|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út listopad 28, 2006 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Vykupujou ŽELEZO! Ne jeho imitace. |
|
|
|
|
 |
út listopad 28, 2006 8:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
zdenda napsal: | Vyčistil jsem dnes křížový kloub z 1202 a to co se objevli na jeho čepech nebyla ani ta nejhorší noční můra. A vysypaly se mi jehly z ložisek, takže zítra si nesu do práce puzzle.  |
Dneska vykupujou železo docela za dost, nechceš se od těch problémů osvobodit?  |
|
|
|
|
 |
út listopad 28, 2006 8:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Nikom napsal: | Dnešní den je naprostý propadák...
Měl jsem naplánováno spoustu věcí - ráno velmi zajímavé cvičení z chirurgie, potom jsem se chtěl podívat do práce a vydělat nějaký prašule, pak jsem chtěl na přednášku o zahraničních stážích a na večer jsem měl naplánovanou schůzku s jedním zajímavým člověkem, kterého jsem už hodně dlouho neviděl...
No a vůbec nic z toho se nestalo protože: JSEM DOSTAL NĚJAKOU ZASR. STŘEVNÍ CHŘIPKU - od rána trpím (mimochodem jsem rozbil zrcádko, doufám, že to s tou smůlou neplatí...). Jsem zahrabanej na pokoji (teda pokud nejsem na oné mísnosti ) a ležím na posteli jak lemra. |
To tě lituju, to je fakt hnus. |
|
|
|
|
 |
út listopad 28, 2006 8:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Dnešní den je naprostý propadák...
Měl jsem naplánováno spoustu věcí - ráno velmi zajímavé cvičení z chirurgie, potom jsem se chtěl podívat do práce a vydělat nějaký prašule, pak jsem chtěl na přednášku o zahraničních stážích a na večer jsem měl naplánovanou schůzku s jedním zajímavým člověkem, kterého jsem už hodně dlouho neviděl...
No a vůbec nic z toho se nestalo protože: JSEM DOSTAL NĚJAKOU ZASR. STŘEVNÍ CHŘIPKU - od rána trpím (mimochodem jsem rozbil zrcádko, doufám, že to s tou smůlou neplatí...). Jsem zahrabanej na pokoji (teda pokud nejsem na oné mísnosti ) a ležím na posteli jak lemra. |
|
|
|
|
 |
út listopad 28, 2006 12:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
zdenda napsal: | Vyčistil jsem dnes křížový kloub z 1202 a to co se objevli na jeho čepech nebyla ani ta nejhorší noční můra. A vysypaly se mi jehly z ložisek, takže zítra si nesu do práce puzzle.  |
Hm, já si o víkendu udělal test šikovnosti v podobě dolití oleje do převodofky našeho Formana. Po prostudování příručky jsem zjistil že je třeba odpojit a vymontovat náhon rychloměru, což vzhledem k množství hadic a kabelů vedených nad převodovkou bylo nesnadné a matice byly tak zaolejované že ani na ně nešel klíč, co na nich bylo sedimentů. Navíc se mi celá ta koncovka náhonu rozpadla v ruce a díly spadly pod auto. Dolití taky nebylo snadný, poněvadž se tam nedalo dostat s flaškou k trychtýři a tak sem to lil z výšky. Dobrá čtvrtina skončila na silnici  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po listopad 27, 2006 11:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Vyčistil jsem dnes křížový kloub z 1202 a to co se objevli na jeho čepech nebyla ani ta nejhorší noční můra. A vysypaly se mi jehly z ložisek, takže zítra si nesu do práce puzzle.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
so listopad 25, 2006 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Můj bratr aneb. jiní gayové k němu nesmí, než já jako bratr |
|
|
Dnes mi můj bratr řek.
Hodnotil mne na profilu nějakej teplouš.
Díval sem se a on tam byl gay.
Já sem uplně vysupěl vzteky.
Na myho brášku a gay.
Grrrrrrrrrrrrrrr.
Ovšem pak jsem si vzpomněl, že o tom klukovi, který se tam zrovna právě usmíval jaksi vím.
Ale jinak.
Žádnýmu gayovi bych nedovolil, aby jenom byť sáhl nebo pohladil myho bráchu.
To prostě j strašná představa. hrůza.
Myslím samozřejmě kromě sebe. jako dítě jsem se s ním koupal.
Bylo mi 7.
Teď je z něj nádhernej 15letej kluk.
Sice je trochu potvůrka, ale je s ním děsná legrace a je nesmírně oblíbenej.
když nebyl na ICQ, neustále mne jeho známí prosili, ať mu dám vědět atd.
Hlavně holky. A má i docela sympaticky kamarády.
Já jsem tolerantní člověk, ale nesmí mi nikdo šahat na myho bráchu, pokud to není holka, o kterou má zájem a od které to chce.
Takže asi tak. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
so listopad 25, 2006 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
BOŽE! Přistihl jsem se, že fascinovaně zírám na prsa moderátorky Cleveru. Pominu fakt, že jsem z tohoto pořadu viděl více než znělku... Asi toho chlapa už fakt potřebuju.  |
|
|
|
|
 |
st listopad 22, 2006 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tak si to dneska štráduju po sídlišti Stodůlky a už zdálky vidím ve vedlejší ulici hranaté obrysy bílé karosérie. I po třech pivech spolehlivě identifikuju dnes již vzácný automobil Renault 8. Přepadá mě vztek že s sebou nemám foťák a ten se vzápětí ještě vystupňuje, když zjistím, že jde o nejstarší sérii s motorem 956 cm3, kterých je dneska jak šafránu. Fakt sem měl chuť do něčeho kopnout (nemyslím tím do toho skvostu, samozřejmě).  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út listopad 21, 2006 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Cislo |
|
|
fanfán napsal: | Libor napsal: | fanfán napsal: | Libor napsal: | fanfán napsal: | Libor napsal: | Oslovovat kluky za strizliva jepotiz.Me by tovsaknesloani za opila.Toseme popar kapkach alkoholu plete jazyk. |
Proboha, snad vás pár drinků nevykolejí.
A jak oslovit kluky na ulici. Úplně snadné to není, ale zkusil bych začít úsměvem a později pod nějakou záminkou mu dát své telefoní číslo a čekat, co z toho bude. Zdůrazňuji, že i u rozdávání čísel po gay kavárnách je úspěšnost poměrně nízká. |
Dávat cislo jen tak cizim lidem, ty nemas strach? |
Z čeho? |
Že se dostanou tvé údaje k lidem o, kterých nic nevíš. Já sám nedávám své číslo lidem, které neznám. Ani nedávám bez svolení číslo na někoho dalšího.Mě přijde jako hodně důležité, aby tvé číslo neměl kdekdo. ZAžil jsme různá vydírání a hovory psychopatů. |
Tak s tím zkušennosti opravdu nemám. Psychopat si na mne doposud nezasedl, ale s tím vydíráním? Jak jsi to myslel? |
Clovek, kteremu jsi dal treba cislo po jedn eschuzce. Bombarduje te telefony ve dne v noci a tvrdi jak te miluje a nemuze bez teb ezt. Pritom to bylo nezavazne setkan. A takove to stihani pak clvoek aodradi od dalsiho kontaktu. Dalsi je, ze si nepreji, aby me cislo si predavali ruzni lide bez meho souhlasu. Jen tak. Jak se to v nekterych teplych kruzich dela. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út listopad 21, 2006 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Tak dnes mi nějaká p... drze vyfoukla místenku čsad z roku 1992. Kdyby tam byla jedna, neřeknu, ale když byly 2 a jednu jsem nechal pro dalšího zájemce a ta svině si počká těsně na konec aukce a pak sebere, to už je drzost nejvyššího kalibru. Tady je jedna z mála věcí co mne dokáží nehorázně nas... _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
út listopad 21, 2006 5:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Libor napsal: | fanfán napsal: | Libor napsal: | fanfán napsal: | Libor napsal: | Oslovovat kluky za strizliva jepotiz.Me by tovsaknesloani za opila.Toseme popar kapkach alkoholu plete jazyk. |
A jak oslovit kluky na ulici. Úplně snadné to není, ale zkusil bych začít úsměvem a později pod nějakou záminkou mu dát své telefoní číslo a čekat, co z toho bude. Zdůrazňuji, že i u rozdávání čísel po gay kavárnách je úspěšnost poměrně nízká. |
Z čeho? |
Že se dostanou tvé údaje k lidem o, kterých nic nevíš. Já sám nedávám své číslo lidem, které neznám. Ani nedávám bez svolení číslo na někoho dalšího.Mě přijde jako hodně důležité, aby tvé číslo neměl kdekdo. ZAžil jsme různá vydírání a hovory psychopatů. |
Tak s tím zkušennosti opravdu nemám. Psychopat si na mne doposud nezasedl, ale s tím vydíráním? Jak jsi to myslel? _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
po listopad 20, 2006 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Co mě neudělalo radost |
|
|
Kamarád, snad kamarád. Přemlouval mě o své pravdě. Přitom každý máme tu svou paraelní. myslel jsem, že jsme mu jasně řekl, že chci slyšet o něm. A povídat o sobě. Ale ne konfrontovat. Fakt měto mrzí. Že se nám nedaří si respektovat vzájemné životní cesty a necítit se ohroženi. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po listopad 20, 2006 8:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Zas....1202, deb... auto snbad neexistu, kterej ..... ho vymýšlel, a kterej.... si to může vůbec koupit, primitivní, ale i z..... složitý., pokud mi tu bude někdo oponovat, nechť se dostaví, dostane nářadí a může si jít vyžít.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
po listopad 20, 2006 2:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Libor napsal: | fanfán napsal: | Libor napsal: | Oslovovat kluky za strizliva jepotiz.Me by tovsaknesloani za opila.Toseme popar kapkach alkoholu plete jazyk. |
Z čeho? |
Že se dostanou tvé údaje k lidem o, kterých nic nevíš. Já sám nedávám své číslo lidem, které neznám. Ani nedávám bez svolení číslo na někoho dalšího.Mě přijde jako hodně důležité, aby tvé číslo neměl kdekdo. ZAžil jsme různá vydírání a hovory psychopatů. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 12:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Libor napsal: | fanfán napsal: | Libor napsal: | Oslovovat kluky za strizliva jepotiz.Me by tovsaknesloani za opila.Toseme popar kapkach alkoholu plete jazyk. |
Z čeho? _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 10:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Libore jak tak koukam jazyk se ti plete i za střízliva  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 17, 2006 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Cislo |
|
|
fanfán napsal: | Libor napsal: | Oslovovat kluky za strizliva jepotiz.Me by tovsaknesloani za opila.Toseme popar kapkach alkoholu plete jazyk. |
Dávat cislo jen tak cizim lidem, ty nemas strach? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
Předmět: Re: Sance |
|
|
Libor napsal: | Oslovovat kluky za strizliva jepotiz.Me by tovsaknesloani za opila.Toseme popar kapkach alkoholu plete jazyk. |
A jak oslovit kluky na ulici. Úplně snadné to není, ale zkusil bych začít úsměvem a později pod nějakou záminkou mu dát své telefoní číslo a čekat, co z toho bude. Zdůrazňuji, že i u rozdávání čísel po gay kavárnách je úspěšnost poměrně nízká. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
po listopad 13, 2006 12:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Libor napsal: | Takhle to byva. Vis, ale bud rad. Zaujal ho opily tancici Nokin. Kdovi jaky to je clovek. A jestli bys jej zajimal i takovy jaky jsi doopravdy. |
Anebo to může bejt docela jinak... Vzhledem k tomu, že sám měl pravděpodobně taky něco vypito, tak se Nokina odvážil oslovit, na což by si třeba za střízliva netroufnul... Mluvim tak trochu z vlastní zkušenosti... Dneska v noci (teda... spíš k ránu... ) jsem se vracel v lehce povznesený náladě domů nočnim autobusem, kterej byl - ostatně jako každej pátek - solidně nazděnej... A hned vedle mě stál ON... Popravdě, typ, o kterym bych neřek', že by mě moh' někdy zaujmout... A ono přece... Vůbec ne malej, ale dost takovej křekhej, jemný rysy, modrý oči, brejle a nejnápadnější znak - hustý zvlněný totálně zrzavý vlasy... S někym se bavil a hrozně hezky se smál... Zrzky nějak moc nemusim, reps. myslel jsem si, že nemusim, a ono zatim... Úžasnej mazlík... Hodně vážně jsem si pohrával s myšlenkou, že ho oslovim, přestože za střízliva by mě to ani nenapadlo... Bylo tam ale děsně lidí, a než moje lehce znavená mysl stačila posoudit situaci, tak jsem byl doma... Jo, jsem srab... Docela mě to štve, takže se to do tohohle tématu docela hodí...  |
Oslovovat kluky za strizliva jepotiz.Me by tovsaknesloani za opila.Toseme popar kapkach alkoholu plete jazyk.Anemamani pomysleni si prohlizet nejake kluky. Verim,vsak ze se ti libil. Vis,vim ze jsem kdysi kdyz jsem jeste pil udelal pod vlivem alkoholu spoustu hlouposti. Mam tak trochu radost,ze tu nejsem jediny kdoma potize oslovovat kluky A kolem mam nekolik moc lakavych _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po listopad 13, 2006 12:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Stonerock napsal: | Libor napsal: | Takhle to byva. Vis, ale bud rad. Zaujal ho opily tancici Nokin. Kdovi jaky to je clovek. A jestli bys jej zajimal i takovy jaky jsi doopravdy. |
Anebo to může bejt docela jinak... Vzhledem k tomu, že sám měl pravděpodobně taky něco vypito, tak se Nokina odvážil oslovit, na což by si třeba za střízliva netroufnul... |
Tvoje vysvětlení se mi Stonerocku líbí víc než Liborovo Čím to asi bude  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 12, 2006 1:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Libor napsal: | Takhle to byva. Vis, ale bud rad. Zaujal ho opily tancici Nokin. Kdovi jaky to je clovek. A jestli bys jej zajimal i takovy jaky jsi doopravdy. |
Anebo to může bejt docela jinak... Vzhledem k tomu, že sám měl pravděpodobně taky něco vypito, tak se Nokina odvážil oslovit, na což by si třeba za střízliva netroufnul... Mluvim tak trochu z vlastní zkušenosti... Dneska v noci (teda... spíš k ránu... ) jsem se vracel v lehce povznesený náladě domů nočnim autobusem, kterej byl - ostatně jako každej pátek - solidně nazděnej... A hned vedle mě stál ON... Popravdě, typ, o kterym bych neřek', že by mě moh' někdy zaujmout... A ono přece... Vůbec ne malej, ale dost takovej křekhej, jemný rysy, modrý oči, brejle a nejnápadnější znak - hustý zvlněný totálně zrzavý vlasy... S někym se bavil a hrozně hezky se smál... Zrzky nějak moc nemusim, reps. myslel jsem si, že nemusim, a ono zatim... Úžasnej mazlík... Hodně vážně jsem si pohrával s myšlenkou, že ho oslovim, přestože za střízliva by mě to ani nenapadlo... Bylo tam ale děsně lidí, a než moje lehce znavená mysl stačila posoudit situaci, tak jsem byl doma... Jo, jsem srab... Docela mě to štve, takže se to do tohohle tématu docela hodí...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 12, 2006 12:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
nokin napsal: | Taky pravda, ale mohl jsem si dát i nealko. Což mě v tu chvíli nenapadlo  |
Budiž to důkazem toho, že to z tvý strany nebyla jen výmluva, ale že už jsi fakt musel mít solidně vypito...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 12, 2006 12:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Nikom napsal: | nokin napsal: | Na diskotéce mě pozval moc pěkný kluk na drink , ale já ho odmítl
Bylo to ve čtyři ráno a já se vymluvil, že musím jít spát a mám hodně vypito (což byla pravda).
Poprvé se mi stalo, že by mě kluk oslovil. Úplně mě to zaskočilo a rozhodilo, takže mě ani nenapadlo vzít si na něj číslo...
Pořádně mě to štve, protože na něj pořád myslím. |
No hele kdyby jsi se přemluvil a ten drink si dal, mohlo to dopadnout hůř... Myslím, že poblitej by ses mu moc nelíbil;) |
Taky pravda, ale mohl jsem si dát i nealko. Což mě v tu chvíli nenapadlo  |
|
|
|
|
 |
so listopad 11, 2006 11:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
[/quote]Zaujal ho opilitancici Nokin.[/quote]
Libore, prskám smíchy Doufám, že nemáš pravdu.... |
|
|
|
|
 |
so listopad 11, 2006 2:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
nokin napsal: | Na diskotéce mě pozval moc pěkný kluk na drink , ale já ho odmítl
Bylo to ve čtyři ráno a já se vymluvil, že musím jít spát a mám hodně vypito (což byla pravda).
Poprvé se mi stalo, že by mě kluk oslovil. Úplně mě to zaskočilo a rozhodilo, takže mě ani nenapadlo vzít si na něj číslo...
No hele kdyby jsi se přemluvil a ten drink si dal, mohlo to dopadnout hůř... Myslím, že poblitej by ses mu moc nelíbil;) |
|
|
|
|
 |
so listopad 11, 2006 2:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Sance |
|
|
nokin napsal: | Na diskotéce mě pozval moc pěkný kluk na drink , ale já ho odmítl
Takhle to byva. Vis, ale bud rad. Zaujal ho opilitancici Nokin. Kdovi jaky to ej clovek. A jestli bys jej zajimal i takovy jaky jsi doopravdy. Jiste to mrzi. To jo. Ale neboj, urcite to melo svuj smysl. I ja umim takhle zazdivat sve sance  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá listopad 10, 2006 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Na diskotéce mě pozval moc pěkný kluk na drink , ale já ho odmítl
|
|
|
|
 |
út listopad 07, 2006 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | Bush je tak neuvěřitelně blbej, že to snad ani neni možný! |
Co bys chtěl? Je to přece z boží vůle prezident...  |
Nechtěl jsi napsat z božího nedopatření? |
Ani ne... Btw., v tom je nějakej rozdíl?  |
|
|
|
|
 |
út listopad 07, 2006 8:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Bush je tak neuvěřitelně blbej, že to snad ani neni možný! |
Co bys chtěl? Je to přece z boží vůle prezident...  |
Nechtěl jsi napsat z božího nedopatření? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|