|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá listopad 10, 2006 9:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
Předmět: Re: Hradec |
|
|
valbo napsal: | jů výhled, no to je super. tak to mám rád, jak je se dá něco pozorovat, tak jsem rozhodně pro. |
tak bouzel te zklamu, bila vez otevrena jen v sezone :-/
Otevírací doba:
Denně od 1. dubna do 30. září
9 - 12 hod. a 13 - 17 hod. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 10, 2006 5:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: |
|
|
Bohužel, pánové od středy jsem v brně... (( |
|
|
|
|
 |
pá listopad 10, 2006 1:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Hradec |
|
|
jů výhled, no to je super.
tak to mám rád, jak je se dá něco pozorovat, tak jsem rozhodně pro.
Ad, waweer, že jsi rodilý
ono to tak bývá, já jsem rozený Brňan a nebyl sem zatím ani ve vile Tugendhat, ani v Janáčkově muzeu, Moravské galerii... .
Až s G.K. jsem byl poprve v tech.muzeu. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 09, 2006 1:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
nokin napsal: |
V čajovně u poutníka jsem nikdy nebyl, nevím ani kde je. Docela trapné po třech letech v HK. Ale u soutoku jsem byl a je tam krásně.
Ještě mě napadlo, co takhle vylézt na, Hradečáci odpustí jestli se tak nejmenuje, Bílou věž na náměstí - tam jsem taky nikdy nebyl, ale měl by odtamtud být pěknej výhled na Hradec... |
no tak poutnika by jsme meli kousel, je hnedle za bilou vezi v podloubi, je to tam trochu zastrceny
bouzel se musim priznat, ze jako rodilej hradecak, jsem taky na bili vezi jeste nebyl ne ze bych se bal tech schodu, ktery tam nahoru vedou ...
taky se bojim, zdali tam neni datove a casove omezenej vztup, by to mozna chtelo omrknout, kdyby jsme se tam rozhodli vydat |
|
|
|
|
 |
st listopad 08, 2006 9:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Co dneska? Za dvacet minut jedu do Hradce  |
|
|
|
|
 |
st listopad 08, 2006 12:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
waweer napsal: | bodyia napsal: | Ahoj, škoda, že jsem ve středu v Plzni, jinak bych vás aspoň pozdravil:-)
JEstli bude pršet, tak doporučuju Dobrou čajovnu na Masarykově náměstí (od nádraží pořád rovně a pak se doptáte), jestli bude hezky tak Jiráskovy sady - soutok Labe s Orlicí (podobným směrem). Hezky se prochází i v parku u Starýho náměstí kousek od LF (nikom určitě bude znát). Užijte si to fajn. |
to ja rad do cajovny u poutnika i kdyz "nejsem" kurak, tak sisu si rad dam
a u soutoku to je fakt pekny, segra tam mela svatbu a i presto ze poprchavalo, tak se to tam povedlo  |
V čajovně u poutníka jsem nikdy nebyl, nevím ani kde je. Docela trapné po třech letech v HK. Ale u soutoku jsem byl a je tam krásně.
Ještě mě napadlo, co takhle vylézt na, Hradečáci odpustí jestli se tak nejmenuje, Bílou věž na náměstí - tam jsem taky nikdy nebyl, ale měl by odtamtud být pěknej výhled na Hradec... |
|
|
|
|
 |
út listopad 07, 2006 12:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
bodyia napsal: | Ahoj, škoda, že jsem ve středu v Plzni, jinak bych vás aspoň pozdravil:-)
JEstli bude pršet, tak doporučuju Dobrou čajovnu na Masarykově náměstí (od nádraží pořád rovně a pak se doptáte), jestli bude hezky tak Jiráskovy sady - soutok Labe s Orlicí (podobným směrem). Hezky se prochází i v parku u Starýho náměstí kousek od LF (nikom určitě bude znát). Užijte si to fajn. |
to ja rad do cajovny u poutnika i kdyz "nejsem" kurak, tak sisu si rad dam
a u soutoku to je fakt pekny, segra tam mela svatbu a i presto ze poprchavalo, tak se to tam povedlo  |
|
|
|
|
 |
po listopad 06, 2006 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Ahoj, škoda, že jsem ve středu v Plzni, jinak bych vás aspoň pozdravil:-)
|
|
|
|
 |
po listopad 06, 2006 3:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Přesný termín Hradeckého srazu |
|
|
valbo napsal: | VŠECHNY VÁS ZDRAVÍM.
TERMÍN srazu hradeckého je středa 15.11.2006.
Já tedy znám Hradec jen tak zběžně, ale nejlepší by byl sraz scuka třeba nekde na nádraží,
(to v případě, když by třeba i pršelo a tak. Listopad může být jak krásný a slunečný,
tak mrazivý, sněhový, deštivý. )
Kdokoliv se pozděj může přidat. Na univerzitách maj různé doby, kdy končí. není problém. Sou mobily... .
Kdo má nějaké fajn náměty kam jít, sem s nima. / v parku a městě je fajn, když nepadaj trakaře ...
příjemný den. |
Tak si to tam pánové užijte, budete určitě podrobně referovat a jistě sem dáte nějaké gotky. Jestli ne, tak se o ně stejně přihlásím.... Bohužel nemůžu jít s vámi, protože 15. 11. budu zrovna se svým francouzským kamarádem na recitálu Cypriena Katsarise v La Rochelle. |
|
|
|
|
 |
po listopad 06, 2006 2:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Přesný termín Hradeckého srazu |
|
|
VŠECHNY VÁS ZDRAVÍM.
TERMÍN srazu hradeckého je středa 15.11.2006.
Já tedy znám Hradec jen tak zběžně, ale nejlepší by byl sraz scuka třeba nekde na nádraží,
(to v případě, když by třeba i pršelo a tak. Listopad může být jak krásný a slunečný,
tak mrazivý, sněhový, deštivý. )
Kdokoliv se pozděj může přidat. Na univerzitách maj různé doby, kdy končí. není problém. Sou mobily... .
Kdo má nějaké fajn náměty kam jít, sem s nima. / v parku a městě je fajn, když nepadaj trakaře ...
příjemný den. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
|
|
|
|
 |
ne listopad 05, 2006 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: HK? |
|
|
já taky já taky... |
|
|
|
|
 |
ne listopad 05, 2006 2:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Jé Valbo, tys mě vzal vážně.
Taky se přidám, pokud budu mít čas. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 2:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
Předmět: Hradecké srazy (Východočeské) |
|
|
Rozhodne bych se taky ukazal  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 11:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Hradecké srazy (Východočeské) |
|
|
Nazdar všem z tohoto krásného regionu.
Protože někteří z našeho fóra býváme v tomto regionu,
plánujem někteří sraz v Hradci Králové.
Je to z ruky jak do Brna, tak do Prahy.
Takže kdo by měl zájem, můžete mi poslat buď soukromé zprávy,
nebo přes toto téma nějaké dotazy, nebo info, nebo tak.
Myslím, že by se to mohlo uskutečnit v tomto měsíci v pracovním týdnu.
Přesný termín zatím není, ale bude po dohodě zde zveřejněn.
S přáním příjemných podzimních dnů.
valbo _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|