|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá listopad 03, 2006 6:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
Předmět: |
|
|
pepcza napsal: | ottos napsal: | tak dneska jsem si tu mikinu teda dopnul....  |
Jistě, jen si dělej srandu z nemocnýho člověka  |
ale už jsem si koupil podzimní bundu...  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 03, 2006 6:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
ottos napsal: | zdenda napsal: | Ty bílé sr... mě už začínají pěkně s....  |
a s klesající teplotou stoupá agrese...  |
ona zase zhladne, jen co přestanem stěhovat. Dnes jsem skoro málem lehce boural.Dojížděl jsem ke skladu a už dobržďuji, když pojednou kloužu, díky tomu, že ti "milí" bulhaři dali brzdu jen na zadní nápravu a ještě to brzdí tak, že šlapánáím na pedál nic, nic, nic, flek. A jedu si tak proti trubce lešení, sice tempem extra rxchlého slimáka, ale i tak to neudělá radost. No, naštěstí se zastavilo, ale zajímavé to je....
pro rejpaly, neujel jsem na ledu, ale na mokrém listí, co nebylo díky těm zass. bílým sr... vidět.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
pá listopad 03, 2006 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
ottos napsal: | pepcza napsal: | ottos napsal: | vás rozhodí taková troška sněhu??? tak to jste mě měli dneska vidět - všici v zimních bundách a já v porozepatý mikině...  |
Je mi zima jen když si to představím Už tři týdny nevylezu z domu bez kabátu (jenže taky vszávám v pět). |
tak dneska jsem si tu mikinu teda dopnul....  |
Jistě, jen si dělej srandu z nemocnýho člověka  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 03, 2006 5:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
zdenda napsal: | Ty bílé sr... mě už začínají pěkně s....  |
a s klesající teplotou stoupá agrese...  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 03, 2006 5:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Ty bílé sr... mě už začínají pěkně s....  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
pá listopad 03, 2006 2:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
pepcza napsal: | ottos napsal: | vás rozhodí taková troška sněhu??? tak to jste mě měli dneska vidět - všici v zimních bundách a já v porozepatý mikině...  |
Je mi zima jen když si to představím Už tři týdny nevylezu z domu bez kabátu (jenže taky vszávám v pět). |
tak dneska jsem si tu mikinu teda dopnul....  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 9:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
no, psals to tak, že mi to vyznělo, že jezdíš autem _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 8:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
zdenda napsal: | Mark-tak jezdi sockou  |
Jako MHD?
Tou právě jezdím. Ovšem všechny gumokoly byly vyřízený, musel jsem pěšky na šalinu. Ta jediná přežije i ruskou zimu. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 8:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Mark-tak jezdi sockou  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: globální oteplování |
|
|
Sluníčko sluníčko a teplíčko.
Kdepak jsi se schovalo?
Halooo kde jsi.
kde jste ptáčkové, kde?
Je pravda, že sem nadával na komáry, ale zimu jsem si optravdu nepřál.l
jaro, léto, podzim. Ale na zima, to ne.
Vždyť je teprve listopad.
V listopadu má být tak 10 stupňů a ne 10x míň.
No co už. Jen ať je to alespoň beze sněhu. A sníh ať napadne na vánoce.
V zimě to má na to právo.
No, vůbec mne to nepotěšilo, kdyxž koukám jak hustě chumelilo. Ale co. globální oteplování. to je ono. proto je počasí tak poblázněné.
musím se proto učit, abych do toho pak mohl víc kecat. Tak. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 7:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Dneska byl teda fantasticky nádherný začátek zimy. Tady v Brně sice byla ráno na silnicíh vrstva ledu a trochu mi to zkomplikovalo cestu do práce, ale zase do toho všeho stítilo krásně slunce a vál mrazivý větřík. To je něco pro mě. Už se těším někam na hory. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 6:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
ottos napsal: | vás rozhodí taková troška sněhu??? tak to jste mě měli dneska vidět - všici v zimních bundách a já v porozepatý mikině...  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 6:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
no tak dnes jsem se teple oblékl po předchozích dnech, nové vyteplené kalhoty, vylezu z bytu, zbouchnu dveře, podívám se skrz vchodové a ustrnu, ono je venku bílu, no co, šíleně mne to se.., páč jsem měl v oumyslu dělat v sobotu motor na 1202 a hlavně ji trochu přebarvit a ono toto ale jinak je to pjékné  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 5:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
ottos napsal: | vás rozhodí taková troška sněhu??? tak to jste mě měli dneska vidět - všici v zimních bundách a já v porozepatý mikině...  |
teda ja byl dneska venku jen chvilku, ale uz to asi zacina bejt vazny :-/
bbrrrrr jdu se ohrat k topeni ) |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 5:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
vás rozhodí taková troška sněhu??? tak to jste mě měli dneska vidět - všici v zimních bundách a já v porozepatý mikině...  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Adame, přestaň mi krást myšlenky!
Ta dnešní troška sněhu mě znechutila natolik, že už uvažuju, jak se vykroutit ze zimního firemního výjezdu, který se koná někde na pomezí Jizerských hor a Krkonoš. Představa, že se brodím závějemi, natož pak představa, jak mě nutí stoupnout si na lyže pod pohružkou vyhazovu....skvělé. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 4:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Adam napsal: | Sníh? Fuj. Ani vidět. (chybí tu zhnusený smajlík) |
hmm... tak to počkáme ještě 14 dní a vyrazíme do terénu, ne???  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 4:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Sníh? Fuj. Ani vidět. (chybí tu zhnusený smajlík) |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 11:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Sníh a pes |
|
|
Sníh jsem na vlastní oči nespatřila, ale když mi ráno kamarád volal, že ho viděl, tak jsme asi tři minuty nadávali, jaká je to hrůza.
Coby nelyžař nemám ke sněhu nijak kladný vztah, takže nemám vůči němu žádných ambivalencí
Dneska jsem definitivně potvrdila své narůstající rozhodnutí přenechat Pidivajzlíkovi mladšího kokršpaněla. Pes je tam na zahrádce, celé dny běhá, u mě by byl zavřený v bytě, takže je to rozhodnutí pro psa lepší. Nicméně z toho dneska nějak úplně odvázaná nejsem, že už psa nikdy neuvidim (ono to samozřejmě přejde, ale proč si to nenapsat, že?) |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 11:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
Předmět: Re: snow game |
|
|
bodyia napsal: | Sníh! Sníh! A je to tady. Ráno vyhlédnu z okna a nevěřím vlastním očím - meteorologové se strefili a stezka vedle Labe je pokrytá lehkou vrstvou čehosi bílého... stromy už opadaly, tím to nebude... koukám na trávu vůkol a skutečně, je to jemně šejkovaná zmrzlá voda. Hmm. Na jednu stranu děs, že tomu teď nějaký čas neunikneme, na stranu druhou radost ze sjezdovek a vychutnávání si rychlosti v té nejživočišnější formě. Takže bych měl vlastně založit nové fórum 'Co tě dnes n.... a zároveň ti udělalo radost'  |
musim priznat, ze z toho mam taky smizeny pocity
huraaa snih bude se lyzovat
brrrrr zima, az je tady  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 10:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: snow game |
|
|
Sníh! Sníh! A je to tady. Ráno vyhlédnu z okna a nevěřím vlastním očím - meteorologové se strefili a stezka vedle Labe je pokrytá lehkou vrstvou čehosi bílého... stromy už opadaly, tím to nebude... koukám na trávu vůkol a skutečně, je to jemně šejkovaná zmrzlá voda. Hmm. Na jednu stranu děs, že tomu teď nějaký čas neunikneme, na stranu druhou radost ze sjezdovek a vychutnávání si rychlosti v té nejživočišnější formě. Takže bych měl vlastně založit nové fórum 'Co tě dnes n.... a zároveň ti udělalo radost'  |
|
|
|
|
 |
st listopad 01, 2006 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Takže oficiálně jde o virózu, čemuž jsem ochotný věřit, protože třetí stupeň nemocnosti nedorazil (= pořád chuť na doplnění nikotinu). |
|
|
|
|
 |
st listopad 01, 2006 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Jako já, jsem elektrikář, ale co to vlastně mám za maturitu? Neví někdo?  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
st listopad 01, 2006 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
to pepcza:
V zájmu zachování vlastního zdraví bys měl především změnit doktorku To, že na to má školu, ještě neznamená, že tomu taky rozumí  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st listopad 01, 2006 12:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Co mě naštvalo? Že se se mnou sestra podělila o angínu. Co mě naštve zítra? Doktorka! V jejím cyklu léčení/neléčení jsem se právě dostal do fáze neléčení. V té jsem byl naposledy přede dvěma lety, když jsem měl málem zápal plic a ona mi tři týdny předepisuje kapky na kašel a sprej na rýmu. Loni jsem k ní přišel s vleklejma teplotama (ale jinak mi nic nebylo) a nasadila mi hned širokospektrý antibiotika a když, světu div se, nezabraly (odkdy antibiotika léčí teploty?), tak mi dala další, ještě silnější. Ať žije likvidace mého zdraví/imunity/... "profesionály".
V případě, že by se některý ze zde přítomných mediků/skoro mediků pokusil vysvětlit logiku tohoto léčebného postupu, byl bych velice vděčný. |
|
|
|
|
 |
ne říjen 29, 2006 10:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Já jsem se teď docela zasmál
Předzásobování se je typický jev české populace. Ve velkoměstě už to neni tak strašný, ale na maloměstech se to drží dost silně. U těch hihňalů se nevyjadřuju, protože se skoro vždycky směju ve chvílích, kdy se nikdo nesměje. |
|
|
|
|
 |
so říjen 28, 2006 11:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Asi stárnu... A začíná se u mě projevovat stařecká nesnášenlivost a popudlivost... O co jde... Před chvílí jsem se vrátil z hradu... Eee... Teda z kina... Byl jsem na "Času, který zbývá" od Françoise Ozona (btw., jde to taky v rámci Mezipater). V Plzni to šlo v rámci festivalu francouzský kultury Bonjour Plzeň!. Inu, ideální příležitost (podobně jako třeba filmovej festival Finále Plzeň) pro všechny křupany, který do kina (multiplex v to nepočítaje) nepřijdou, jak je rok dlouhej, a teď najednou chodí i na filmy, o který by jinak v životě nezavadili. To má za následek, že kino, který bejvá přes rok téměř liduprázdný, je narvaný k prasknutí. Což by samo o sobě samozřejmě nevadilo, kdyby se tam sešlo alespoň trochu kultivovaný obecenstvo. To ale bohužel neni nic jinýho než fikce. Preventivně jsem se rovnou umístil do první řady, takže jsem ze "spoludiváků" měl "zážitek" jenom akustickej a ne vizuální, ale i to mi bohatě stačilo. - V řadě za mnou byly tři zamilovaný párečky. Všechny do jednoho si se začátkem filmu vybalili donesený potraviny - pravděpodobně jim někdo prásknul tu šokující zprávu, že na místě si ani popcorn ani colu nezakoupí, takže se svědomitě předzásobili. Přípravu zjevně nepodcenili, protože vydrželi šustit, rachtat, mlaskat, chroupat a dusit se celou hodinu a půl. Kromě toho si samozřejmě celou dobu něco sdělovali a jedna holka se tam imrvére přiblble hihňala. Tohle všechno bych zkousnul, ale za jednu věc jsem je měl fakt sto chutí vaporizovat - nevěřili byste, jak hluboce můžou mít některý lidi vyvinutej cit pro to vystihnout ony chvíle filmu, kdy by nikoho aspoň trochu soudnýho nenapadlo se smát, a tehdy se začít naprosto nemožně tlemit na celý kino... Postřílet! Do jednoho! Barbary! Myslete si o mně, že jsem arogantní nadutec, učiňte jakoukoliv jinou trefou poznámku na moji adresu, ale nic to nezmění na tom, že mi fakt hnuli žlučí...  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Makuv sen |
|
|
Neboj se, s tema holkama to mame podobne
Nemohu rici, ze bych nejak delal do kluku. Vsak me emoce smeruji k nim. A to nejen na pratelske urovni.. Jde vsak o to si priznat, ze v zivote muze prijit cokoli. Neresit chvilku kluky (ikdyz je to ensnadne), ani holky... Chvilku, a pak se objevi nekdo komu bude stat za to dat na jevo, ze te zajima
Maku napsal: | Libor napsal: | Maku napsal: | Zdravím,
to, co se odehrálo dnes v noci mě velice rozhodilo.
Ze snu si nepamatuji nic vc... byl jsem na nějaké výstavě... přišla tam hrozně krásná holka, do které jsem se zamiloval... všiml jsem si, že po mě také pokukuje a tak jsem ji oslovil... dlouho jsem si povídali.. poté jsme do toho zapojovali doteky posléze i polibky... poslední "scéna", kterou si pamatuju je, že jsme odchazeli společně a drželi jsme se za ruce.
Zdánlivě obyčejný sen na mě velmi rozhodil. Co mě na tom rozhodilo najvíce je fakt, že se mi ten sen strašně líbil... Ovšem hlavní problém je v tom, že sen, kde byl nějaký kluk jsem něměl ani nepamatuju... ovšem podobné sny začínám mít častěji...
Asi potřebuju vyjádření Péťi... jinak mi z toho asi hrábne... když si člověk konečně připustí, že bude na kluky... smíří se s tím... začně tak žít.. začnou se mu v noci zdát sny o holkách...  |
Ahoj,
takovy sen muze cloveka velmi rozhodit. Mel jsem podobne obdoi. NElo primo o lbani, ale treba o masaze chodidel a podobne veci.. Byl jsem tez rozhozeny. Odnesl jsem si ponauceni, ze clovek nemusi byt tka islne vyhranen. pripustil jsem, ze by teoreticky nejaka holk amohl aprijit. Ale pak se opet objevili sny kde jsou kluci. a vse je podobne jako predtim. Jen jsme ted oaptrnejsi se slovem gay. Rikam, ze me zajimaji kluci/muzi).. I partnersky... Je to ted takto. Pravdepodobne to tak zustane. a je to docela fajn.
NEvim jeslti jsem ti pomohl. Verim, ze podpora kluku s podobnou situaci ti muze pomoci. Casto se rika o tom nechat vecem voln yprubeh. Nekdy to vsak nejde a my resime a lameme si sisticku nad tim jak dal, co to zamena.. Verim, ze zpracujes toto poselstvi. I to, ze ti to pomuze v tom jak jit dal. Treba i priznat urcite mensinove tendence tve osobnosti. I ty se mohou obcas projevit. Ikdyz nejsou dominantni A je dobre o nich vedet.. Veci nejsou jednoznacne, i to je fajn. Verim, z ebudes spokojeny. a za nejaky cas tve sny ustanou. Mej se krasne. Drzim palce..
Libor |
Víš mě na tom hodně zaráží to, že holky beru čistě jako kamarádky... samozřejmě, že ji přejedu pohledem a řeknu si, že je hezká... ale holky mě nijak nevrušují a nic ve mě nebudí. Jsou to prostě kamarádky... a najednou ve snu tohle... to je na hlavě postavené ... | _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 6:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Adam napsal: | Maku napsal: | Víš mě na tom hodně zaráží to, že holky beru čistě jako kamarádky... samozřejmě, že ji přejedu pohledem a řeknu si, že je hezká... ale holky mě nijak nevrušují a nic ve mě nebudí. Jsou to prostě kamarádky... a najednou ve snu tohle... to je na hlavě postavené ... |
Prostě už ti hrabe, to je normální. Jestli chceš začít dělat do holek, tak co ti brání? |
Díky Adama.. Když už je to venku tak si to přiznám.. hrabe mi Řekl bych, že došlo k chybě - bude to mít co dělat s tím, že jsem na "holčičky" a tak si mozek nechtěl lámat hlavu a tak mi tam prostě prdnul skutečnou holku v naivní představě, že to nepoznám... se přepočátal.. Však já mu to oplatím... příští týden se budu muset festově učit a o weekendu se bude hodně pařit..  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 6:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku napsal: | Víš mě na tom hodně zaráží to, že holky beru čistě jako kamarádky... samozřejmě, že ji přejedu pohledem a řeknu si, že je hezká... ale holky mě nijak nevrušují a nic ve mě nebudí. Jsou to prostě kamarádky... a najednou ve snu tohle... to je na hlavě postavené ... |
Prostě už ti hrabe, to je normální. Jestli chceš začít dělat do holek, tak co ti brání? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|