|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá listopad 10, 2006 4:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: www. vztahy |
|
|
Farrel19 napsal: | livefile napsal: | Ale i snít je krásný, tak proč nemít lásku přez internet:) |
Ano snít je překrásný... já jsem snílek... ale věř mi, že takovéto snění tě bude bavit chilku... pak se začneš trápit tím, že se svou láskou nemůžeš být... a nemáš se koho dotknout a nemá tě, kdo obejmout... |
Jak snadne je snit pres www. Ale realita jeje je jina  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po červenec 31, 2006 4:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
livefile uživatel
|
Předmět: |
|
|
Tak to určitě  |
|
|
|
|
 |
po červenec 31, 2006 2:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Farrel19 uživatel
|
|
|
...
Naposledy upravil Farrel19 dne pá září 13, 2013 8:37 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po červenec 31, 2006 1:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
livefile uživatel
|
|
|
Ale i snít je krásný, tak proč nemít lásku přez internet:) |
|
|
|
|
 |
so červenec 29, 2006 7:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Farrel19 uživatel
|
Předmět: virtuální vztahy |
|
|
...
Naposledy upravil Farrel19 dne pá září 13, 2013 8:37 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út červen 06, 2006 12:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vývoj |
|
|
zdenda napsal: | Teďka akorá kecám s jedním klukem z Phy. Že z toho nic nebude je nám oboum jasné, protože on už nějak nechce vztah a já naopak ano, takže jakékoli dřívější nápady u obou stran(teda pouze v mysli) tak tyto nápady vzaly za své a teď probíráme akorát život, co jemu se podařilo, co mě a tak. takže takový virt. vztah mám |
Nějaký vývoj Zdendo? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá květen 26, 2006 6:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Teďka akorá kecám s jedním klukem z Phy. Že z toho nic nebude je nám oboum jasné, protože on už nějak nechce vztah a já naopak ano, takže jakékoli dřívější nápady u obou stran(teda pouze v mysli) tak tyto nápady vzaly za své a teď probíráme akorát život, co jemu se podařilo, co mě a tak. takže takový virt. vztah mám _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
pá květen 26, 2006 6:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
bodyia napsal: | Tohle se mi jednou přihodilo, byť nešlo o lásku, ale přástelství. Bylo to ještě na diskusním serveru mageo.cz. Začal jsem si psát s uživateli fór, diskuzovali jsme a jeden hradečák byl moc fajn, virtuálně jsme si výborně rozumněli. Paralelně se mi rozpadal vztah, boyfriend se choval divně a až později jsem přišel na to, že mi zahejbá, ke kterémužto člověku se následně odstěhoval. Mezitím probíhala komunikace na mageu, ale už se blížil den prozření, kdy jsme přišli na to, že sympatický hradečák je ten "bastard", se kterým má cosi můj exfriend a já jsem ten "bohdan", o kterým slyšel od něj tolik ošklivejch věcí Po prvním šoku jsme se tomu docela nasmáli a kámoši jsme do dneška. |
Život umí dělat pořádné kotrmelce  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá květen 26, 2006 5:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Tohle se mi jednou přihodilo, byť nešlo o lásku, ale přástelství. Bylo to ještě na diskusním serveru mageo.cz. Začal jsem si psát s uživateli fór, diskuzovali jsme a jeden hradečák byl moc fajn, virtuálně jsme si výborně rozumněli. Paralelně se mi rozpadal vztah, boyfriend se choval divně a až později jsem přišel na to, že mi zahejbá, ke kterémužto člověku se následně odstěhoval. Mezitím probíhala komunikace na mageu, ale už se blížil den prozření, kdy jsme přišli na to, že sympatický hradečák je ten "bastard", se kterým má cosi můj exfriend a já jsem ten "bohdan", o kterým slyšel od něj tolik ošklivejch věcí Po prvním šoku jsme se tomu docela nasmáli a kámoši jsme do dneška. |
|
|
|
|
 |
pá květen 26, 2006 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Virtuální vztahy |
|
|
pamatujete si na tu krásnou pohádku Láska přes internet.myslíš si, že může i mezi gay v ČR nastat něco podobného. Reálně se nemít rád a přes internet si výborně rozumět? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|