|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Čím si zpravidla děláš radost když se chceš odměnit? |
Jídlem |
|
20% |
[ 2 ] |
Hudbou |
|
20% |
[ 2 ] |
Nějakou "technickou hračkou" |
|
10% |
[ 1 ] |
Knihou |
|
0% |
[ 0 ] |
Ušlechtilým pitím /víno, čaj, destiláty/ |
|
20% |
[ 2 ] |
Filmem |
|
0% |
[ 0 ] |
Nějakou činností (vaření, modelaření, zahrádka, kutilství...) |
|
10% |
[ 1 ] |
Jiné |
|
20% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 10 |
 |
st prosinec 06, 2006 11:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Re: Jine je siroka polozka |
|
|
TXB napsal: | Manuel de Falla napsal: | Libor napsal: | TXB napsal: | Libor napsal: | Ještě ti zbývá jiné |
Pokud slovem "jiné" myslíš totéž co já, tak tím bych se sice odměňoval rád, ale jaksi to není k dispozici  |
Já pod slovem jiné myslím asi tak 100 000 000 dalsich veci. Od muzu pres ,tanec, klaboseni po telefonu, masturbaci az ptreba po navstevu kadernika
|
A musí se zachovat i to pořadí?!?  |
Určitě ne, může se to praktikovat i najednou  |
to byla rozhodně ta nejlepší odměna... |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 9:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
TXB napsal: | Manuel de Falla napsal: | Libor napsal: | TXB napsal: | Libor napsal: | Ještě ti zbývá jiné |
Pokud slovem "jiné" myslíš totéž co já, tak tím bych se sice odměňoval rád, ale jaksi to není k dispozici  |
Já pod slovem jiné myslím asi tak 100 000 000 dalsich veci. Od muzu pres ,tanec, klaboseni po telefonu, masturbaci az ptreba po navstevu kadernika
|
Vcelku bizarní představa...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 8:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Libor napsal: | TXB napsal: | Libor napsal: | Ještě ti zbývá jiné |
|
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 3:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Libor napsal: | TXB napsal: | Libor napsal: | Ještě ti zbývá jiné |
|
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 1:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, že se cpu neustále , tak se odměňuju nakupováním oblečení a různých technických a elektronických "hraček". _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 12:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Jakoukoli radost, či splín řeším nejraději nakupováním. Zejména cédéčka jsou horší, než mor. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Čim si dělam radost? Pustim si nějakou fajn muziku, otevřu si něco dobrýho k pití (to mi připomíná, že tu mam od narozenin lahvinku moc dobrýho portskýho... ) a buď se hrabu v nějakejch knížkách, nebo jen tak relaxuju... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
TXB sežeň recept likérů, zkusím je sdělat a pak je jako vrchní ochutnavač ozkoušíš, kdyby chutnaly po hořkých mandlích, tak to je jen nová příchuť...
myslím to vážně, jestli můžeš, tak je prosím sežeň.Díky _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
OK, tak to zkusím znovu...
Libor napsal: | Ještě ti zbývá jiné |
"Jiné" zčásti ano. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Jine je siroka polozka |
|
|
TXB napsal: | Libor napsal: | Ještě ti zbývá jiné |
Právě proto jsme tam dal jine...  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: Re: Jiné |
|
|
Libor napsal: | Ještě ti zbývá jiné |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Libore, těmi citacemi bez komentáře nám chceš něco sdělit?  |
Libor s náma laškuje... To, co nám chce sdělit, obvykle umně skreje do tý citace tak, aby si toho nikdo nevšimnul...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
Předmět: Re: Čím si děláš radost když se chceš odměnit? |
|
|
Libor napsal: | Čím si děláš radost když se chceš odměnit za výkon, obstání v nějaké situaci?  |
Pokud se mi podaří něco o co jsem usiloval, či něco jinak prospěšné, tak se nijak neodměňuji. Dostatečná odměna je už dobrý pocit  _________________ Je zbytecne umirat kdyz mame pro co zit, ale taky je zbytecne zit kdyz nemame pro co zemrit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Oprava |
|
|
Adam napsal: | Libore, těmi citacemi bez komentáře nám chceš něco sdělit?  |
Napraveno, jiz je to tak jak to melo byt puvodne _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Libore, těmi citacemi bez komentáře nám chceš něco sdělit?  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Jiné |
|
|
TXB napsal: | citace: | Čím si děláš radost když se chceš odměnit?
Jídlem |
Ne. K jídlu nemám pozitivní vztah, beru ho jako nutné zlo. Na druhou stranu pokud mi nějaké nevadí, snažím se ho konzumovat v takovém množství, které mi zaručí, že nebudu ještě hubenější, než jsem Míval jsem moc rád nugátovou čokoládu, ale s mojí pletí si jí nemůžu dovolit, čokoláda na mě má dost zhoubný účinek, takže už přes rok jsem jí ani neochutnal...
Ee. Tu si dopřávám pořád, nějak už bych si to bez ní nedokázal představit. Ale je to asi jediná věc, která mě dokáže dostat z hodně špané nálady do akceptvatelně špatné nálady.
Asi v osmi letech jsem měl jednu oblíbenou knížku. Četl jsem jí roky znovu a znovu, stále dokola. Bráchovi to velice lezlo na nervy a utahoval si kvůli tomu ze mě. Knihu jsem tedy přestal číst. Ne, že bych se k ní nechtěl vrátit, ale kdyby brácha přišel a náhodou si všimnul, že ji čtu, připadal bych si trapněji, než když jsem mu řekl, jak to se mnou je
citace: | Ušlechtilým pitím /víno, čaj, destiláty/ |
Čaj považuju za základní nápoj, dražší čaje mi ni moc neříkají, destiláty nemusím vůbec, (červený) víno si spojuju s rodinnými oslavami a z alkoholu mám rád leda tak "babský" likéry (bezinkovej, třešňovej...). Bohužel babička, která je dělala, už nežije a já to neumím.
Filmy sleduju jen na doporučení. Spíš ze zvědavosti, než abych si tím dělal radost
citace: | Nějakou činností (vaření, modelaření, zahrádka, kutilství...) |
Vařit skoro neumím (to už bych spíš zvládnul něco upéct), nemodelařím, nekutím a zahrádku (letní) provozuju jen ze setrvačnosti - když už to jednou bylo osázený, tak aby to nezarostlo a vypadalo nějak akceptovatelně.
citace: | Nějakou "technickou hračkou" |
Ano. Ale neodměňuju se tím. Prostě pokud si tím chci udělat radsot, je příležitost a jsou finance, tak si tu radost udělám a důvod nepotřebuju. Důvodů je málo a kde vzít jistotu, že až nějaký bude, budou zároveň finance a příležitost pro to, abych se mohl odměnit?
Ještě ti zbývá jiné
koukám, že jsem toho zas napsal víc, než je zdrávo  |
Ještě ti zbývá jiné  _________________ Jsem...
Naposledy upravil Libor dne út prosinec 05, 2006 8:38 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
citace: | Čím si děláš radost když se chceš odměnit?
Jídlem |
Ne. K jídlu nemám pozitivní vztah, beru ho jako nutné zlo. Na druhou stranu pokud mi nějaké nevadí, snažím se ho konzumovat v takovém množství, které mi zaručí, že nebudu ještě hubenější, než jsem Míval jsem moc rád nugátovou čokoládu, ale s mojí pletí si jí nemůžu dovolit, čokoláda na mě má dost zhoubný účinek, takže už přes rok jsem jí ani neochutnal...
Ee. Tu si dopřávám pořád, nějak už bych si to bez ní nedokázal představit. Ale je to asi jediná věc, která mě dokáže dostat z hodně špané nálady do akceptvatelně špatné nálady.
Asi v osmi letech jsem měl jednu oblíbenou knížku. Četl jsem jí roky znovu a znovu, stále dokola. Bráchovi to velice lezlo na nervy a utahoval si kvůli tomu ze mě. Knihu jsem tedy přestal číst. Ne, že bych se k ní nechtěl vrátit, ale kdyby brácha přišel a náhodou si všimnul, že ji čtu, připadal bych si trapněji, než když jsem mu řekl, jak to se mnou je
citace: | Ušlechtilým pitím /víno, čaj, destiláty/ |
Čaj považuju za základní nápoj, dražší čaje mi ni moc neříkají, destiláty nemusím vůbec, (červený) víno si spojuju s rodinnými oslavami a z alkoholu mám rád leda tak "babský" likéry (bezinkovej, třešňovej...). Bohužel babička, která je dělala, už nežije a já to neumím.
Filmy sleduju jen na doporučení. Spíš ze zvědavosti, než abych si tím dělal radost
citace: | Nějakou činností (vaření, modelaření, zahrádka, kutilství...) |
Vařit skoro neumím (to už bych spíš zvládnul něco upéct), nemodelařím, nekutím a zahrádku (letní) provozuju jen ze setrvačnosti - když už to jednou bylo osázený, tak aby to nezarostlo a vypadalo nějak akceptovatelně.
citace: | Nějakou "technickou hračkou" |
Ano. Ale neodměňuju se tím. Prostě pokud si tím chci udělat radsot, je příležitost a jsou finance, tak si tu radost udělám a důvod nepotřebuju. Důvodů je málo a kde vzít jistotu, že až nějaký bude, budou zároveň finance a příležitost pro to, abych se mohl odměnit?
koukám, že jsem toho zas napsal víc, než je zdrávo  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Čím si děláš radost když se chceš odměnit? |
|
|
Čím si děláš radost když se chceš odměnit za výkon, obstání v nějaké situaci?  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|