|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út listopad 21, 2006 9:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
Předmět: |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | zdenda napsal: | No, tak Tráboš zvládá dlouhé trasy, zvládá i 100 a 4 takt i 130, ale je takový, no dnes už nevhodný na delší, taková 1202, tam se toho vejde....  |
Já zvládnul v trábošovi trasu Broumov-Praha, tj. 177 km. Ale to mi bylo asi 8 let (řídil strejda). |
Upřímné pochopení .. to musela být cesta  |
|
|
|
|
 |
po listopad 20, 2006 9:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
zdenda napsal: | No, tak Tráboš zvládá dlouhé trasy, zvládá i 100 a 4 takt i 130, ale je takový, no dnes už nevhodný na delší, taková 1202, tam se toho vejde....  |
Já zvládnul v trábošovi trasu Broumov-Praha, tj. 177 km. Ale to mi bylo asi 8 let (řídil strejda). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po listopad 20, 2006 8:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No, tak Tráboš zvládá dlouhé trasy, zvládá i 100 a 4 takt i 130, ale je takový, no dnes už nevhodný na delší, taková 1202, tam se toho vejde....  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po listopad 20, 2006 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Wítek napsal: | fanfán napsal: | Kdyby někdo na schůzku přijel na oslovi, tak by to také bylo "určitě hodně originální", ale i tak by to nebylo ono.
A kdo má dneska funkční Trabant? No, upřímně řečeno, k čemu by dneska někomu byl (funkční) Trabant? |
Mno ten osel je jeste zajimavejsi ... jejda tak tomu bych neodolal  |
Kdyby přijel na oslovi tak to de. Ale hlavně aby nebyl osel on sám. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po listopad 20, 2006 9:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
fanfán napsal: | Kdyby někdo na schůzku přijel na oslovi, tak by to také bylo "určitě hodně originální", ale i tak by to nebylo ono.
A kdo má dneska funkční Trabant? No, upřímně řečeno, k čemu by dneska někomu byl (funkční) Trabant? |
Mno ten osel je jeste zajimavejsi ... jejda tak tomu bych neodolal  |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 11:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Adam napsal: |
na freevideu do sekce bizardnosti  |
Nech toho!! Moje obrazotvornost je při vyšších mírách stresového zatížení nevypočitatelná.  |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Stonerock napsal: | pepcza napsal: | Pánové, nechci vám kazit nadšený dialog, ale asi jste se trošku sekli s vláknem fóra. Nevím jak ostatním, ale mě trabanty nepřijdou nějak moc sexy  |
Tušim, že už jsem tu jednou navrhoval, aby se tyhle diskuze přesunuly do tématu "Fetiš"...  |
No jistý fetiš to možná u mě i je, to nepopírám.  |
Ještě aby... Stejně by ti to nikdo nevěřil...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | pepcza napsal: | Pánové, nechci vám kazit nadšený dialog, ale asi jste se trošku sekli s vláknem fóra. Nevím jak ostatním, ale mě trabanty nepřijdou nějak moc sexy  |
Tušim, že už jsem tu jednou navrhoval, aby se tyhle diskuze přesunuly do tématu "Fetiš"...  |
No jistý fetiš to možná u mě i je, to nepopírám.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 10:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Stonerock napsal: | pepcza napsal: | Pánové, nechci vám kazit nadšený dialog, ale asi jste se trošku sekli s vláknem fóra. Nevím jak ostatním, ale mě trabanty nepřijdou nějak moc sexy  |
Taky možnost...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | pepcza napsal: | Pánové, nechci vám kazit nadšený dialog, ale asi jste se trošku sekli s vláknem fóra. Nevím jak ostatním, ale mě trabanty nepřijdou nějak moc sexy  |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Pánové, nechci vám kazit nadšený dialog, ale asi jste se trošku sekli s vláknem fóra. Nevím jak ostatním, ale mě trabanty nepřijdou nějak moc sexy  |
Tušim, že už jsem tu jednou navrhoval, aby se tyhle diskuze přesunuly do tématu "Fetiš"...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 9:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Trabant a podivné starožitnosti nejsou sexy nikdy. Jako příjezd na rande je to ale roztomilé.
........... že by princové nepřijížděli na bílém koni, ale v trabantu? |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 9:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Jenom podotýkám, že mě se stalo, že kluk přijel v trabantíku na rande a sexy to fakt nebylo ani trochu... spíš když mě pak vezl na koleje jsem se dost bál... |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 6:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | fanfán napsal: | Kdyby někdo na schůzku přijel na oslovi, tak by to také bylo "určitě hodně originální", ale i tak by to nebylo ono.
Funkčních trabantů je v ČR nejméně 20 000 a k čemu by byl? No například na ježdění . Pro popojíždění mezi vesnicemi to bohatě stačí. |
Delší vzdálenosti totiž nezvládá?  |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 1:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Kdyby někdo na schůzku přijel na oslovi, tak by to také bylo "určitě hodně originální", ale i tak by to nebylo ono.
Funkčních trabantů je v ČR nejméně 20 000 a k čemu by byl? No například na ježdění . Pro popojíždění mezi vesnicemi to bohatě stačí. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 12:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Kdyby někdo na schůzku přijel na oslovi, tak by to také bylo "určitě hodně originální", ale i tak by to nebylo ono.
A kdo má dneska funkční Trabant? No, upřímně řečeno, k čemu by dneska někomu byl (funkční) Trabant? _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 10:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
pepcza napsal: | zdenda napsal: | ty nevíš, jak je tráboš sexi? |
Vím to úplně přesně: VŮBEC  |
Jestli můžu tak bych řekl že i když si myslím že trabant není moc sexi tak kdyby pro mě kluk přijel v trabantu tak by to bylo určitě hodně originální, jenže kdo má dneska fční trabant ??? |
|
|
|
|
 |
pá listopad 17, 2006 10:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
zdenda napsal: | ty nevíš, jak je tráboš sexi? |
Vím to úplně přesně: VŮBEC  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 17, 2006 6:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
ty nevíš, jak je tráboš sexi? _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
pá listopad 17, 2006 10:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Pánové, nechci vám kazit nadšený dialog, ale asi jste se trošku sekli s vláknem fóra. Nevím jak ostatním, ale mě trabanty nepřijdou nějak moc sexy  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 10:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
zdenda napsal: | Serdeji, měl sji pravdu, uznávám.
"Tak vypadá střecha Trabantu, když se ještě jako polotovar vloží do lisu. Směs bavlněného odpadu a syntetické pryskyřice nechává vzniknout duroplastu, jehož užitné vlastnosti jsou výjimečně vhodné pro automobilovou výrobu."
http://www.trabant.cz/rs.php?klic=151 |
Vidím že jsi mě předběhl, akorát sem se chystal dát sem tento odkaz
http://www.trabi.cz/trabi.php?sekce=historie&clanek=h_19072004_1
To víš, já měl na gymplu na chemii na fenolické pryskyřice referát a samozřejmě že v mém případě byla půlka referátu o Trabantovi  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 2:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Serdeji, měl sji pravdu, uznávám.
"Tak vypadá střecha Trabantu, když se ještě jako polotovar vloží do lisu. Směs bavlněného odpadu a syntetické pryskyřice nechává vzniknout duroplastu, jehož užitné vlastnosti jsou výjimečně vhodné pro automobilovou výrobu."
http://www.trabant.cz/rs.php?klic=151 _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 1:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | zdenda napsal: | pepcza napsal: | zdenda napsal: | Duroplast, pepczo, duroplast
|
Prašť jako uhoď. Oboje dobře hoří (pokud si správně pamatuju chemii polymerů), smrdí a čoudí, tak co řešímě  |
No já zas nemám zkušenosti v chémii, ale Duroplast je zbytková ruská bavlna s přírodní pryskyřicí, takže vlastně tráboš krom motoro je velice ekológické přibližovadlo |
Tak za prvé ta pryskyřice byla syntetická a za druhé ta bavlna byl odpad z přádelen v Sasku (kde leží i Zwickau, rodné město Trabantů). Navíc skelet karosérie i podvozek byly samozřejmě ocelové. |
Sergei-ukaž to černé na bílém, stojím si za tou přírodní, jiank bavlna není teď už podstatná, ptal jsem se kolegy, co napsal to napsal, ale tu pryskyřici jsem vyzískal už z druhého nezávislého zdroje, tak kde je to oč tu běží? _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
st listopad 15, 2006 10:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
zdenda napsal: | pepcza napsal: | zdenda napsal: | Duroplast, pepczo, duroplast
|
Prašť jako uhoď. Oboje dobře hoří (pokud si správně pamatuju chemii polymerů), smrdí a čoudí, tak co řešímě  |
No já zas nemám zkušenosti v chémii, ale Duroplast je zbytková ruská bavlna s přírodní pryskyřicí, takže vlastně tráboš krom motoro je velice ekológické přibližovadlo |
Tak za prvé ta pryskyřice byla syntetická a za druhé ta bavlna byl odpad z přádelen v Sasku (kde leží i Zwickau, rodné město Trabantů). Navíc skelet karosérie i podvozek byly samozřejmě ocelové. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st listopad 15, 2006 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
zdenda napsal: | pepcza napsal: | zdenda napsal: | Duroplast, pepczo, duroplast
|
Jo, a krom koncepce to bylo moderní vozidlo  _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út listopad 14, 2006 6:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
pepcza napsal: | zdenda napsal: | Duroplast, pepczo, duroplast
|
No já zas nemám zkušenosti v chémii, ale Duroplast je zbytková ruská bavlna s přírodní pryskyřicí, takže vlastně tráboš krom motoro je velice ekológické přibližovadlo _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
út listopad 14, 2006 12:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Mě připadá strašně sexy určitá barva hlasu, teď sem objevil jednu písničku ze 60. let, kde mi ty zpěváci ('teda jako jejich hlasy) připadají strašně sexy
album The Hollies - Greatest Hits, konkrétně Yes, I Will |
Nemůžu posoudit... Představ si, že jsem se dokonce donutil vstát od počítače, dojít do obýváku a prohledat tátovo cédečka, dokonce jsem fakt mezi nima nějakej výběr od The Hollies našel, ale tahle písnička tam neni...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út listopad 14, 2006 12:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
zdenda napsal: | Duroplast, pepczo, duroplast
|
|
|
|
|
 |
po listopad 13, 2006 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
zdenda napsal: | Duroplast, pepczo, duroplast
Jo a Adame, cena starého auta po koupi taktéž stoupá a někdy geometrickou řadou
Jo a údajně starý klavír není jak staré housle, které stářím dostanou na kvalitě... |
Přesně tak, by ses divil kolik dneska může stát pěkně zrenovované auto ze 60. let. A do toho klimpru se ti stejně pustí červotoč.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po listopad 13, 2006 9:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Duroplast, pepczo, duroplast
Jo a Adame, cena starého auta po koupi taktéž stoupá a někdy geometrickou řadou
Jo a údajně starý klavír není jak staré housle, které stářím dostanou na kvalitě... _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|