|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá květen 04, 2007 10:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: |
|
|
Nikom napsal: | jojx napsal: | dá se k tomu ovšem připojit i tvrzení uplně opačný, totiž že bych měl dělat spoustu věcí co bych horoucně dělat chtěl a místo toho se v pátek večer nudím (fňuk)  |
sakra jak já ti rozumím... Taky toužím po hře Age of Empires 3 |
wow, píšu ti jedno parní plus ! _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
jojx napsal: | dá se k tomu ovšem připojit i tvrzení uplně opačný, totiž že bych měl dělat spoustu věcí co bych horoucně dělat chtěl a místo toho se v pátek večer nudím (fňuk)  |
sakra jak já ti rozumím... Taky toužím po hře Age of Empires 3 |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 10:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Nikom napsal: | jojx napsal: | Nikom napsal: |
to má být stížnost? |
citově nezabarvené (dobře vysušené) konstatování  |
tyjo koukám, že taky nemáš co dělat v pátek večer (respektivě by jsi MĚL dělat spousty věcí, do kterých se ti opravdu horoucně nechce...) |
brilantní odhad (vysloveno s hlavou mírně skloněnou, coby obdiv)
dá se k tomu ovšem připojit i tvrzení uplně opačný, totiž že bych měl dělat spoustu věcí co bych horoucně dělat chtěl a místo toho se v pátek večer nudím (fňuk)  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
jojx napsal: | Nikom napsal: |
to má být stížnost? |
citově nezabarvené (dobře vysušené) konstatování  |
tyjo koukám, že taky nemáš co dělat v pátek večer (respektivě by jsi MĚL dělat spousty věcí, do kterých se ti opravdu horoucně nechce...) |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 10:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Nikom napsal: |
to má být stížnost? |
citově nezabarvené (dobře vysušené) konstatování  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 10:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
jojx napsal: | Nikom napsal: | jojx napsal: | Ono se s tim beztak moc nadělá, než bychom si přiznali že se rozpadnem na prvky a chvíli potom i všechna naše práce... bejt k něčemu dobrej ještě i chvíli po smrti mi připadá jako docela fér nabídka asi to tělo někomu odkážu  |
já se teda hodlám rozpadnout na prach... |
já nakonec asi taky, protože on to celkem nikdo nechce ani za živa  |
to má být stížnost? |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 10:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Nikom napsal: | jojx napsal: | Ono se s tim beztak moc nadělá, než bychom si přiznali že se rozpadnem na prvky a chvíli potom i všechna naše práce... bejt k něčemu dobrej ještě i chvíli po smrti mi připadá jako docela fér nabídka asi to tělo někomu odkážu  |
já nakonec asi taky, protože on to celkem nikdo nechce ani za živa  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
jojx napsal: | Ono se s tim beztak moc nadělá, než bychom si přiznali že se rozpadnem na prvky a chvíli potom i všechna naše práce... bejt k něčemu dobrej ještě i chvíli po smrti mi připadá jako docela fér nabídka asi to tělo někomu odkážu  |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Ono se s tim beztak moc nadělá, než bychom si přiznali že se rozpadnem na prvky a chvíli potom i všechna naše práce... bejt k něčemu dobrej ještě i chvíli po smrti mi připadá jako docela fér nabídka asi to tělo někomu odkážu  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 9:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
jojx napsal: | Nikom napsal: | jojx napsal: | Nikom napsal: | Martin napsal: | Jinými slovy už si byl v Lucerně na tý výstavě Bodies?  | ¨
Já vůbec nevím, jestli se na to půjdu podívat. Jsem eticky rozpolcen...  |
právě proto bys měl jít, ne? |
No právě že nevim. Když tam půjdu tak to bude jako bych to schvaloval.
No teď jsem ale spíš nakloněn myšlence (kterou hodlám okopírovat od předních anatomů této země), že se na to půjdu podívat, a pak to morálně odsoudím...  |
přesně, člověk koneckonců nemůže odsuzovat něco, o čem ví pouze z doslechu |
jo to je fakt...  |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 9:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Nikom napsal: | jojx napsal: | Nikom napsal: | Martin napsal: | Jinými slovy už si byl v Lucerně na tý výstavě Bodies?  | ¨
No teď jsem ale spíš nakloněn myšlence (kterou hodlám okopírovat od předních anatomů této země), že se na to půjdu podívat, a pak to morálně odsoudím...  |
přesně, člověk koneckonců nemůže odsuzovat něco, o čem ví pouze z doslechu _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 9:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
jojx napsal: | Nikom napsal: | Martin napsal: | Jinými slovy už si byl v Lucerně na tý výstavě Bodies?  | ¨
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Martin napsal: | Jinými slovy už si byl v Lucerně na tý výstavě Bodies?  | ¨
Já sem rozplocen jenom esteticky... Nevim nevim... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Nikom napsal: | Martin napsal: | Jinými slovy už si byl v Lucerně na tý výstavě Bodies?  | ¨
právě proto bys měl jít, ne? Aspoň bude eticky jasno. _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Martin napsal: | Jinými slovy už si byl v Lucerně na tý výstavě Bodies?  | ¨
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 8:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Martin napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | postavíme si růžový mauzoleum |
Už jste se shodli na odstínu růžovýho mramoru? Já jen, aby všem nebožtíkům ladil s oblečením a posmrtným make-upem. No jo vlastně, měl bys zaúkolovat tu svou kámošku ohledně nějakého skutečně permanentního balzámu na rty.  |
To se přece řeší tetováním!  |
To ale nebudeš mít správně hydratovaný rty a budeš vypadat jako mumie Ramsese II.  |
Ty budu mít dávno impregnovaný jinak. Já už, navíc, moc vyschnout nemůžu. Tak maximálně mi můžou vyschnout oči. Ale nezapomeň, že moje pozůstatky bez kůže budou viset ze stropu jako snášející se sup.  |
Jinými slovy už si byl v Lucerně na tý výstavě Bodies?  |
Ne, ale inspirovala mě.  |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | postavíme si růžový mauzoleum |
Už jste se shodli na odstínu růžovýho mramoru? Já jen, aby všem nebožtíkům ladil s oblečením a posmrtným make-upem. No jo vlastně, měl bys zaúkolovat tu svou kámošku ohledně nějakého skutečně permanentního balzámu na rty.  |
To ale nebudeš mít správně hydratovaný rty a budeš vypadat jako mumie Ramsese II.  |
Ty budu mít dávno impregnovaný jinak. Já už, navíc, moc vyschnout nemůžu. Tak maximálně mi můžou vyschnout oči. Ale nezapomeň, že moje pozůstatky bez kůže budou viset ze stropu jako snášející se sup.  |
Jinými slovy už si byl v Lucerně na tý výstavě Bodies?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 3:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | postavíme si růžový mauzoleum |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 3:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | postavíme si růžový mauzoleum |
To ale nebudeš mít správně hydratovaný rty a budeš vypadat jako mumie Ramsese II.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 3:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | postavíme si růžový mauzoleum |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 3:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | postavíme si růžový mauzoleum |
Už jste se shodli na odstínu růžovýho mramoru? Já jen, aby všem nebožtíkům ladil s oblečením a posmrtným make-upem. No jo vlastně, měl bys zaúkolovat tu svou kámošku ohledně nějakého skutečně permanentního balzámu na rty.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 3:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
... jo - a stáhněte mě, prosím, z kůže.  |
|
|
|
|
 |
pá květen 04, 2007 2:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
... jakže jsme to plánovali na srazu s tou hrobkou?
Založíme nějakou nadaci a postavíme si růžový mauzoleum a poslední přeživší nás tam všechny poskládá. (Pěkně na sebe )
...kdo bude chtít, toho můžeme i nabalzamovat. Já sám prosím plastinovat a pověsit ze stropu s rozpřaženýma rukama. Budu strašit vykradače hrobů. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 5:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jo, je v každym tématu výhrůžka sexem?
No ale to je jedno, k věci, já nějak tak předpokládám, že v případě mojí smrti mi vděčný lid země postaví pyramidu a pohřbí jako faraona, nebo Lenina, takže si starosti moc nedělám.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 12:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | možná se do tebe jednou fakt zamiluju. |
Jsem zmaten... Nerozumím narážce, nechápu souvislosti... |
Tohle výjimečně nebyla narážka, ale fakt. Tenhle druh humoru snad nikdo jiný nemá a přitom ho tak zbožňuju. To je na tobě to nejkouzelnější. |
Nenech se zmást, dekadetnich cyniků je plnej svět...  |
Ale ty seš nejlepší, bluemane  |
Chtěl jsi tim říct nejdekadentnější a nejcyničtější? Pokud jo, tak máš naprosto pravdu...  |
To jsem říct nechtěl a ty to víš.... |
Scio me nihil scire...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 12:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | možná se do tebe jednou fakt zamiluju. |
Tohle výjimečně nebyla narážka, ale fakt. Tenhle druh humoru snad nikdo jiný nemá a přitom ho tak zbožňuju. To je na tobě to nejkouzelnější. |
Chtěl jsi tim říct nejdekadentnější a nejcyničtější? Pokud jo, tak máš naprosto pravdu...  |
To jsem říct nechtěl a ty to víš.... |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 12:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | možná se do tebe jednou fakt zamiluju. |
Chtěl jsi tim říct nejdekadentnější a nejcyničtější? Pokud jo, tak máš naprosto pravdu...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 12:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | možná se do tebe jednou fakt zamiluju. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 12:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | možná se do tebe jednou fakt zamiluju. |
Nenech se zmást, dekadetnich cyniků je plnej svět...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 11:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | možná se do tebe jednou fakt zamiluju. |
Teda pusinky snad se nám tu nerozněžňujete;) |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|