|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po listopad 27, 2006 9:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
|
|
 |
po listopad 27, 2006 2:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: |
|
|
hezký fotky i stránky... |
|
|
|
|
 |
po listopad 27, 2006 12:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
P3 uživatel
|
|
|
... bylo nam tam fajn...je tam opravdu krasne...tajemny Sibenicni vrch, dobre vinecko a super kamaradi...par fotek je na http://www.p3.cz/Tresteni-v-Tresti...
Naposledy upravil P3 dne pá duben 18, 2008 12:57 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po listopad 13, 2006 1:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
bodyia napsal: | Jen houšť |
??? |
|
|
|
|
 |
ne listopad 12, 2006 6:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Víkend byl velmi příjemný, počasí v podstatě přálo (nepršelo), krajina u Třeště stejně hezká, na podzim jakoby ztracaná a zapomenutá. Letošní vína chutnala dobře, husička a podobné klasické české laskominy taky, s Petrem, Petrem, Honzou a Jirkou jsme se dost nasmáli. Jen houšť |
|
|
|
|
 |
po listopad 06, 2006 12:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
a dost  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 05, 2006 10:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: To Adam aneb co řekl mark |
|
|
Nikom napsal: | valbo napsal: | Mark napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | Ježiši... Boďo jsem na to úplně zapomněl... nějak teď nic nestíhám. Obávám se že "Nikomovi" nedorazí |
Dostanu někdy příležitost poznat maželku, paní Nikomovou? |
Říkáš manželka? Za to jak jsi ji(ho) nazval dostaneš nejspíš od dotyčného přes držku. Tak s tím poznáváním opatrně. |
Ale neboj se Adame.
Mark straší. Witak má taky smysl pro humor. to by pak nemohl být s nikomem, víš. Ale zas odsaď pocaď. |
Wítek sice má smysl pro humor, ale omezený... Adame s tím setkáním bych nespěchal. |
Chytil jsem se těch "Nikomových". Ještě je tu varianta, že maminka bude Nikom, ale to jsem radši zavrhl ihned. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 05, 2006 9:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: Re: To Adam aneb co řekl mark |
|
|
valbo napsal: | Mark napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | Ježiši... Boďo jsem na to úplně zapomněl... nějak teď nic nestíhám. Obávám se že "Nikomovi" nedorazí |
Říkáš manželka? Za to jak jsi ji(ho) nazval dostaneš nejspíš od dotyčného přes držku. Tak s tím poznáváním opatrně. |
Ale neboj se Adame.
Mark straší. Witak má taky smysl pro humor. to by pak nemohl být s nikomem, víš. Ale zas odsaď pocaď. |
Wítek sice má smysl pro humor, ale omezený... Adame s tím setkáním bych nespěchal. |
|
|
|
|
 |
so listopad 04, 2006 3:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: To Adam aneb co řekl mark |
|
|
Mark napsal: | Adam napsal: | Nikom napsal: | Ježiši... Boďo jsem na to úplně zapomněl... nějak teď nic nestíhám. Obávám se že "Nikomovi" nedorazí |
Ale neboj se Adame.
Mark straší. Witak má taky smysl pro humor. to by pak nemohl být s nikomem, víš. Ale zas odsaď pocaď. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
so listopad 04, 2006 12:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: Re: Duos novos |
|
|
Jeník napsal: | Ahoj, hlásí se dvě nové tváře ve fóru, které se objeví i v Třešti ze soboty na neděli.
Honza a Jirka,
Olomouc |
Těšíme se!  |
|
|
|
|
 |
so listopad 04, 2006 12:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jeník tester

|
Předmět: Duos novos |
|
|
Ahoj, hlásí se dvě nové tváře ve fóru, které se objeví i v Třešti ze soboty na neděli.
Honza a Jirka,
Olomouc _________________ Saturnine, Marcus Aurelius je lvice!
Nikdo není dokonalý, pane. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 03, 2006 12:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
P3 uživatel
|
|
|
... tak my uz to mame zarezervovane ... a dobre vinecko, kamarady, pohodu a ten sobotni vylet si rozhodne nenechame ujit....vezmeme aji nejake hry, kdyby byly dlouhe vecery...kdo by jel a mel by o nejakou konkretni zajem, at se mrkne na nas seznam her (http://www.p3.cz/Seznam-her) a napise nam p3-zavinac-p3-tecka-cz... tesime se...prima den vsem...
Naposledy upravil P3 dne pá duben 18, 2008 12:58 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 10:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | Ježiši... Boďo jsem na to úplně zapomněl... nějak teď nic nestíhám. Obávám se že "Nikomovi" nedorazí |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Ježiši... Boďo jsem na to úplně zapomněl... nějak teď nic nestíhám. Obávám se že "Nikomovi" nedorazí |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 8:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Ježiši... Boďo jsem na to úplně zapomněl... nějak teď nic nestíhám. Obávám se že "Nikomovi" nedorazí |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Adam: proč si myslíš, že i já bych přijel až v sobotu, tuhle akci(burza) si nemůžu vzhledem k nabídce nechat ujít.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
čt listopad 02, 2006 11:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Knizky |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | 1200-1500 za víkend? No tak to sice nepřesahuje mé finanční možnosti ale vzhledem k mé vrozené šetrnosti ty peníze asi utratím rozvážněji a za jiné věci. (no asi jediná věc, při které mi srdce nekrvácí, co se týče utrácení, je kupování knih). Ne že bych byl tak švorc (i když se v penězích opravdu netopím), ale vzhledem k tomu, co je mi nabízeno za tu cenu, považuji to za neekonomické. Navíc jak koukám, tak stejně ostatní buď nemají čas nebo finance, takže by to asi bylo o ho*nu. Takže sobotu asi věnuji burze dopravní literatury. |
Za knizky utracim take opravdu hodne a rad. Jedna z mala veci co opravdu rad nakupuji Uzij si knhy a literarni burzu  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st listopad 01, 2006 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Koukám, že prakticky všichni z finančních důvodů odvolali Chjo... sám tam nepojedu  |
|
|
|
|
 |
st listopad 01, 2006 6:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Takže sobotu asi věnuji burze dopravní literatury. |
Tak to jeď radši na ten víkend  |
|
|
|
|
 |
st listopad 01, 2006 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
1200-1500 za víkend? No tak to sice nepřesahuje mé finanční možnosti ale vzhledem k mé vrozené šetrnosti ty peníze asi utratím rozvážněji a za jiné věci. (no asi jediná věc, při které mi srdce nekrvácí, co se týče utrácení, je kupování knih). Ne že bych byl tak švorc (i když se v penězích opravdu netopím), ale vzhledem k tomu, co je mi nabízeno za tu cenu, považuji to za neekonomické. Navíc jak koukám, tak stejně ostatní buď nemají čas nebo finance, takže by to asi bylo o ho*nu. Takže sobotu asi věnuji burze dopravní literatury. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st listopad 01, 2006 4:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Omluva |
|
|
valbo napsal: | bodyia napsal: | Cenová náročnost se dá poměrně snadno spočítat - 545 pobyt se snídaní, cesta (?), jídlo během dne (cca 2x200), vstup na setkání s vínem (viz letáček - 150), takže ve finále něco kolem 1200 až 1500.
Jinak si vemte s sebou i sportovní oblečení a hlavně boty, byla by škoda nejít se nepodívat do pralesa u vršku Śpičáku, na rybníky nebo oběšencův vrch;-) |
tak to je pro mne hodně. Protože sem nebyl na 2.kole voleb, tak musím šetřit.
Tak nic. Asi.
Jídlo 2x 200?
Já můžu mít jídlo i za 20KČ. Což je 10méně. Budu o tom ještě uvažovat, no. Hm.
Ale na libora to bude možná ještě s tou cestou. nevím, co je pro něj hodně a co málo. Vojto. |
Pro me kdyz si k tomu jeste pripoctu cestu a nevlastneni zadn eslevove prukazky mimo te na cestu do skoly tak je to pro me drahe... Nemohu si to v soucasne financni situaci dovolit. Nevydelavam tolik, abych mohl nechat za vikend se vsim vsudy kolem 1800-2000. Je me to lito. Chci vam pripomenout, ze ne kazdy pracuje v komercnim sektoru. Takze by bylo dobre to brat v uvahu!
Je me lito, snad jindy  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st listopad 01, 2006 3:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
mno já se musím omluvit protože v sobotu musím být v praze nejen ráno ale i celý den....  |
|
|
|
|
 |
st listopad 01, 2006 1:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
bodyia napsal: | Cenová náročnost se dá poměrně snadno spočítat - 545 pobyt se snídaní, cesta (?), jídlo během dne (cca 2x200), vstup na setkání s vínem (viz letáček - 150), takže ve finále něco kolem 1200 až 1500.
Jinak si vemte s sebou i sportovní oblečení a hlavně boty, byla by škoda nejít se nepodívat do pralesa u vršku Śpičáku, na rybníky nebo oběšencův vrch;-) |
tak to je pro mne hodně. Protože sem nebyl na 2.kole voleb, tak musím šetřit.
Tak nic. Asi.
Jídlo 2x 200?
Já můžu mít jídlo i za 20KČ. Což je 10méně. Budu o tom ještě uvažovat, no. Hm.
Ale na libora to bude možná ještě s tou cestou. nevím, co je pro něj hodně a co málo. Vojto. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
|
|
|
|
 |
st listopad 01, 2006 12:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Cenová náročnost se dá poměrně snadno spočítat - 545 pobyt se snídaní, cesta (?), jídlo během dne (cca 2x200), vstup na setkání s vínem (viz letáček - 150), takže ve finále něco kolem 1200 až 1500.
|
|
|
|
 |
út říjen 31, 2006 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: :-) |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Libor napsal: | Záleží na finančn náročnosti celého podniku. Finančně na tom nejsem nejlépe. Jinak časově říkám, ano mohu  |
Jestli pojede Libor, tak to bych měl jet taky. Už prakticky poslední člověk (z těch pravidelných přispěvatelů) koho sem eště neviděl a zajisté jeden z nejzajímavějších. |
a jeden z nejtajemnejsich... hodne si chranim sve sklepeni, aby tam nekdo mohl nahlednout.. ale casem po par letech nekteri nahlednou.. jini i driv nez po letech..
Docela bych jel. Jedine na cem to zavysi je financni narocnost. Nemohu si doovlit nic opravdu draheho... _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út říjen 31, 2006 6:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: Mohu |
|
|
Libor napsal: | Záleží na finančn náročnosti celého podniku. Finančně na tom nejsem nejlépe. Jinak časově říkám, ano mohu  |
Jestli pojede Libor, tak to bych měl jet taky. Už prakticky poslední člověk (z těch pravidelných přispěvatelů) koho sem eště neviděl a zajisté jeden z nejzajímavějších. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út říjen 31, 2006 3:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Mohu |
|
|
Záleží na finančn náročnosti celého podniku. Finančně na tom nejsem nejlépe. Jinak časově říkám, ano mohu  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út říjen 31, 2006 12:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
Bohdan napsal: Spíš ať každý ručí za sebe.
To je právě to, dokud jak se tak dívám zjištuji, že se nikdo nepřihlásil, tak
prostě víš co. P3 taky nevím, zda jede určitě, prý se rozmyslí dle toho, kdo pojede.
A jestli se tak budou rozhodovat všeci, tak asi si to nikdo rezervovat nebude.
No a když jsem chtěl větší info, tak sem se nedovolal... . Ale o to nejde.
Tak jak? Škoda, že nemůžu rozeslat hromadnej mail Měli byste zájem, nebo neměli.
Já ostatně programu mám dost naplánovaného. Asi bych musel zrušit sobotní odjezd do Lázní.
A učit se.
co zatím vím, tak tam jedou Kaňkovi. To je to, co zatím víme na 100% .
A že Adam nemůže, to víme též.
A pak tedy, že ostatní neví a mezi ně se zařaďuji i já. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
|
|
|
|
 |
út říjen 31, 2006 12:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
My už rezervaci máme, včetně sobotního setkání u vín etc. od 18h. Co mám informace, tak rezervaci dnes měli vyřizovat P3.
Hromadnou rezervaci bych si netroufal, spíš ať raději každý ručí za sebe:-) |
|
|
|
|
 |
po říjen 30, 2006 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Takže jak? Bóďa, Petr, Stonerock, Maku, valbo, Sergej, ottos a já? Tzn. osm lidí? Rezervoval už někdo pokoj? Pokud ne, možná by nebylo od věci to provést nějak hromadně...  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|