|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st leden 17, 2007 4:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
Předmět: Re: Adam |
|
|
Nikom napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Manuel de Falla napsal: | (Adame, jestli chceš zůstat v bezpečí, tak se ke mně neotáčej nikdy zády! ) |
To ke mně a Ottosovi taky ne  |
neboj ke mně můžeš...  |
Říkám si, zda-li by nebylo lepší v profilu namísto nepodstatých kolonek typu zájmy zavést jednu, v buzním světě nesmírně důležitou - pozice. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 1:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Manuel de Falla napsal: | (Adame, jestli chceš zůstat v bezpečí, tak se ke mně neotáčej nikdy zády! ) |
To ke mně a Ottosovi taky ne  |
neboj ke mně můžeš...  |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 12:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | (Adame, jestli chceš zůstat v bezpečí, tak se ke mně neotáčej nikdy zády! ) |
To ke mně a Ottosovi taky ne  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út leden 16, 2007 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Manuel de Falla napsal: | V rámci nemravností to asi bylo možné maximum.  |
Ty vole, až tak, jo? Jsem polichocen. na jednu stranu mě děsí a na druhou mě v nejlepším slov smyslu fascinuje tvoje perverze. Nechceš mi napsat soukromou a podat detailní hlášení? Btw. co Rachmaninov? |
|
|
|
|
 |
út leden 16, 2007 10:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
V rámci nemravností to asi bylo možné maximum.  |
|
|
|
|
 |
út leden 16, 2007 6:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Na mozek leze GK. Dneska se mi zdálo něco o Adamovi, moc si to nepamatuju, já mívám tak minimálně tři sny za noc, ale počestný to rozhodně nebylo. (Adame, jestli chceš zůstat v bezpečí, tak se ke mně neotáčej nikdy zády! ) |
To tedy musel bejt horror... Hitchcock hadr.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 16, 2007 4:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Na mozek leze GK. Dneska se mi zdálo něco o Adamovi, moc si to nepamatuju, já mívám tak minimálně tři sny za noc, ale počestný to rozhodně nebylo. (Adame, jestli chceš zůstat v bezpečí, tak se ke mně neotáčej nikdy zády! ) |
Hele, teď je nějaký zlý období. Mně se zdají buď noční můry a peptidech a transmaninaci, nebo samý prasárničky. Dneska to bylo o bisexuálním spolužákovi, který mě chtěl svést (i v reálu), a tak jsme hledali ve škole místo, kde bychom mohli tentonoc. Nenašli jsme ho, a proto jsem musel ráno do školy neuspokojen a ten pocit nechtěl zmizet...  |
|
|
|
|
 |
út leden 16, 2007 3:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: Adam |
|
|
Na mozek leze GK. Dneska se mi zdálo něco o Adamovi, moc si to nepamatuju, já mívám tak minimálně tři sny za noc, ale počestný to rozhodně nebylo. (Adame, jestli chceš zůstat v bezpečí, tak se ke mně neotáčej nikdy zády! ) |
|
|
|
|
 |
po leden 15, 2007 12:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: otava |
|
|
Jedna moje spolužačka se rozešla se svým přítelem... Oba jsou úplně v pohodě - říkají, že spolu mají teďka výborný vztah. Jenom já to nějak strašně blbě nesu... docela to mnou otřáslo, což nechápu. Dokonce se mi dneska zdálo, že Káťa Méďu otrávila... její otec je chemik a v tom snu mu něco štípla z laboratoře... vážně mi to všechno už nějak leze na mozek... |
|
|
|
|
 |
po leden 15, 2007 12:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Tak dneska se mi zdálo o nějakým nákupním centru. Jediná zajímavost je ta, že jsem tam potkal Stonerocka.  |
Ten Pedro je nějakej snově populární...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne leden 14, 2007 12:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | TXB napsal: | A co s tou zmrzlinou dělal?  |
Není zmrzlina jako zmrzlina. Jestli byla v kyblíku, tak to asi nemělo ten samý efekt jako něco v kornoutu nebo cuc na klacku. |
Zajímavá katarze se nekonala. jen jsem s ním mluvil, když stál ve frontě. Byla to taková ta normální kopečková v kornoutu. Vlastně ani nevím, jestli jsem tam ještě byl, když se dostal na řadu ... |
|
|
|
|
 |
ne leden 14, 2007 12:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
TXB napsal: | A co s tou zmrzlinou dělal?  |
Není zmrzlina jako zmrzlina. Jestli byla v kyblíku, tak to asi nemělo ten samý efekt jako něco v kornoutu nebo cuc na klacku. |
|
|
|
|
 |
ne leden 14, 2007 12:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
A co s tou zmrzlinou dělal?  |
|
|
|
|
 |
so leden 13, 2007 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Nikom napsal: | Manuel de Falla napsal: | Tak dneska se mi zdálo o nějakým nákupním centru. Jediná zajímavost je ta, že jsem tam potkal Stonerocka.  |
a co kupoval? |
Zmrzlinu.  |
|
|
|
|
 |
so leden 13, 2007 11:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
zdenda napsal: | Libor, holt máš smůlu, musel bych si ho pamatovat,. což už jaksi nee. |
Tak přijde jiný a hezčí a nezapomenutelny _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so leden 13, 2007 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Libor, holt máš smůlu, musel bych si ho pamatovat,. což už jaksi nee. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
so leden 13, 2007 4:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Tak dneska se mi zdálo o nějakým nákupním centru. Jediná zajímavost je ta, že jsem tam potkal Stonerocka.  |
a co kupoval? |
|
|
|
|
 |
so leden 13, 2007 2:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Tak dneska se mi zdálo o nějakým nákupním centru. Jediná zajímavost je ta, že jsem tam potkal Stonerocka.  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Zajímací sen |
|
|
zdenda napsal: | Jo, jak jsem vyklépaval blatník, jelikož je trochu pobouchnutý. Ale aspoň to má přínos, vím jak na to:lol:
pak jeden, no ehm  |
Pokud je tak ten nas obzvlast jaksi no zajima _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 11:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Jo, jak jsem vyklépaval blatník, jelikož je trochu pobouchnutý. Ale aspoň to má přínos, vím jak na to:lol:
pak jeden, no ehm  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 10:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Sny |
|
|
Libor napsal: | Nějaké zajímavé sny v tuto dobu? |
Jenom prasárny.... Ale zajímavé. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 12:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Sny |
|
|
Nějaké zajímavé sny v tuto dobu? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so listopad 25, 2006 8:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Adam napsal: | Dneska to bylo obzvlášť podivné...
Zdálo se mi, jak se účastním Mezipater, které dosáhly mamutích rozměrů a konají se na kdesi v hlubokých lesích Sibiři. Promítají se filmy, hrajou teplé kapely a hraje se gay divadlo. A právě na jednom takovém divadelním představení do sebe nějaká mladá herečka soukala nadroměrný vibrátor, natrhla se a vykrvácela. Když se to dostalo do médií, vrhli se na nás všudypřítomní bigotní katolíci a náckové a začalo se to všechno prát. Prezident Klaus poslal na hm armádu, protože pobuřují "slušné lidi" a vojáci nás gaye na místě postříleli. |
 |
Asi tak nějak....  |
|
|
|
|
 |
so listopad 25, 2006 6:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Adam napsal: | Dneska to bylo obzvlášť podivné...
Zdálo se mi, jak se účastním Mezipater, které dosáhly mamutích rozměrů a konají se na kdesi v hlubokých lesích Sibiři. Promítají se filmy, hrajou teplé kapely a hraje se gay divadlo. A právě na jednom takovém divadelním představení do sebe nějaká mladá herečka soukala nadroměrný vibrátor, natrhla se a vykrvácela. Když se to dostalo do médií, vrhli se na nás všudypřítomní bigotní katolíci a náckové a začalo se to všechno prát. Prezident Klaus poslal na hm armádu, protože pobuřují "slušné lidi" a vojáci nás gaye na místě postříleli. |
 |
|
|
|
|
 |
so listopad 25, 2006 2:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Cherchez la femme  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 24, 2006 4:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Adam napsal: | Dneska to bylo obzvlášť podivné...
Ohh, velmi nepříjemný sen  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá listopad 24, 2006 9:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Dneska to bylo obzvlášť podivné...
|
|
|
|
 |
po září 25, 2006 12:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Adam napsal: | murex napsal: | Adam napsal: | murex napsal: | Adam napsal: | Zdálo se mi, že mě honí velká zubní protéza |
Nespletl si se v pádě?  |
Nerad bych se mýlil, ale nespletl. Chybovati je lidské, ale tohle je snad správně ...... Fakt tam chybu nevidim. |
no... zjavne si nepochopil moju narážku... |
Asi ne, ale dovedu si představit, kam tím honěním míříš. ale zase bych potřeboval malou nápovědu
Tak nic, už jsem se chytil. Postoupím někomu ke zvážení  |
Já ti Adame napovím. Honit se může koho, co (4. pád) ale i komu, čemu (3. pád).  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 11:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
murex napsal: | Adam napsal: | murex napsal: | Adam napsal: | Zdálo se mi, že mě honí velká zubní protéza |
Nerad bych se mýlil, ale nespletl. Chybovati je lidské, ale tohle je snad správně ...... Fakt tam chybu nevidim. |
Asi ne, ale dovedu si představit, kam tím honěním míříš. ale zase bych potřeboval malou nápovědu
Tak nic, už jsem se chytil. Postoupím někomu ke zvážení  |
|
|
|
|
 |
ne září 24, 2006 11:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | murex napsal: | Adam napsal: | Zdálo se mi, že mě honí velká zubní protéza |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|