|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá listopad 24, 2006 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: výběr místa |
|
|
No nejradši bych také někam do východních Čech. Bude to spravedlvé vůči pražákům i brňákům (prostě někde přibližně stejně daleko od obou měst) a navíc je to krásný kraj, z kterého já však znám hlavně jeho severní část (tedy okres Náchod). Dobrý nápad by byl to Nové Město nad Metují, to je po Praze a Krumlovu snad nejhezčí město co jsem u nás kdy viděl. I když já mám stejně nejradši Broumov (no jó, táhne mě to k rodinným kořenům, ale hlavně nostalgické vzpomínky na dětství). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 24, 2006 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: jen tak něco |
|
|
valbo napsal: | Já sem byl teď na té Zderazi, bylo to hezké, takovej nenáročnej hotýlek... případně vybráno z hotely.cz |
Už to vidim, jak nás tam vítají duhovou vlajkou a k té příležitosti vytištěnými poštovními známkami. Takže pánové, kdo se m,nou bude v hotýlku na pokoji? A co tam budeme dělat?  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 24, 2006 5:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
Předmět: |
|
|
bodyia napsal: | jenom vytopit celej objekt je hodně pracný |
no když se nas sjede hodně tak to vytopíme vlastní silou, ne???  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 24, 2006 5:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
bodyia napsal: | , resp. částečně nemožný (a vyžadující skautskou zručnost, kterou v této skupině postrádám . |
no dovol - já sem starej skaut a zálesák...  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 24, 2006 1:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
|
|
 |
pá listopad 24, 2006 12:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Adam napsal: | Vzhledem k tomu, že neutěšenost podmínek na konci roku se netýká jenom Martinic, dávám ke zvážení třeba jenom celodenní slezinu někde mezi svátky, protože pak se zase až do léta nenajde příležitost se sejít. Aby se hradecká klika necítila odstrčeně, nemuselo by to být ani nutně v Praze. Výhrady Moraváků a nedejbože Brňáků k centralizaci neberu  |
No ale pak by muselo být zajištěné nějaké ubytování. Těžko bysme se z nějaké Lhoty dostávali do Prahy, Brna či Hradce někdy večer. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 23, 2006 11:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Vzhledem k tomu, že neutěšenost podmínek na konci roku se netýká jenom Martinic, dávám ke zvážení třeba jenom celodenní slezinu někde mezi svátky, protože pak se zase až do léta nenajde příležitost se sejít. Aby se hradecká klika necítila odstrčeně, nemuselo by to být ani nutně v Praze. Výhrady Moraváků a nedejbože Brňáků k centralizaci neberu  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 23, 2006 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Hmm, ad Silvestr - bylo by to určitě fajn, ale bohužel nevím kde. Martinice jsou sice volný, ale tam je to v zimě fakt dost neutěšený, jenom vytopit celej objekt je hodně pracný, resp. částečně nemožný (a vyžadující skautskou zručnost, kterou v této skupině postrádám .
V letě, na jaře na kola nebo jenom tak, proč ne, ale v tuto dobu si tam opravdu cokoliv pořádat netroufám.
Kdybyste někdo měli nějakej vhodnější objekt, tak by to bylo super. Komerční pronájem zřejmě nepřipadá v úvahu, viz zájem o jinak vynikající Třešť před nedávnem. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 23, 2006 8:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
Předmět: Re: SILVESTR 2006 |
|
|
waweer napsal: | Rad bych se taky zucastnil, ale tipuju, ze mne moji hetero pratele nikam nepustej  |
Bože... to jsou dnes lidi... Snaž se z každé situace něco vytěžit ne? Vezmeš je pěkně s sebou... opijeme je a užijeme si...
Doufám, že se z toho nějak vykroutíš.. nutit tě nebudeme Ale myslím, že naše akce bude lepší...  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 23, 2006 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
Předmět: SILVESTR 2006 |
|
|
Rad bych se taky zucastnil, ale tipuju, ze mne moji hetero pratele nikam nepustej  _________________
|
|
|
|
|
 |
čt listopad 23, 2006 2:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: hm |
|
|
Aha. zájem.
Třeba nejlepší srazy pro mne , se dá říct, že byly spíše ty komornější... středně velké srazy - ani velké typu Martinice, ani ty malé pouze ve 3.
Ale ty v těch 6.Jak jsem mohl porovnávat.
Zas paradox.
Hradeckej sraz u mne na 1.místě. Ten byl fakt super. Nebo malý Pražský sraz teď. 17.11.
Taky fajn.
ale Silvestr nevím, já zatím nic nemám. hm.
pokud budou návrhy, tak bych pouvažoval. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 23, 2006 7:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Jo zájem by určitě byl  |
|
|
|
|
 |
st listopad 22, 2006 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Tož to se dohodněme ale nějak včas, abych mezitím už nezařídil jiný program, což je dost pravděpodobné. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st listopad 22, 2006 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
A víš, že zájem by i byl? Nemusí to bejt ani na víkend, ani na Silvestra, ani v nutně Praze, ale kdyby se to všechno nějak sešlo a pokecalo a popilo, tož špatné by to nebylo! |
|
|
|
|
 |
st listopad 22, 2006 6:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
alca admin

|
|
|
Adam napsal: | Na tohle jsem osobně moc malej pán, na zasedání ústředního výboru se budeš muset zeptat Velkého Bosse. | saman jsi jenom ty a libor, takze nevim, kdo jiny je boss:) jinak jsme o tom doma zatim nemluvili, takze udelame poradu. zatim napiste, mate-li vubec zajem. |
|
|
|
|
 |
st listopad 22, 2006 2:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Na tohle jsem osobně moc malej pán, na zasedání ústředního výboru se budeš muset zeptat Velkého Bosse. |
|
|
|
|
 |
st listopad 22, 2006 2:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
Předmět: SILVESTR 2006 |
|
|
vážení kolegové a kamarádi...
mikuláš už téměř klepe na dveře a obchodní řetězce již dávno zahájily boje o naši pozornost. Tato skutečnost naznačuje, že se již závratně blíží poslední noc tohoto roku...
chtěl bych se vás tedy optat, zda se bude konat v létě avizovaný generální celorepublikový sjezd členů Gay Komunity???
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|