|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
|
út prosinec 05, 2006 12:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
Předmět: Re: Svádění v MHD (2) |
|
|
Adam napsal: | fanfán napsal: | Adam napsal: | ty seš mrcha! |
Co je na svádění kluků v metru mrchoidní |
Na svádění nic, ale že nás napínáš! |
Vzhledem k tomu, že se jedná o zde ne příliš zvládnuté téma, tak to probírám podrobněji a na pokračování tak, aby si to každý zapamatoval a poučil se tím, naučil se to také. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 12:43 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
fanfán napsal: | Adam napsal: | ty seš mrcha! |
Co je na svádění kluků v metru mrchoidní |
Na svádění nic, ale že nás napínáš! |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 12:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
Adam napsal: | ty seš mrcha! |
Co je na svádění kluků v metru mrchoidní _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 12:26 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
ty seš mrcha! |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 12:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
Předmět: Svádění v MHD (2) |
|
|
Obsah minulého dílu:
Na protější sedačce v autobuse MHD jsem viděl velmi krásného kluka, se kterým se naše pohledy neustále setkávaly a já si říkal, že to nemůže být jen tak a přemýšlel, jak dál.
Jenomže autobus se blížil na konečnou. Napadnul mě trik s telefoním číslem napsaným na papírku, ale bohužel poždě. Oba jsme (stejně jako většina ostatních cestujících) vystoupili a pokračovali do stanice metra. Šel jsem až za ním. Na schodech on jakoby si zkontroloval, jestli jdu za ním. I na nástupišti jsem stál kousek od něj. Šel jsem se podívat na mapu sítě s nadějí, že on tam přijde také, třeba se jeden druhého zeptáme, jak se dojede na Muzeum a já mu třeba dám ten papírek.
Nestalo se.
Nastoupili jsme do stejného vagónu, seděli kousek od sebe. Naše hra z autobusu pokračovala, snad jen proto, že jsme od sebe byli o něco dál a ne přímo proti sobě se mi nezdála tak intenzivní. Já jsem měl v ruce onen papírek a lehce, nenápadně jsem mu naznačil, že mu ho chci dát.
Říkal jsem si, že další příležitost bude při výstupu. Jenomže kde bude on vystupovat? A má vůbec cenu tím prohlubovat zpoždění, které jsem už stejně měl?
Ale nač vlastně v půli vzdávat mač? Byl jsem připravený vystoupit tam, kde on.
Toto odhodlání se ukázalo jako zbytečné, protože oba jsme vystupovali na přestupní stanici. V davu lidí na nástupišti se jakoby na chvíli zastavil. Tak jsem k němu přistoupil, usmál se, a podal mu papírek s mým telefoním číslem.
No, a jaká si myslíte, že byla jeho reakce, jak to asi dopadlo?
To se dozvíte již brzy. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 11:29 am |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
Předmět: Re: Svádění v MHD |
|
|
fanfán napsal: | Jeden, ještě celkem nový, příběh na téma svádění v prostředcích MHD:
Jel jsem v Praze autobusem MHD. Naproti mne si přisedl mladík ve sportovním oblečení a čepici. S krásnýma očima. Modrýma.
Těma si mě prohlížel a když jsem se mu do nich podíval, neuhnul. Tedy ne hned, ale až za zlomek sekundy. A znova a znova. Přímo oslovit jsem se ho po pouhých čtyřech minutách bál. Zkusil jsem tedy při setkání očí mrknout. Bez reakce. Znova. Bez reakce. Přemýšlel jsem, co dělat, přeci ho nemohu nechat jen tak - navždy! - odejít. Navíc jsem musel neustále myslet na to, jaké má vlasy - zpod čepice mu bylo vidět pár špinavých blond pramínků...
No, a jak si myslíte, že to asi dopadlo? |
Neodvažuju se ani zeptat. Nedýchám napětím. |
|
|
|
|
|
út prosinec 05, 2006 12:11 am |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
Předmět: Svádění v MHD |
|
|
Jeden, ještě celkem nový, příběh na téma svádění v prostředcích MHD:
Jel jsem v Praze autobusem MHD. Naproti mne si přisedl mladík ve sportovním oblečení a čepici. S krásnýma očima. Modrýma.
Těma si mě prohlížel a když jsem se mu do nich podíval, neuhnul. Tedy ne hned, ale až za zlomek sekundy. A znova a znova. Přímo oslovit jsem se ho po pouhých čtyřech minutách bál. Zkusil jsem tedy při setkání očí mrknout. Bez reakce. Znova. Bez reakce. Přemýšlel jsem, co dělat, přeci ho nemohu nechat jen tak - navždy! - odejít. Navíc jsem musel neustále myslet na to, jaké má vlasy - zpod čepice mu bylo vidět pár špinavých blond pramínků...
No, a jak si myslíte, že to asi dopadlo? _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
st listopad 08, 2006 2:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: Re: ______ |
|
|
Dimas napsal: | Libor napsal: | Dimas napsal: | fanfán napsal: | pepcza napsal: | Jak se z toho dá vyrůst?... |
Sebeovládání.
Potom to dokážeš tak, že si ho všímáš, aniž by si toho on a(nebo) okolí všimli. A potom ho i třeba dokážeš sbalit, aniž by si toho okolí všimlo. |
Asi to nejde říct lépe !! Respekt |
Dneska jsem flirtoval an konferenci. S klukem, ktery je z katedry a libi se me. Jako clove me nesedne. Ale kdyz si sedl vedle me a krenil se ja se cely cervenal |
Uff.. to je tak sexy, když kluci červenají |
Me se to libi na druhych Ale kdyz se cervenam ja, neni to uplne ono _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
st listopad 08, 2006 2:14 am |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Adam napsal: | Dimas napsal: | Uff.. to je tak sexy, když kluci červenají |
Kde jste to vzali? Vždycky si připadám jako idiot. |
Je rozdíl mezi červenáním se a zrudnutím jak řepa |
|
|
|
|
|
út listopad 07, 2006 11:45 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Dimas napsal: | Uff.. to je tak sexy, když kluci červenají |
Kde jste to vzali? Vždycky si připadám jako idiot. |
|
|
|
|
|
út listopad 07, 2006 10:48 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Dimas uživatel
|
|
|
Libor napsal: | Dimas napsal: | fanfán napsal: | pepcza napsal: | Jak se z toho dá vyrůst?... |
Sebeovládání.
Potom to dokážeš tak, že si ho všímáš, aniž by si toho on a(nebo) okolí všimli. A potom ho i třeba dokážeš sbalit, aniž by si toho okolí všimlo. |
Dneska jsem flirtoval an konferenci. S klukem, ktery je z katedry a libi se me. Jako clove me nesedne. Ale kdyz si sedl vedle me a krenil se ja se cely cervenal |
Uff.. to je tak sexy, když kluci červenají _________________
|
|
|
|
|
|
út listopad 07, 2006 5:25 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
Předmět: ______ |
|
|
Dimas napsal: | fanfán napsal: | pepcza napsal: | Jak se z toho dá vyrůst?... |
Sebeovládání.
Dneska jsem flirtoval an konferenci. S klukem, ktery je z katedry a libi se me. Jako clove me nesedne. Ale kdyz si sedl vedle me a krenil se ja se cely cervenal _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
po listopad 06, 2006 9:53 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Dimas uživatel
|
Předmět: |
|
|
fanfán napsal: | pepcza napsal: | Jak se z toho dá vyrůst?... |
Sebeovládání.
Asi to nejde říct lépe !! Respekt _________________
|
|
|
|
|
|
po listopad 06, 2006 12:10 am |
|
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman
Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
fanfán napsal: | [quote="pepczaAby to ale neskončilo tak, že ho sbalím, aniž by si toho ON všiml |
(To by mě docela zajímalo, jak by potom vypadalo rande s ním. )[/quote]
Nejspíš by si vůbec neuvědomoval, že je na randeti... |
|
|
|
|
|
ne listopad 05, 2006 9:50 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
|
|
|
fanfán napsal: | pepcza napsal: | Aby to ale neskončilo tak, že ho sbalím, aniž by si toho ON všiml |
(To by mě docela zajímalo, jak by potom vypadalo rande s ním. ) |
one man show?? narcista nejsem, do zrcadla se dívám jen s obavami, takže z toho nic nebude. |
|
|
|
|
|
ne listopad 05, 2006 8:59 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
[quote="pepczaAby to ale neskončilo tak, že ho sbalím, aniž by si toho ON všiml [/quote]
(To by mě docela zajímalo, jak by potom vypadalo rande s ním. ) _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
ne listopad 05, 2006 8:32 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
|
|
|
fanfán napsal: |
Sebeovládání.
Aby to ale neskončilo tak, že ho sbalím, aniž by si toho ON všiml
Popravdě se mi tohle už stává spíš jen výjimečně. Sebeovládání mi nechybí, jen ještě nejsem zcela odolný proti "zkratovačům mozku".
Stále u mne ale platí, že když někdo (= kluk samozřejmě) kouká na mně, okamžitě studuju převelice zajímavý vzorek materiálu použitého na podlaze...některé věci se nemění. |
|
|
|
|
|
ne listopad 05, 2006 5:56 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
pepcza napsal: | Jak se z toho dá vyrůst?... |
Sebeovládání.
Potom to dokážeš tak, že si ho všímáš, aniž by si toho on a(nebo) okolí všimli. A potom ho i třeba dokážeš sbalit, aniž by si toho okolí všimlo. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
ne listopad 05, 2006 5:43 pm |
|
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++
|
|
|
Dimas napsal: | Ty jo To mě hrozně rozesmálo s tím trolejbusem Já jsem z toho už na štěstí vyrostl A na nikoho v dopravním podniku nekoukám. Je to absolutně zbytečný, aspoň pro mě jo, nikdy bych nezačal mluvit s tím, který se mi tam strašně zalibí, možná z Vás jsou tak odvážní lidí, že takhle to zkouší, ale já radší riskovat nechci a taky mi to přijde hrozně dětské |
Jak se z toho dá vyrůst? Občas se mi stává, že v metru/tramvaji/autobuse zahlédnu kluka a zapomenu málem i dýchat. To už pak není jen pokukování, to regulérně zírám Když něčím jedu dýl, jak pět minut, radši si hned po nastoupení vytáhnu nějaké materiály a čtu... takový "zkratovač mozku" je i jeden kamarád, než jsem se "srovnal", perfektně jsem koktal |
|
|
|
|
|
ne listopad 05, 2006 5:10 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Libor napsal: | A jak to vypada se zajimacimi chlapci ve skole? |
Zajímavými nebo zajímajícími se? Ať tak, či onak, ve škole je teď docela živo. Jenom nějaký hovado mi na skříňku lihovkou napsalo "BUKVICE", tak jsem to zarámoval, dal tam email a fotku a uvidíme |
|
|
|
|
|
ne listopad 05, 2006 2:21 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Libor šaman
|
|
|
Adam napsal: | Včera jsem v tramvaji (pro Borka v šalině) prošvihl dalšího kluka a teď mě to zase příšerně s--e. Takovej ňuník intelektuálskej hezoučkej miloučkej čisťoučkej a zase jsem jen stál, čučel jak puk a nic. |
Jednou to dopadne, neboj A jak to vypada se zajimacimi chlapci ve skole? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
|
ne listopad 05, 2006 2:11 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
To já mám u delší dobu políčeno na ty, kteří v prostorách VHD nabízejí zejm. telefoní služby ou tú. Tam se vždycky najde důvod, proč dát své telefoní číslo. Posledně na Masarykově nádraží už to tak málem dopadlo, jenomže to byla dívka, takže nezájem byl zase pro jednou na mé straně.
Jinak v té tramvaji to jde přes oční kontakt. Téměř (ale opravdu jenom téměř) neviditelně na něj mrknout, když to zabere (tzn. on se usměje, také mrkne,...) se usmát, na chvilku se dívat jinam, potom zase navázat kontakt, a pak už je jasný, jestli má cenu pokračovat, anebo ne... _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
ne listopad 05, 2006 1:47 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Adam šaman
|
|
|
Včera jsem v tramvaji (pro Borka v šalině) prošvihl dalšího kluka a teď mě to zase příšerně s--e. Takovej ňuník intelektuálskej hezoučkej miloučkej čisťoučkej a zase jsem jen stál, čučel jak puk a nic. |
|
|
|
|
|
ne listopad 05, 2006 1:37 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Dimas uživatel
|
|
|
Ty jo To mě hrozně rozesmálo s tím trolejbusem Já jsem z toho už na štěstí vyrostl A na nikoho v dopravním podniku nekoukám. Je to absolutně zbytečný, aspoň pro mě jo, nikdy bych nezačal mluvit s tím, který se mi tam strašně zalibí, možná z Vás jsou tak odvážní lidí, že takhle to zkouší, ale já radší riskovat nechci a taky mi to přijde hrozně dětské _________________
|
|
|
|
|
|
so listopad 04, 2006 4:43 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
Nevím nevím, čím déle ho vidím, tak tím víc ho poznávám, tak nevím, spíš budu nadále hledat. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
|
so listopad 04, 2006 3:55 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
zdenda napsal: | Nee, zatím jsem ho tam viděl párkrát a nejen on jím jezdí- je to kvůli škole |
No, celkem je mi jasný, že zatím nemáte trolejbus sami pro sebe, ale taky je mi celkem jasný, že tady se někomu klepou kolena. Tak v pondělí zjistit, co se zjistit dá.
A v úterý do něj (Anebo snad naopak?)! _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
so listopad 04, 2006 3:44 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
Nee, zatím jsem ho tam viděl párkrát a nejen on jím jezdí- je to kvůli škole _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
|
so listopad 04, 2006 3:33 pm |
|
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++
|
|
|
zdenda napsal: | sorry, ale to se nedá. Já každé ráno v trolejbuse čumím na jednoho, tomu už to musí být jasné, sic nenápadně ale stále, nuž uvidíme, jestli přisedne, nebo jestli bude nějaký trapas. |
No právě! Co když tím trolejbusem jezdí kvůli tobě? _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
|
so listopad 04, 2006 3:32 pm |
|
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++
|
|
|
To je sice hezké, ale ne každý má Mezipatra ve svém městě, takže teď je otázka jak se na ně dostat, resp. z nich domů. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
|
so listopad 04, 2006 3:28 pm |
|
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Třeba na mezipatrech |
|
|
No, kdo se chcete seznamovat, má příležitost.
Jsou mezipatra.
Tam nějaká pravděpodobnost je, že ten druhý bude gay.
Pak je párty atd.
_________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|