|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 1:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: |
|
|
Ale pánové, já jsem rád, že jsem se tohohle zbavil nadobro maturitou - vraťme se k depilaci. A hádkám o to, kde se kluci ne/maj holit ...  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 12:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Zrada je pouze u mužských, ne? Tácy, kecy... U ženských (např. skici) se píše měkké i (skica bez skici) podle vzoru Máňa (bez Máni, nilkoli bez Máňy jako bez ženy). |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | A sakra. Tak jak je to správně?  |
Sorry, vyjádřil jsem se špatně - "zrada" je i některejch mužskejch (řek' bych, že asi u všech životnejch). Naproti tomu u slov, který končí na měkkou souhlásku a skloňujou se podle vzoru "hrad", se ten ypsilon na konci fakt píše - "tácy", "puncy" apod. _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 6:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Klidně se přiznám, že jsem do písemky hrdě napsal, že od Fráňy Šrámka se mi nejvíc líbil Splav (to, že jsem ho nečetl, je snad jasný). |
Ale jo, tyhle chyby se nechaj' pochopit... Ve škole do člověka ty vzory tak dlouho hustí, až jim nakonec úplně podlehne... (A propos, takhle blbě to funguje jen v ženskym rodě, v mužskym má navrch vzor...) |
A sakra. Tak jak je to správně?  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 6:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Klidně se přiznám, že jsem do písemky hrdě napsal, že od Fráňy Šrámka se mi nejvíc líbil Splav (to, že jsem ho nečetl, je snad jasný). |
Ale jo, tyhle chyby se nechaj' pochopit... Ve škole do člověka ty vzory tak dlouho hustí, až jim nakonec úplně podlehne... (A propos, takhle blbě to funguje jen v ženskym rodě, v mužskym má navrch vzor...) _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 6:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: |
Za tohle tě úči zrovna moc nepochválí... Je to smutný, ale v ženskym rodě má přednost měkkost souhlásek před vzorem... |
Klidně se přiznám, že jsem do písemky hrdě napsal, že od Fráňy Šrámka se mi nejvíc líbil Splav (to, že jsem ho nečetl, je snad jasný). |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Za tohle tě úči zrovna moc nepochválí... Je to smutný, ale v ženskym rodě má přednost měkkost souhlásek před vzorem... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 3:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Jj, někdy se člověk holt chca nechca (účy rozumějte: chtě nechtě ) musí zpotit, protože jinak to nejde. |
Nevím jak vy, ale já se potím jen na dlaních, případně v pouštích a na stepích všude. A úplně nejvíc na koncertech, když hraju. Tak se ten pot neodpaří a dělá se kolem mě loužička. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 2:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jj, někdy se člověk holt chca nechca (účy rozumějte: chtě nechtě ) musí zpotit, protože jinak to nejde. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 2:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
fanfán napsal: | V ochlupenív v podpaží se umí dost nepříjemným způsobem držet pot, se kterým si ani dobrá kosmetka neporadila a který následně vytváří mokré "kolečko" na oblečení. (Vy)holením se dá tento problém zvládat. |
Nevím, na mě to pořád působí, jakoby se ten pot neměl kam ztratit. Leda by ti tekl kamsi po těle a to je humus. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 22, 2006 11:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
V ochlupenív v podpaží se umí dost nepříjemným způsobem držet pot, se kterým si ani dobrá kosmetka neporadila a který následně vytváří mokré "kolečko" na oblečení. (Vy)holením se dá tento problém zvládat. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 9:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | No, když se na to podívam z hlediska statistiky, tak souhlasim s tim, že tyhle dvě náhodný veličiny sice budou pozitivně korelovaný, ale osobně bych řek', že ta korelace zase tak silná nebude...  |
Jestli mi tím dáváš za pravdu, tak souhlasím  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
No, když se na to podívam z hlediska statistiky, tak souhlasim s tim, že tyhle dvě náhodný veličiny sice budou pozitivně korelovaný, ale osobně bych řek', že ta korelace zase tak silná nebude...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 8:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, to se asi neshodneme. Myslim, že lidi, kteý si daji tu práci, aby si vyholili (i) podpaží se těžko vykašlou na ostatní věci, který sou in taky poměrně krátkou dobu, tj. třeba na to, aby se postarali o všechny své odéry. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | No jako já si třeba podpaží taky neholim, ale jak bright narážel na ty filmy, tak bych řekl, že když se obecnému lidu, který žije ve špíně a smradu (jak sem se přesvědčil při jízdě tramvají minulej týden), naservíruje ne/násilnou formou, třeba ve filmech a tak, že je jako dobrý se o sebe "nějak" starat, tak se třeba začnou aspoň koupat víc než jednou tejdně v neděli po zprávách. |
Obávám se, že to spolu fakt nijak nesouvisí. Kluci, zvlášť het, se sice vyholí, protože jim tak velí móda a oni chtějí být in, ale rozhodně to neznamená, že by jim v důsledku toho začal vlastní odér smrdět tak, že by se kvůli tomu začali častěji mýt. Vyholování je čistě estetická záležitost a ta je vnímána každým člověkem jinak.
Napadá mě historický příklad Ludvíka XIV., který svého času diktoval světovou módu, ale děsně smrděl, protože se nemyl a měl nějaký ústní defekt, a snažil se to marně přehlušit parfémy. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No jako já si třeba podpaží taky neholim, ale jak bright narážel na ty filmy, tak bych řekl, že když se obecnému lidu, který žije ve špíně a smradu (jak sem se přesvědčil při jízdě tramvají minulej týden), naservíruje ne/násilnou formou, třeba ve filmech a tak, že je jako dobrý se o sebe "nějak" starat, tak se třeba začnou aspoň koupat víc než jednou tejdně v neděli po zprávách. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 7:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
A je to tu zas
Chlap nemusí nutně smrdět a všechny ty podbné nechutnosti okolo, ale nechápu, proč by se musel nota bene holit v podpaží? A kdekoliv jinde vlastně taky (dávám pouze k úvaze, "někde" se to dá pochopit). Argument, že to zlepšuje hygienu naprosto nechápu? Jak bright nastínil: hygienu ČEHO? |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 5:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Přímou sice ne, ale tahle móda narušuje celkem úspěšně představu, že CHLAP ( ) má smrdět koňma, potem, cigárama, zapářkou, a pravděpodobně kozím sýrem. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 5:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
IMHO, vyholené podpaží nemá na umytí nohou, středních partií, podpaží a zubů zhola žádný přímý vliv.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 20, 2006 5:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To je sice možný, ale stejně si myslim, že neuškodí když bude mít póvl za vzor hygienu, byť přehnanou. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Zpátky k původnímu tématu... |
|
|
Nevím, jestli si toho všimnul ještě někdo další, ale v amerických filmech a tv pořadech z poslední doby nemá žádný chlap, het nebo gay, vyholené podpaží. Že by konečně odcházela ta děsná móda, která se zpožděním zrovna panuje v Česku, že i ten nejposlednější het musí být pod pažema vyholený, i kdyby byl sebechlupatější na zbytku těla? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne prosinec 03, 2006 2:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | Mark napsal: | Ano měl jsem ho, taky ho denně na ty moje jemné vlasy používám. Nějaký problém? Připadá to někomu zženštilé? Tak v tom případě dostane přes držku a bude klid. |
Jenom je to vtipný. |
No to není ani vtipný, na jemný vlasy se prostě gel použít nedá, to potom člověk vypadá, jakože má tři poslední vlasy. Lak je optimum. Nejlépe a nejpraktičtěji v balení "do kabelky".  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 7:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | Mark napsal: | Tak co holky, už jste si vyškrábaly oči? |
Asi do toho nakonec nejdu, nechci si zlomit nehty, právě jsem si je přelakoval. |
Amatére. Dneka jsem si nechal nalepit umělý. Růžový, lesklý a s kytičkovanou nálepkou! |
Tohle je moc hezkej příklad toho, co všechno se nechá vyčíst mezi řádkama: Na první pohled si autor tohohle příspěvku dělá srandu (teda aspoň doufam... ), na druhej pohled je ale zřejmý, že toho o nalepovacich nehtech ví docela dost - já jsem o tom, že existujou nálepky na nehty, neměl doposud ani ponětí...  |
Jen počkej, zající!  |
Čekám...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 7:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | Mark napsal: | Tak co holky, už jste si vyškrábaly oči? |
Asi do toho nakonec nejdu, nechci si zlomit nehty, právě jsem si je přelakoval. |
Amatére. Dneka jsem si nechal nalepit umělý. Růžový, lesklý a s kytičkovanou nálepkou! |
Tohle je moc hezkej příklad toho, co všechno se nechá vyčíst mezi řádkama: Na první pohled si autor tohohle příspěvku dělá srandu (teda aspoň doufam... ), na druhej pohled je ale zřejmý, že toho o nalepovacich nehtech ví docela dost - já jsem o tom, že existujou nálepky na nehty, neměl doposud ani ponětí...  |
Jen počkej, zající!  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | Mark napsal: | Tak co holky, už jste si vyškrábaly oči? |
Tohle je moc hezkej příklad toho, co všechno se nechá vyčíst mezi řádkama: Na první pohled si autor tohohle příspěvku dělá srandu (teda aspoň doufam... ), na druhej pohled je ale zřejmý, že toho o nalepovacich nehtech ví docela dost - já jsem o tom, že existujou nálepky na nehty, neměl doposud ani ponětí...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 4:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Mark napsal: | Tak co holky, už jste si vyškrábaly oči? |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 4:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Mark napsal: | Tak co holky, už jste si vyškrábaly oči? |
|
|
|
|
 |
út listopad 28, 2006 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Tak co holky, už jste si vyškrábaly oči? |
|
|
|
|
 |
po listopad 27, 2006 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Petruška,obočí... aneb su bez spojeného obočí,jak homose |
|
|
Nikom napsal: | Adam napsal: | Tak si nevěř. Už si na tebe chystám notičky - sejdeš bídnou smrtí úderem Grand Fantasie de bravour sur La Clochette de Paganini. |
Dneska strachy neusnu...  |
To se nedivim. taky mě ta skladba děsí i ve spaní. |
|
|
|
|
 |
po listopad 27, 2006 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Re: Petruška,obočí... aneb su bez spojeného obočí,jak homose |
|
|
Adam napsal: | Tak si nevěř. Už si na tebe chystám notičky - sejdeš bídnou smrtí úderem Grand Fantasie de bravour sur La Clochette de Paganini. |
Dneska strachy neusnu...  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|