|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Co mne upoutá na klukovi |
Jsou to vlasy |
|
3% |
[ 2 ] |
Jsou to oči a pohled, jaký z nich vyzařuje |
|
25% |
[ 14 ] |
Je to obličej |
|
30% |
[ 17 ] |
Je to postava |
|
3% |
[ 2 ] |
Je to oblečení |
|
1% |
[ 1 ] |
Je to jeho intimní oblast, pokud jsme na nuda pláži, nebo ve sprše... |
|
0% |
[ 0 ] |
Nevím. |
|
5% |
[ 3 ] |
Je to vše. (nebo téměř vše zde uvedené) |
|
30% |
[ 17 ] |
|
Celkem hlasů : 56 |
 |
čt prosinec 28, 2006 11:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Adam: Nelámej nad sebou hůl, já si na tobě něco najdu.  |
Přání otce mylšenky, budeš mít co dělat.  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 28, 2006 4:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright: To mi přeci jen příliš lichotíš ...
Adam: Nelámej nad sebou hůl, já si na tobě něco najdu.  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 27, 2006 6:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | A co říkáte na takové ty androgynní typy. Myslím jen lehce androgynní - úzký obličej, trochu plnější rty, větší oči nebo delší řasy ... Já pro ně mám asi slabost.  |
Nemám ani jedno  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 27, 2006 3:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | A co říkáte na takové ty androgynní typy. Myslím jen lehce androgynní - úzký obličej, trochu plnější rty, větší oči nebo delší řasy ... Já pro ně mám asi slabost.  |
Hm, nepopisuješ takhle náhodou sám sebe, co?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 27, 2006 10:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | (Už to mám - za každou Liborovu hlášku o bohu a Adamovu o klavíru budu reagovat nějakým postem o svém oblíbenci.)  |
Ideální cesta, jak si ho zhnusit. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 27, 2006 2:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Až tak? Mně vždycky přišel ještě dost "klukovskej", ale to je asi opravdu hodně individuální, já taky nejsem zrovna drsňák a la libovolný inspektor z libovolné detektivky. Jsem svým oblíbencem posednut dlouhodobě a cele, přidal bych mu tak 5-10 cm na výšku, ale jinak považuju jeho fyziognomii za naprosto dokonalou.
A obzvlášť žeru, když nosí vlasy dozadu tak, jak jsem je míval kdysi já, když jich bylo víc ... http://johnnyweir.ru/foto/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=3249&%20amp;g2_serialNumber=1
Kde tak přibližně vidíš hranici mezi "jemnejma klukovskejma" a "holčičíma" rysama?
(Už to mám - za každou Liborovu hlášku o bohu a Adamovu o klavíru budu reagovat nějakým postem o svém oblíbenci.)  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 27, 2006 1:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Na výrazný oči a dlouhý řasy docela trpim... Ale v kombinaci s klukovskýma rysama - byť třeba jemnýma (Cyrano fakt neni muj idol ). Když si vzpomenu na toho tvýho vysněnýho krasobruslaře, tak to je přesně typ, kterej je z mýho pohledu svojí podobou na půli cesty mezi klukem a holkou, tj. nic moc pro mě... _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 27, 2006 12:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
A co říkáte na takové ty androgynní typy. Myslím jen lehce androgynní - úzký obličej, trochu plnější rty, větší oči nebo delší řasy ... Já pro ně mám asi slabost.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 12, 2006 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Nebo chapadla. Se spoustou přísavek.
... to jste tu mojí hyperbolu pěkně přetvořili.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 12, 2006 4:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Ploutve |
|
|
Heky napsal: | Manuel de Falla napsal: | Obličej je základ.
Kluk s dostatečně sličným obličejem může mít kldně koňský kopyta.  |
A co ploutve?  |
Ploutve tak říkala mamka rukoum když jsem byl jako děcko. Když mě třeba pomáhala nasoukat těsný svetr tak říkala: ukaž i ty svý ploutve
Ploutve tedy asi brát  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 12, 2006 1:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Obličej je základ.
A co ploutve?  _________________ Je zbytecne umirat kdyz mame pro co zit, ale taky je zbytecne zit kdyz nemame pro co zemrit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 12, 2006 12:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Obličej je základ.
klidně 4 kopyta? |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 3:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Obličej je základ.
|
|
|
|
 |
út listopad 21, 2006 1:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
bright napsal: | Pro mě je to v tomhle pořadí: oči (pohled, výraz obličeje) -
Ale nejdůležitější je samozřejmě dobrá povaha (a to i před inteligencí a vším ostatním). |
hezky  _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
út listopad 14, 2006 1:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Pro mě je to v tomhle pořadí: oči (pohled, výraz obličeje) - celková postava (držení těla, poměr ramena-boky) - způsob chůze - pak teprve detaily.
Ale nejdůležitější je samozřejmě dobrá povaha (a to i před inteligencí a vším ostatním). _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út listopad 14, 2006 2:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maryy uživatel

|
|
|
Hlasoval jsem pro oci, to je to hlavni. No a kdyz se k tomu pripoji stihla postava a tmavy (cerny) vlasy, tak je to fantazie  _________________ I love you Ville... |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 12:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
|
|
Hmm, no je dost těžké psát jenom o fyzičnu když podle toho si kluka nevybírám, naopak se mě stává že právě díky "psychické" stránce se mě najednou ten kluk začne líbit i fyzicky... .
Ale když to zde čtu tak vidím že nejsem jediný kdo nedokáže popsat proč se mu některý kluk líbí, proč ho některý kluk přitahuje a jiný ne. To mě trochu uklidňuje protože jsem si už začal pomalu myslet že asi nejsem normální nebo co . Už jsem totiž několikrát dostal otázku jaký typ kluka se mě líbí a když jsem řekl že nevím, že to nedokážu přesně popsat, tak většinou ten co mě dotaz položil to nedokázal pochopit, že prý přece musím vědět... Ale já to fakt nevím, například o dvou klukách řeknu že se mě líbí a přitom to budou dva úplně rozdílné typy. Určitě jako první mě taky zaujme obličej, přičemž ale jestli to bude blonďák, černovlasý, plešatý... to taky není podstatné, je to něco jiného ale popsat to fakt neumím, prostě se mě líbí a nevím proč..  _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Coellon napsal: | the.cracker napsal: | Samozrejme, ze to myslel ironicky  |
No já znám i lidi co tak uvažují, ale je pravda, že nahlas by to neřekli.  |
No, zlí jazykové tvrdí, že takhle uvažují baby.
Ale já tomu ani v nejmenším samozřejmě nevěřím.  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Coellon uživatel

|
|
|
the.cracker napsal: | Samozrejme, ze to myslel ironicky  |
No já znám i lidi co tak uvažují, ale je pravda, že nahlas by to neřekli.  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+

|
|
|
Samozrejme, ze to myslel ironicky  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Coellon uživatel

|
Předmět: Re: Samozřejmě na prvním místě peníze |
|
|
Luchino napsal: | ...což je samozřejmě na klukovi to nejdůležitější. Všechno ostatní se dostaví časem. Proto jsem velmi rád, že schválili RP. Dovedete si představit, že s někým žijete přes 4 roky, a přitom nemáte defacto právní nárok na část jeho majetku. Naštěstí, těd to už máme vyřešené. To mi spadl kámen ze srdce. |
To je myšleno vážně, nebo jsem to jen špatně pochopil? |
|
|
|
|
 |
so září 16, 2006 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Luchino uživatel

Založen: 16.9.2006 Příspěvky: 44 Bydliště: No, zabili tam Václava III.
|
Předmět: Samozřejmě na prvním místě peníze |
|
|
...což je samozřejmě na klukovi to nejdůležitější. Všechno ostatní se dostaví časem. Proto jsem velmi rád, že schválili RP. Dovedete si představit, že s někým žijete přes 4 roky, a přitom nemáte defacto právní nárok na část jeho majetku. Naštěstí, těd to už máme vyřešené. To mi spadl kámen ze srdce. _________________ Po žních k Turkovi. |
|
|
|
|
 |
so září 16, 2006 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+

|
|
|
Je to temer vse. Musi se mi ten kluk libit jako celek. Co me ale zaujme na prvni pohled jsou rozhodne vousy A kdyz je ten kluk jeste pekne obleceny a ma hezke boty, tak je to velke +  |
|
|
|
|
 |
so září 16, 2006 7:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
No u mě je taky hodně důležitý obličej. Potom tělo. To musí být sportovní, ne extrémně vypracované svaly, ale líbí se mi, když je znát, že existují. Jinak barva vlasů, očí, velikost uší atd nehraje roli. Řekl bych, že si mi líbí chlapecké typy, nikoliv chlapské. K tomu když je kluk pěkně oblečený ...  |
|
|
|
|
 |
so září 16, 2006 7:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Čím Vás kluk z fyz. hlediska upoutá? Čím se nám líbí? |
|
|
valbo napsal: | Nechci kopírovat fotky pěkných kluků,
ale právě tam mne zaujalo, jak se každému líbí něco jiného, moc se mi to líbilo.
Prostě typ, na který bych se ani neotočil, se tam někomu jevil jako krásný a naopak.
¨
Podle čeho teda dáváte přednost, když se Vám někdo líbí nebo ne?
Myslím teď podle fyzična.
Prostě takhle se začala znova po několika letech silně probouzet má potlačená homosexualita. takže něco na tom asi bude zřejmě.
Hm. Prostě v něčem je ten kluk jiný, že, než ta žena. V čem se nám tak líbí. |
Pises to moc krasne Valbo. Je to vic nez jen oci, vic nez jen ruce.. Nekdy je to nekolik veci soucasne, jindy jen jedna vec.. Neco jineho me zaujme kdyz je kluk blizko. Oci, ruce.. Neco jineho kdyz je dal, usmev to co vyzaruje..
Kluk je jiny nez zena. Ma v sobe neco tak nadherneho co zadna zena nema. Je to neco co tezko dokatzi popsat. Snad je to opravdu ta vune. Ci neco jineho.. Moc se me libi muzske rty..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so září 16, 2006 7:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Nikom napsal: |
..No možná to bude zní úchylně, ale mě musí kluk vonět.... |
To není úchylný, ale úplně jasný  |
|
|
|
|
 |
so září 16, 2006 6:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
bodyia napsal: | Prvni me upouta oblicej - skladba hran a tvaru, kompatibilita k ocim, jejich hloubka a neprobadatelnost... Teprve pak se divam dal, pricemz se zameruji hlavne na ruce. Ale zaklad je oblicej - kdyz se mi libi, tak "zbytek" nemusi byt tak dokonaly. Naopak to ale neplati, super telo k me ne prijemnemu obliceji neberu. |
hele s těma rukama, už seš druhej, kdo mi to v krátkým čase říkal. Asi si přestanu kousat nehty.
No možná to bude zní úchylně, ale mě musí kluk vonět.. To je pro mě strašně důležité. Pak samořejmě musí mít hezký obličej, musí být štíhlej, milej, je to taky o tom, jak se pohybuje, jak je oblečenej, no je toho moooc |
|
|
|
|
 |
so září 16, 2006 12:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
To by mě taky zajímalo... Asi nikdy nepřestanu sám sebe překvapovat tim, jakej kluk je mě schopnej přitahovat... Už několikrát jsem o tom uvažoval a nikdy jsem na nic nepřišel... Žádný jednotící kritérium, nikde nic... Prostě se mi buď líbí, nebo nelíbí - čert ví proč... |
|
|
|
|
 |
pá září 15, 2006 11:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Prvni me upouta oblicej - skladba hran a tvaru, kompatibilita k ocim, jejich hloubka a neprobadatelnost... Teprve pak se divam dal, pricemz se zameruji hlavne na ruce. Ale zaklad je oblicej - kdyz se mi libi, tak "zbytek" nemusi byt tak dokonaly. Naopak to ale neplati, super telo k me ne prijemnemu obliceji neberu. |
|
|
|
|
 |
pá září 15, 2006 8:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Když opravdu pomineme psychickou stránku (která je pro mě víc důležitá, než fyzická), tak jsou to většinou oči. Když je kluk štíhlý, má pěkné oči a pravidelný obličej... hmm. Svaly/výšku/barvu+délku vlastů atp. nějak neřeším. Ale souhlasím s tím, co tu bylo zmíněno - občas mě zaujme kluk a ani nedokážu říct čím; před pár dny na zastávce jsem z jednoho takového nedokázal spustit oči - vůbec na něm nebylo nic zajímavýho, byl menší, vypadal i o dost mladší než já, nebyl ničím výrazný, měl brýle... ale stačilo, aby stál vedle mě a byl jsem z něj úplně mimo (opravdu netuším proč) |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|