za maminou jedu, ale taky z důvodu, že tam bydlí teď i segra se synem (3 roky), tak v neděli zase jedu do klidu do čb. Děti totiž nejsou my cup of tea, což má taky svoje výhody. Nemusím si dělat hlavu s tím, že nám zákon nedovoluje adopci  _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 1:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nj. a proč tam jezdíš, když pak rád jezíš domů, nebo proč tam nejezdim já  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 9:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Libor: Přesně. Pěkně na víkend a v neděli za honem do svýho. Strašně rychle jsem si zvykl. Co si udělám, mám, co si neudělám, nemám a hotovo. Za měsíc se mám stěhovat do jinýho bytu s kámošem, tak jen doufám, že to klapne... _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 1:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Hm, a já se rád nevracim, ale občas to ze škodomyslnosti dělám  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 25, 2009 1:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: :-) |
|
|
Musím říct, že bych se na trvalo domů asi vrátit nechtěl, ale každopádně se tam vracím rád.[/quote] Na návštěvu a to je fajn To máme podobné, ale napořád brrrrrr  _________________ Jsem...
Naposledy upravil Libor dne po květen 25, 2009 1:44 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 8:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To jenom dokazuje, že každý má jiné rodiče  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 8:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
|
|
|
Já vylétl před půl rokem. Zatím studuji a přežívám ze sirotčího důchodu, který pokryje náklady na bydlení, jídlo i nějakou tu zábavu. Na mamině už tedy více méně závislý nejsem. A tento stav mi naprosto vyhovuje. Snažím se i něco si přivydělat, ale o brigády je docela nouze.
Musím říct, že bych se na trvalo domů asi vrátit nechtěl, ale každopádně se tam vracím rád. _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
|
|
|
|
 |
so květen 16, 2009 2:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Když sem před těma lety vyletěl, byla to jedna z nejlepších věcí, co mě kdy potkaly.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 16, 2006 2:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Předmět: Jak se díváte na Vaše vylétnutí z hnízda?Dávné, |
|
|
Snad o prázdninách. Chystám se podobně jako tvůj kamarád směrem západním. Jsme trochu nervozní a přitom se moc těším. Nejen na kluky německý
Editace Waky, 6.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so prosinec 16, 2006 2:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: ... |
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 1:27 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|