|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út duben 07, 2015 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Baťa1 uživatel

|
Předmět: |
|
|
taky mám brýle, hlavně dyž v dílně něco brósim na brusce nebo dělám na sóstruhu nejakó prskavku co prská špóny a doma taky mám jedny na čtení  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: Oblicejovy fetisismus |
|
|
Adam napsal: | sergej sudoplatov napsal: | ottos napsal: | Libor napsal: | Co to znamena ve tvem pojeti byt fetisista na obliceje Zajima me to  |
mhuhele
no prostě někdo kouká na zadek někdo na předek ( ) a já prostě na obličej... |
No na obličej snad kouká každej, ne? Já hlavně na vlasy. |
Ksicht je až v pořadí, první jsou u mě ruce (z toho, co je volně k vidění). |
Samozřejmě že jsme mysleli to co je volně k vidění. I když jak kdy a jak kde.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | ottos napsal: | Libor napsal: | Co to znamena ve tvem pojeti byt fetisista na obliceje Zajima me to  |
mhuhele
No na obličej snad kouká každej, ne? Já hlavně na vlasy. |
Ksicht je až v pořadí, první jsou u mě ruce (z toho, co je volně k vidění). |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 9:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
ottos napsal: | Libor napsal: | Co to znamena ve tvem pojeti byt fetisista na obliceje Zajima me to  |
mhuhele
No na obličej snad kouká každej, ne? Já hlavně na vlasy. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
Libor napsal: | Co to znamena ve tvem pojeti byt fetisista na obliceje Zajima me to  |
mhuhele
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 5:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Oblicejovy fetisismus |
|
|
ottos napsal: | já sem "fetišista" na obličeje.. no ak dyž jsou brýle vhodným doplňkem, tak proč ne?  |
Co to znamena ve tvem pojeti byt fetisista na obliceje Zajima me to  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 15, 2006 5:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Brýle |
|
|
ottos napsal: | já sem "fetišista" na obličeje.. no ak dyž jsou brýle vhodným doplňkem, tak proč ne?  |
Souhlasim Obrílené kluky mám rád  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 2:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
já sem "fetišista" na obličeje.. no ak dyž jsou brýle vhodným doplňkem, tak proč ne?  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 1:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Mně se líbí, když někoho znám bez brýlí a občas ho uvidím v brýlích. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Brýle jako fetiš |
|
|
Heky napsal: | Libor napsal: |
Zeby dalsi kluk, ktery kdyz jde kolem optiky june do vylohy a slinta z nekterych obrazku (tech panskych)  |
To zas ne. Ty fotografie na mě působí umělým a odpuzujícím dojmem to se radši kouknu na živí exemplář v plné kráse  |
 _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
|
|
Libor napsal: |
Zeby dalsi kluk, ktery kdyz jde kolem optiky june do vylohy a slinta z nekterych obrazku (tech panskych)  |
To zas ne. Ty fotografie na mě působí umělým a odpuzujícím dojmem to se radši kouknu na živí exemplář v plné kráse  _________________ Je zbytecne umirat kdyz mame pro co zit, ale taky je zbytecne zit kdyz nemame pro co zemrit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Heky napsal: | Libor napsal: |
Pěkné brýle na pěkném klukovi  |
Brýle s kovovými obroučkami na klukovi s užším obličejem a černými vlasy - nádhera  |
Zeby dalsi kluk, ktery kdyz jde kolem optiky june do vylohy a slinta z nekterych obrazku (tech panskych)  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
|
|
Libor napsal: |
Pěkné brýle na pěkném klukovi  |
Brýle s kovovými obroučkami na klukovi s užším obličejem a černými vlasy - nádhera  _________________ Je zbytecne umirat kdyz mame pro co zit, ale taky je zbytecne zit kdyz nemame pro co zemrit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Libor napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Libor napsal: | Moc se mě líbí kluci s brýlemi Lze to řadit mezi fetišismus. Jsou k mání nějaké pěkné galerie sladkých gay brýlounků Má někdo z vás podobnou slabost? Sám jsme nosil brýle od 12 |
To nemám, ale můžu ti poslat svoji.  |
Hmm  |
Nemusíš se červenat, dělám si srandu. Ale to kritérium, tedy ty brýle, to opravdu splňuji.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Libor napsal: | Moc se mě líbí kluci s brýlemi Lze to řadit mezi fetišismus. Jsou k mání nějaké pěkné galerie sladkých gay brýlounků Má někdo z vás podobnou slabost? Sám jsme nosil brýle od 12 |
To nemám, ale můžu ti poslat svoji.  |
Hmm  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Libor napsal: | Moc se mě líbí kluci s brýlemi Lze to řadit mezi fetišismus. Jsou k mání nějaké pěkné galerie sladkých gay brýlounků Má někdo z vás podobnou slabost? Sám jsme nosil brýle od 12 |
To nemám, ale můžu ti poslat svoji.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Heky napsal: | Libor napsal: | Moc se mě líbí kluci s brýlemi Lze to řadit mezi fetišismus. Jsou k mání nějaké pěkné galerie sladkých gay brýlounků Má někdo z vás podobnou slabost? Sám jsme nosil brýle od 12 |
Záleží na kom ty brýle jsou, ale řekl bych že většinou dokáží velmi krásně ozdobit obličej a dotat trochu nádech intelektuálnosti  |
Pěkné brýle na pěkném klukovi  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
|
|
Libor napsal: | Moc se mě líbí kluci s brýlemi Lze to řadit mezi fetišismus. Jsou k mání nějaké pěkné galerie sladkých gay brýlounků Má někdo z vás podobnou slabost? Sám jsme nosil brýle od 12 |
Záleží na kom ty brýle jsou, ale řekl bych že většinou dokáží velmi krásně ozdobit obličej a dotat trochu nádech intelektuálnosti  _________________ Je zbytecne umirat kdyz mame pro co zit, ale taky je zbytecne zit kdyz nemame pro co zemrit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 7:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Brýle jako fetiš |
|
|
Moc se mě líbí kluci s brýlemi Lze to řadit mezi fetišismus. Jsou k mání nějaké pěkné galerie sladkých gay brýlounků Má někdo z vás podobnou slabost? Sám jsme nosil brýle od 12 _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|