|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá listopad 24, 2006 8:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
Předmět: |
|
|
Wítek napsal: | Stonerock napsal: | Maku napsal: | 10 km? Bože... jaké hrozné číslo.. mě stačil ten běh resp. útěk v Martinicích před dešťěm  |
Vidím že nejsem sám, komu se tento epochální sportovní výkon vryl hluboko do paměti...  |
Kampak jste tam bezeli paneboze ? | No začalo nám pršet a nikdo na déšť nebyl zrovna oblečen Takže jsme doslova prchali domů Bylo to docela zajímavé... jako na gay festivalu, které můžeme vdat v zahraničí... když se dá celkem početná skupinka homosexuálů do běhu... je to zážitek  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 24, 2006 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Stonerock napsal: | Maku napsal: | 10 km? Bože... jaké hrozné číslo.. mě stačil ten běh resp. útěk v Martinicích před dešťěm  |
Vidím že nejsem sám, komu se tento epochální sportovní výkon vryl hluboko do paměti...  |
Kampak jste tam bezeli paneboze ? |
|
|
|
|
 |
pá listopad 24, 2006 8:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Maku napsal: | 10 km? Bože... jaké hrozné číslo.. mě stačil ten běh resp. útěk v Martinicích před dešťěm  |
Vidím že nejsem sám, komu se tento epochální sportovní výkon vryl hluboko do paměti...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 24, 2006 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
10 km? Bože... jaké hrozné číslo.. mě stačil ten běh resp. útěk v Martinicích před dešťěm  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 24, 2006 5:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
fanfán napsal: | sergej sudoplatov napsal: | fanfán napsal: | Nikom napsal: | Wítek napsal: |
Mě by zajímalo co by jsi říkal po 10 km běhu ... asi by jsi to potřeboval máš moc energie  |
To má být výhružka? pokud jo tak je planá.. nedovedu si představit, čím bys mě mohl k něčemu takovému donutit  |
10 km běhu? Kolena a kyčle budou "nadšené".  |
Co mají pak říkat maratonci se svými 42 kilometry? A myslím že budou velmi zdraví, viz bývalý pan předseda Špidla. |
Že by (bývalí) vrcholoví sportovci byli bez následků se říct nedá.
A že by bývalý pan předseda Špidla... No, raději si politické provokace odpustím.  |
No myslim si ze kazdy kdo zlobi by mel behat 10 km ... pak by byl zdravy ... ze NIKOM ? |
|
|
|
|
 |
út listopad 21, 2006 7:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | fanfán napsal: | Nikom napsal: | Wítek napsal: |
Mě by zajímalo co by jsi říkal po 10 km běhu ... asi by jsi to potřeboval máš moc energie  |
To má být výhružka? pokud jo tak je planá.. nedovedu si představit, čím bys mě mohl k něčemu takovému donutit  |
Co mají pak říkat maratonci se svými 42 kilometry? A myslím že budou velmi zdraví, viz bývalý pan předseda Špidla. |
Že by (bývalí) vrcholoví sportovci byli bez následků se říct nedá.
A že by bývalý pan předseda Špidla... No, raději si politické provokace odpustím.  _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út listopad 21, 2006 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
fanfán napsal: | Nikom napsal: | Wítek napsal: |
Co mají pak říkat maratonci se svými 42 kilometry? A myslím že budou velmi zdraví, viz bývalý pan předseda Špidla. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út listopad 21, 2006 6:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Nikom napsal: | Wítek napsal: |
10 km běhu? Kolena a kyčle budou "nadšené".  _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út listopad 21, 2006 6:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Wítek napsal: |
|
|
|
|
 |
út listopad 21, 2006 9:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Nikom napsal: | Wítek napsal: | Nikom napsal: | nechci poradit, díky;) |
Nikom proc jsi me to sem psal ? Ty by jsi mel zacit cvicit ... a ne me tady schazovat  |
já tě schazuju to jsem opravdu nerad;) |
|
|
|
|
 |
po listopad 20, 2006 7:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Nikom napsal: | nechci poradit, díky;) |
Nikom proc jsi me to sem psal ? Ty by jsi mel zacit cvicit ... a ne me tady schazovat  |
já tě schazuju to jsem opravdu nerad;) |
|
|
|
|
 |
po listopad 20, 2006 11:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
Předmět: Re: Fitness poradna |
|
|
Wítek napsal: | Pokud myslis slovem newbie začátečník |
newbie, ale prece jsi poznal, co to asi znamena
Wítek napsal: | zpočátku stačí 15 minut 2 krát týdně stretching tzn. protahování a zahřívání. Postupně by jsi připojoval i základní cviky až by jsi cvičil hodinu 3 krát týdně. Pokud chceš poraditjak se protahovat zase napiš. |
no uvidime ...
treba si dam do novyho roku predsevzeti, ze zacnu delat neco pro sebe  _________________
|
|
|
|
|
 |
po listopad 20, 2006 9:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
waweer napsal: | Wítek napsal: | Potřebujete někdo poradit ? Už dlouho cvičím a mám zkušenosti tak se s nimi chci podělit  |
tak ja zeptam
kolik casu zabere takovy nenarocny cviceni pro newbie ?  |
Pokud myslis slovem newbie začátečník tak zpočátku stačí 15 minut 2 krát týdně stretching tzn. protahování a zahřívání. Postupně by jsi připojoval i základní cviky až by jsi cvičil hodinu 3 krát týdně. Pokud chceš poraditjak se protahovat zase napiš. |
|
|
|
|
 |
po listopad 20, 2006 9:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Adam napsal: | Jo, jasně! Začni kdekoliv, jsem tabula rasa  |
Tak nevim jestli jsem uz nejaky zaostaly ale pojmy newbie a tabula rasa dostali i me mozkove bunky ... asi musim prestat tak cvicit nebo nevim ... CO TO K SAKRU ZNAMENA ? |
|
|
|
|
 |
po listopad 20, 2006 9:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Nikom napsal: | nechci poradit, díky;) |
|
|
|
|
 |
ne listopad 19, 2006 12:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
Wítek napsal: | Potřebujete někdo poradit ? Už dlouho cvičím a mám zkušenosti tak se s nimi chci podělit  |
tak ja zeptam
kolik casu zabere takovy nenarocny cviceni pro newbie ?  _________________
|
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 9:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
nechci poradit, díky;) |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 5:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jo, jasně! Začni kdekoliv, jsem tabula rasa  |
|
|
|
|
 |
so listopad 18, 2006 10:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Fitness poradna |
|
|
Potřebujete někdo poradit ? Už dlouho cvičím a mám zkušenosti tak se s nimi chci podělit  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|