|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Měly by mít homosexuální páry právo vychovávat dítě? |
Ne |
|
10% |
[ 11 ] |
Ano, ale jen takové, které pochází z předchozího heterosexuálního vztahu. |
|
3% |
[ 4 ] |
Ano a to i dítě adoptované. |
|
85% |
[ 89 ] |
|
Celkem hlasů : 104 |
 |
út listopad 14, 2006 6:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: |
|
|
efébofilové!!!!  |
|
|
|
|
 |
po listopad 13, 2006 2:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Co je to tu za spolek loverboyů?
Ale musím souhlasit, že člověka až zamrazí (příjemně), že taková věc jako je gay rodičovství je konečně považována za normální. Je vidět, že ty děti ve studiu s tím nemají sebemenší problém a že zpěváka Terence jeho otcové nijak nepoznamenali, protože se chová sebevědomě klukovsky, a naopak se mu asi dost věnují. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po listopad 13, 2006 10:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
nokin napsal: | Zdendo čteš mi moje myšlenky  |
a nejen tobě...  |
|
|
|
|
 |
po listopad 13, 2006 12:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
zdenda napsal: | nokin napsal: | ottos napsal: |
inu holandsko bylo vždy pokrokové... taky se dočkáme - vše chce svůj čas... |
no super! Až mně z toho příjemně zamrazilo  |
Furt si to pouštím dokola, pěkná píseň, no a i interpret ještě tak o 5 let starší a  |
Zdendo čteš mi moje myšlenky  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 12, 2006 1:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
nokin napsal: | ottos napsal: |
Furt si to pouštím dokola, pěkná píseň, no a i interpret ještě tak o 5 let starší a  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
so listopad 11, 2006 1:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
ottos napsal: |
|
|
|
|
 |
čt listopad 09, 2006 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
ottos napsal: |
peknej clip  |
|
|
|
|
 |
st listopad 08, 2006 3:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
"My only regret about being gay is that I repressed it for so long. I surrendered my youth to the people I feared when I could have been out there loving someone. Don't make that mistake yourself. Life's too damn short." - Armistead Maupin
Už žádný čekání na lepší budoucí svět. Nakopat všechny homofoby do zadní části těla (virtuálně samozřejmě -> peace ), aby si uvědomili, jací jsou ubožáci. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st listopad 08, 2006 3:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
|
|
|
|
 |
st listopad 08, 2006 3:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 4:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nemyslím, že by homoparentalita a diskuze na toto téma nějak významně souviselo s volbami. Strana zelených byla vždycky celkem pro a přeci jenom je to kontroverzní téma většina lid je proti (snad 80% ?). Takže by to SZ spíš uškodilo.
Kdybych už měl dítě, což zatím fakt neplánuju - mj. že to nejde a není s kým a ani zodpovědnost na to nemám (možná nikdy mít nebudu) a k tomu jsem sobec - vychovával bych toho caparta tak, jako mě naši. Hodně liberálně a bez předsudků. I díky nim mám tak svobodomyslný pohled na svět. Rozhodně bych ho vedl ke světoběžnictví a samostatnosti. A vůbec by mi nevadilo, že neznám jeho rodiče. Empirismus vpřed! |
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 3:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
No tak asi role bych nedělil, prostě za porušení pravidel následuje trest a je jedno od kterého z nás. No trest, spíš vysvětlení, kde se stala chyba a pokud by to udělalo(dítě) úmyslně, tak potm už žádná domluva, ale trest.Ale nevím, jestli bych na to měl srdce |
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 2:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
|
|
 |
st březen 01, 2006 12:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Dite |
|
|
Chci se zeptat. S tim rodicovstvim. MAs nejakou predstavu jak bys to dite vychovaval. Jestli byste si s partnerem nejak rozdelily role. Ten prisny, ten hodny..Ja fakt nevim. Vis, nejsem si jisty, ze bych dokazal se svym partnerem vychovavat dite podl emych predstav. Jsite zalezi na kvalite partnerstvi a dalsich vecech. Chci se zeptat, homorodicovstvi ok muzeme za urcitych okolnosti pripustit. Jak by si se vyrovnaval s tim, ze nema s tebou nic spolecneho.NEznas jeho sklony. NEvite s partnerem jake ma predky, geny... Je zde z vas nekdo kdo by si byl ochotny a schopny vzit ted hend partnera a poridit si adopci dite?? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st únor 08, 2006 7:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne pá červenec 11, 2008 8:50 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st únor 08, 2006 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
To da.jo: jak můžeš být lev (mimochodem jako já)? Spíš bych tě tipnul na nějaké studené vodní znamení.
To all: Kdybyste mohli s partnerem adoptovat dítě - za předpokladu, že jste spolu a jde to - udělali byste to? Nebo jste někdy uvažovali jaké by to bylo poslat svoje geny dál v podobě vlastního špunta? V tom případě jste taky museli přemýšlet, jakým způsobem byste to dítě počali... |
|
|
|
|
 |
st únor 08, 2006 4:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
Předmět: Re: Da.jo:P |
|
|
Naposledy upravil da.jo dne pá červenec 11, 2008 8:50 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út únor 07, 2006 5:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Azarael uživatel+

|
Předmět: Da.jo:P |
|
|
Je velký rozdíl mezi lhostejností a smířením . Ty si tyhle pojmy zřejmě pleteš a zkováváš se za jedovaté poznámky. Libor má pravdu jsi akorát nevyrovnaný, nafoukaný a sebenenávistný gay a myslíš si, že je to jediná správná cesta. (hele nejsi náhodou štír ) |
|
|
|
|
 |
út únor 07, 2006 4:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
Předmět: Re: Pro da,ja |
|
|
Naposledy upravil da.jo dne pá červenec 11, 2008 8:51 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út únor 07, 2006 3:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Téma |
|
|
Chci se zeptat zda nevysla v Holansku nejaka kniha, ktera by vypravela pribeh gay nebo lesbickeho paru, ktery vychovava pripadne adoptoval dite? Docela by me to azimalo. Rad bch si s nekym takovym zasel rad na kavu nebo na caj a popovidal si. Osobni rozhovor. Myslim si, ze b ynam to vsem dalo opravdu hodne k tomuto tematu. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út únor 07, 2006 3:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Pro da,ja |
|
|
da.jo napsal: | Martin napsal: | skutečně, ty jsi stále ještě mimo sex. |
ale já toho nelituju. O co jsem přišel? Libor si ani nepamatuje s kolika klukama ve svém "promiskuitním období" spal, Martin by to číslo možná dal dohromady jen podle ukradených spoďárů... nikdy se mi nestalo, že by mě můj kluk až do rozchodu bral jako p.del, jak se tu vyjádřil, už si nepamatuju kdo
jo, jsem mimo sex. A co? |
Mám svá temná období. Jsem otevřený. Mám dojem, že tím, že přiznáme své slabé stránky tak, že se do nás da.jo pouštíš. Nevím jak by podle Tebe měl vypadat vyrovnaný člověk. ALe bez zkušeností se k vyrovnanosti a poznání nedostaneš. Je mě smutno z toho, že to co jsme sám prozradil používáš proti mě. Byl jsme kluk, který byl pro doteka ilui citu udělat ckoli. I teď dělám chyby. Věřím, že stáe méně a, že se víc znám. Nelituji toho co jsme v minulosti prožil. Honě mě to pomohlo mohé věci poznat. I to, že nejsem dokonalý kluk. Přesto si myslím, že to nebrání tomu, abych prožil s partnerem plnohodnotný život.
Nevím proč tady na nás házíš špínu. Víš, nečekám, že mě za daná období budeš chválit. ALe asi sám víš, že jsou některé osobní věci, které s eprostě nerozmazávají. To bys mohl vědět. Hodně se to aplikuje při práci ve supině. Je celkem ošklivé jak jsi použil Martinovu slabost k omu, abys vyjádřil svou zlobu. Zlobu vůči sám sobě? Přijdeš mě jako nešťastný kluk. Prosím Tě. To co se tu dozvídáš jsou hodně důvěrné věci. Osobní Pokud nemáš opravdové gay pratele a stavis si obraz gaye z nasich individualnich slabosti tak to se ams ceho bat. Kazdy jsme tu jiny. Kazdy ma sve slabosti, ale tez obrovske srdce a prednosti. Kazdy jine.
Snazim se to nebrat osobne. Je to Tvuj vnitrni odpor, vnitrni boj.. Prosim kdyz uz tak touzis ublizova sobe neublizuj druhym. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po únor 06, 2006 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Azarael uživatel+

|
Předmět: to Da.jo |
|
|
je vidět, že tvoje vyjadřovací jednotka jaksi není kompetentní k vyjadřování standartních nyšlenek, neboť tu celou dobu hlásáš, že by měli být k adopci připuštění pouze homosexuálové vyrovnaní se svou sexualitou a věrní a ustálení gayové, což by samozřejmě znamenalo posudek vod psichiatra. A pak řekneš, že to není pravda a že vlastně současný sistém je v pohodě a nepotřebuje úpravy Tak vo co ti do pr... gou .
to diskuze na téma tvojí sexuality - jsi sebenenávistný gay, tak co do toho kecáš seš vlastně asi jedinej kdo tu s tím že je teplej není vyrovnanej. Sakra mysli trochu, seš funkční organická jednotka používej všechny fce. myslím že ti už tlačí koule na mozek. Když si skočíš za psichologem tak ti určitě řekne, že ta knížka je hovadina tak se tím už konečnš přestaň řídit a neopovrhuj tím co si.
mimochodem to bylo pěkně nečestný vod panice posmívat se těm co měli víc než jednoho partnera Já jich měl taky dost a pamatuju si všechny. |
|
|
|
|
 |
po únor 06, 2006 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: TO da.jo: |
|
|
Milý da.jo, pominu-li to, že být Martinem či Liborem, docela bys mne svým příspěvkem řešícím počet sexuálních partnerů urazil, musel jsem se opět usmát. Ptáš se, o co jsi přišel, a já Ti, milý chlapče, odpovídám, že o velice podstatnou záležitost a to o osobní zkušenost, která by Ti mohla pomoci v hledání sebe sama a kterou tak moc Tvá osoba postrádá. Promiň, že to řeknu tak hrubě, ale fakt by sis měl s někým zašukat, protože jinak se asi dál nedostaneš, pokud však vůbec máš zájem se někam dobrat...
Tak a teď bych si měl ten příspěvek nechat smazat, protože se vůbec netýká tématu... Ostatně není jediný, jak jsem si všiml, a proto znovu opakuji, aby se diskutovalo věcně a k tématu a ostatní věci se řešily v diskusním koutku. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!!
Naposledy upravil llukynek dne út únor 07, 2006 3:44 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po únor 06, 2006 8:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne pá červenec 11, 2008 8:51 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po únor 06, 2006 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne pá červenec 11, 2008 8:46 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po únor 06, 2006 7:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne pá červenec 11, 2008 8:46 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po únor 06, 2006 1:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Voidwalker uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 86 Bydliště: Peklo,Zlínský kraj
|
Předmět: To Martin |
|
|
Sorry, jsem pacifista, mam radši on po tobě kamenem, ty po něm chlebem ( ikdyž je pravda že tady by člověk musel vlastnit prosperující pekárnu), ale asi bych si měl pročíst pořádně starší příspěvky, no nic.  _________________ Lidé jsou jen zvířata |
|
|
|
|
 |
po únor 06, 2006 1:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Azarael uživatel+

|
|
|
Ten anonim jsem byl já včera mi blblo připojení tak jsem se nemohl ani přihlásit.
Pohled by v Da.jově případě asi nepomohl ale nechtěl jsem být sprostej  |
|
|
|
|
 |
po únor 06, 2006 1:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Voidwalker: |
|
|
Mnohem pěknější, než od da.ja, když napsal, a opakovaně, že jsem narcista a povrchni zvrhlík. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 06, 2006 1:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Voidwalker uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 86 Bydliště: Peklo,Zlínský kraj
|
|
|
To od tebe nebilo moc pěkné  _________________ Lidé jsou jen zvířata |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|