|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 10:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Pokud bude zrovna dlaždičkovat koupelnu, tak se z té maximy dá asi dočasně slevit.  |
Teď už jsem úplně mimo...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Měkkýho? Kluk nemá mít NIC měkkýho.  |
NĚCO snad přece jenom...  |
No to bych řek že záleží spíš na konkrétní situaci  |
Pokud bude zrovna dlaždičkovat koupelnu, tak se z té maximy dá asi dočasně slevit.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 8:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Měkkýho? Kluk nemá mít NIC měkkýho.  |
NĚCO snad přece jenom...  |
No to bych řek že záleží spíš na konkrétní situaci  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 1:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Měkkýho? Kluk nemá mít NIC měkkýho.  |
NĚCO snad přece jenom...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 09, 2006 9:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Nejhorší je kost a kůže. U náctiletých je to i normální, ale v pozdějších věku to jsou fakt mentální anorektici a bulimici. Když ještě k tomu bydlej v soláriu, tak se jich i bojím  |
Mně kostlivci vadit nemůžou, to bych byl sám proti sobě.
Měkkýho? Kluk nemá mít NIC měkkýho.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 08, 2006 5:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Adam napsal: | Taky radši do měkkýho  |
Fakt? Toho je u mě dost  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 10:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nejhorší je kost a kůže. U náctiletých je to i normální, ale v pozdějších věku to jsou fakt mentální anorektici a bulimici. Když ještě k tomu bydlej v soláriu, tak se jich i bojím  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 10:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Taky radši do měkkýho  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | bright napsal: | Co šílíš? Správní chlapi mají kolem 25.  |
Mmm, mě se nejvíc líbí tak 20-21  |
Proti gustu žádný dišputát. Samozřejmě není BMI 20 jako 20 a 25 jako 25. Já raději s trochou bůčku, ne moc prorostlýho, tak akorát  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright napsal: | Co šílíš? Správní chlapi mají kolem 25.  |
Mmm, mě se nejvíc líbí tak 20-21  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
bright napsal: | fanfán napsal: | bright napsal: | fanfán napsal: | Jo a BMI mám 23. |
Optimální. |
No já nevím. Už tak jsem na horní hranici optima a jestli naberu ještě nějakou svalovou hmotu, tak se dostanu na 24 - 25, což bude vyhodnoceno jako špatné, přestože jsem na tom nikdy nebyl líp.  |
Co šílíš? Správní chlapi mají kolem 25.  |
No já nevím, a po pravdě, tyto věci jsem nikdy nesledoval, ale podle níže uvedeného odkazu už vážím o několik kilo více, než bych měl a nějaký (zaznamenatelnější) nárůst už mě dostává téměř mimo normu...
I když samozřejmě moc dobře, že podobné škatulkování podle nějakých triviálních paušálních ukazatelů je třeba brát se značnou rezervou. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fanfán napsal: | bright napsal: | fanfán napsal: | Jo a BMI mám 23. |
Optimální. |
No já nevím. Už tak jsem na horní hranici optima a jestli naberu ještě nějakou svalovou hmotu, tak se dostanu na 24 - 25, což bude vyhodnoceno jako špatné, přestože jsem na tom nikdy nebyl líp.  |
Co šílíš? Správní chlapi mají kolem 25.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 9:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
bright napsal: | fanfán napsal: | Jo a BMI mám 23. |
Optimální. |
No já nevím. Už tak jsem na horní hranici optima a jestli naberu ještě nějakou svalovou hmotu, tak se dostanu na 24 - 25, což bude vyhodnoceno jako špatné, přestože jsem na tom nikdy nebyl líp.  _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 9:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Jo a BMI mám 23. |
Optimální. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 7:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | Já jídávám i čtvrtkila čokolády denně a efekt to moc nemá. Když jsem jeden měsíc jed každej den deset deka špeku, tak se mi povedlo přibrat asi 300g, ale po tom měsíci mi bylo tak blbě, že jsem toho nechal.  |
Poblil bych se po obojím. 250g čokolády jsem pohromadě viděl jenom v čokoládovnách a ze špeku se mi dělá zlen jen ho vidim. Zobu jenm zrní a zeleninu a ryby a stejně je to prd platný. Štítná žláza je svinstvo... Víte, co mám dneska k obědu? Pohankovou sekanou Mňam. |
Se zrním opatrně, to jde pěkně na váhu.
Matka tady pojídala na štítnou žlázu melasu (no fuj!). :-&
Pohanka patří do polštáře jako vycpávka, ne na talíř. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 11:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | Já jídávám i čtvrtkila čokolády denně a efekt to moc nemá. Když jsem jeden měsíc jed každej den deset deka špeku, tak se mi povedlo přibrat asi 300g, ale po tom měsíci mi bylo tak blbě, že jsem toho nechal.  |
Poblil bych se po obojím. 250g čokolády jsem pohromadě viděl jenom v čokoládovnách a ze špeku se mi dělá zlen jen ho vidim. Zobu jenm zrní a zeleninu a ryby a stejně je to prd platný. Štítná žláza je svinstvo... Víte, co mám dneska k obědu? Pohankovou sekanou Mňam. |
Já bych se poblil zas po nějaké pohance, nebo co že to konzumuješ. Já měl dneska pěkně tučný vepřový, bramborový knedle a špenát, to se aspoň dá nazvat potrava. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 11:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
No špek taky nemusím, ale někdy mám problém, abych snědl pouze 250 g čokolády. Proto si kupuju ty relativně hnusný, kterých nemám takovou "spotřebu".
Nejraději mám libové maso, sladké a řídím se poučkou ze života, že zelenina škodí zdraví.
Jo a BMI mám 23. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 10:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Já jídávám i čtvrtkila čokolády denně a efekt to moc nemá. Když jsem jeden měsíc jed každej den deset deka špeku, tak se mi povedlo přibrat asi 300g, ale po tom měsíci mi bylo tak blbě, že jsem toho nechal.  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 3:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Stonerock napsal: | sergej sudoplatov napsal: | TXB napsal: | ... že si každý den po obědě dávám medovník (klasický zákusky jako větrníky, věnečky, likérový řezy atp. na mě skoro neměly vliv). |
Tak tohle kdybych udělal tak bych byl za chvíli jak pučmeloun. |
Tak nějak... Kdykoliv mam období, kdy se začnu trochu víc ládovat sladkym, tak to hned vidim na váze... Nechci se vidět po Vánocích a po zkouškovym...  |
Já jídávám i čtvrtkila čokolády denně a efekt to moc nemá. Když jsem jeden měsíc jed každej den deset deka špeku, tak se mi povedlo přibrat asi 300g, ale po tom měsíci mi bylo tak blbě, že jsem toho nechal.  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 1:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Zajímavá diskuze. Jen počkejte, až se jídlo stane vaším jedinným denodenním potěšením  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | TXB napsal: | ... že si každý den po obědě dávám medovník (klasický zákusky jako větrníky, věnečky, likérový řezy atp. na mě skoro neměly vliv). |
Tak tohle kdybych udělal tak bych byl za chvíli jak pučmeloun. |
Tak nějak... Kdykoliv mam období, kdy se začnu trochu víc ládovat sladkym, tak to hned vidim na váze... Nechci se vidět po Vánocích a po zkouškovym...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 7:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
TXB napsal: | Manuel de Falla napsal: | Nemá tady někdo náhodou třeba opačný problém? Já se přes 17 bodů BMI nikdy nedostal. Ani když jsem zkoušel cvičit, sice jsem po čase uzvednul víc, ale že by někde něco přibylo, to ne.  |
Jo. Znám. Není to tak dlouho, co jsem měl 17,4 a ať jsem dělal, co jsem dělal, tak i když jsem jedl sebevíc, nedostal jsem se přes 18. Teď jsem na 19ti, na což jsem se dostal díky tomu, že si každý den po obědě dávám medovník (klasický zákusky jako větrníky, věnečky, likérový řezy atp. na mě skoro neměly vliv). Je to ta nejchutnější dieta, jakou jsem kdy zkusil, má to i pozitivní výsledky, jen to trochu leze do peněz  |
Tak tohle kdybych udělal tak bych byl za chvíli jak pučmeloun. Ale jak jsem zjistil na stránkách http://www.sweb.cz/tomas.kulda/hmotnost.htm tak mám právě optimální hmotnost vzhledem k výšce (BMI mám 23), poněvadž když jsem tam napsal výšku 175 cm, tak mi v kolonce optimální hmotnost vyskočilo automaticky 69 kg, což je právě moje váha.
Možná si asi ani neuvědomuju, kolik kalorií přijmu jen pitím. Ráno pěkně slazený čaj, k pití jen samé ochucené matonky, docela dost piju pivo. Asi by to chtělo neslazený čaj, neochucenou minerálku a pivo jen občas. A s tím jídlem je to to samé, jenže já mám pocit, že co je nekalorické, to je nedobré. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Nemá tady někdo náhodou třeba opačný problém? Já se přes 17 bodů BMI nikdy nedostal. Ani když jsem zkoušel cvičit, sice jsem po čase uzvednul víc, ale že by někde něco přibylo, to ne.  |
Jo. Znám. Není to tak dlouho, co jsem měl 17,4 a ať jsem dělal, co jsem dělal, tak i když jsem jedl sebevíc, nedostal jsem se přes 18. Teď jsem na 19ti, na což jsem se dostal díky tomu, že si každý den po obědě dávám medovník (klasický zákusky jako větrníky, věnečky, likérový řezy atp. na mě skoro neměly vliv). Je to ta nejchutnější dieta, jakou jsem kdy zkusil, má to i pozitivní výsledky, jen to trochu leze do peněz  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 2:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Díky, čistý proteiny v prášku jsem opravdu ještě nekonzumoval.
21? No to je opravdu akorát, to mě bude stát ještě mnoho úsilí. |
nooo ja jsem se ho nedrzel, od doby co ma mati novyho pritele, diky kterymu je docela plna lednice skoro furt, tak jsem se dost spravil  _________________
|
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 2:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Díky, čistý proteiny v prášku jsem opravdu ještě nekonzumoval.
21? No to je opravdu akorát, to mě bude stát ještě mnoho úsilí. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 2:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 5:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Nemá tady někdo náhodou třeba opačný problém? Já se přes 17 bodů BMI nikdy nedostal. Ani když jsem zkoušel cvičit, sice jsem po čase uzvednul víc, ale že by někde něco přibylo, to ne.  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 05, 2006 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Pravidelný režim, tj. každý den vstávat a chodit spát ve stejnou hodinu, výjimky - zejm. z počátku - jen velmi zřídka. |
To se snadno řekne, ale hůř udělá... Jediný období, kdy tohle více méně zvládam, jsou - možná kupodivu - prázdniny. Tehdy si totiž můžu čas organizovat podle sebe. Ale během roku, kdy mam ve škole naprosto nepravidelnej rozvrh to nepřipadá v úvahu - někdy začínam brzo ráno, jindy až odpoledne a naopak tak tvrdnu až do večera, kromě toho často neni vůbec příležitost si dát něco rozumnýho k jídlu... A ještě když je člověk od přírody hodně spavej, tak se to manko, který nasbírá v dny, kdy musí stávat brzo, snaží různě dohánět... |
|
|
|
|
 |
ne listopad 05, 2006 6:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: DIETY A HUBNUTÍ |
|
|
fanfán napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | A tam to přišlo: každá značka číslovaná jinak. |
Já nevim, mně přijde, že u kalhot to číslování docela odpovídá i napříč značkama... Teda.. U džínů, nic jinýho nenosim... Btw., ještěže někoho napadlo oddělovat šířku a dýlku... |
Právě, že docela. To, co někde je 34, je jinde 36. |
Tohle se podle mě musí tolerovat... Nedá se počítat s tim, že člověk bude mít vždycky to samý číslo - nezávisí to jen na prostejch rozměrech, ale i na střihu - každej jsme jinak "rostlej"... |
|
|
|
|
 |
ne listopad 05, 2006 6:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
Předmět: Re: DIETY A HUBNUTÍ |
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | A tam to přišlo: každá značka číslovaná jinak. |
Já nevim, mně přijde, že u kalhot to číslování docela odpovídá i napříč značkama... Teda.. U džínů, nic jinýho nenosim... Btw., ještěže někoho napadlo oddělovat šířku a dýlku... |
Právě, že docela. To, co někde je 34, je jinde 36. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|